Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
0
Έχει δοκιμάσει κάποιος ¨γενναίος¨ να βάλει κάποιο firmware από το WDTV Gen2 η WDTV LIVE στο WDTV HD Gen 1??
με τρώει η περιεργεια να την κάνω την απόπειρα ,ξέροντας ότι έχουν διαφορετικά chipset μεταξύ τους!
τι λέτε?

Reaction score
18
Λοιπόν μόλις είδα την ταινία.

Η αλήθεια είναι οτι βρήκα άλλους υπότιτλους διότι αυτούς που έδινε με την ταινία ο "θείος" είχαν πολλά κενά.

Σύνολο να μου κόλλησε 4 φορές μετά απο το πρώτο μισάωρο.
Με γρήγορη απενεργοποίηση των υπότιτλων συνεχιζόταν η ταινία κανονικά.
Πρίν το μισάωρο όμως κολλούσε ανα 30 sec
γιατί παιδεύεστε? είπαμε σε ταινίες 1080p με dts η ενσωμάτωση είναι μονόδρομος. κανένα κόλλημα μετά

Reaction score
2.708
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Πως ακριβώς δουλεύει το mkvtoolnix ρε παιδιά ?

Κάνω add το αρχείο της ταινίας και το srt , πατάω startmix και μου δημιουργεί ένα αρχείο mkv με το ίδιο όνομα (μη αφήνοντάς με φυσικά να το αποθηκεύσω στον ίδιο φάκελο) με την διαφορά πως το νέο είναι 600mb έναντι του παλιού 12gb . Τι δεν κάνω καλά ?

Reaction score
3

Παιδιά γνωρίζει κανείς αν με την νέα 1.01.75 firmware version προσθέτουν και στο πρωτο μηχάνημα τη δυνατότητα αντιγραφής αρχείων?

Ευχαριστώ πολύ.

Reaction score
2.708

Πως ακριβώς δουλεύει το mkvtoolnix ρε παιδιά ?

Κάνω add το αρχείο της ταινίας και το srt , πατάω startmix και μου δημιουργεί ένα αρχείο mkv με το ίδιο όνομα (μη αφήνοντάς με φυσικά να το αποθηκεύσω στον ίδιο φάκελο) με την διαφορά πως το νέο είναι 600mb έναντι του παλιού 12gb . Τι δεν κάνω καλά ?

Κανείς ?

Άντε βρε , αφού το χρησιμοποιήτε .

Reaction score
3

Κανείς ?

Άντε βρε , αφού το χρησιμοποιήτε .
Τα 12GB 600ΜΒ δεν γίνονται. Δες αν σου έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία, δηλαδή στα 600MB έχεις όλο το video?

Reaction score
2.708

Όχι φυσικά , μόνο κανένα 5λεπτο . Για αυτό ήθελα την γνώμη σας .

Δοκίμασα με άπειρες ρυθμίσεις αλλά τίποτα . Θα δοκιμάσω το Σ/Κ κάποια άλλη ταινία μήπως και έχει πρόβλημα η συγκεκριμένη.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.698
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Πωλειται WD TV λογω αγορας WD live. Οποιος ενδιαφερετε να μου πει
Βάλε αγγελία, στο είπα και στο άλλο θέμα.:126:

Reaction score
1

Να ρωτήσω κάτι που ξέρω ότι έχει συζητηθεί εκτενώς αλλά 221 σελίδες είναι πολλές.........
Πριν λίγο δοκίμασα το Inglourious Basterds που έχω. Στα χαρακτηριστικα αναφέρει εικόνα 1920x800 και ήχο DTS στα 1500kbps. Μόλις ξεκίνησε η ταινία άναψε στον Onkyo η κόκκινη λυχνία του DTS.
Tελικα το player υποστηρίζει ήχο DTS ή όχι?

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.698

Να ρωτήσω κάτι που ξέρω ότι έχει συζητηθεί εκτενώς αλλά 221 σελίδες είναι πολλές.........
Πριν λίγο δοκίμασα το Inglourious Basterds που έχω. Στα χαρακτηριστικα αναφέρει εικόνα 1920x800 και ήχο DTS στα 1500kbps. Μόλις ξεκίνησε η ταινία άναψε στον Onkyo η κόκκινη λυχνία του DTS.
Tελικα το player υποστηρίζει ήχο DTS ή όχι?
Dts βγάζει, μετατροπή σε stereo για να βγαίνει στη tv ή σε ενισχυτή χωρίς dts δεν κάνει!

Reaction score
1

Ευχαριστώ abcd για την άμεση απάντηση. Κατατοπιστικός όπως πάντα :)

Δεν με εενδιαφέρει και πολύ που δεν μετατρέπει σε stereo μιας και όλα περνάνε από τον Οnkyo και η TV απλά κάνει την δουλειά της....δείχνει την εικόνα ;)

Με λίγα λόγια πάντως όταν ο ήχος είναι DTS, ΔΕΝ ακούς τίποτα αν το συνδέσεις απευθείας στην TV???

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.698

Με λίγα λόγια πάντως όταν ο ήχος είναι DTS, ΔΕΝ ακούς τίποτα αν το συνδέσεις απευθείας στην TV???
Μούγκα σκέτη:128:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Μούγκα σκέτη:128:
Μούγκα στη στρούγκα που λέμε.

Η σύνδεση που έχω είναι hdmi --> tv
οπτική ---> ενισχυτή και ρύθμιση έξοδο ήχου digital.
Μεχρι στιγμής όμως άν έπαιζα κάποιο βίντεο στέρεο χωρίς να αλλάζω ρυθμίσεις ακουγόταν και απο την tv.
Πράγμα πολύ βολικό γιατί δεν εβρισκα το λόγο να ανοίγω το home theater. Πέρασα όμως ένα custom firmware και πλέον δε συμβαίνει το ίδιο.:141:

Reaction score
1

Ακριβό το τίμημα της "μόντας" ε?
Ποιο firmware είναι αυτό για το έχουμε υπόψη?

Reaction score
0
Καλησπέρα. Ερώτηση προς τα γατονια που ασχολούντε με το wdtv:
Προσφατα μου εδωσε ο "θειος :p" ενα αντιγραφο του "gamer" σε 1080p. Ο ήχος χανόταν σε γρήγορες σκηνές και επανερχόταν όταν το πηγαινα λίγο πίσω. Πίστεψα ότι οφείλεται στα frames που διαβασα παραπάνω. Το θέμα είναι ότι βάζοντας το "Ink" σε 720p κάνει τα ίδια. Πιστεύω ότι ο ήχος και στα δύο είναι dts (δεν είμαι απόλυτα σίγουρος). Εννοείται ότι παίρνω ήχο από την οπτική και ακούω μέσω ενισχυτή 5.1.. Και από firmware έχω το τελευταίο της WD.
Tί φταίει? Υπάρχει λύση?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Καλησπέρα. Ερώτηση προς τα γατονια που ασχολούντε με το wdtv:
Προσφατα μου εδωσε ο "θειος :p" ενα αντιγραφο του "gamer" σε 1080p. Ο ήχος χανόταν σε γρήγορες σκηνές και επανερχόταν όταν το πηγαινα λίγο πίσω. Πίστεψα ότι οφείλεται στα frames που διαβασα παραπάνω. Το θέμα είναι ότι βάζοντας το "Ink" σε 720p κάνει τα ίδια. Πιστεύω ότι ο ήχος και στα δύο είναι dts (δεν είμαι απόλυτα σίγουρος). Εννοείται ότι παίρνω ήχο από την οπτική και ακούω μέσω ενισχυτή 5.1.. Και από firmware έχω το τελευταίο της WD.
Tί φταίει? Υπάρχει λύση?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Και σε μένα τα ίδια κάνει. Έχω καταλήξει ότι είναι ο ήχος το πρόβλημα. Φταίει δηλ. το DTS. Σε ταινίες με AC3 δεν έχω τέτοια προβλήματα.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Και σε μένα τα ίδια κάνει. Έχω καταλήξει ότι είναι ο ήχος το πρόβλημα. Φταίει δηλ. το DTS. Σε ταινίες με AC3 δεν έχω τέτοια προβλήματα.
οι υποτιτλοι ειναι πιστευω εγω.αν τους βγαζεις παιζουν νερακι οι ταινιες με dts

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.901
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo