Windows Lumia 640

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Μηνύματα
43.502
Reaction score
78.485
Αν πριν την αναβάθμιση ρίχναμε καμιά ματιά τι δεν περιέχει...
 

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Μηνύματα
82.038
Reaction score
107.317
Φταίω εγώ τώρα να του δώσω το τηλέφωνο του Γονδολέτα! :D
 

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Μηνύματα
8.349
Reaction score
9.404
Ρε παιδιά, εντάξει μια εφαρμογή μπορεί και να μην λειτουργεί με κάποια αναβάθμιση και ας πρόσεχα που λένε κλπ.

Αλλά εγώ λείπει κάτι από τις προδιαγραφές μιας συσκευής. Δεν μπορεί να βάζει κάποιες προδιαγραφές δηλαδή και μετά να μην τις τηρεί. Πως να το κάνουμε, όταν αγόρασα το μηχάνημα, έθεσα απαραίτητο όρο την εφαρμογή tuner διότι δεν ήθελα να χρησιμοποιώ ιντερνετ. Ακόμη και η οικονομικότερη συσκευή σήμερα, διαθέτει αυτήν την δυνατότητα.

Άσε που είναι παράνομο να μην τηρεί κάποιος τις προδιαγραφές. Εφόσον αναφέρει στα χαρακτηριστικά tuner fm είναι υποχρεωμένος να τηρεί την υπόσχεσή του, αλλιώς μπορεί να κινηθεί κάποιος ακόμη και νομικά!
 


Μηνύματα
4.543
Reaction score
3.085
Καλημέρα και στα γρήγορα μια ερώτηση:

Όπως είναι γνωστό με τη μετάβαση από τα Windows 8.1 Mobile στα Windows 10 Mobile, οι εφαρμογές HERE Drive - HERE Maps παύουν να υποστηρίζονται και ο χρήστης ουσιαστικά μεταβαίνει στους ενσωματωμένους στο νέο λειτουργικό χάρτες της Microsoft (που πρέπει κι αυτοί να έχουν αναπτυχθεί από την HERE για λογαριασμό της Microsoft, αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα). Μέσω των χαρτών, μπορεί ο χρήστης να επιλέξει και λειτουργία οδήγησης, όπως έκανε με την ξεχωριστή εφαρμογή HERE Drive.

Το θέμα είναι ότι με τους χάρτες, οι φωνητικές οδηγίες στην οδήγηση είναι στα Αγγλικά (Αμερικάνικα), ενώ στο HERE Drive ήταν στα Ελληνικά. Μήπως ξέρει κανένας αν υπάρχει δυνατότητα να τους γυρίσω στα Ελληνικά και πως?

Να σημειώσω ότι:
  • Μετά την εγκατάσταση του νέου λειτουργικού, ζήτησα και έκανα και εγκατάσταση των τελευταίων ενημερώσεων, τόσο στρο λειτουργικό, όσο και στην εφαρμογή των χαρτών.
  • Άνοιξα ένα ερώτημα στο αντίστοιχο forum της Microsoft, όπυ ρωτάω αυτό που ρωτάω κι εδώ, αλλά ακόμα απάντηση δεν έχω πάρει.
Ευχαριστώ.
 

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Μηνύματα
43.502
Reaction score
78.485
Cortana integration. Turn-by-turn directions will now utilize Cortana’s voice, which is kind of fun. This is currently available for English (United States), English (United Kingdom), Simplified Chinese (China), French (France), Italian (Italy), German (Germany) and Spanish (Spain) only.
 

Μηνύματα
4.543
Reaction score
3.085
"Cortana integration. Turn-by-turn directions will now utilize Cortana’s voice, which is kind of fun. This is currently available for English (United States), English (United Kingdom), Simplified Chinese (China), French (France), Italian (Italy), German (Germany) and Spanish (Spain) only.
Αυτό σημαίνει ότι μαζί με την... πωστηλέν Κορτάνα (για να μη βάλω άλλο υποκοριστικό), οτιδήποτε έχει σχέση με φωνητική λειτουργία, υπακούει στη γενική λειτουργία της ανωτέρω κυρίας?

Πραγματική η ερώτηση, πέρα από την αστεία πλευρά του θέματος.
 

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
11.826
Reaction score
2.427
Τελικα Παναγιωτη αξιζει η μεταβαση σε κινητο με windows; εννοειται οτι δεν ασχολουμαι με παιγνιδια, αλλα την ποικιλια εφαρμογων του android (πολλες βεβαια απλα για...περιεργους ανακατωσακηδες, ως ...εγω!), δε νομιζω να την εχει, λογω μαλλον κλειστων "πορων" και προαπαιτουμενων αδειων απο τη Microsoft.
Το ραδιο fm λειτουργει αυτονομο;
 


Μηνύματα
82
Reaction score
76
Κι εγώ με το ίδιο σκεπτικό προχώρησα στην απόκτηση κινητού Windows αγοράζοντας στις αρχές του το 640 DS.
Πρώτα πρώτα άργησαν εξαιρετικά τα Windows 10 και ειδικά το browsing ήταν κάπως.. τραγικό.
Πολλές σελίδες τις έκοβε στη μέση χωρίς δυνατότητα pan. Μετά ήταν το θέμα με το store του που ήταν κάπως χαοτικό (τώρα είναι κάπως καλύτερο) και γενικά έχει αυτό το δυσκίνητο της Microsoft. Δεν το έχουν οι άνθρωποι με το UI.
Εντάξει, τα 10 ήταν βελτίωση και πιστεύω πως επιτέλους ξέφυγαν από τη λογική Symbian αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορούν (και τους συμφέρει) να το συνεχίσουν το πράγμα. Πρέπει ασθμαίνοντας να καλύψουν το μεγάλο κενό που έχουν με Google και Apple στα λογισμικά τους.
Είναι πολύ κρίμα να βλέπεις εταιρίες σοβαρές που άλλοτε ήταν στην κορυφή να μένουν τόσο πίσω λόγω του ότι επαναπαύθηκαν στις δάφνες τους και ύστερα ακόμα και να κλείνουν (βλ. NOKIA).
Πάντως εγώ έκανα την προσπάθειά μου και όταν θα έρθει η ώρα μάλλον δε θα πάω πάλι σε Microsoft.
Τα θετικά για μένα: Πολύ καλή κάμερα, γρήγορο χωρίς κολλήματα, καλή μπαταρία με χρήση του μαύρου background (πολύ μου αρέσει αυτό) και πολύ καλή δουλειά στην τυπογραφία (ευανάγνωστα όλα).
Δυστυχώς δεν είναι 4G..
 

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Μηνύματα
8.349
Reaction score
9.404
Και εγώ στην επόμενη αγορά, μάλλον αποχαιρετώ τα win.
Συμφωνώ παρ όλα αυτά ως προς τα αναφερόμενα περί nokia. Για τα χρήματά της η κατασκευή είναι πολύ καλή!
 



Τελευταια Μηνυματα

Staff online

  • Zizik
    Safety Last
  • loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.796
Μηνύματα
3.027.666
Members
38.495
Νεότερο μέλος
JGmag
Top