World of Warcraft. ( Μassive multiplayer online game.)

Reaction score
7
Εγώ πάλι είμαι αντίθετος με το να σβήνεται το οτιδήποτε...Scripta manent...Τα όσα λέγονται θα πρέπει να παραμένουν αναλοίωτα έτσι ώστα και κάποιος που βλέπει τώρα το τόπικ να δημιουργήσει μια σαφή εικόνα του τί έχει ειπωθεί...

Reaction score
62
Μάριος Λαζάρου said:
Εγώ πάλι είμαι αντίθετος με το να σβήνεται το οτιδήποτε...Scripta manent...Τα όσα λέγονται θα πρέπει να παραμένουν αναλοίωτα έτσι ώστα και κάποιος που βλέπει τώρα το τόπικ να δημιουργήσει μια σαφή εικόνα του τί έχει ειπωθεί...
Δεν είναι ανάγκη να μένουν και τα προσβλητικά μηνύματα απέναντι σε κάποιο μέλος. Τα συμπεράσματα βγαίνουν και χωρίς αυτά. Στο κάτω - κάτω σβήστικαν με τη θέληση του δημιουργού τους! :wink:

Reaction score
0
Μα εδώ είναι και το ζουμί της υπόθεσης...

Αν το μελος Foufoutos επιτεθεί σε γνωστό μου ή μη, στη κατηγορία Hi-End και τον πει καθυστερημένο επειδή το καλώδιο foufou-cable δεν του αρέσει, εγώ που δεν διαβάζω τη Hi-end αύριο θα μιλάω κανονικότατα ή θα πίνω και καφέ με κάποιον που δεν αξίζει ούτε να τον φτύσω...

Αν κάποιος δεν έχει διαβάσει τα τελευταία θέματα και το τι έχει πει το βρωμόστομα μερικών εδώ μέσα, αύριο μπορεί να κάνει πλακίτσα μαζί τους και όλα να ξεχαστούν... Ε, εγώ αυτό δεν το γουστάρω... Και θέλω να ξέρω ποιος έκανε κάτι που το πήρε μετά πίσω αλλά ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι...

ΟΚ ?

Reaction score
0
Μάριος Λαζάρου said:
Συμφωνω με τον Μαριο.
Οσο για το κλιμα που επικρατει αυτον τον καιρο ,νομιζω οτι πρεπει οι "Διοικουντες" να παρουν καποια "δραστικα" μετρα.

HV

Reaction score
0
Εγω θα ελεγα μετρα κατα των βρισιων και των "υπονοουμενων" βρισιων....

Reaction score
0
Και φίλε DreamGR το προχθεσινό σου ξέσπασμα με τον "εκφοβισμό" της παραίτησης το υποστηρίζω 100% άσχετα αν το παρεξήγησε ο Cinemusic...

Αν μείνεις χωρίς εξουσία στη διαχείριση, τότε μόνο για γιαλαντζί-διαχειριστής μπορείς να περάσεις...

Reaction score
62
Επειδή το θέμα έχει ξεφύγει από τα πλαίσια της κατηγορίας αυτής, μήπως είναι καλύτερα να αναλυθεί κάπου αλλού? Δεν το λέω ειρωνικά, ούτε να απαλλαγώ από την ευθύνη. Αλλά, όποιος έχει παράπονο, θα ακουστεί από περισσότερους. Φιλικά πάντα! :D

Reaction score
7
Εξουσίες εννοούμε τις παραπάνω αρμοδιότητες και υποχρεώσεις που ξεχωρίζουν ένα διαχειριστή από ένα απλό μέλος...

Reaction score
14
Nick_Greek said:
Και φίλε DreamGR το προχθεσινό σου ξέσπασμα με τον "εκφωβισμό" της παραίτησης το υποστηρίζω 100% άσχετα αν το παρεξήγησε ο Cinemusic...

Αν μείνεις χωρίς εξουσία στη διαχείριση, τότε μόνο για γιαλαλαντζί-διαχειριστής μπορείς να περάσεις...
Υπάρχει και ο αλληλοεβασμός παιδιά... ότι μέτρα και να πάρεις δεν εχουν νόημα.

Αν πάλι δεν μπορέσουμε να κερδίσουμε τον αλληλοσεβασμό μας εδω μέσα με τις πράξεις μας δεν θα τις κερδίσουμε με εξουσίες κλπ κλπ (και άλλα ανούσια επίθετα!)

Reaction score
0
Ενημέρωση των μελών για το ποιόν του καθενός είναι το ζητούμενο...

Η αντικειμενικότητα που προσφέρει κάποιος στην κρίση του τι έχει ξεπεράσει το όριο και τι όχι... Αυτό πλέον δεν υπάρχει και όλα είναι στον αέρα...

Αν από εκεί και πέρα δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στους moderators, γι' αυτό υπάρχει και η γενική διαχείρηση...

Και από εκεί και πέρα η πόρτα του σπιτιού-forum...

Αν δεν το έχετε καταλάβει το σπίτι κινδυνεύει να βάλει κόκκινο φωτάκι...

HV

Reaction score
0
Συνονοματε υπερβαλεις...Αν μπουνε οι νομοι που λες τοτε δεν θα γελαει κανεις....

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.881
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis