Wind: Φέρνει «σύντομα» το iPhone 5

Reaction score
1.458
Απάντηση: Wind: Φέρνει «σύντομα» το iPhone 5

Οι τιμές για να πούμε και του στραβού το δίκιο είναι λίγο too much!

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.094

Όταν βγήκε το 4S είχε στην Αγγλία ~629€. Το 5 έχει ~660€.

Συγκριτικό διάγραμμα τιμής σε δολάρια:

Με διετές συμβόλαιο:

Reaction score
777
μια χαρά, τιμες 800-1000 ευρώ για ενα τηλέφωνο;
Αν αναλογιστούμε οτι το iphone ήταν πάντα το ακριβότερο κινητό σε συνδυασμό με το μέσο π.χ. Γερμανικό μισθό ναι. Είναι μία τιμή που αντιστοιχεί εκεί που ήταν πάντα.
Για έναν Έλληνα και φυσικά για εμένα είναι απαγορευτική ακόμα και με καλή επιδότηση.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.712

Να ρωτήσω κάτι και θα ήθελα ειλικρινή απάντηση από όποιον τυχόν θα ήθελε να απαντήσει.
Αν βγει ένα νέο iphone ίδιο ή και καλύτερο από αυτά και κοστίζει μόνο 120 δολάρια θα έχει τις πωλήσεις που έχει τώρα;
Θα σπεύσουν οι iphonάκηδες να το πάρουν;
Εγώ θα έπαιρνα πάντως.

Reaction score
150
Όταν έχεις iphone δεν χρειάζεται να δικαιολογηθείς για τίποτα. Όταν έχεις Android σε ρωτάνε γιατί δεν έχεις iphone ή λες μόνο σου γιατί δεν έχεις iphone πριν σε ρωτήσουν.

Γι'αυτό πουλάει.:410:

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Wind: Φέρνει «σύντομα» το iPhone 5

Να ρωτήσω κάτι και θα ήθελα ειλικρινή απάντηση από όποιον τυχόν θα ήθελε να απαντήσει.
Αν βγει ένα νέο iphone ίδιο ή και καλύτερο από αυτά και κοστίζει μόνο 120 δολάρια θα έχει τις πωλήσεις που έχει τώρα;
Εγώ θα έπαιρνα πάντως.
Καλά τότε απλά θα έκλεινε τα πάντα...Θα γινόταν μονοπώλιο.

Reaction score
150
Re: Απάντηση: Wind: Φέρνει «σύντομα» το iPhone 5

Έχει γίνει μονοπώλιο στα κέρδη που είναι κι αυτό που μετράει. Με το 80% των κερδών της παγκόσμιας αγοράς (ναι 80) τα υπόλοιπα είναι για τους άλλους.

Το θέμα είναι πόσο θα κρατήσει το πάρτυ τι στιμή που μπαίνουν μέσα οι περισσότεροι παίκτες εκτός Samsung και Apple αλλά με τον πρώτο να τρώει σουβλάκια (από τα κινητά) και τη δεύτερη αστακομακαρονάδες. Οι άλλοι απλά δεν τρώνε.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.094

Εγώ θα έπαιρνα πάντως.
Εννοείς να είναι της Apple πάλι, έτσι; Γιατί αν είναι άλλης εταιρείας δεν...
Πάλι όμως, αν είναι τόσο φτηνό θα χάσει πολύ από το κύρος του ως συσκευή πολυτελείας.
Θα γίνει κάτι σαν τα ρούχα ZARA για τις γυναίκες. Ναι μεν τα φοράνε όλες, όλων των κοινωνικών στρωμάτων, δεν τα θεωρούν όμως σπουδαία (όλες).

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Πάντως αν δεν θέλει κάποιος μεγαλύτερη οθόνη (μακρόστενη για την ακρίβεια - ποιός ξέρει γιατί...), δεν νομίζω ότι έχει λόγο να πάει σε iphone 5. Δεν θα του προσφέρει κάτι περισσότερο.

...

Reaction score
2.053

Εγώ πριν ένα μήνα πήρα ένα καινούργιο 4S και μάλλον θα κάτσω στα αβγά μου. Εκτός πια και αν ενθουσιαστώ τόσο πολύ μόλις πιάσω στα χέρια μου το 5αρι.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.094
Απάντηση: Re: Wind: Φέρνει «σύντομα» το iPhone 5

Πάντως αν δεν θέλει κάποιος μεγαλύτερη οθόνη (μακρόστενη για την ακρίβεια - ποιός ξέρει γιατί...), δεν νομίζω ότι έχει λόγο να πάει σε iphone 5. Δεν θα του προσφέρει κάτι περισσότερο.

...
Ο λόγος είναι για να έχει το νέο μοντέλο. Έτσι τουλάχιστον το βλέπω εγώ. Αλλά αυτή τη χρονική περίοδο το θεωρώ υπερβολή να δώσω τόσα χρήματα για να αλλάξω 2 κινητά και ταμπλέτα.

Η οθόνη είναι 16:9 (1136x640). Το πλάτος δεν μεταβάλλεται και η αίσθηση στο χέρι μας είναι η ίδια. Τόσα χρόνια είχαμε συνηθίσει το iPhone με οθόνη 3:2 Τα πρώτα τρία μοντέλα είχαν ανάλυση 480x320 και με την έλευση του Retina Display διπλασιάστηκε στα 960x640.

Αυτή η επιμονή στο 3:2 έκανε καλό στους developers. Οι εφαρμογές "ταίριαζαν" στην οθόνη όλων των μοντέλων. Με το 5 όμως δημιουργούνται προβλήματα. Οι παλιές εφαρμογές θα έχουν κενά πάνω-κάτω. Οι καινούργιες θα πρέπει να μπορούν να προσαρμοστούν σε 2 διαφορετικές αναλογίες οθονών και αυτό σημαίνει μεγαλύτερος μπελάς για τους προγραμματιστές. Από την άλλη βέβαια τα περισσότερα videos που είναι σε 16:9 θα παίζουν σε πλήρη οθόνη.

Reaction score
118
Απάντηση: Re: Wind: Φέρνει «σύντομα» το iPhone 5

Χμ .. ξενίζει λίγο το γεγονός του "μακρόστενου" αλλά το ιδιαίτερα χαμηλότερο βάρος κάνει μεγάλη εντύπωση. Η απόδοση του ηχείου πολύ καλή ενώ παραμένει κόσμημα ακόμη και σε .. λευκό !

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.974
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas