Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
0
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά, τότε όντως υπάρχει πρόβλημα και πρέπει να μπει το χέρι βαθιά στην τσέπη! Ενισχυτης και ηχεία γαρ!

Reaction score
0
Η σειρά που ακολουθώ είναι η εξής όταν το συνδέω για πρώτη φορά (δηλαδή αν το βγάλω απο την κρεβατοκάμαρα και θέλω να το πάω στο σαλόνι):
1) Συνδέω HDMI ή RCA μεταξύ wd & tv
2) Οπτική ίνα απο WD στο home cinema (αν δεν υπάρχει απλά rca σε tv)
3) USB απο σκληρό σε WD
4) Ρεύμα στο σκληρό
5) Ρεύμα στο WD
6) Ανοίγω το WD και περιμένω μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να δεί το σκληρό και να τον διαβάσει.

Οταν θέλω να το κλείσω πρώτα κάνω eject το σκληρό, σβήνει ο σκληρός και απλά αφαιρώ το USB απο το WD.
Την επόμενη φορά απλά βάζω το USB (αυτόματα ανοίγει ο σκληρός) και μετά ανοίγω το WD

Γενικά στην αρχή δώστε στο μηχάνημα λίγη πίστωση χρόνου.
Μια σταλιά είναι και κάνει της Παναγιάς τα μάτια.
Παρεα το MyBook δεν φαινετε στο Media Player γιατον λογο οτι δεν φαινετε ουτε σε pc με το usb!!Aν ξερεις κατι...

Reaction score
0
Παιδια, διαβασα κατι εδω στο thread που δεν ηξερα.., εγω εχω μονιμως τη ρυθμιση στο auto για τις ρυθμισεις βιντεο, δεν εχω κατσει να σκεφτω "α αυτη η ταινια ειναι 720π, να το βαλω εκει καιμετα η αλλη ειναι 1080π, να το βαλω εκει" στις ρυθμισεις. Θελετε να πειτε οτι το auto δε κανει σωστα τη δουλεια του; Δηλαδη αν δε του βαλω εγω τη ρυθμιση, θα μου παρει τη ταινια του 1080π που εβαλα να παιζει και να τη παιξει 720;

Reaction score
0
Εγώ όταν το είχα στο auto καμιά φορά άλλαζε σε κάτι περίεργες αναλύσεις με το που το άνοιγα.
Έχω επιλέξει 1080p που είναι και το maximum που βγάζει η LG LCD μου, κατα καιρούς απλά άλλάζω μεταξύ 50 και 60Hz αν μου κάνει σπασίματα μια ταινία.

Αυτό κάνε και συ, αν η τηλεόρασή σου είναι full HD βάλε 1080p, αν είναι απλά HD Ready βάλε 720p.

Reaction score
8
παιδιά βλεπετε διαφορα στην εικόνα με αυτό το μηχανάκι? αξίζει να το πάρει κανείς?
αν το συγκρίνουμε με εικόνα DVD είναι ξεκάθαρα ανώτερη εικόνα.
Με τη προυπόθεση ,βέβαια , το αρχείο που θα δεις να είναι matroska 720p τουλάχιστον.
Τα αρχεία mkv που κυκλοφορουν στο δίκτυο κυμαίνονται απο ~1GB εως ~8GB περίπου.Aρα δεν πρέπει να περιμένουμε θαύματα συγκρίνοντας τα με BD!!Αλλωστε πολλά απο αυτά ειναι μεταμορφομένα DVDrip σε mkv.
Aν τώρα ακούς και μουσική απο αρχεία FLAC δεν έχεις τίποτα να ζηλέψεις απο οποιοδήποτε cd απο player.
Νομίζω ότι κανένας χρήστης του WD δεν έχει μετανιώσει για τα 100 ευρώ που κοστίζει.

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Γαι να μην σας καθυστερεί στο διάβασμα του δίσκου, απενεργοποιήστε την επιλογή "media library" ή κάπως έτσι στο μενού του WD .....
:607::622::624:

Reaction score
0
http://wdtv.wetpaint.com/

Η σελιδα που εχει σχεδον τα παντα για το WD. Ολα τα γνωστα προβληματα (π.χ. δεν εχω ηχο, εχω σπασιματα στο DTS κλπ. )και οι λυσεις τους. Ολοι οι χρηστες ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΝΕΟΙ να ριξουν οπωσδηποτε μια ματια εκει (συνοψη 5.000+ post που εχουν γινει στο avsforum).

Reaction score
3
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Έχει δοκιμάσει κανείς να εγκαταστήσει κάποιο μη επίσημο(ext3-boot Firmware release 0.9 ή cd-manager 0.5 κ.τ.λ.) fw ώστε να έχει υποστήριξη εξωτερικών dvd-rom drives και κάποια άλλα συν που τα επίσημα fw δεν προσφέρουν.

Αν ναι ας μας πει εντυπώσεις.

Reaction score
0
στη ταινεια the matrix revolution υπαρχουν
σπασιματα στον ηχο παροτι ειναι DD και οχι DTS
Format : x264
Source : HDDVD
Resolution : 1920x800
Video Bitrate: 8160 kbit/s
Audio : AC3 5.1 640kbit/s English
Subtitles : English / Swedish
Release : 06.30.07
και κατι ακομα που παρατηρησα ειναι οτι η αναλυση ειναι 1280χ800 και οχι 1280χ1024 που
ειναι το σωστο.αυτο εχει σαν αποτελεσμα σε κοντινα πλανα π.χ. ενα προσωπο να ειναι "κομμενο" το επανω μερος του κεφαλιου.

Reaction score
4

anavatis μαλλον εχεις μπερδευτει... η αναλυση που εχει το αρχειο σου ειναι μια χαρα αν σκεφτεις οτι πολλες ταινιες δεν παρουσιαζονται σε 16:9 (που θα ηταν 1280χ1024), αλλα σε 2.35:1 και ετσι η αναλυση διατηρει το οριζοντειο ιδιο αλλα αναγκαστικα το καθετο μειωνεται, εξου και οι μαυρες μπαρες πανω κατω που θα βλεπεις ακομα και στη widescreen tv σου.

Reaction score
0
αν η αναλυση 1280χ800 της ταινειας ειναι σωστη, τοτε νομιζω οτι ο σκηνοθετης ειναι λαθος.
γιατι ειναι δυνατον σε ΟΛΑ τα κοντινα πλανα να ειναι κομμενο το πανω μερος του κεφαλιου?

Reaction score
4

χμμ τι να σου πω, το συνηθιζουν αυτο, μεγαλυτερη εμφαση στα ματια και τις εκφρασεις του προσωπου υποθετω... ε τωρα δεν εχω και τη συγκεκριμενη κοπια που βλεπεις για να ξερω... και στα δυο ποστ μου υποθεσεις κανω βασισμενος σε οτι εχω δει εγω

Reaction score
0
υπαρχουν πολλα προβληματα κ νομιζω οτι γι αυτο αργουν.Θελω να ελπιζω οτι θα λυθουν ολα

Reaction score
0
Αυτα ειναι... έτσι και βγει και αξιοπιστο firmware για υποστηριξη εξωτερικου blueray-rom τοτε το μηχανημα θα ειναι κορυφαιο!!!

Reaction score
0
να και τα καλά πρώτα νέα

Quote:
Originally Posted by ThePol1
Hi all,

Just wanted to let everyone know that my Trendnet adapter came last night. Within 20 min I had everything set up and was streaming video wirelessly to my TV. I now have my entire video library at my fingertips. Yea!

I used the Trendnet adapter and a $40 WRT45GS router set as a client bridge using the DD-WRT firmware. +Awesome+ Very simple and it works great.

Thanks everyone!
Quote:
Originally Posted by ThePol1
I tried 480p and 720p movies. Both worked OK. I have an 802.11g-based network and I'm pulling the videos off my NSLU2 NAS (SlugOS running SAMBA).

σύντομα ετοιμάζεται και guide

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.862
Members
38.508
Νεότερο μέλος