Windows 7 64 bit δαγκωτό!!!

Reaction score
0
Διάβασα στα φόρουμς πως τα RC είναι μια χαρά και είπα, τι στο καλό; Ας δούμε τι παίζει!

Ξεκίνησα με Ultimate 32 bit στο HTPC (Hush Core DUO T7400, 4 gig RAM 1T σκληρό) και όλα πήγαν τέλεια! Έβαλα και μια ATI 4550 με λιγότερα από 50 ευρώ για λόγους τροφοδοτικού και χαμηλής θερμοκρασίας και το συστηματάκι με FireTDV S2 μέσω MCE φυσάει!!!

Καθώς είχε έρθει και η ώρα για φορματ σε ένα ACER Aspire Laptop που τρέχει με AMD Turion 64 bit, λέω δεν περνάω τα 64μπιτα. Και τότε ήρθε η έκπληξη! Μόνο 1G shared RAM, 256MB στην ATI Radeon Xpress 1100 onboard graphics και τα υπόλοιπα για το σύστημα, όμως το μηχανάκι πετάει!!!! Τα προγράμματα ανοίγουν σφαίρα, ο IE 8 κάνει render τις σελίδες με την μια, μέχρι και 1080i mp2 HD videos παίζουν τέλεια με Vector Adaptive de-interlace άψογη εικόνα και μόνο 30-40% CPU!!! Στο παρελθόν, το συγκεκριμμένο μηχάνημα δεν τα έπαιζε με τίποτα αυτά τα βιντεάκια διότι με HW acceleration έβηχε η GPU ενώ με Software decoder γονάτιζε η CPU.

Τι να πω; Φαίνεται οτι η Microsoft έκανε πολύ καλή δουλεια σε όλα τα επίπεδα και σημειωτέον, μπορείτε αν έχετε Live ID, να κάνετε νόμιμο registration και να πάρετε δωρεάν ένα key που θα λειτουργεί μέχρι 10 Ιουνίου 2010!!! Προσωπικά από εδώ και στο εξής, αλλάζω την άποψη που είχα διαμορφώσει για την MS. Μπράβο τους!

Φυσικά ένα ολοκαίνουργιο HP HDX 16 Laptop πήγε για φορμάτ επίσης και τώρα τρέχει Win 7 64bit. Ακολουθεί και το Hush

Reaction score
2
Φίλιππε σύντομα ακολουθώ και εγώ,ήδη το desktop μου θέλει ένα φορμαρισματάκι να στρώσει...Με τα 7 πιστεύω θα φυσάει!Να είσαι καλά για τις εντυπώσεις!

Reaction score
1
Σκεφτομαι κ εγω να τα δοκιμασω στο iMac με το Bootcamp...
Θα τα εβαζα κ στο HTPC αλλα δεν ειμαι σιγουρος εαν θα μου δουλευουν τα codec κ το XBMC... βαριεμαι τις περιπετειες.

Reaction score
4
Απάντηση: Windows 7 64 bit δαγκωτό!!!

εδω τα εβαλα στο καρβουδιστηρι το asus eeepc900 Με celeron και πάει πολυ καλα!

Reaction score
14

τα εχω βάλει και εγώ σας το είχα πέι και στο άλλο thread με την κάρτα γραφικών.

Ετσι σε παλαιό σχετικά σετάπ, Core 2 Duo E8400 @3GHZ 4gb RAM και Gigabyte MOBO Gigabyte GA-P35C-DS3R Rev1.0, Με 12 δισκους και μερικά παράξενα SATA controllerάκια επάνω η λύση και σε εμένα είναι το windows 7 ultimate RC1 7100 64bit.

ΣΦΑΙΡΟΤΑΤΑ

ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΛΛΑΞΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ.

Για την ευχρηστία να μην πώ αφού η χρήση των "7" κάνει τα VISTA να φαίνονται σαν παιδικό λειτουργικό.

Ευχρηστο και ομορφο, και ταχύτατο. Ευχομαι τα service pasks και εδώ να μην τα κάνουν μούτι...

Επίσης ο Συνδυασμός ultimate 7 & ATI VGA card είναι μονόδρομος και με πολύ καλή ποιότητα στο playback!!!

Reaction score
2

Ακομα και οι διαφορες Lite εκδοσεις των Vista δεν πιανουν μια μπροστα στα νεα Windows. Ηταν ωρα!!

Reaction score
4.238
Βρε παιδια μηπως σας φαινονται σφαιρατα λογω του φορματ? μιας και καθαρησε η επηβαρημενη registry!

Reaction score
14

οχι γιατι στο λαπτοπι εβαλα τα "7" απο επάνω απο τα Vista Business που δεν ηταν και κακά, απλά με τα 7 το μηχάνημα πήρε ιπποδύναμη!!!

Reaction score
13

:444: και από εμένα σε φορητό Acer Aspire 5685WLMi. Το μηχανάκι πετάει

Reaction score
1

Προτείνω να κάνετε λίγο υπομονή.
RC σημαίνει ότι θα υπάρξουν σίγουρα αλλαγές.

Αν και έχω βάλει ήδη το OS σε vm και δείχνει ναι είναι αρκετά καλύτερο των vista,
αλλά η πιθανότητα να ξανά φορμάρετε το μηχάνημα μετά το release που αναμένετε θεωρητικά πριν το 10, είναι μεγάλη μιας και από beta η RC , δεν ενδείκνυται η αναβάθμιση .

Reaction score
1.214

Tα κατεβαζω τωρα..

Εχετε παρατηρησει προβληματα στην αναπαραγωγη hd αρχειων (μουσικων πχ ) ? Ολοι οι players παιζουν κανονικα ?

Προβληματα με drivers ?

Aυτο το προβληματακι(ποστ 9) αφορουσε μονο την beta ?

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Aυτο το προβληματακι(ποστ 9) αφορουσε μονο την beta ?
Ναι αφορούσε μόνο την πρώτη beta που έδωσε η Microsoft, το οποίο μάλιστα διόρθωσε και αρκετά γρήγορα.
Να υπενθυμίσω και πάλι ότι τα Windows 7 είναι ακόμη υπό δοκιμή, μην τα εγκαθιστάτε σε κάποιο βασικό PC και φυσικά μην τους έχετε ακόμη πλήρη εμπιστοσύνη.

Reaction score
1.214

Σας ετυχε μετα απο καθε reboot να χανονται οι συντομευσεις (πλην του καδου ανακυκλωσης σε εμενα ) που εχετε βαλει στην επιφανεια εργασιας ? Αν ναι πως λυνεται αυτο το προβλημα ?

dil

Reaction score
32

Απο οτι φενεται εκαναν καλη δουλεια. Μπραβο τους που εφτιαξαν ενα αλαφρυ λειτουργικο

Reaction score
2
Απο χθες δαγκωτό και εγώ.Μέχρι τώρα έχω πολύ καλά λόγια αλλά επιφυλάσσομαι για να τα τεστάρω εκτενώς και μετά να σχολιάσω!

Reaction score
2

Να προσθεσω οτι ενω με Vista τα 720p παρουσιαζαν ελαφρα κολληματα (δεν εχω και το δυνατοτερο μηχανημα), με τα 7 επαιζαν τελεια!

Reaction score
4
ειχα βαλει vista οταν πρωωτο εστησα το καινουργιο συστημα, και εκτος οτι κρασαραν στα μισα 1080p αρχεια, κολλαγανε συνεχεια σε καρε σε οτι *.ΤS αρχειο εβαζα.
κατεβασα τα win 7 version 7077 και φυσαγε...καινουργιο μηχανημα, καμια σχεση δεν ειχε να κανει το καθαρο registry μιας και δεν ηταν επιβαριμενο μηχανημα καθολου!!! επιτελους σταματησα να ακουω τον σκληρο να δουλευει ενω το pc ηταν σε idle state. (ηλιθια βιστα)
κατεβασα την RC εκδοση γιατι η προηγουμενη μου εβγαλε ενα προβλημα με το activation,και τωρα ενω εχω περασει τo codecpack toy Shark007 για windows7 εχω προβλημα με τους υποτιτλους μεσω vobsub. μονο μεσω ffdshow παιζουν και δυστηχως μονο για divx η xvid. Ματροσκες δεν διαβαζει τους υποτιτλους. και με νοιαζει το vobsub γιατι μπορουσα να συνχρονισω υποτιτλους που στην αρχη δεν συνχρονιζανε.

Εχει κανεις σας καμια ιδεα τι φταιει?
σορρυ για το offtopic αλλα καλητερα να μην ανοιξω ενα thread.οικονομια :p

Reaction score
2

Γιατι δε δοκιμαζεις το δωρεαν K-Lite Codec Pack? Κανενα προβλημα με υποτιλους σε οποιοδηποτε αρχειο.

Reaction score
475

η ακόμα καλύτερα το K-Lite Mega Codec Pack...:)

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.553
Members
38.716
Νεότερο μέλος
Κ.Κωνσταντίνος