Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
3
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Ξέρει κανείς κανένα κατάστημα online ή όχι στην Αθηνα που να το πουλάει σε καλή τιμή ή κάπου που μπορώ να το βρω μεταχειρισμένο για αγορά.
Και με ενδιαφέρει πολύ να του προσθέσουν αν δεν έχει είδη υποστηρίξει για εξωτερικά dvdrom μέσω usb θύρας.

Ευχαριστώ πολύ.

Reaction score
1
πολυ καλο για τα λεφτα του. σε μερικα mkv μου κανει κοψιματα στον ηχο κ ο ενισχυτης (Pioneer LX-70) διχνει να αλλαζει το σημα καθε λιγο απο DTS σε Stereo και παλι πισω σε DTS.

Reaction score
0
Παιδιά όποιος το βλέπει σε κάποιο μαγαζί , (όπως ο BrancaLeone) αν έχει την καλοσύνη ας μας ενημερώνει να μην τρέχουμε και ψάχνουμε τσάμπα.
Πχ αν κάποιος το δει στο Πλαίσιο ή στο Media Markt.

Reaction score
0
Στο e-shop ας γραφει 2-3 εργασιμες. Ο τυπος στο τηλεφωνο μου ειπε οτι στις 28/01 παραλαμβανουν αυτοι.

Reaction score
0
Με ενα laptop με bluray εκανα ενα 1:1 rip του Dark Knight, τοσο σε ISO οσο και σε m2ts. Το ISO αν και το ειδε κανονικα, ειχε μεγαλα κολληματα κατα την αναπαραγωγη του. Αντιθετα το m2ts το επαιζε κανονικα με αριστη ποιοτητα. Αυτο κυριως ομως μου εκανε εντυπωση ειναι οτι το m2ts επαιζε αριστα και στην 1080/24p αναλυση (το ειχα διαβασει στο avsforum και γι΄αυτο δοκιμασα να βεβαιωθω), αντιθετα με οτι συμβαινει προς το παρον με τα .mkv αρχεια...

Reaction score
0
Μπορει να ναι ασυμβατοτητα στο mkv..
Παντως στα m2ts δεν δειχνει να μασαει καθολου σε σχεση με τους "περιορισμους" των 24fps στα 1080p..

Reaction score
0
Έχω ήδη προπαραγγείλει 2 κομμάτια κιόλας απο το Πλαίσιο.... για να δούμε πότε θα φύγουν... :)

Reaction score
0
Έστειλα έναν ξάδελφο που δουλεύει εκεί δίπλα (και λύσσαγε να πάρει και αυτός) και χτύπησε δύο κομμάτια :D
Το απόγευμα θα περάσει από το σπίτι για τις αναβαθμίσεις, χε χε

Reaction score
0
http://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=134009594&onlinepromo=OFFER0107#

Αυτο ηταν το link της προσφορας η οποια βλεπω να δουλευει κανονικα ακομα στο site.
Παντως το καταστημα ειναι διαδικτυακο, που σημαινει οτι δεν εχει stock οπως τα e-shop, πλαισιο, mediamarkt κλπ., απλα παραγγελνετε εσεις απο αυτον μετα αυτος απο τη αντιπροσωπεια και σας το στελνει, κατι που παιρνει λιγες ημερες. Οποιος το θελει γρηγορα ας παει στα αλλα καταστηματα με μια μικρη επιβαρυνση τιμης, για οποιον εχουν αξια τα 20 ευρω και δεν εχει προβλημα να περιμενει μερικες εργασιμες απο το plus4u...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.877
Members
38.511
Νεότερο μέλος
ztv