WIIM PRO+

Reaction score
433
Γιατί δεν είχα σκεφτεί να το βγάλω από το συρτάρι. Και έχει και χειριστήριο για πλοήγηση και αυξομείωσης ήχου.
Τώρα βέβαια θα χρειαστώ ένα μόνιτορ μέχρι 10 ίντσες και ένα hdmi splitter ώστε να μην χρειάζεται το κινητό και να κάνω πλοήγηση από το μινιτορ

symos

You're not worthy!
Reaction score
9.030
Θα αγοράσεις φορητό μόνιτορ "για να μην χρειάζεται το κινητό" και "για να μην χρειάζεται να έχεις την τηλεόραση ανοιχτή" όταν παίζεις μουσική;

Περίεργος είσαι φιλαράκι μου 😝

Κάντα όλα από το κινητό όπως οι φυσιολογικοί άνθρ...εεεε....όπως εγώ εννοώ, ή κάντα από την TV.

Τεσπα, γούστα είναι αυτά, αλλά υπερβολή μου φαίνεται η επιπλέον οθόνη.

Reaction score
1.042
Καλησπερα κ Χρονια Πολλα
Μια ερωτηση για το wiim pro
Mπορω να ακουω μουσικη απο ελευθερες εφαρμογες ραδιοφωνου απο το play store? H μονο απο τις πληρωμενες που εχει η εφαρμογη WIIM?

symos

You're not worthy!
Reaction score
9.030
Καλησπερα κ Χρονια Πολλα
Μια ερωτηση για το wiim pro
Mπορω να ακουω μουσικη απο ελευθερες εφαρμογες ραδιοφωνου απο το play store? H μονο απο τις πληρωμενες που εχει η εφαρμογη WIIM?
Το Wiim pro υποστηρίζει και Chromecast. Άρα μπορείς να ακούς ραδιόφωνο από οποιαδήποτε εφαρμογή ραδιοφώνου υποστηρίζει Chromecast, όπως TuneIn radio κλπ. Βασικά οι περισσότερες.

Reaction score
7.067
Γιατί δεν είχα σκεφτεί να το βγάλω από το συρτάρι. Και έχει και χειριστήριο για πλοήγηση και αυξομείωσης ήχου.
Τώρα βέβαια θα χρειαστώ ένα μόνιτορ μέχρι 10 ίντσες και ένα hdmi splitter ώστε να μην χρειάζεται το κινητό και να κάνω πλοήγηση από το μινιτορ
Γιατί να το κάνεις αυτό? Εχει chromecast και μπορείς να στείλεις εκεί ότι θέλεις απο κινητό ταμπλετ κλπ,ενω με μια εφαρμογή σαν το bubble upnp ,στριμάρεις από όπου θέλεις στο δίκτυο σου (nas,υπολογιστές κλπ). Δεν χρειάζεσαι οθόνη. Εννοείται πως το συνδέεις με οπτίκη σε κάποιο dac,ο δικός του ήχος είναι μέτριος για ακρόαση μουσικής.

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.736
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab