Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
0
το δοκιμασα και εσωσα σε utf8 αλλα και παλι δεν....αλλου βγαζει τα γραμματα και αλλου τα τρωει, στα πεζα παντα
Όταν λες αλλού τα δείχνει και αλλού τα τρώει, συγκεκριμένα ποια γράμματα λείπουν; Αυτά που δεν δείχνει θα αντικαταστήσεις.

Το τελικό σώσιμο σε UTF-8 θα γίνει με Notepad όχι σε Word.
Το δοκίμασα και δείχνει όλα τα πεζά γράμματα αρκεί να μην είναι τονισμένα. Αλλά το spacing είναι χάλια.

Για τον φίλο που αγόρασε HDX1000, πόσο και από που το αγόρασες;
Το HDX1000 από μέσα είναι ίδιο με το Popcornhour 280euro από Ελλάδα.

Reaction score
0
έστειλα και εγώ, η απάντηση:

Dear EVANGELOS,

Thank you for contacting Western Digital Customer Service and Support.

The unit currently does not support Greek Alphabet lettering. This has been taken into account and forwarded to the research department for inclusion in later firmware upgrades.

Sincerely,
Johnny H.
Western Digital Service and Support

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Για τον ηχο εχει υποθει οτι κανει την δουλεια αυτο: http://www.digital-digest.com/software/download.php?sid=1712&ssid=0&did=1

Ενω για την μετατροπη του @L5 σε @L4.1, το tsMuxer μεταξυ αλλων, το κανει μετατροπη πολυ γρηγορα χωρις encoding.....

Αργει αυτο το #@$@% το update.... :(
Φίλε μου δοκίμασα το tsmuxer, πραγματικά το μετατρέπει αλλα....
Τα ts αρχεία δεν αναγνωρίζονται από το μηχάνημα...

Καμμια ιδέα?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Φίλε μου δοκίμασα το tsmuxer, πραγματικά το μετατρέπει αλλα....
Τα ts αρχεία δεν αναγνωρίζονται από το μηχάνημα...

Καμμια ιδέα?
κανε τα μετατροπη σε .m2ts :)

Reaction score
0
παιδια βοηθηστε με λιγο γιατι εχω μπερδευτει..εγω εχω την ορεξη κι ασχολουμαι λιγο με μετατροπες κλπ..

ερωτηση 1: κατεβασα μια ταινια, δε την εχω βαλει ακομα, ειναι σε m2ts θα την παιζει;;

ερωτηση 2: οσον αφορα το θεμα ηχος, χωρις ενισχυτη, δε παιζει τα dts ενω παιζει μια χαρα τα he-aac και τα στερεο. τα dts με το ποπκορν το προγραμμα, τα κανω downmix, μετα muxing ξανα μεσα στο μουκουβου και οκ. Τα ac3 5.1 δε τα παιζει κι εψαχνα τροπο να τα κανω downmix, καταφερα το εκανα σε μια ταινια mp4, το περασα στο μουκουβου αλλα δε το δοκιμασα ακομα. Παρ'ολ'αυτα, ειδα οτι πολλοι μπορειτε τα ac3 να τα ακουσετε... πως ρε παιδια;; κατεβαζετε τιποτα "κανα΄λια" σε 4.1?? τι κανετεεεεεεεε;;;;;;;;;

Reaction score
0
Παιδιά εχώ προβλημα με την εικονα. Συνδεω την συσκευή μέσω HDMI σε 32'' SONY , όμως δεν μου παίζει σε full screen ούτε ταινίες 720p ούτε 1080i. Έχω προσπαθήσει διάφορους συνδυασμούς ρυθμίσεων και της τηλεόρασης αλλά και του player. Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει...?

Reaction score
0
Παιδιά εχώ προβλημα με την εικονα. Συνδεω την συσκευή μέσω HDMI σε 32'' SONY , όμως δεν μου παίζει σε full screen ούτε ταινίες 720p ούτε 1080i. Έχω προσπαθήσει διάφορους συνδυασμούς ρυθμίσεων και της τηλεόρασης αλλά και του player. Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει...?

Δες τις ρυθμισεις της tv σου.
Εγω εχω samsung full hd και τα παιζει ολα super !
Υπαρχουν αρκετες επιλογες οσον αφορα το HDMI για την εικονα, τουλαχιστον η samsung που εχω εχει αρκετα πραγματακια για την εικονα..πχ original size, just scan, full screen.. κι αλλα..

Reaction score
0
Paidia prin 15 meres eixa agorasei to wd tv kai kathos toso kairo perimeno to update na bgei den kratithika kai pira to egrate! Opoios apo esas endiaferetai gia na to agorasei (70 euro) stin kouta toy na epikoinonisei mazi mou! ([email protected])
thnx

Reaction score
6
Paidia prin 15 meres eixa agorasei to wd tv kai kathos toso kairo perimeno to update na bgei den kratithika kai pira to egrate! Opoios apo esas endiaferetai gia na to agorasei (70 euro) stin kouta toy na epikoinonisei mazi mou! ([email protected])
thnx
Όχι εδώ, υπάρχει ειδικό section με αγγελίες, βάλε μια εκεί!!!
Και για τελευταία φορά.... ΟΧΙ ΑΛΛΑ Greeklish !!!! ΕΛΕΟΣ!!!

Reaction score
0
παιδια βοηθηστε με λιγο γιατι εχω μπερδευτει..εγω εχω την ορεξη κι ασχολουμαι λιγο με μετατροπες κλπ..

ερωτηση 1: κατεβασα μια ταινια, δε την εχω βαλει ακομα, ειναι σε m2ts θα την παιζει;;

ερωτηση 2: οσον αφορα το θεμα ηχος, χωρις ενισχυτη, δε παιζει τα dts ενω παιζει μια χαρα τα he-aac και τα στερεο. τα dts με το ποπκορν το προγραμμα, τα κανω downmix, μετα muxing ξανα μεσα στο μουκουβου και οκ. Τα ac3 5.1 δε τα παιζει κι εψαχνα τροπο να τα κανω downmix, καταφερα το εκανα σε μια ταινια mp4, το περασα στο μουκουβου αλλα δε το δοκιμασα ακομα. Παρ'ολ'αυτα, ειδα οτι πολλοι μπορειτε τα ac3 να τα ακουσετε... πως ρε παιδια;; κατεβαζετε τιποτα "κανα΄λια" σε 4.1?? τι κανετεεεεεεεε;;;;;;;;;
θα μου πει κανεις για τα δικα μουυυυυυυυυ;;;;;;;....:130: :130: please...

Reaction score
6
1. m2ts παίζει κανονικά...
2. Επίσης AC3 5.1 παίζει κανονικά (από την οπτική έξοδο, έτσι?) , στην αναλογική έξοδο το κάνει downmix σε stereo - πράγμα το οποίο ΔΕΝ κάνει για το DTS, αυτό μπορείς να το πάρεις μόνο από την οπτική του...

Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι περίεργο για να ακούσεις τον AC3, απλά....παίζει

Reaction score
0
1. m2ts παίζει κανονικά...
2. Επίσης AC3 5.1 παίζει κανονικά (από την οπτική έξοδο, έτσι?) , στην αναλογική έξοδο το κάνει downmix σε stereo - πράγμα το οποίο ΔΕΝ κάνει για το DTS, αυτό μπορείς να το πάρεις μόνο από την οπτική του...

Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι περίεργο για να ακούσεις τον AC3, απλά....παίζει
Καταρχας, ευχαριστω πολυ!!κατα δευτερον..πως μου φαινεται οτι ειχα βαλει ενα μουκουβου με AC3 και δε μπορουσα να ακουσω..πρεπει να το ξαναδω αυτο..βεβαιως παντα με composite ή hdmi, οχι με οπτικη. θα το ξαναδω αυτο το εργο, θα κατεβασω και κανα αλλο και θα σου πω, ευχαριστω

EDIT το τσεκαρα, ειναι το

Journey to the Center of the Earth (2008)
http://www.imdb.com/title/tt0373051/
6.3/10 (7,798 votes)

source: bluray vc-1
codec.: x264
video.: 1920x1080 @ 11645
audio.: ac3 @ 640
subs..: english

δε μου επαιζε τον ηχο..Αν εισαι σιγουρος οτι παιζει κανονικα το audio.: ac3 @ 640 τοτε να δοκιμασω και κανα αλλο εργο να βρω, αλλιως δε ξερω τι παιζει..

Reaction score
0
EDIT το τσεκαρα, ειναι το

Journey to the Center of the Earth (2008)
http://www.imdb.com/title/tt0373051/
6.3/10 (7,798 votes)

source: bluray vc-1
codec.: x264
video.: 1920x1080 @ 11645
audio.: ac3 @ 640
subs..: english

δε μου επαιζε τον ηχο..Αν εισαι σιγουρος οτι παιζει κανονικα το audio.: ac3 @ 640 τοτε να δοκιμασω και κανα αλλο εργο να βρω, αλλιως δε ξερω τι παιζει..

Video με AC3 audio από το WD παίζει στην τηλεόραση, όπως ακριβώς μπορείς να παρακολουθήσεις DVD στην τηλεόραση με ένα κοινό DVD Player χωρίς ενισχυτή (εφόσον δεν έχεις επιλέξει DTS audio από το μενού αν είναι διαθέσιμο στην ταινία).
Έλεγξε στα Settings του WD αν έχεις επιλέξει Digital Output. Μόνο με Analog θα ακούσεις το AC3.

Reaction score
0
Το WDTV παίζει DTS σε A/V ενισχυτή και φυσικά AC3. Χρησιμοποιώ το οπτικό καλώδιο που πηγαίνει στον ενισχυτή (όχι στην τηλεόραση), ενώ στην τηλεόραση πηγαίνει το HDMI. Για να ακούσεις ψηφιακό ήχο χρειάζεται να βάλεις το αντίστοιχο setting (digital) από το WDTV αλλιώς με επιλογή stereo παίζει τον ήχο μέσω της τηλεόρασης (που τον παίρνει από το HDMI).
Ο DTS ήχος κάνει διακοπές αλλά μπορεί να ωφείλεται στο συγκεκριμένο video (δεν έχω δοκιμάσει πολλά). Ένα θέμα, που δεν ξέρω αν το έχει αντιμετωπίσει άλλος, είναι ότι όταν κλείσεις την συσκευή το οπτικό καλώδιο εξακολουθεί να είναι ενεργοποιημένο (δηλαδή εκπέμπει) χωρίς ήχο φυσικά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο ενισχυτής να θεωρεί ότι υπάρχει ήχος από το οπτικό και απομονώνει τον ήχο της τηλεόρασης - δηλαδή δεν μπορείς να ακούσεις stereo ήχο πλεόν ο οποίος προέρχεται από την τηλεόραση. Η μοναδική λύση που βρήκα είναι να βγάζω το ρεύμα από το WDTV και έτσι σταματάει το οπτικό. Αν κάνεις plugin το ρεύμα μετά δεν ξανανάβει το οπτικό (πρέπει να παίξει video).

Έχει κανείς καμιά ιδέα? Θα στείλω email και στην WD φυσικά.

Reaction score
0
Video με AC3 audio από το WD παίζει στην τηλεόραση, όπως ακριβώς μπορείς να παρακολουθήσεις DVD στην τηλεόραση με ένα κοινό DVD Player χωρίς ενισχυτή (εφόσον δεν έχεις επιλέξει DTS audio από το μενού αν είναι διαθέσιμο στην ταινία).
Έλεγξε στα Settings του WD αν έχεις επιλέξει Digital Output. Μόνο με Analog θα ακούσεις το AC3.

αυτη τη στιγμη βεβαια δε μπορω να το δοκιμασω αλλα εννοεις να γυρισω σε "stereo" απο "digital" τη ρυθμιση στο wd για να ακουστει το ac3. Διευκρινησε μου please, μπορω να διατηρησω συνδεση με hdmi καλωδιο ή πρεπει να βαλω το composite ξανα;;

Reaction score
0
Όχι εδώ, υπάρχει ειδικό section με αγγελίες, βάλε μια εκεί!!!
Και για τελευταία φορά.... ΟΧΙ ΑΛΛΑ Greeklish !!!! ΕΛΕΟΣ!!!
Sorry δεν το είδα ότι υπάρχει section με αγγελίες. :131:

Reaction score
0
δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί πιο πριν...

ενσωματωμένους ελληνικούς υπότιτλους παίζει;

με το addavixsubs (ή κάπως έτσι...) παίζει κανονικά;

Ευχαριστώ!

Reaction score
0
δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί πιο πριν...

ενσωματωμένους ελληνικούς υπότιτλους παίζει;

με το addavixsubs (ή κάπως έτσι...) παίζει κανονικά;

Ευχαριστώ!
εχω εγω πολλα αβι με ενσωματομενους (καμμενους μεσα στο βιντεο), τα παιζει κανονικα!

Reaction score
0
Πολλα προβληματα τελικα παρουσιαζει αυτη η συσκευη και απορω το
νεο firmware τελικα τι θα μπορεσει να βελτιωσει.

-Στο AUTO παιζει κανονικα 720p και 1080 αλλα οτιδηποτε αλλο ανα
παραγεται μα σπασιματα στην κινηση.Με οποιδηποτα αλλη ρυθμιση
παιζει κανονικα τα παντα πλην 720p και 1080 οπου η αναπαραγωγη γιναται με σπασιματα.

-κατα τη γρηγορη κινηση μπρος πισω οταν πατησω παλι play για κανονικη αναπαραγωγη ποτε δεν παιζει εκει που το σταματησα αλλα
αρκετα μπρος η πισω.Γενικα δεν ειναι καθολου πρακτικο και αρκετα εκνευριστικο θα ελεγα.Μονο μπροστα μπορεις να πας.Δεν θαπρεπε
τουλαχιστον στα dvd να βγαζει κανονικα και το μενου.

-Συχνα οταν διακοψω την αναπαραγωγη μιας ταινιας και παω να την συνεχισω μετα απο λιγο, βγαζει μνμα οτι δεν υποστηριζονται αυτα τα αρχεια.Εkει ειναι που παω να το σπασω,αλλα λεω αντε μπας
και φτιαξουν τα πραγματα μετο νεο firmware.

Τωρα εχω μια ταινια 720p με ελληνικους και ξενους υποτιτλους και δεν βλεπει τιποτα και κανενα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef