Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
0
Κοιτάξτε κι εδώ. Δεν λέει αν έχει διαθεσιμο δυστυχώς αλλά έχει τηλ επικοινωνίας... ααα! 99.48 το έχει.

PGM

Reaction score
0
ρε παιδια, μηπως εχει βρει κανενας θηκουλες για αυτο το μαραφετι ? Δεν ειναι ασχημο να πας σε ενα φιλο και να το εχεις στην θηκουλα του απο το να ειναι χυμα σε μια τσαντα ...
Οπως πχ η θηκη της wd για τον passport που ειναι κορυφαια

Reaction score
2
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Οταν κλεινω το WDTV απο το remote μετα δεν μπορω να το ενεργοποιησω ξανα, πρεπει να το βγαλω απο το ρευμα. Εχει κανεις παρομοιο προβλημα (ή τη λυση)? Ευχαριστω

Reaction score
0

Παιδιά πήρα και εγώ αυτό το μικρό και θαυματουργό εργαλείο.Το έχω συνδέσει σε Sony 40W2000 FULL HD, σε home cinema Sony ΗΤ-SF1300 ,και 2,5 σκληρό Seagate FreeAgent Go Silver 250GB και δουλέυει άψογα!!!Κάτι λεπτόμέρειες όσον αφορά τους υπότιτλους είναι μηδαμινές.Για το μέγεθος των υποτίτλων το έχω στο 40 και είναι πολύ καλά, όπως φαίνονται φυσιολογικά σε ταινίες.Μου έλυσε τα χέρια γιατί έχω ένα λάπτοπ που το πηγαινοφέρνω και για να δώ μια ταινιά mkv έπρεπε να κάνω ολόκληρη διαδικάσία.Απο εμένα συστήνεται ανεπιφύλακατα.

Θέλω να ρωτήσω κάτι όμως.Το Seagate FreeAgent Go Silver 250GB που έχω συνδεδεμένο όταν παίζει μια ταινία παρατηρώ ότι αναβοσβήνει το φως του σιγά σιγά χωρίς να έχω προβλήματα στην αναπαραγωγή ταινίας.Είναι φυσιολογικό αυτό?

Reaction score
2

Το Seagate FreeAgent Go Silver 250GB που έχω συνδεδεμένο όταν παίζει μια ταινία παρατηρώ ότι αναβοσβήνει το φως του σιγά σιγά χωρίς να έχω προβλήματα στην αναπαραγωγή ταινίας.Είναι φυσιολογικό αυτό?
Νομιζω οτι ειναι φυσιολογικο και οφειλεται στην αναγνωση του δισκου, παρομοια συμβαινει και στα φωτακια των σταθερων υπολογιστων, οταν λειτουργει ο δισκος.

Reaction score
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΠΗΡΑ ΧΘΕΣ ΕΙΝΑΙ SUPER ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΕΝΑ ΦΛΑΣΑΚΙ 8 GB ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΟΚ ΕΚΑΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΛΛΑ ΠΗΓΑ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΕΝΑ MKV 1080p oi υποτιτλοι ηταν αλαμπουρνεζικoi και ηxos πουθενα εβαλα οπτικη ινα στην τελεοραση μου 37 full hd τιποτα πηγα να παιξω ενα εργο με εξωερικους υποτιτλους avi αλαμποθρνεζικα καμια βοηθεια ?????

Reaction score
1
Οσον αφορα τον ηχο αν ηταν dts χρειαζεσαι ενισχυτη που να το αποκωδικοποιει γιατι το wd αποκωδικοποιει μονο το ac3. Αν διαβασεις λιγο τις προηγουμενες σελιδες εχουν ειπωθει αυτα. Για τουσ υποτιτλους απο το μενου του wd :settings- system-aditional enconding support-greek(iso).

Reaction score
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΠΗΡΑ ΧΘΕΣ ΕΙΝΑΙ SUPER ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΕΝΑ ΦΛΑΣΑΚΙ 8 GB ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΟΚ ΕΚΑΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΛΛΑ ΠΗΓΑ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΕΝΑ MKV 1080p oi υποτιτλοι ηταν αλαμπουρνεζικoi και ηxos πουθενα εβαλα οπτικη ινα στην τελεοραση μου 37 full hd τιποτα πηγα να παιξω ενα εργο με εξωερικους υποτιτλους avi αλαμποθρνεζικα καμια βοηθεια ?????
Δε μας λες και από που το πήρες και πόσο?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Οταν κλεινω το WDTV απο το remote μετα δεν μπορω να το ενεργοποιησω ξανα, πρεπει να το βγαλω απο το ρευμα. Εχει κανεις παρομοιο προβλημα (ή τη λυση)? Ευχαριστω
Το 1.01.02 firmware το λύνει αυτό το πρόβλημα.

Reaction score
3

Καλησπέρα παιδιά.

1. Κάθε πότε βγαίνει νέο firmware update?
2. Υπάρχει κάποιο σάϊτ που να έχει τροποποιημένα firmwares από τα official firmwares?
3. Αν έχεις συνδέσει το wd tv hd media player με ενισχυτή μέσω οπτικής ίνας για τον ήχο και μέσω hdmi για εικόνα μπορεί να παίζει αρχεία με dts ήχο αφού θα αποκωδικοποιεί τον dts ήχο ο ενισχυτής.

Ευχαριστώ πολύ.

Reaction score
0
Έχω συνδέσει το WD με έναν Home Cinema ενισχυτή μέσω οπτικής ίνας.
Σε κάποια επεισόδια HDTV ενώ ο ήχος ήταν AC3 (Dolby Digital 5.1) τα έπαιζε σαν Stereo PCM κάτι που δεν έκανε το E-GREAT EA31 που έχω επίσης συνδέσει με οπτική ίνα στον ίδιο ενισχυτή. Τα περισσότερα όμως AC3 και DTS το WD τα έπαιζε κανονικά.
Ξέρει κάποιος την εξήγηση για αυτό;

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Καλησπέρα παιδιά.

.....
3. Αν έχεις συνδέσει το wd tv hd media player με ενισχυτή μέσω οπτικής ίνας για τον ήχο και μέσω hdmi για εικόνα μπορεί να παίζει αρχεία με dts ήχο αφού θα αποκωδικοποιεί τον dts ήχο ο ενισχυτής.

Ευχαριστώ πολύ.
Ναι μπορεί.

Reaction score
8
Επειδη εχω μπερδευτει:
1.Το wd κανει αποκωδικοποιηση AC3 (Dolby Digital) και οχι DTS;
2.Το popcornA100 δεν κανει αποκωδικοποιηση σε κανενα απο τα παραπανω;
3.Το popcornA110 κανει αποκωδικοποιηση και στα δυο;

Reaction score
164
Επειδη εχω μπερδευτει:
1.Το wd κανει αποκωδικοποιηση AC3 (Dolby Digital) και οχι DTS;
2.Το popcornA100 δεν κανει αποκωδικοποιηση σε κανενα απο τα παραπανω;
3.Το popcornA110 κανει αποκωδικοποιηση και στα δυο;
Το 1 και το 3 είναι σωστό. Το 2 λάθος. Το Α100 κάνει αποκωδικοποίηση σε AC3, αλλά όχι σε DTS.

Reaction score
8
Thanks unforgiven.A, και κατι αλλο αν το ξερεις κανει καλύτερο upscaling στα divx-xvid το popcorn απ το wd;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef