Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
0
Χθές το βράδυ πήγαινε σαν τρελό ....
Πατούσα το κουμπί μία φορά και αυτό έτρεχε συνέχεια μέσα στο μενού.
Εφαγε το RESET του και έστρωσε ;-)

Με προβληματίζει το γεγονός οτι και κλειστό να είναι η θερμοκρασία του δεν είναι καθόλου χαμηλή.
Αν δε με πάρει ο ύπνος το βράδυ το βγάζω απο την πρίζα πάντως.

ΥΓ.Στην συγκεκριμένη ταινία δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Reaction score
0
Παίδες εγώ είμαι ευχαριστημένος με το μηχανάκι απλά έχω να ρωτήσω κάτι...

Έστω οτι βλέπω κάτι, τελειώνει, κλείνω (standby απο το κουμπί) το μηχάνημα). Μετά όταν το ξανανοίγω, πάω Videos-folders -> USB2 και με το που κλικάρω με πετάει στην κεντρική οθόνη σαν να αποσύνδεσα τον σκληρό... βγάζοντας "no storage connected" ή κάτι παρόμοιο. Μετά απο 10-20" νιώθει πάλι το σκληρό και κάνει "scanning attached usb device" και πάει λέγοντας...

Μου έχει τύχει να έχω πατήσει pause σε ένα έργο που έβλεπα και μετά απο 4-5-6 ώρες που γυρισα να πατήσω play, να ξεκινήσει να παίζει και να με πετάξει στο menu... με το ίδιο κόλπο, οτι δεν έχω σκληρό. Η πλάκα είναι οτι ο ήχος συνέχιζε να παίζει....

Δεν καταλαβαίνω πραγματικά τι παίζει.

Ο σκληρός είναι ένας WD MyPassport 320GB.

Reaction score
8
Παίδες εγώ είμαι ευχαριστημένος με το μηχανάκι απλά έχω να ρωτήσω κάτι...

Έστω οτι βλέπω κάτι, τελειώνει, κλείνω (standby απο το κουμπί) το μηχάνημα). Μετά όταν το ξανανοίγω, πάω Videos-folders -> USB2 και με το που κλικάρω με πετάει στην κεντρική οθόνη σαν να αποσύνδεσα τον σκληρό... βγάζοντας "no storage connected" ή κάτι παρόμοιο. Μετά απο 10-20" νιώθει πάλι το σκληρό και κάνει "scanning attached usb device" και πάει λέγοντας...

Μου έχει τύχει να έχω πατήσει pause σε ένα έργο που έβλεπα και μετά απο 4-5-6 ώρες που γυρισα να πατήσω play, να ξεκινήσει να παίζει και να με πετάξει στο menu... με το ίδιο κόλπο, οτι δεν έχω σκληρό. Η πλάκα είναι οτι ο ήχος συνέχιζε να παίζει....

Δεν καταλαβαίνω πραγματικά τι παίζει.

Ο σκληρός είναι ένας WD MyPassport 320GB.
1.Καταρχην πριν κανεις standby πρεπει να κανεις eject τον δισκο για να μην εχεις προβλημα.
2.PAuse 6 ωρες;;;;;;πλακα κανεις,αφου μπορεις να κανεις stop και οταν ξαναβαλεις την ταινια θα ξεκινησει απο κει που σταματησες.

Reaction score
1.594
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Παντως και εγω οταν κάνω eject εναν passport κολλαει και τελικα αναγκάζομαι να το βγάλω απο την τροφοδοσία. Αντίθετα με ενα myBook δεν είχα ποτε πρόβλημα με το eject το οποίο γίνεται κανονικα

Reaction score
0

Καλημέρα,
Το χω καναδυό βδομάδες και δεν έχω κανένα πρόβλημα, ούτε αυτό με τη θερμοκρασία που χει αναφερθεί (αλλά ίσως να μην το χω προσέξει, δεν ξέρω).
Νομίζω ότι είναι εξαιρετική αγορά για τα λεφτά του.

Reaction score
0
Εμένα όταν είναι κλειστό και χωρίς δίσκο ή κάτι άλλο επάνω του, είναι απλά χλιαρό.

Reaction score
0
1.Καταρχην πριν κανεις standby πρεπει να κανεις eject τον δισκο για να μην εχεις προβλημα.
2.PAuse 6 ωρες;;;;;;πλακα κανεις,αφου μπορεις να κανεις stop και οταν ξαναβαλεις την ταινια θα ξεκινησει απο κει που σταματησες.

Και stop να κάνω, standby κλπ... μετά όταν το ανοίγω ακομή και αν δέν κάνω τίποτα ακόμη (browse στους φακέλους) πετάει τον σκληρό μετά απο λίγο.

Καλά κάθε φορά eject πρέπει να κάνω; :111:

Reaction score
0
Mέχρι να αλλάξει κάτι (πχ να κάνει αυτόματα eject με το επόμενο firmware), θα πρέπει να κάνεις eject.

Reaction score
0
Χθές το βράδυ πήγαινε σαν τρελό ....
Πατούσα το κουμπί μία φορά και αυτό έτρεχε συνέχεια μέσα στο μενού.
Εφαγε το RESET του και έστρωσε ;-)

Με προβληματίζει το γεγονός οτι και κλειστό να είναι η θερμοκρασία του δεν είναι καθόλου χαμηλή.
Αν δε με πάρει ο ύπνος το βράδυ το βγάζω απο την πρίζα πάντως.

ΥΓ.Στην συγκεκριμένη ταινία δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Ψάχτε λίγο το forum για το πρόβλημά σας.

Επαναλαμβάνω για τρίτη φορά:

"Οταν υπάρχει dimmer με λάμπα ηλεκτρονική (οικονομική) τότε και μόνο τότε (εκτός αν είναι το dimmer ειδικό) γίνονται παρεμβολές που επιρεάζουν το remote του WD.
Η περιπέτειά μου είναι στη σελίδα http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=56906&page=88

Ξεχάστε δαχτυλιές κλπ. Δεν καταλαβαίνει τίποτα παρά μόνο παρεμβολές."

MSak

Reaction score
0

Καλησπέρα

έχω σθνδέσει το WD TV μέσω optical με το Berhinger ULTRAMATCH Pro και μου κλειδώνει την είσοδο στα 48KHZ παίζοντας FLAC άσχετα με την συχνότητα δειγματοληψίας του αρχείου, δηλ στα 96αρια δεν πάει στα 96KHZ , έχω κάνει κάτι λάθος ? βγάζει πιο υψηλή συχότητα ?

Αν κάποιος γνωρίζει ας με ενημερώσει.

Ευχαριστώ πολύ.

Χρήστος

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Καλησπέρα

έχω συνδέσει το WD TV μέσω optical με το Berhinger ULTRAMATCH Pro και μου κλειδώνει την είσοδο στα 48KHZ παίζοντας FLAC άσχετα με την συχνότητα δειγματοληψίας του αρχείου, δηλ στα 96αρια δεν πάει στα 96KHZ , έχω κάνει κάτι λάθος ? βγάζει πιο υψηλή συχνότητα ?

Αν κάποιος γνωρίζει ας με ενημερώσει.

Ευχαριστώ πολύ.

Χρήστος
Οχι δεν περναει 96kHz, ειναι στη λιστα με τα bugs:

24bit/96KHz FLAC audio files get internally down-sampled to 48KHz through digital optical out whereas they should be passed through untouched

http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1100499

Reaction score
1

Βρε παιδιά, επειδή δεν έχω ακόμα πολυκάναλο ενισχυτή για τα mkv με DTS, και επειδή είναι λίγο χρονοβόρα η μετατροπή τους σε AC3 (ούτε χρόνος υπάρχει ούτε και όρεξη...), μήπως υπάρχει κάποιο hardware converter που να παρεμβαίνει μέσω του HDMI; ή κάποιος άλλος τρόπος;

Μήπως ζητάω και πολλά; Δεν ξέρω ειλικρινα!

Reaction score
4

μα για τι χρονο λες;

βαλτο,φυγε κανε κατι αλλο και σε 10 λεπτα μαξ εχει τελειωσει

Reaction score
1

Ναι, αλλά πρέπει να το κάνω πάρα πολλές φορές... ;)

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση.

Οχι δεν περναει 96kHz, ειναι στη λιστα με τα bugs:

24bit/96KHz FLAC audio files get internally down-sampled to 48KHz through digital optical out whereas they should be passed through untouched

http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1100499

Reaction score
4

ε στην αρχη θα σου κακοφανει, μολις ξεμπερδεψεις με αυτα που εχεις, μετα κανοντας το αμεσως με το που κατεβασεις κατι δε θα σου ξαναφανει

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Βάλ'τα όλα στον ίδιο φάκελο και τρέξε batch. Ο μόνος σου περιορισμός είναι ο χώρος.

Reaction score
0
Tranformers 2007 - 1080p
RUNTiME.......: 2:23:27
FRAMERATE.....: 23.976
BiTRATE.......: 10721kbps
RESOLUTiON....: 1920x800 (2.40:1)
AUDiO.........: English DTS 5.1 @ 1.5mbit
AUDiO.........: English Vorbis 2.0 commentary
SOURCE........: Transformers Blu-Ray 1080p AVC TrueHD 5.1

Στο pc (δε σηκώνει 1080p με τίποτα) όσο δείχνει το δείχνει οκ.
Το πέρασα στο WD και μου πιξελάρει απίστευτα... λες και λείπουν κομμάτια απο το video.

Την πρώτη φορά που το περνούσα στο σκληρό είχα ανοιχτό το utorrent
Σκέφτηκα μήπως έφταιγε αυτό.
Το δοκίμασα με τα πάντα κλειστά και πάλι κανει τα ίδια.
640g o δίσκος με 83 ελεύθερα.
Defrag λέει δε θέλει αν και βλέπω κάτι κόκκινα.

Θα το βάλω τώρα να κάνει αλλά μαλλον αύριο το πρωί θα τελειώσει.

Είχε κανείς το ίδιο πρόβλημα;
Είναι όπως όταν κάνουμε preview ενα video αρχείο χωρις να έχει κατέβει ολόκληρο και αφήνει είδωλα... κουτάκια.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef