Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
0
το θεμα ειναι οτι αντε να ενσωματωσεις υποτιτλους σε ολες τις ταινιες, απειρες ωρες....χωρια οτι τη τελευταια φορα που το επιχειρησα με το avviasubs μου κολησε το συμπαν στο λαπτοπ και ειδα και επαθα να το επαναφερω!

Γι αυτο η καλυτερη λυση ο βομβαρδισμος με e mails

Reaction score
0
Το νέο firmware που περιμένουμε να βγει, δεν θα βγει μόνο και μόνο για να διορθώσει τους ελληνικούς υπότιτλους. Θα διορθώνει και πολλά άλλα δεκάδες μικροπροβλήματα που έχει το WD και έχουν επισημάνει αγοραστές από όλο τον κόσμο. (βλέπε και αυτό το forum). Μην νομίζετε δηλαδή ότι η WD ασχολείται μόνο με το θέμα των ελληνικών υποτίτλων για το firmware update. Επιπλέον, για ένα προΐόν που κυκλοφορεί λιγότερο από ένα μήνα, είναι υπερβολή να βγει firmware update τόσο βιαστικά και σύντομα. Μπορεί να βγει αύριο μπορεί όμως να βγει και μετά τα Χριστούγεννα. Σίγουρα όμως θα βγει κάποιο firmware στο εγγύς μέλλον.

Reaction score
0
"According to an email exchange from Scott at Western Digital, a new firmware will be coming up soon which will correct the following issues. This isn't a confirmed list but they are testing the functions

*USB power-down when WDTV HD is shut off (High Priority)
*Fixed remote issues, ie. Not being able to turn the unit on or off
*VobSub subtitle support (planned but may not be included with this release)
*Go-To Function

He said these are the major fixes and there will be many many small bug fixes. He also mentioned there are many more planned features and fixes but since the WDTV HD has only been out for 3 weeks, they don't want to release updates without proper testing. He said that power management is at the top of their list, didn't mention what this would include other than USB power down.

Anyways, expect the first firmware update very soon!"

Vobsub subtitles προφανώς εννοεί τους idx/sub υπότιτλους.

Reaction score
0
το δουλευουν το θεμα και τωρα μου ζητανε και καποια τανια μαζι με υποτιτλους...θα τους στειλω και βλεπουμε...μα καλα δεν τους φτασανε οι ελληνικοι υποτιτλοι που τους εστειλα...αρχιζει και γινεται εκνευριστικο να ενοχλουν τον πελατη

Discussion Thread
Response (Isabelle H.) 11/21/2008 05:31 AM
Dear Ms *****

We now need to do more tests.

It's important that we can test the real video and SRT files together.
Would it be possible for you to give me a link to download a full video file + Greek subtitles for one or two videos?

You can give me direct HTTP links, FTP, mediafire, megaupload, bittorrent, etc... whichever is easier for you.

Sincerely,
Isabelle H.
Western Digital Service and Support
http://support.wdc.com

Reaction score
0
σε αυτο που θα μου στειλεις οι υποτιτλοι θα ειναι κατευθειαν σε utf-8? αν οχι edit with notepad και save as utf-8

υ.γ. μην στειλεις τιποτα τσοντε και γινουμε ρομπα δεν χρειαζεται...ξερουν οτι ειμαστε...καυτος λαος...
πλακα κανω...
θα το περασω απο ελεγχο για καλο και για κακκο...ποτε δεν ξερεις...χαχα

Reaction score
19
Λοιπόν... είναι ένα τετράλεπτο κομμάτι από το Prison Break μαζί με τους υπότιτλούς του!

Code:
http://rapidshare.com/files/166113785/PrisonBreakSample.rar
Δεν είναι utf8 αλλά προφανώς θα το χειριστούν αυτοί κατάλληλα και θα το κάνουν αν χρειαστεί. Στην τελική δεν θα'πρεπε να ασχολούμαστε καν με αυτό. Πες τους το όμως πληροφοριακά...

Reaction score
6
Για δείτε και αυτό:
http://wdc.custhelp.com/cgi-bin/wdc.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=2741&p_created=1227234806&p_sid=9AFmFtjj&p_accessibility=0&p_redirect=&p_lva=&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PSZwX2dyaWRzb3J0PSZwX3Jvd19jbnQ9OCw4JnBfcHJvZHM9MjA4LDI0NiZwX2NhdHM9MTMwJnBfcHY9Mi4yNDYmcF9jdj0xLjEzMCZwX3NlYXJjaF90eXBlPWFuc3dlcnMuc2VhcmNoX2ZubCZwX3BhZ2U9MQ**&p_li=&p_topview=1

Μεταξύ άλλων , αναφέρει:

The WDTV supports subtitles using the UTF-8 standard within SRT files.

Title: Wikipedia - UTF-8
http://en.wikipedia.org/wiki/Utf-8

Please note the WDTV also supports the following languages for subtitles:

Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
English
French
German
Italian
Japanese
Korean
Spanish

Έχουμε λοιπόν και επίσημα , τις γλώσσες που υποστηρίζει για υπότιτλους (προφανώς με ξεχωριστά fonts), ελληνικά δεν αναφέρονται πουθενά, άρα μένουμε με την ελλειπή υποστήριξη από το UTF-8 ....
Αναμένουμε το firmware update που πιθανών να αλλάξει την κατάσταση... Θα έλεγα όλοι όσοι το έχουν αγοράσει να στείλουν email στην Western Digital "απαιτώντας" ελληνικούς υπότιτλους, ώστε να καταλάβουν ότι για εμάς είναι θέμα πρώτης προτεραιότητας...

Reaction score
0
Κι εγω απο τους πρωτους εστειλα email για διαφορα που εντοπισα στο μηχανημα..

Αλλα μη τρελλαθουμε παιδια !!!

Το μηχανημα κυκλοφορει περιπου 3 εβδομαδες και φανταστειτε ποσα email εχουν λαβει απο εμας και οχι μονο, εγω ξερω φιλους που το εχουν αγορασει και επισης εχουν στειλει email στην WD χωρις ομως να γραφουν οι ιδιοι σε αυτο το forum.
Ασε δε, που αν καποιος μπει στην Western Digital (www.wdc.com) το πρωτο πραγμα που βλεπει ειναι η παρουσιαση για το WD TV.
Φανταστειτε ξανα ποσο θα εχει τραβηξει το ενδιαφερον ολου του κοσμου και ποσα email θα εχουν λαβει οχι μονο για προβληματα αλλα και οτι αλλο να΄ναι..
Εγω για παραδειγμα τους ρωτησα..
1) αν κανει το μηχανημα upgrade
2) αν υποστηριζει future codecs updates
3) το HDMI αν ειναι 1.3 και με τι color depth

Θα μιλαμε προφανως για πολλες χιλιαδες email !!!

Καντε υπομονη..η WDC ειναι σοβαρη και δεν θα μεινει μονο σε ενα upgrade του συγκεκρμενου μηχανηματος αλλα και θα συνεχισει να λυνει τα οποια νεα προβληματα προκυπτουν.

Reaction score
0
Λοιπόν, το παρέλαβα σήμερα από το φρικώδες e-shop (χρεώνουν 2 ευρώ τις παραδόσεις το Σάββατο -χωρίς να στο λένε πριν στο τηλέφωνο, φυσικά), το έπαιξα, και συνάντησα δύο πολύ σοβαρά προβλήματα:

1) Υπότιτλοι δεν παίζουν. Καθόλου. Μόνο αγγλικοί με ενδιαφέρουν, δοκίμασα να τους μετατρέψω και σε UTF-8, το σύστημα στο "options" τους βλέπει, τους επιλέγω, και δεν εμφανίζονται ποτέ.

2) Το τηλεκοντρόλ δούλεψε σωστά για λίγο, μετά ξαφνικά άρχισε να τρελαίνεται κάθε φορά που πατώ τα βελάκια, ενώ και η απόστασή του από τον αισθητήρα για να λειτουργήσει έπεσε στα 5 εκατοστά! (πιο μακριά δεν το πιάνει). Μαντεύω ότι η 32άρα Samsung (διάβασα σε thread για μια Philips που έκανε κάτι τέτοιο) αλλά και όταν το μετέφερα μακριά από την TV, η κατάσταση δεν διορθώθηκε.

Μπας και μου έσκασε ελαττωματικό;

Reaction score
0
για το 2) δε ξερω τι να σου πω, για το 1) τι ειδους αρχειο ταινιες πας να παιξεις;; avi? τι ειδους υποτιτλο;, τι καταληξη εχει το αρχειο;

Reaction score
0
Προσπαθώ να παίξω .avi και .mkv (παίζουν μια χαρά). Οι υπότιτλοι είναι .srt στα αγγλικά. Αρχικά με κωδικοποίηση ANSI, στη συνέχεια τα άλλαξα στο Notepad σε UTF-8 μπας και δουλέψει. Τα ονόματα αρχείων/υπότιτλων είναι ολόιδια, χωρίς περίεργους χαρακτήρες (π.χ. CSI904.mkv και CSI904.srt).

(συγνώμη για την ασάφεια)

Reaction score
0
το συναντησα και εγω αυτο το προβλημα και τελικα το διορθωσα στους αγγλικους υποτιτλους εκανα copy το κειμενο απο το srt file και paste σε ενα καινουργιο αρχειο κειμενου το καθαρισα απο κατι συμβολα που ειχε στην αρχη μετα τα γραμματα (συμβολα τυπου [, ], <, </i>, *,_ ) κτλ σε μερικες παραγραφους (μεσα στους υποτιτλους εννοω) εχει κατι τετοια ....βγαλε τα αρχικα και θα δουλεψουν καλα... γενικα οποτε το εχω κανει αυτο οι υποτιτλοι δουλεψαν κανονικα ..παντα κοπιαρο το κειμενο και το αντιγραφω σε καινουργιο τεχτ και το σωζω ως utf-8

Reaction score
0
Λοιπόν, να πώς δούλεψε: Αφαίρεσα το εξής κομμάτι που βρισκόταν στον πάτο του αρχείου:

9999
00:00:0,500 --> 00:00:2,00
<font color="#ffff00" size=14>www.tvsubtitles.net</font>

και δούλεψε! Θα είναι λίγο μπελάς να το κάνω αυτό για κάθε αρχείο, αλλά τέλος πάντων. Ελπίζω το firmware να διορθώσει όλα τα μικροπροβλήματα!
Ευχαριστώ, juanita.

Τώρα, όσον αφορά το τηλεκοντρόλ, διαπίστωσα πως η συμπεριφορά του σίγουρα με κάποιον τρόπο επηρεάζεται από το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης. Δεν έχω καταλάβει ακριβώς πώς, αλλά θα κάνω μερικά πειράματα.

Reaction score
0
Καλημέρα,
Είμαι καινούριος στο site (μόλις έκανα register). Αγόρασα πριν από μία εβδομάδα το WD TV media player και μέχρι τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα με mkv ή avi αρχεία εκτός από το γνωστό με τους υπότιτλους. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι στο σκληρό που συνδέω (WD, My Essential, 320GB), έχω ένα folder με 22 ταινίες, αλλά το WD TV βλέπει μόνο 6. Το ίδιο πρόβλημα είχα κι όταν προσπάθησα να δημιουργήσω subfolder για την κάθε ταινία. Οποιαδήποτε ιδέα ή βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.859
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef