Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Από κατάλογο VIDEO_TS? Dvdrip δηλαδή... Αυτό εννοεί ο φίλοςΠαιζει κανονικά υπότιτλους
Πρίν κάνουμε κάτι τέτοιο, προτείνω να καταλήξουμε στα προβλήματα που υπάρχουν και στις περαιτέρω απαιτήσεις μας. Ανοίγω νέο thread όπου θα μπορέσουμε να καταγράψουμε τις επιθυμίες μας για το νέο firmware.Τώρα που πέρασαν οι εορτές ας στείλει κάποιος που ξέρει καλά Αγγλικά ενα e-mail για τα υπόλοιπα που πρέπει να διορθωθούν. Οπως μέγεθος υποτίτλων, εμφάνιση του " Ά " , αναπαραγωγεί αρχείων ISO
Α στο hdmi 1.3 προστέθηκε ο ήχος απλά!Οκ ευχαριστώ πολύ!BiGBaDJoHN:
Καταρχήν, το 2 δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του (είναι DVI to VGA).
Αφού έχεις DVI και VGA επέλεξε το DVI.
Γιατί θέλεις να υποστηρίζει HDMI 1.3 ?
Έτσι κι αλλιώς με τους μετατροπείς αυτούς θα μεταφέρεις μόνο εικόνα.
Τι σκοπεύεις να κάνεις με τον ήχο?
Με αναβάθμιση firmware και δοκιμές με παραπάνω .iso DVD Rips, ισχύουν όλα τα παραπάνω πλην του 4) για τους υπότιτλους: στην συντριπτική πλειοψηφία των αρχείων που δοκίμασα, οι υπότιτλοι τώρα παίζουν κανόνικα (επιλογή κανονικά από το menu "options", όπως γράφτηκε σε προηγούμενο post για τα video_ts.Καταρχήν Καλή Χρονιά σε όλους!
Σχετικά με την υποστήριξη αρχείων .iso (DVD images) από την συσκευή:
Μόνο μερική υποστήριξη DVD rips .iso:
1) Αναγνωρίζει τα αρχεία ως ταινίες, εμφανίζει όνομα, δεν εμφανίζει thumbnails όμως
2) Παίζει το πρώτο mpeg που υπάρχει μέσα στο .iso, αυτόματα όμως χωρίς να δίνει επιλογή
3) Δεν υποστηρίζει (και άρα εμφανίζει) DVD menus
4) Δεν εμφανίζει υπότιτλους (καμμία από τις γλώσσες μέσα στο .iso αρχείο)
5) Δεν γίνει επιλογή γλώσσας, φορμά ήχου, φορμά εικόνας
Εγω παντως δοκιμασα 2 DVD που ειχαν γινει rip με το dvdshrink σε απλο φακελο VIDEO_TS (χωρις μενου, ειχα αφησει μονο τους ελληνικους υποτιτλους) και το WD εδειχνε 1/1 οτι βλεπει υποτιτλους, αλλα υποτιτλοι γιοκ... Μπορει να φταιει βεβαια και το reauthoring του dvdshrink, δεν δοκιμασα πληρες rip με μενου κλπ. ή με αλλο προγραμμα...Ναι παιζει υποτιτιτλους απο καταλογο VIDEO_TS . Τους επιλεγεις απο το κουμπακι option στο τηλεχειριστηριο στη δευτερη επιλογη του μενου που εμφανιζεται πατωντας διαδοχικα το enter μεχρι να εμφανισθει ο επιθυμητος υποτιτλος (οταν υπαρχουν πολλοι).
Κάποιες φορές μου έχει κολλήσει με παρόμοιο τρόπο στους υπότιτλους. Με κλείσιμο και άνοιγμα πάλι της συσκευής, φόρτωση άλλης ταινίας και μετά φόρτωση της συγκεκριμένης εκ νέου, οι υπότιτλοι ξαναεμφανίστηκαν... Μου κολλάει σε κάτι τέτοια περίεργα όταν "δίνω" πολλές εντολές γρήγορα με το τηλεχειριστήριοΕγω παντως δοκιμασα 2 DVD που ειχαν γινει rip με το dvdshrink σε απλο φακελο VIDEO_TS (χωρις μενου, ειχα αφησει μονο τους ελληνικους υποτιτλους) και το WD εδειχνε 1/1 οτι βλεπει υποτιτλους, αλλα υποτιτλοι γιοκ... Μπορει να φταιει βεβαια και το reauthoring του dvdshrink, δεν δοκιμασα πληρες rip με μενου κλπ. ή με αλλο προγραμμα...
Να σημειώσω ότι τα δικά μου DVD rips είναι AnyDVD ή CloneDVD2Εγω παντως δοκιμασα 2 DVD που ειχαν γινει rip με το dvdshrink σε απλο φακελο VIDEO_TS (χωρις μενου, ειχα αφησει μονο τους ελληνικους υποτιτλους) και το WD εδειχνε 1/1 οτι βλεπει υποτιτλους, αλλα υποτιτλοι γιοκ... Μπορει να φταιει βεβαια και το reauthoring του dvdshrink, δεν δοκιμασα πληρες rip με μενου κλπ. ή με αλλο προγραμμα...
Τί θές να πείς; Ο,τι άλλους εξωτερικούς δίσκους δεν τους αναγνωρίζει; :OΕφτιαξα ενα blog για το WD TV μπορείτε να το δείτε εδώ
Θα το ενημερώνω συνέχεια και όποιος θέλει να βοηθήσει μπορεί να μου στείλει ΠΜ
Αυτή είναι η "επίσημη" λίστα συμβατών USB συσκευών απο την WD.Τί θές να πείς; Ο,τι άλλους εξωτερικούς δίσκους δεν τους αναγνωρίζει; :O