Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
0
Τον πήρα σήμερα και είχε χαλασμένο μετασχηματιστή. :108:
Άντε πάλι καυγάδες με το Eshop...
Και σε μένα δεν δούλευε το remote.Το έδωσα πίσω και μου είπαν σε μια εβδομάδα θα έρθει....πέρασε 1,5 μήνας και κανένας δεν ηξερε τίποτα απο το service. Τους είπα να πιστωθεί το ποσό για να πάρω κάτι άλλο και ξαναπήρα το ίδιο.Την άλλη μέρα είχα ένα καινούργιο.Ξανα τίποτα απο e-shop.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Παιδια να ρωτησω κατι? Σε εμενα μονο δεν δουλευει τοκουμπακι της επομενης και προηγουμενης σκηνης ή σε ολους ?? Οταν παταω για να παει στην επομενη σκηνη αλλαζει αρχειο και πηγαινει στο επομενο. Δηλαδη αν θελω να προχωρησω το εργο πρεπει να παω με το fast forward.

Όσο για τα mkv 1920x1080p σε εμενα παιζει μια χαρα οταν το εχω στο auto. Αν ομως αλλαξω τα settings και το βαλω στα 24p τοτε χανει frames αν και η TV υποστηριζει 24p
Το κουμπάκι αυτό μπορεί να μας πάει 10 λεπτά μπροστά ή 10 λεπτά πίσω σε κάθε πάτημα. Για να γίνει αυτό όμως πρέπει να έχουμε πατήσει πρώτα το fast forward ή το bakwards

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Το κουμπάκι αυτό μπορεί να μας πάει 10 λεπτά μπροστά ή 10 λεπτά πίσω σε κάθε πάτημα. Για να γίνει αυτό όμως πρέπει να έχουμε πατήσει πρώτα το fast forward ή το bakwards

Σε ευχαριστώ πολύ. Θα το δοκιμάσω σήμερα γιατί το πάταγα μόνο του. Μήπως έχεις και καμία λύση για το θέμα των μαύρων πλαισίων πάνω και κάτω στην οθόνη. Έχω μια samsung Full HD 24p και ακόμα κι αν την ρυθμίσω σε "JUST SCAN" σε κάποια έργα αφήνει τις μαύρες μπάρες και σε κάποια τις βγάζει. Όσο για τις ρυθμίσεις του WDTV, τις έχω δοκιμάσει όλες και τώρα άφησα το "AUTO".

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Αν το format της ταινίας είναι τέτοιο που δεν χωράει στην οθόνη (π.χ. cinema) τότε έχεις δύο λύσεις:

1. Zoom. Σε αυτή την περίπτωση εξεφανίζεις τις μπάρες αλλά χάνεις τμήμα της εικόνας από τα πλάγια.
2. Προσαρμογή. Εδώ παραβιάζεις την αναλογία του format και έχεις παραμόρφωση της εικόνας.
Οι τηλεοράσεις έχουν συνήθως κάποια λειτορυγία που συνδιάζει τα παραπάνω δίνοντας ένα πιο ικανοποιητικό αποτέλεσμα, όχι όμως το τέλειο (κόβουν λιγότερη εικόνα από τα πλάγια, αφήνουν όμως μικρό τμήμα της μπάρας πάνω και κάτω).

Προσοχή! Αν χρησιμοποιήσεις το zoom να το κάνεις από το WD HD TV γιατί αν γίνει από την TV θα κόψεις του υποτίτλους.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Σε ευχαριστώ πολύ. Θα το δοκιμάσω σήμερα γιατί το πάταγα μόνο του. Μήπως έχεις και καμία λύση για το θέμα των μαύρων πλαισίων πάνω και κάτω στην οθόνη. Έχω μια samsung Full HD 24p και ακόμα κι αν την ρυθμίσω σε "JUST SCAN" σε κάποια έργα αφήνει τις μαύρες μπάρες και σε κάποια τις βγάζει. Όσο για τις ρυθμίσεις του WDTV, τις έχω δοκιμάσει όλες και τώρα άφησα το "AUTO".
Το πιθανοτερο είναι να έχουν κωδικοποιηθει τα έργα αυτά με τις μπάρες γι' αυτό στις εμφανίζει.. Και ο μόνος τρόπος να τις εξαφανίσεις είνα να κανεις αυτό που σου λέει ο προηγούμενος φίλος.

Reaction score
0
Εγώ συνεχίζω με το πρόβλημα που έχει προκύψει σχετικά με τη λειτουργία του WDTV.
Απο χτές το είχα συσκευάσει πάλι για να το επιστρέψω σήμερα το απόγευμα στο eshop.

Πριν απο λίγο είπα να κάνω μια δοκιμή για να απομονώσω το πρόβλημα.
Χτές δεν λειτουργούσε.
Σήμερα το βάζω στο ρεύμα και ανάβει κανονικά με το κοντρόλ.
Το αναβωσβήνω αρκετές φορές από το κοντρόλ με άψογη απόκριση.
Και κάνω το τέστ...

Αφού τοι έχω σβήσει από το κοντρόλ, του βγάζω το τροφοδοτικο (γιατί π.χ. θέλω να το τοποθετήσω σε άλλη tv αφού είναι portable) και το ξαναβάζω (σημ. δεν άλλαξα καν πρίζα, το βύσμα από τη συσκευή έβγαλα) και το αποτέλεσμα αναμενόμενο, δεν ανάβει.

Συμπέρασμα, αν το βγάλω από τη πρίζα δεν ξαναάβει για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Διάβασα στο επίσημο site ότι στην αναβάθμιση του firmware 1.01.01 είχε λυθεί το παρακάτω πρόβλημα:
"Resolved issue where WD TV would not turn back on with remote after extended period of inactivity; previously WD TV had to be unplugged and was unrecoverable with the remote"

Εγώ έχω βάλει την έκδοση 1.01.02 και τώρα το πρόβλημα είναι "if WD TV had to be unplugged it is unrecoverable with the remote for a extended period of time" !!!

Το θέμα είναι αν το αντιμετωπίζει κάποιος άλλος το πρόβλημα (είναι δηλαδή γενικό πρόβλημα με τη συσκευή) ή πρόκειται για ελατωματική συσκευή και να την πάω πίσω (με την όποια καθυστέρηση στην αντικατάσταση προκύψει από το eshop....

Αν κάποιος το διαβάσει και το έχει δίπλα το μηχανηματάκι ας κάνει μια δοκιμη να το ξεμπριζώσει (κλειστό πάντα) και να το ξαναπριζώσει να δούμε τι γίνεται...

Reaction score
0
προφανώς και θα δουλέψει αφού μέχρι να το πάω (γύρω στις 5) θα έχει περάσει αρκετή ώρα ώστε να παίξει ξανά.

Βέβαια αν το βγάλουν και το ξαναβάλουν στη πρίζα θα κολλήσει πάλι...

Το κάνει σε κάποιον άλλο;

Reaction score
0
προφανώς και θα δουλέψει αφού μέχρι να το πάω (γύρω στις 5) θα έχει περάσει αρκετή ώρα ώστε να παίξει ξανά.

Βέβαια αν το βγάλουν και το ξαναβάλουν στη πρίζα θα κολλήσει πάλι...

Το κάνει σε κάποιον άλλο;
Καλό θα είναι να επικοινωνήσεις και με την WD πάντως.

Reaction score
0
Έστειλα mail από τη support σελίδα της WD αλλά η απάντηση θα έρθει σε καμιά βδομάδα πιστεύω.

Μίλησα με το eshop και μου είπαν ότι θα υπάρξει αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων εφόσον επιστέφεται σε λιγότερο από 7 μέρες από την ημερομηνία αγοράς του.
Απλά πρέπει να το δεί το service για τυπικους λόγους, αν δεν τους προλάβω σήμερα μέχρι τις 5:30 θα γίνει η αλλαγή τη Δευτέρα.

Πάντως θα ήθελα να πάρω μια τουλάχιστον γνώμη από έναν κάτοχο για το θέμα.

Reaction score
52
Συνέχεια από τη σελίδα 54.

Το πάω σπίτι το συνδέω και δουλεύει κανονικά με το hdmi.

Το σβήνω από το remote το πάω σε άλλο δωμάτιο σε τηλεόραση με composite av cable και δεν έδειχνε τίποτα αν και άνοιξε η λυχνία μπροστά.

:141:

εκανες την εναλλαγη απο το μενου απο HDMI σε Composite?

Reaction score
0
"εκανες την εναλλαγη απο το μενου απο HDMI σε Composite?"

Αυτό πήγα να κάνω αλλά δεν ξανάναψε για να το αλλάξω.

Το ότι δεν είχε εικόνα όταν μεταφέρθηκε από tv με hdmi σε tv με composite είναι ένα μειονέκτημα (ότι δεν αναγνωρίζει τη πηγή εξόδου σήματος μόνο του) αλλά το βασικό του πρόβλημα είναι το θέμα με τη λειτουργία ( ή καλύτερα τη μή επαναλειτουργία του) αν αποσυνδεθεί από το τροφοδοτικό.

Reaction score
0
Οταν το βαζεις στη μπριζα ανεξαρτητα ποση ωρα πριν το ειχες βγαλει απο το ρευμα πρεπει να αναβει το λαμπακι ON και η συσκευη να μπουταρει μονη της στο μενου χωρις να πατησεις τιποτα.

Reaction score
0
Ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά για τις αναλυτικές απαντήσεις σας :)
(σκληρος MyPassport vs Elements)

Reaction score
0
Sorry coolspot για τη σφήνα :102:

Τελικά το γύρισα στο eshop για αντικατάσταση, ελπίζω να ήταν μεμονομένο περιστατικό, γιατί απο το λίγο που το είδα, είναι πραγματικά πολύ καλή περίπτωση.

Reaction score
0
Παιδια να ρωτησω κατι? Σε εμενα μονο δεν δουλευει τοκουμπακι της επομενης και προηγουμενης σκηνης ή σε ολους ?? Οταν παταω για να παει στην επομενη σκηνη αλλαζει αρχειο και πηγαινει στο επομενο. Δηλαδη αν θελω να προχωρησω το εργο πρεπει να παω με το fast forward.

Όσο για τα mkv 1920x1080p σε εμενα παιζει μια χαρα οταν το εχω στο auto. Αν ομως αλλαξω τα settings και το βαλω στα 24p τοτε χανει frames αν και η TV υποστηριζει 24p

όσο και να προσπαθώ να παίξω από το WD στα 24p σε μια plasma pioneer 5090H δεν έχω καταφέρει να έχω ομαλή κίνηση, δοκίμασα όλες τις ρυθμίσεις που προτείνουν για 24p στην τηλεόραση και έχω αρχίσει να πιστεύω πως μάλλον φταίει το WD. Εχει δοκιμάσει κανείς να παίξει στα 24p ?

Reaction score
0
Το 1080/24p δεν παιζει σωστα εχει καποιο bug και μαλλον βιαστηκαν να το ενσωματωσουν χωρις να το τεσταρουν επαρκως...

Reaction score
0
Θέλω να μεταφέρω και εγώ την εμπειρία μου εδώ, τόσο από τον Western Digital TV HD Media Player που μόλις απέκτησα, όσο και από τον EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER (κλώνος του PopCorn Hour) που έχω από το καλοκαίρι.
1) Ξεκινάω με το παράπονο που εκφράζεται για το μέγεθος των ελληνικών SRT από τον WD. Σας πληροφορώ ότι είναι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ και ΕΥΚΡΙΝΕΣΤΕΡΟ από αυτό του EGREAT.
2) O WD ξεκινά ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ (σχεδόν στο 1/3 του χρόνου) από ότι ο EGREAT.
3) O WD έχει πιο εύχρηστα menu (στυλ PS3) από ότι ο EGREAT (προσωπική άποψη).
4) Ο WD δεν κάνει DTS downmixing με αποτέλεσμα δεν δίνει ήχο stereo από τις εξόδους RCA (άσπρο-κόκκινο)
5) Ο WD αναγνωρίστηκε αυτόματα τόσο μέσω HDMI όσο και από Composite εκτός από μια 42" Pioneer Plasma Kuro που αναγνωριζόταν η Composite ενώ η HDMI ήθελε συνεχώς χειροκίνητη ρύθμιση.
6) Ο WD παίζει χωρίς σπασίματα ακόμη και 1080p/24fps από εξωτερικο USB WD Passport 160GB παραφορτωμένο με χιλιάδες αρχεία διάφορων τύπων και χωρίς ανασυγκρότηση χωρίς προβλήματα στη αναζήτηση πρός-πίσω. Αντίθετα ο EGREAT αποσυντονίζεται συχνά (χάνεται η εικόνα από την HDMI) και κολλά με αποτέλεσμα τα συχνά και ιδιαίτερα χρονοβόρα restart. Επίσης ο EGREAT δεν δίνει την δυνατότητα αναζήτησης προς τα πίσω (Rewind), ενώ δεν τα πάει καθόλου καλά με εξωτερικούς USB HD γιατί με το παραμικρό κολλά, κάτι που δεν διαπίστωσα στον WD.

Τελικά αν κάποιος ενδιαφέρεται για έναν MKV/AVI PLAYER ΠΡΟΤΕΊΝΩ ΤΟΝ Western Digital TV HD Media Player ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤH ΜΙΣΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥ EGREAT.

Reaction score
2
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Θέλω να μεταφέρω και εγώ την εμπειρία μου εδώ, τόσο από τον Western Digital TV HD Media Player που μόλις απέκτησα, όσο και από τον EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER (κλώνος του PopCorn Hour) που έχω από το καλοκαίρι.
1) Ξεκινάω με το παράπονο που εκφράζεται για το μέγεθος των ελληνικών SRT από τον WD. Σας πληροφορώ ότι είναι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ και ΕΥΚΡΙΝΕΣΤΕΡΟ από αυτό του EGREAT.
2) O WD ξεκινά ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ (σχεδόν στο 1/3 του χρόνου) από ότι ο EGREAT.
3) O WD έχει πιο εύχρηστα menu (στυλ PS3) από ότι ο EGREAT (προσωπική άποψη).
4) Ο WD δεν κάνει DTS downmixing με αποτέλεσμα δεν δίνει ήχο stereo από τις εξόδους RCA (άσπρο-κόκκινο)
5) Ο WD αναγνωρίστηκε αυτόματα τόσο μέσω HDMI όσο και από Composite εκτός από μια 42" Pioneer Plasma Kuro που αναγνωριζόταν η Composite ενώ η HDMI ήθελε συνεχώς χειροκίνητη ρύθμιση.
6) Ο WD παίζει χωρίς σπασίματα ακόμη και 1080p/24fps από εξωτερικο USB WD Passport 160GB παραφορτωμένο με χιλιάδες αρχεία διάφορων τύπων και χωρίς ανασυγκρότηση χωρίς προβλήματα στη αναζήτηση πρός-πίσω. Αντίθετα ο EGREAT αποσυντονίζεται συχνά (χάνεται η εικόνα από την HDMI) και κολλά με αποτέλεσμα τα συχνά και ιδιαίτερα χρονοβόρα restart. Επίσης ο EGREAT δεν δίνει την δυνατότητα αναζήτησης προς τα πίσω (Rewind), ενώ δεν τα πάει καθόλου καλά με εξωτερικούς USB HD γιατί με το παραμικρό κολλά, κάτι που δεν διαπίστωσα στον WD.

Τελικά αν κάποιος ενδιαφέρεται για έναν MKV/AVI PLAYER ΠΡΟΤΕΊΝΩ ΤΟΝ Western Digital TV HD Media Player ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤH ΜΙΣΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥ EGREAT.
Άψογη και ουσιώδης η περιγραφή σου,εφόσον μιλάμε για τα μισά λεφτά απο το E-great .Καθαρά για αναπαραγωγή mkv-avi και όχι για άλλες χίλιες πιθανές χρήσεις που μας αποπροσανατολίζουν απο τον κύριο σκοπό μας.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.810
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός