Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
1
Ναι παιζει υποτιτιτλους απο καταλογο VIDEO_TS . Τους επιλεγεις απο το κουμπακι option στο τηλεχειριστηριο στη δευτερη επιλογη του μενου που εμφανιζεται πατωντας διαδοχικα το enter μεχρι να εμφανισθει ο επιθυμητος υποτιτλος (οταν υπαρχουν πολλοι).

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Τώρα που πέρασαν οι εορτές ας στείλει κάποιος που ξέρει καλά Αγγλικά ενα e-mail για τα υπόλοιπα που πρέπει να διορθωθούν. Οπως μέγεθος υποτίτλων, εμφάνιση του " Ά " , αναπαραγωγεί αρχείων ISO
Πρίν κάνουμε κάτι τέτοιο, προτείνω να καταλήξουμε στα προβλήματα που υπάρχουν και στις περαιτέρω απαιτήσεις μας. Ανοίγω νέο thread όπου θα μπορέσουμε να καταγράψουμε τις επιθυμίες μας για το νέο firmware.

Reaction score
0
Παιδιά θέλω να συνδέσω παράλληλα με το pc το wd media με την οθόνη του υπολογιστή(που έχει 2 υποδοχές dvi+vga). Θέλω να συνδέσω το wd με vga.

Πιστεύετε οτι αυτά είναι καλά;

1.http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751901

2.http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751404

3.Και ένα καλώδιο επέκτασης vga.

Ρωτάω κυρίως για το 1 μήπως υπάρχει περίπτωση να μην υποστηρίζει hdmi 1.3 (επειδη δε τα ξέρω καλά αυτά :p) . Μήπως να το αντικαταστήσω με
4.http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=9477&cat=16

Επειδή άλλοι μου λένε οτι στο μόνο που διαφέρουν είναι οτι το ένα είναι επιχρυσωμένο ενώ το άλλο όχι.

Δεν είναι μεγάλη η διαφορά αλλα ξέρετε αν και αυτά μπορεί να μην υποστηρίζουν όλες τις version hdmi;

Αν υπάρχει περίπτωση να μη παίζει το 1 θα πάρω το άλλο.

Θα μου πείτε ούτε το 2 είναι επιχρυσωμένο αλλα εγώ φοβάμαι για το 1 γιατί άκουσα περίεργα πράγματα για τα hdmi.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας!

Reaction score
0
Ποια ρύθμιση έχετε βάλει στο output ?
Στο auto κλειδώνει στα 1080p/50 αλλά οι ταινίες mkv είναι στα 24hz
Αυτό σημαίνει πως όταν θέλω να δω ταινία mkv πρέπει να αλλάξω το output σε 1080/24
και για τα υπόλοιπα video (mpg, wmv, σειρές, divx) να το βάλω πάλι στο auto ?

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

BiGBaDJoHN:

Καταρχήν, το 2 δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του (είναι DVI to VGA).
Αφού έχεις DVI και VGA επέλεξε το DVI.

Γιατί θέλεις να υποστηρίζει HDMI 1.3 ?
Έτσι κι αλλιώς με τους μετατροπείς αυτούς θα μεταφέρεις μόνο εικόνα.
Τι σκοπεύεις να κάνεις με τον ήχο?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

BiGBaDJoHN:

Καταρχήν, το 2 δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του (είναι DVI to VGA).
Αφού έχεις DVI και VGA επέλεξε το DVI.

Γιατί θέλεις να υποστηρίζει HDMI 1.3 ?
Έτσι κι αλλιώς με τους μετατροπείς αυτούς θα μεταφέρεις μόνο εικόνα.
Τι σκοπεύεις να κάνεις με τον ήχο?
Α στο hdmi 1.3 προστέθηκε ο ήχος απλά!Οκ ευχαριστώ πολύ!

Τον ήχο θα τον μεταφέρω με οπτική ίνα σε είσοδο των ηχείων μου.

Έχεις δίκιο δεν το έθεσα σωστά! Το 4ο ως εναλλακτική του 1. Όσο για το dvi λόγω οθονών+καρτών γραφικών σε άλλα pc με συμφέρει να συνδέσω το wd με vga καλώδιο ώστε να μου μείνει και το σωστό καλώδιο.

Anyway, ελπίζω να υποστηρίζει και hdmi 1.3 μήπως και μου χρειαστεί πουθενά αλλού στο μέλλον! :p

Ευχαριστώ και πάλι!

Reaction score
0
Re: Υποστήριξη αρχείων .iso (DVD rip) από το WD TV

Καταρχήν Καλή Χρονιά σε όλους!

Σχετικά με την υποστήριξη αρχείων .iso (DVD images) από την συσκευή:

Μόνο μερική υποστήριξη DVD rips .iso:

1) Αναγνωρίζει τα αρχεία ως ταινίες, εμφανίζει όνομα, δεν εμφανίζει thumbnails όμως
2) Παίζει το πρώτο mpeg που υπάρχει μέσα στο .iso, αυτόματα όμως χωρίς να δίνει επιλογή
3) Δεν υποστηρίζει (και άρα εμφανίζει) DVD menus
4) Δεν εμφανίζει υπότιτλους (καμμία από τις γλώσσες μέσα στο .iso αρχείο)
5) Δεν γίνει επιλογή γλώσσας, φορμά ήχου, φορμά εικόνας
Με αναβάθμιση firmware και δοκιμές με παραπάνω .iso DVD Rips, ισχύουν όλα τα παραπάνω πλην του 4) για τους υπότιτλους: στην συντριπτική πλειοψηφία των αρχείων που δοκίμασα, οι υπότιτλοι τώρα παίζουν κανόνικα (επιλογή κανονικά από το menu "options", όπως γράφτηκε σε προηγούμενο post για τα video_ts.

Τα video_ts και αυτά μια χαρά, ισχυούν βεβαίως τα ίδια όπως και για τα .iso DVD rips όσον αφορά στα thumbnails, DVD menus. Βασικά ανοίγεις το VIDEO_TS folder, σου εμφανίζονται όλα τα Mpeg και VOB αρχεία, επιλέγεις το Mpeg που θέλεις, και όταν αρχίσει να παίζει, μπορείς μέσα από το options να επίλεξεις υπότιτλους (αν υπάρχουν μέσα στο Video_Ts folder). Μπορείς με αντίστοιχο τρόπο να επίλεξεις και την γλώσσα για την ομιλία (αν υπάρχει στο αρχείο).

Δοκιμασα τρόπους μετατροπής .iso σε Video_TS. Πέραν του WinRar, που μπορέι και κάνει εξαγωγή του Video_TS, χρησιμοποίησα virtualclonedrive για να κάνω mount το .iso σαν DVD και στην συνέχεια CloneDVD2 για copy στον σκληρό ως DVD (Video_TS) file. Και τα δύο δουλευούν, ο δεύτερος όμως ήταν πολύ πιό γρήγορος στο σύστημά μου (περίπου 2 λεπτά για .iso 7Gb). Τα προγράμματα είναι της Slysoft.

Το καλύτερο εναλλακτικό φορμά που δοκίμασα μέχρι στιγμής ήταν σε AVI (Dvix). Το πλεονέκτημα vs Video_TS ότι το folder έχει μόνο τόσα αρχεία μέσα, όσα και τα αρχικά Mpeg, οπότε είναι πιό εύκολο να βρεις αυτό που ψάχνεις (αν έχεις όλα τα εξτρα κλπ του αρχικού DVD).

Το αρνητικό των AVI είναι ότι χρειάζεται χρόνος για transcoding από των mpeg στα Dvix (10πλάσιος από ότι .iso extraction σε video_ts folder)

Ελπίζω τα παραπάνω να βοηθάνε λίγο. Ξέρει κανείς να μου πει τελικά τα eGreat κλπ αν έχουν full υποστήριξη .iso? (DVD menus κλπ) Ευχαριστώ

Reaction score
0
Ναι παιζει υποτιτιτλους απο καταλογο VIDEO_TS . Τους επιλεγεις απο το κουμπακι option στο τηλεχειριστηριο στη δευτερη επιλογη του μενου που εμφανιζεται πατωντας διαδοχικα το enter μεχρι να εμφανισθει ο επιθυμητος υποτιτλος (οταν υπαρχουν πολλοι).
Εγω παντως δοκιμασα 2 DVD που ειχαν γινει rip με το dvdshrink σε απλο φακελο VIDEO_TS (χωρις μενου, ειχα αφησει μονο τους ελληνικους υποτιτλους) και το WD εδειχνε 1/1 οτι βλεπει υποτιτλους, αλλα υποτιτλοι γιοκ... Μπορει να φταιει βεβαια και το reauthoring του dvdshrink, δεν δοκιμασα πληρες rip με μενου κλπ. ή με αλλο προγραμμα...

Reaction score
0
Εγω παντως δοκιμασα 2 DVD που ειχαν γινει rip με το dvdshrink σε απλο φακελο VIDEO_TS (χωρις μενου, ειχα αφησει μονο τους ελληνικους υποτιτλους) και το WD εδειχνε 1/1 οτι βλεπει υποτιτλους, αλλα υποτιτλοι γιοκ... Μπορει να φταιει βεβαια και το reauthoring του dvdshrink, δεν δοκιμασα πληρες rip με μενου κλπ. ή με αλλο προγραμμα...
Κάποιες φορές μου έχει κολλήσει με παρόμοιο τρόπο στους υπότιτλους. Με κλείσιμο και άνοιγμα πάλι της συσκευής, φόρτωση άλλης ταινίας και μετά φόρτωση της συγκεκριμένης εκ νέου, οι υπότιτλοι ξαναεμφανίστηκαν... Μου κολλάει σε κάτι τέτοια περίεργα όταν "δίνω" πολλές εντολές γρήγορα με το τηλεχειριστήριο

Reaction score
0
Να σημειώσω ότι τα δικά μου DVD rips είναι AnyDVD ή CloneDVD2

Reaction score
150
Barbariab το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ που το πήρα για τη γυναίκα μου για να βλέπει τις σειρές της που έχω (αρκετες) σε DVD rip. Ε, τέρμα τα παιχνίδια, θα της βάλω ένα HTPC και τελείωσε και με τα firmware και τις βλακείες. Δεν μπορώ τους περιορισμούς ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ! Αστε που έχω τα πάντα σε Server και αυτή η μπούρδα με τους σκληρούς με USB σέρνεται. - Επίσης πολύ αργό με φωτογραφίες 10MP (4-5 MB η μια). Βέβαια για την τιμή του πολλά ζητάω.

Reaction score
0
Παιδια δεν θα ήταν καλό να φτιάξουμε μία λίστα με το τι αρχεία παίζει και τι δεν παίζει για να έχουμε μία ολοκληρωμένη εικόνα?

Υπάρχει ένα προγραμματάκι (Free) που λέγεται mediainfo το οποίο βγάζει όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για ένα αρχείο video και υποστηρίζει (σχεδόν) τα πάντα.

Όποιος μπορεί (και θέλει να βοηθήσει) ας μου στείλει PM για να το συζητησουμε.

Reaction score
0
Εφτιαξα ενα blog για το WD TV μπορείτε να το δείτε εδώ
Θα το ενημερώνω συνέχεια και όποιος θέλει να βοηθήσει μπορεί να μου στείλει ΠΜ

Reaction score
0
Εφτιαξα ενα blog για το WD TV μπορείτε να το δείτε εδώ
Θα το ενημερώνω συνέχεια και όποιος θέλει να βοηθήσει μπορεί να μου στείλει ΠΜ
Τί θές να πείς; Ο,τι άλλους εξωτερικούς δίσκους δεν τους αναγνωρίζει; :O

Reaction score
0
Τί θές να πείς; Ο,τι άλλους εξωτερικούς δίσκους δεν τους αναγνωρίζει; :O
Αυτή είναι η "επίσημη" λίστα συμβατών USB συσκευών απο την WD.
Αυτό, φυσικά, δεν σημαίνει ότι ο τάδε σκληρός δίσκος, που έχετε, δεν είανι συμβατός.
Σημαίνει, απλά, ότι δεν έχει δοκιμαστεί από την WD. Έχω αρχίσει και δοκιμάζω διάφορους δίσκους που υπάρχουν στο εμπόριο (έχω ήδη αρκετούς) και άλλες USB συσκευές και θα τις προσθέσω εδώ.

Αν έχετε κάποια USB συσκευή και την έχετε δοκιμάσει, μπορείτε να μου στείλετε ΠΜ να την προσθέσω. Τα στοιχεια που θα χρειαστώ είναι: Μάρκα, Μοντέλο και Device Model No (τα πρώτα 5 στοιχεία).

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.806
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός