Windows 10

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
στα σοβαρά μόνο ΙΕ με παρανοϊκές ρυθμίσεις ασφάλειας, edge για AVSite και Microsoft και chrome για τα λοιπά...

Reaction score
3.085
Γιατί δεν κατεβαίνουν οι ενημερώσεις (updates)?
....
Καλησπέρα σε όλους ξανά

Χρειάστηκε να περιμένω κάμποσες ώρες, έως ότου τελικά κατέβηκαν όλες οι ενημερώσεις και προχώρησε η διαδικασία εγκατάστασής τους. Τελικά, εγκαταστάθηκαν όλες εκτός από μία, που αφορά κάποιο λογισμικό για ένα εκτυπωτή της HP, τον HP Deskjet 4515.

Με αυτή την ενημέρωση, όσες φορές κι αν προσπάθησα, παίρνω κατ' επανάληψη το ίδιο μήνυμα:

There were problems installing some updates, but we'll try again later. If you keep seeing this and want to search the web or contact support for information, this may help:

Hewlett-Packard - Enterprise WSD Multi-Function Printer, Other hardware - Null Print - HP Deskjet 4510 series - Error 0x8024200b
...και από κάτω ένα "Retry".

Ψάχνοντας να βρω το γιατί, ανακάλυψα ότι υπάρχουν πολλοί χρήστες που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με τους εκτυπωτές (κάποιους) της Hewlett Packard.

Εδώ αλλά και εδώ (όπως και αλλού) υπάρχουν συνεχείς αναφορές γι αυτό το πρόβλημα.

Στις περισσότερες, οι χρήστες γράφουν ότι αφαίρεσαν (απεγκατέστησαν) τελείως τους εκτυπωτές της HP, ξαναέκαναν προσπάθεια για να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν τη συγκεκριμένη ενημέρωση και αφού τελικά το πέτυχαν, χρειάστηκε να αφαιρέσουν όλες τις συσκευές (εκτυπωτές, scanners, fax κλπ.) και μετά να βάλουν τα Windows να ψάξουν και να εγκαταστήσουν εκτυπωτή πάλι.

Εγώ, απλά αφαίρεσα από το Device Manager (στους Printers) ένα Unknown Device, αλλά διατήρησα τον HP DeskJet 4515, που τον βλέπει κανονικά το σύστημα. Μετά, ακολουθώντας την τακτική των χρηστών στα παραπάνω links, επανέλαβα την αναζήτηση για ενημερώσεις και εν τέλει έλαβα το μήνυμα ότι ο υπολογιστής είναι ενημερωμένος πλήρως. Έκανα και μια δοκιμή να δω αν δουλεύει ο εκτυπωτής, και τύπωσε κανονικά.

Έχω λύσει το πρόβλημα ή θα επαναληφθεί;
-

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Για αναβάθμιση από 8.1, στα 10, χρειάζεται εγγραφή στην Microsoft? γιατί δοκιμάζουμε με φίλο αλλά δεν...........

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Ρε συ γονδολέτα, δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με τα 10, γιατί από αυτά που διαβάζω (και εδώ μέσα), μου κόβεται η όρεξη! είμαι και άνθρωπος της ρουτίνας, και δεν φεύγω από τα 7άρια μου που μου αρέσουν κι' όλας!!! έχω και μερικές παλιές συσκευές, άσε μην μπλέξω και, όπως λέει και η ατάκα ''είμαι μεγάλος γι' αυτά τα σκατά'' !!! :D

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Windows 10 Insider Preview Build 10586

Here are some things we have fixed:
  • The issue where any audio playing (like music from Groove, or videos from the Movies & TV app) gets reduced by 75% for a period of time after a notification pops up from Action Center is fixed.
  • Pressing the power button on your Surface Pro 3 should put your Surface Pro 3 to sleep instead of shutting it down.
  • We fixed an issue reported by Windows Insiders where a disksnapshot.exe command prompt window would flash randomly.
  • Windows should now remember your previous login type. For example, if you log in with a PIN – it will prompt you for a PIN next time instead of another type.
  • We fixed an issue where Tab previews in Microsoft Edge were appearing as black if the page was not scrolled to the top, and web note clippings were also appearing as black.
  • Small form-factor devices, like the Dell Venue 8 Pro, that boot with rotation or virtual mode screen size set larger than the physical screen size should no longer experience a bluescreen on upgrade.
  • Apps and games should download from the Store more reliably.
Known issues:
  • After upgrading from one Windows 10 Insider Preview build to another Insider Preview build, Skype messages and contacts will disappear from the Messaging + Skype app. You can get Skype messages and contacts back by navigating to “C:\Users\<USERNAME>\AppData\Local\Packages\Microsoft.Messaging_
    8wekyb3d8bbwe\LocalCache” in File Explorer and deleting or renaming the “PrivateTransportId” file. After deleting or renaming that file, go to the Skype video app and sign out of Skype and sign back in.
  • The Insider Hub might be gone after upgrading to this build. You can get Insider Hub back by going to Settings > System > Apps & features and clicking “Manage optional features”, choosing “Add a feature” and selecting Insider Hub.
Την επόμενη εβδομάδα θα δοθεί το μεγάλο update σε όλους

TGD

Reaction score
10.392
Ο πατέρας μου αποφάσισε να βάλει τα 10 στον υπολογιστή του, παρότι τον είχα προειδοποιήσει να μην βιάζεται. Και χωρίς να πάρει backup πρώτα. Το αποτέλεσμα ένα μηχάνημα που δεν μπούταρε, και 70 ευρώ στο σέρβις για επανεγκατάσταση όλου του συστήματος από την αρχή.
Ευχαριστώ όσους παιδεύονται, αλλά νομίζω ότι η Microsoft βιάστηκε να τα βγάλει...

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Τα λάθη των χρηστών δεν πρέπει να τα ρίχνουμε στην Microsoft....
Έχω κάνει πάνω από 30 upgrades χωρίς σημαντικά προβλήματα, το παν είναι ο σωστός σχεδιασμός και το καλό διάβασμα των αποτελεσμάτων του διαγνωστικού αναβάθμισης....

Υ.Γ. Τα Vaio έχουν ακόμα σοβαρά θέματα με τους drivers...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Η πιο ευκολη και απλη εγκατασταση windows που εκανα...ever (που λετε και σεις οι νεοι:)), και μαλιστα απο τα 7 χωρις καμια επεμβαση για ντράιβερσ κλπ.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.338
Πόσα σου έδωσε ο Κοντολέτας για να το γράψεις αυτό; :D

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Μπααα ...ετσι κι αλλιως δεν...

κανα ναρκαλιευτη και ειμαι ΟΚ;)