Western Digital TV HD Media Player

JL_

Reaction score
19
Κοίτα, έβγαλα το καλώδιο optical από τον converter ενώ ήταν συνδεδεμένο με το WD και έβλεπα να βγάζει φως, οπότε??? να δοκιμάσω και κανένα άλλο καλώδιο???
Στο Philips τσέκαρες μήπως έχει καμμιά επιλογή που να εναλλάσει από analog in σε coax. in;

Reaction score
0
Φίλε μου δούλεψε τελικά....φίλε SoCiaL ευχαριστώ για τη βοήθεια.:607: ήταν απλό τελικά!!!
Τελικά μόλις άλλαξα το coaxial, δούλεψε κανονικά....super.

Ευχαριστώ πολύ.

Λοιπόν παραθέτω τη σύνδεση:

Από WD προς Τηλεόραση με HDMI
Από WD προς philips Home Cinema --> WD-optical->optical/coaxial converter-->coaxial--home cinema

έχω τον μετατροπέα που αναφέρω παραπάνω....(προσοχή μόνο να είναι από optical --> coaxial)
tHANKΣ ηδη σημειωσα το μοντελο του μετατροπεα. Το θελω μονο και μονο για τις DTS ταινιες!

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Έκανα Restore factory defaults και κοίταξα και την έξοδο stereo, επίσεις δοκίμασα και ένα άλλο καλώδιο, αλλά τίποτα! εικόνα τέλεια, ήχος τίποτα, μόλις γύρισα απο το Πλαίσιο το άφησα να το ελέγξουν, και να μου κάνουν την αλλαγή!!!

Reaction score
0
τελικα κι αλλα τα προβληματα.Εμενα κανα τριαρι φορες δεν εχει ηχο το μηχανημα αποhdmi κ χρειαζεται να φγαλω το δισκο κ να τον ξαναβαλω.Αυτο τωρα τι ειναι?Μου φαινεται θα παει για service η για αλλαγη

Reaction score
0
Παιδια καλημερα και χρονια πολλα στους ερωτευμενους!!!!
Λοιπον, σκεφτομαι να το αγορασω κι εγω καθως πολλοι γνωστοι μου το εχουν και ειναι ικανοποιημενοι! Εγω εχω ηδη ενα PS3 συνεδεμενο στη SONY 40W4500 tv και στο SONY DAV-DZ260 home cinema! Οπως καταλαβαινετε δεν χρειαζομαι εναν network media player, απλα θελω να βλεπω mkv και avi με srt υποτιτλους σε full hd αναλυση (1080p).
Θελώ, λοιπον, να θεσω τα εξης ερωτηματα:
1) Αξιζει γι'αυτα που το θελω και για τη τιμη του??
2) Το Home Cinema που εχω ειναι DTS kai Dolby Digital. Μεσω οπτικης ινας θα εχω σωστο ηχο 5.1 (εννοειται στις ταινιες που εχουν DTS ή DD 5.1!)???
3) Το πιο βασικο... Κανει upscale στις avi SD ταινιες?? Δηλαδη θα τις βλεπω HD?? Ενας απο τους λογους που το παιρνω ειναι κι αυτος, καθως το PS3 κανει upscale μονο στα DVD!
4) Εχουν διορθωθει ολα τα προβληματα του πρωτου firmware με τους υποτιτλους??
5) Οπως ειπα και πιο πανω εχω ηδη το PS3 συνεδεμενο με οπτικη στο Home Cinema!! Φυσικα το Home Cinema εχει μονο μια εισοδο για οπτικη! Υπαρχει καποιος ανταπτορας ή κατι αλλο τελοσπαντων που να εχει 2 εισοδους για οπτικη και να βγαζει μια εξοδο για το Home Cinema?? Αν δεν υπαρχει μαλλον θα αναγκαζομαι να βαζω την οπτικη σε αυτο που θα χρησιμοποιω εκεινη την ωρα (PS3 ή WD TV) ε??
Δεν ρωταω πολλα ε???!!!
Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων για τον χρονο σας.
Και παλι χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν!!!

Reaction score
0
Θα ηθελα σας παρακαλω πολυ μια αναλυτικη παρουσιαση πως δουλευει το Pop audioconvert γιατι ολο error μου βγαζει. Ποια ειναι τα settings

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Τελικά το Πλαίσιο μου άλλαξε το WD χωρίς δεύτερη κουβέντα, το καινούριο μετά την αναβάθμιση παίζει τέλεια!!!
Αυτό που δεν ξέρω είναι εάν είναι άλλη παρτίδα γιατί είχε αναβαθμιστεί στο release-1.01.01, όμως ήταν σφραγισμένο!!!

Reaction score
0
Παιδια καλημερα και χρονια πολλα στους ερωτευμενους!!!!
Λοιπον, σκεφτομαι να το αγορασω κι εγω καθως πολλοι γνωστοι μου το εχουν και ειναι ικανοποιημενοι! Εγω εχω ηδη ενα PS3 συνεδεμενο στη SONY 40W4500 tv και στο SONY DAV-DZ260 home cinema! Οπως καταλαβαινετε δεν χρειαζομαι εναν network media player, απλα θελω να βλεπω mkv και avi με srt υποτιτλους σε full hd αναλυση (1080p).
Θελώ, λοιπον, να θεσω τα εξης ερωτηματα:
1) Αξιζει γι'αυτα που το θελω και για τη τιμη του??
2) Το Home Cinema που εχω ειναι DTS kai Dolby Digital. Μεσω οπτικης ινας θα εχω σωστο ηχο 5.1 (εννοειται στις ταινιες που εχουν DTS ή DD 5.1!)???
3) Το πιο βασικο... Κανει upscale στις avi SD ταινιες?? Δηλαδη θα τις βλεπω HD?? Ενας απο τους λογους που το παιρνω ειναι κι αυτος, καθως το PS3 κανει upscale μονο στα DVD!
4) Εχουν διορθωθει ολα τα προβληματα του πρωτου firmware με τους υποτιτλους??
5) Οπως ειπα και πιο πανω εχω ηδη το PS3 συνεδεμενο με οπτικη στο Home Cinema!! Φυσικα το Home Cinema εχει μονο μια εισοδο για οπτικη! Υπαρχει καποιος ανταπτορας ή κατι αλλο τελοσπαντων που να εχει 2 εισοδους για οπτικη και να βγαζει μια εξοδο για το Home Cinema?? Αν δεν υπαρχει μαλλον θα αναγκαζομαι να βαζω την οπτικη σε αυτο που θα χρησιμοποιω εκεινη την ωρα (PS3 ή WD TV) ε??
Δεν ρωταω πολλα ε???!!!
Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων για τον χρονο σας.
Και παλι χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν!!!

1. Σίγουρα Ναι... Εχει πολύ καλή εικόνα για τα λεφτά του.

2. Το έχω συνδεμένο μέσω οπτικής πάνω σε έναν yamaha και παιζει κανονικά και τα DD 5.1 και τα DTS. Σε λίγες ταινίες όμως ο ήχος έχει συχνές διακοπές και δεν ξέρω αν φταίει το wd ή ο ενισχητής.

3. Η εικόνα που στέλνει στην τηλεόρασή μου είναι 1920x1080 60Hz, είτε βλέπω HD υλικό είτε όχι.
Πρέπει να ξέρεις, όμως, πως μια SD ταινία με τίποτα δεν γίνεται HD σε ποιότητα. To upscale το κάνει ή το player (οποιδήποτε) ή η τηλεόραση (και μάλιστα μπορεί να είναι προτιμότερο να το κάνει η tv). Δηλ αν βάλεις στην tv ένα video (ναι αυτό με την κασσέτα) τότε upscale στην είκονα κάνει η τηλεόραση.

4. Ναι.

5. Δεν γνωρίζω....

Reaction score
0
παιδια για σας.
δοκιμασα να δω την ταινεια "v for vendetta"με
αναλυση 1.78:1 (1920x1080) και μου εβγαλε
μυνημα στη οθονη οτι δε υποστηριζει το φορματ αυτο και με παρεπεμπε για περισσοτερα στα spesifications της συσκευης.
αντιθετα ταινιες 1080p με αναλυση1920x800 παιζουν χωρις προβλημα.ξερει καποιος φιλος γιατι συμβαινει ή πρεπει να στειλουμε mail στην WD?
Υ.Γ.
το μυνημα στην οθονη ειναι το παρακατω
"unable to play the selected file.please refer to the user manual on how to change the file to a sypported format"
στο P.C. παιζει κανονικα.
το αρχειο ειναι matroska(mkv)

Reaction score
0
Αυτό που είπε πριν κάποιος φίλος ότι ακούει τους διαλόγους σε χαμηλότερη ένταση και ξαφνικά μόλις "μπούν" τα εφέ γίνεται ... πανικός το έχω παρατηρήσει και εγώ αλλά σε ορισμένες μόνο ματρόσκες!!!
Μα φίλε μου αυτή είναι η ουσία του ψηφιακού ήχου με την μεγάλη απόδωση σε δυναμικά (ή σε db). Δηλ ο χαμηλός ήχος να είναι ...χαμηλός και ο πολύ δύνατος...πολύ δυνατός.
Ναι, ο διάλογος να είναι σε επίπεδο ομιλίας όπως πρέπει...
Αλλα μόλις σκάσει μία βόμβα, δεν πρέπει να βουΐξει το τόπος, όπως ακριβώς και στην πραγματικότητα ?? (λεμε τώρα).
Αλλίως γυρνάμε σε ήχο vhs κασσέτας ή τηλεόρασης.

Μερικοί ενισχυτές έχουν night mode για να κάνουν τον ήχο ποιο "επίπεδο" χωρίς να ενοχλείς αυτούς που κοιμούνται....

Reaction score
0
παιδια για σας.
δοκιμασα να δω την ταινεια "v for vendetta"με
αναλυση 1.78:1 (1920x1080) και μου εβγαλε
μυνημα στη οθονη οτι δε υποστηριζει το φορματ αυτο και με παρεπεμπε για περισσοτερα στα spesifications της συσκευης.
αντιθετα ταινιες 1080p με αναλυση1920x800 παιζουν χωρις προβλημα.ξερει καποιος φιλος γιατι συμβαινει ή πρεπει να στειλουμε mail στην WD?
Υ.Γ.
το μυνημα στην οθονη ειναι το παρακατω
"unable to play the selected file.please refer to the user manual on how to change the file to a sypported format"
στο P.C. παιζει κανονικα.
το αρχειο ειναι matroska(mkv)
κανε μια αναλυση του αρχειου με το mediainfo ή το videoinspector κσι κανε ποστ εδω τι σου λεει. Επισης, απο που το βρηκες; (ΡΣ Λινκς), να δοκιμασουμε κι εμεις με το ιδιο.

Reaction score
44
Ψάχνω τρόπο να βλέπω το thumbnail κάθε ταινίας αλλά δεν βρίσκω άκρη,έχω κάθε ταινία σε ξεχωριστό φάκελο και από ένα .jpg με το ίδιο όνομα με την ταινία μέσα αλλά τίποτα.
Εχετε καμιά ιδέα;

Reaction score
0

Μπορεί να μου πει κάποιος πως μπορώ να γυρίσω το φλασάκι μου σε NTFS.Εγώ πάω απο ιδιότητες και μου έχει επιλογή μόνο FAT32.Πάω διαχείρηση συσκευών αλλά και εκεί τίποτα.Υπάρχει άλλος τρόπος η είναι απο αυτά που δε γυρνάνε?Το φλασάκι δεν είναι επώνυμο ιδιαίτερα.Είναι 8Gb TEVION και είναι αγορασμένο απο ALDI.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Μπορεί να μου πει κάποιος πως μπορώ να γυρίσω το φλασάκι μου σε NTFS.Εγώ πάω απο ιδιότητες και μου έχει επιλογή μόνο FAT32.Πάω διαχείρηση συσκευών αλλά και εκεί τίποτα.Υπάρχει άλλος τρόπος η είναι απο αυτά που δε γυρνάνε?Το φλασάκι δεν είναι επώνυμο ιδιαίτερα.Είναι 8Gb TEVION και είναι αγορασμένο απο ALDI.
Σελίδα 90..

Reaction score
0

Μπράβο φίλε jimRL.Αυτό έψαχνα..Thanks..

Λοιπόν το έκανα ήδη και όλα πηγαν καλά χωρίς κανενα πρόβλημα και μάλιστα πολύ γρήγορα.Ευχαριστώ και πάλι φίλε μου...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.874
Members
38.509
Νεότερο μέλος
Konstantinos M.