Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
4
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

ειχα και εγω θεμα με το καλωδιο με την μικρη τηλεοραση στην υπνοδωματιο...

ενω στην Panasonic th42z80 του σαλονιου παιζει μια χαρα με καλωδιο hdmi 1.3, η 22αρα samsung του δωματιου δε λεει να το αναγνωρισει μεσω hdmi.... βγαλε ακρη, τελικα το συνδεσα εκει με scart μετατροπεα απο την composite εξοδο... επαιξε ενταξει και στις 22 ιντσες τωρα σιγα μην εβλεπα και διαφορα...

Reaction score
1
Καλησπέρα σας και με Υγεία!

Τελικά.... με πείσατε..

Το αγόρασα και εγώ αυτό το "πραγματάκι"!

ΔΕΝ το περίμενα ... τόσο μικρό! (και ... θαυματουργό).

Από τα media markt στην Π.Ράλλη. (όντως όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, είχε -9/2/2009- ΜΙΑ παλέτα ΓΕΜΑΤΗΗΗΗ!!!!!)

έκανα update στο firmware και όλα καλά!!!

Έχω συνδέσει έναν Fujitsu Siemens 1T (western digital υλοποίηση) και ένα μόνο έχω να πώ.....

Στην εορτή μου στις 10/2 με έβγαλε ....Ασπροπρόσωπο!!!

Εχω όλη την μουσική μου (70000 κομμάτια) και τις ταινίες (400 κομμάτια) .....

έπαιζε από το μεσημέρι που το σύνδεσα στον ενισχυτή AVR300 http://www.arcam.co.uk/prod_diva_AVR300_large.cfm με καλώδιο οπτικής (φυσικά γυρισμένο τον ήχο του WD στο Digital).

(εντάξει για εικόνα έχω μια 4ετίας Philips matchline 29''.....
με φοβερή εικόνα όμως -προέρχεται και από αλλαγή οθόνης και δείχνει ακόμη καλύτερα σε σχέση με της "μάνας" της καθότι έπεσα σε καλή παρτίδα οθόνης-)
Στον AW15 topaz δεν το έχω συδέσει διότι δεν έχω 12 μέτρα καλώδιο hdmi (έχω καλώδιο cord - φιαχτό- με χρωμοδιαφορές).

Έχω "κολλήσει" με το "μηχάνημα" διότι τώρα πέον κατόπιν εξάσκησης, χειρισμού κτλ βλέπω ότιδήποτε έχω αποθηκευμένο στον σκληρό με απίστευτη ευκολία, και σχεδόν .. όλα! (εντάξει δεν μου παίζει αρχεία videο wma.)

Aρχίζω και μετατρέπω το encoding των υποτίτλων (srt) σε UTF-8.

Αυτό που είπε πριν κάποιος φίλος ότι ακούει τους διαλόγους σε χαμηλότερη ένταση και ξαφνικά μόλις "μπούν" τα εφέ γίνεται ... πανικός το έχω παρατηρήσει και εγώ αλλά σε ορισμένες μόνο ματρόσκες!!!

Τώρα για τα di;afora ... <i> και </i> και δεν ξέρω εγώ τι άλλο των υποτίτλων που μου παρουσιάζονται μετά το firmware update, σκέφτομαι να τα εξαλίφω σιγά σιγά από τους υπότιτλους με εύρεση και αντικατάσταση...με κενό!!

Έχα πρίν την αγορά του WD MWDIA PLAYER , ένα philips 5980/12
με το οποίο έκανα δουλειά μέσω usb stick 8 gb. Αλλά δεν έπαιζε ματρώσκες και δεν έβλεπε NTFS.

Το WD MEDIA PLAYER σαφώς πιό ολοκληρωμένο, αλλά θα ήθελα να σας πω την αλλήθεια να είχε υποδοχές να δεχτεί εικόνα και ήχο από άλλο dvd ή cd player σαν transport δηλαδή!

Ναι μεν -για μένα και όχι μόνο- το DVD πεθαίνει, καλό θα ήταν να υπήρχε αυτή η δυνατότητα σύνδεσης! Και θα ήταν κάτι το πρωτοποριακό γιατί - από όσο γνωρίζω- δεν υπάρχει αντίστοιχο τέτοιο μηχάνημα!

τέλος πάντων!
Για να μην σας ζαλίζω άλλο να ρωτήσω.....

Έχοντας ένα αρχείο ματρόσκα ....πως μπορώ να δω σε τί ανάλυση έχει κωδικοποιηθεί και σε πόσα frames/sec; (ελπίζω να ρωτάω σωστά!!!)
**** έχω επεισόδια των lost season 5 σε HD 720p αλλά τα υπόλοιπα δεν τα ξέρω!!!
- εγκυκλοπαιδικά ρωτάω και ευχαριστώ που με παρασέρνετε και δεν με αφήνετε σε ησυχία με το που βγαίνει κάτι καινούργιο!!!

Reaction score
19
Μεγειά σου Μπάμπη!!

Οι υπότιτλοι με το καινούργιο firmware νομίζω δεν χρειάζονται καμία μετατροπή σε UTF8.

Έχοντας ένα αρχείο ματρόσκα ....πως μπορώ να δω σε τί ανάλυση έχει κωδικοποιηθεί και σε πόσα frames/sec; (ελπίζω να ρωτάω σωστά!!!)
**** έχω επεισόδια των lost season 5 σε HD 720p αλλά τα υπόλοιπα δεν τα ξέρω!!!
- εγκυκλοπαιδικά ρωτάω και ευχαριστώ που με παρασέρνετε και δεν με αφήνετε σε ησυχία με το που βγαίνει κάτι καινούργιο!!!
Με το mediainfo! :126:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Λοιπόν το δικό μου WD μετά απο 1 μήνα τέλειου παιξίματος, έχασε τον ήχο απο την HDMI ! μάλλον θα το πάω πίσω στο πλαίσιο μπάς και μου το φτιάξουν ή το αλλάξουν!!! άντε τώρα που συνήθισα το HD @μώτο!

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Το εβγαλα απο το ρεύμα 3 ώρες, άλλο reset δεν ξέρω!

JL_

Reaction score
19
Στο πλαϊνό USB δίπλα θα το βρεις... Θα χρειαστείς και ένα αιχμηρό αντικείμενο για να το πατήσεις...

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Του έκανα και αυτό στο πλάι, και system reset, αλλά τίποτα απο ήχο!

Reaction score
0
Υπάρχει και μια επιλογή μέσα στα μενού, κάτι τύπου "Restore factory defaults", δοκίμασε και αυτό.
Επίσης τσέκαρε μήπως η έξοδος του ήχου έχει πάει από digital σε stereo ή το αντίστροφο (γίνεται αυτό αν κάνεις restore factory defaults).

Επίσης επειδή είναι λίγο μυστήρια βλάβη αυτή που περιγράφεις, δοκίμασε και ένα άλλο καλώδιο μήπως αυτό έχει κοπεί κάπου μέσα...

Reaction score
0
Καλημέρα.

Εγώ τελικά, έχω εικόνα στην τηλεόραση με hdmi. Μου το αναγνώρισε τελικά. Αλλά δεν μπορώ να βγάλω ήχο στο home cinema που έχω της philips 5.1, ενώ υποστηρίζει dts, dolby digital.

Βάζω ρυθμίσεις στο wd για digital ήχο, συνδέω το optical με τον μετατροπέα (http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=17391&cat=586&page=1) και δίνω σε coaxial στο philips(είσοδο Digital In) και δεν παίζει. Ρυθμίζω και την τηλεόραση να βγάζει ήχο από το ηχοσύστημα, αλλά τίποτα. Στο wd μου βγάζει ήχο 1 channel και δεν ακούω τίποτα. (Στην τηλεόραση όμως μου δίνει ήχο αν το ρυθμίσω).

Τα αρχεία που παίζω είναι 750p blueray x64-SEPTIC (στο media info μου λέει ότι έχουν 6 channels)

Μπορεί κάποιος να σκεφτεί κάτι???

Reaction score
0
Μόνο από τηλεόραση ήχο είτε βάλω το wd σε στερεο είτε digital μόνο από το ηχείο της τηλεόρασης παίζει ήχο από το ηχοσύστημα τίποτα....κρίμα το 5.1. Ούτε μουσική ούτε divx ούτε x64 blue ray, ΑC3.....

Μήπως φταίει το ηχοσύστημα??? Να δοκιμάσω κάτι άλλο??? δεν ξέρω, μήπως είναι καμιά ρύθμιση ρε @το???

Reaction score
8
Κατι σε προβληματικο καλωδιο μου ακουγεται.Το εχεις βαλει καλα στο wd γιατι δεν μπαινει και ευκολα;

Reaction score
0
Κοίτα, έβγαλα το καλώδιο optical από τον converter ενώ ήταν συνδεδεμένο με το WD και έβλεπα να βγάζει φως, οπότε??? να δοκιμάσω και κανένα άλλο καλώδιο???

Reaction score
3

Παιδιά έχω ένα θέμα για το αν το συγκεκριμένο προϊόν μπορεί να δεχτεί(Βλέπει) κάτι σαν τα παρακάτω εξωτερικά κουτιά δίσκων που παίρνουν παραπάνω από έναν δίσκο.

Reaction score
164
Τα κουτιά αυτά συνδέονται με δίκτυο με τις άλλες συσκευές, επομένως δεν κάνουν για το WD.

Reaction score
0
Καλημέρα.

Εγώ τελικά, έχω εικόνα στην τηλεόραση με hdmi. Μου το αναγνώρισε τελικά. Αλλά δεν μπορώ να βγάλω ήχο στο home cinema που έχω της philips 5.1, ενώ υποστηρίζει dts, dolby digital.

Βάζω ρυθμίσεις στο wd για digital ήχο, συνδέω το optical με τον μετατροπέα (http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=17391&cat=586&page=1) και δίνω σε coaxial στο philips(είσοδο Digital In) και δεν παίζει. Ρυθμίζω και την τηλεόραση να βγάζει ήχο από το ηχοσύστημα, αλλά τίποτα. Στο wd μου βγάζει ήχο 1 channel και δεν ακούω τίποτα. (Στην τηλεόραση όμως μου δίνει ήχο αν το ρυθμίσω).

Τα αρχεία που παίζω είναι 750p blueray x64-SEPTIC (στο media info μου λέει ότι έχουν 6 channels)

Μπορεί κάποιος να σκεφτεί κάτι???
ποσταρε please οταν βγαλεις ακρη γιατι μ'ενδιαφερει πολυ αν παιζει τελικα η χρηση μετατροπεα αντι συστηματος που εχει optical

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Τα κουτιά αυτά συνδέονται με δίκτυο με τις άλλες συσκευές, επομένως δεν κάνουν για το WD.
Όχι εσωτερικά οι δίσκοι δεν συνδέονται με δίκτυο αλλά με usb hub άρα...

Reaction score
0
ποσταρε please οταν βγαλεις ακρη γιατι μ'ενδιαφερει πολυ αν παιζει τελικα η χρηση μετατροπεα αντι συστηματος που εχει optical
Φίλε μου δούλεψε τελικά....φίλε SoCiaL ευχαριστώ για τη βοήθεια.:607: ήταν απλό τελικά!!!
Τελικά μόλις άλλαξα το coaxial, δούλεψε κανονικά....super.

Ευχαριστώ πολύ.

Λοιπόν παραθέτω τη σύνδεση:

Από WD προς Τηλεόραση με HDMI
Από WD προς philips Home Cinema --> WD-optical->optical/coaxial converter-->coaxial--home cinema

έχω τον μετατροπέα που αναφέρω παραπάνω....(προσοχή μόνο να είναι από optical --> coaxial)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.875
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7