World of Warcraft. ( Μassive multiplayer online game.)

Reaction score
0
DIMITRIS K. said:
Επειδή το θέμα έχει ξεφύγει από τα πλαίσια της κατηγορίας αυτής, μήπως είναι καλύτερα να αναλυθεί κάπου αλλού? Δεν το λέω ειρωνικά, ούτε να απαλλαγώ από την ευθύνη. Αλλά, όποιος έχει παράπονο, θα ακουστεί από περισσότερους. Φιλικά πάντα! :D
Δημήτρη έχει μπει από το απόγευμα link στο γνωστό θέμα... Αν θέλει κάποιος να το μεταφέρει, ευχαρίστως...

Αν κάποιος θέλει να το βρει νομίζω ότι είναι πολύ εύκολο πάντως...

Reaction score
7
Nick_Greek said:
Ενημέρωση των μελών για το ποιόν του καθενός είναι το ζητούμενο...

Η αντικειμενικότητα που προσφέρει κάποιος στην κρίση του τι έχει ξεπεράσει το όριο και τι όχι... Αυτό πλέον δεν υπάρχει και όλα είναι στον αέρα...

Αν από εκεί και πέρα δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στους moderators, γι' αυτό υπάρχει και η γενική διαχείρηση...

Και από εκεί και πέρα η πόρτα του σπιτιού-forum...

Αν δεν το έχετε καταλάβει το σπίτι κινδυνεύει να βάλει κόκκινο φωτάκι...
Αναζητείται προσωπικό...

Reaction score
0
HV said:
Ξερεις τι εννοω.....
Θα σε στεναχωρήσω αλλά όχι... Εκτός αν θεωρείς ότι εδώ είναι το poulametrela.com και έχεις μπερδέψει τα bookmarks σου...

HV

Reaction score
0
Μιλας εν θερμω και αυτο δεν ειναι καλο........
Συνιστω να ηρεμησεις και να το δεις απο την αστεια πλευρα το θεμα.......( Δεν μπορει ολα εχουν και μια αστεια πλευρα :) )

Reaction score
0
Ευχαριστώ για την συμβουλή... Να σε κάνω και εσένα να γελάσεις?

Είσαι καραγκιόζης και μας τα έχεις πρήξει...

Το εννοώ...

Είσαι εντάξει ή άρχισες να ζεσταίνεσαι?

HV

Reaction score
0
Ειναι φοβερο πως καποιος ζηταει να μπουνε αυστηρες αρχες εναντια σε κατι που κανει ο ιδιος....
Η υποκρισια σε ολο της το μεγαλειο εν ολιγοις....
Το Αστειο ειναι η τραγικη ειρωνεια...

Reaction score
0
Να επέμβει η διαχείρηση και μετά από πολλά παρακάλια ΜΠΟΡΕΙ να το σβήσω (και να γράψω κάτι άλλο χειρότερο)...

Reaction score
0
HV said:
Ειναι φοβερο πως καποιος ζηταει να μπουνε αυστηρες αρχες εναντια σε κατι που κανει ο ιδιος....
Μόλις με αποκάλεσες υποκριτή ?

Γιατί εμείς οι καθυστερημένοι αργούμε να τα πιάσουμε...

Reaction score
0
Εγώ δεν χρειάζεται να δικαιολογήσω τίποτα... Είναι αυτονόητα μερικά πράγματα...

Κάτσε να το γράψω με μεγάλα γράμματα μπας και γίνει τίποτα :

(Με φωνή μάνας Μήτσι στο Λαζόπουλο ):

Ανοχεεεές, ακούει κανείς?

Reaction score
0
HV said:
μεταξυ μας, ισως την αξιζες εκεινη την απαντηση.

Ειναι προφανες οτι ο χρηστης Nick_Greep εχει πειραχτει αρκετα απο καποιες συμπεριφορες. Το αν ειναι δικαιολογημενο αυτο δε θα το κρινω εγω, και ασχετα αν πιστευω οτι υπερβαλει λιγο, εφοσον δεν εχω να προσφερω κατι αποφευγω να ξαναγραψω την γνωμη μου (το εκανα ηδη 1 φορα αφου μου ζητηθηκε). Καλο ειναι ομως οποιος δεν ενδιαφερεται να μην κανει πλακιτσα με καποιον αλλον ο οποιος εχει "φορτωσει" γιατι το αποτελεσμα ειναι το παραπανω και οδηγει σε περισσοτερες δυσαρεστες καταστασεις.

Ας λυσει το προβλημα του ο Nick με τη διαχειρηση και με οποιον χρηστη εχει προβλημα, και αν ειναι δυνατον μεσω PM, εμεις οι υπολοιποι δεν εχουμε τιποτα να προσφερουμε παραπανω, οποτε ας αφησουμε την πλακα.

Reaction score
0
Blinky, αν θεωρείς ότι είναι προσωπικό πρόβλημα του "χρήστη" Nick , πάσο...

Από την άλλη αν γυρίσει τώρα ο HV και σε πει φαφλατά (μην κολλήσεις στο αθώο της λέξης, διακρίνω ότι είσαι σοβαρός και δεν θέλω να αστειευτώ) θα το δεις τόσο κυνικά ή θα ανέβεις στο τρένο?

Είσαι και εσύ ενάντια στο all for one ?

Reaction score
0
Αυτο που λεω ειναι απλα οτι εσυ ησουνα το "θυμα" καποιας λογομαχιας στο forum, και εσυ πρεπει να παρεις τις απαραιτητες εξηγησεις απο τη διαχειρηση ή τον θυτη. Οι υπολοιποι δεν προσφερουμε τιποτα, και αυτο που παρατηρησα ειναι οτι στις τελευταιες 4 σελιδες τα περισσοτερα post εχουν αναλωθει σε αστεια που δεν προσφερουν τιποτα. Πιθανον η διαθεση των posters να ηταν να αποφορτισουν την κατασταση και να σε κανουν να το δεις λιγο πιο χαλαρα το θεμα (για παραδειγμα εμενα ελαχιστα θα με ενδιεφερε αν καποιος με βριζει στο internet, και το πολυ πολυ θα τον αγνοουσα) αλλα αν οντως ηταν αυτη, προφανως δεν πετυχε. Και ειδικα η "πλακα" του HV προκαλεσε ακομα περισσοτερες ασχημες καταστασεις.

Γι' αυτο εκρινα σωστο να πω οτι ειπα σε οσους δεν μπορουν να το διακρινουν....δεν ειναι και πολυ ωραιο να κανεις πλακα οταν εισαι εξω απο το χορο τη στιγμη που ο αλλος που ειναι μεσα σε αυτον, βραζει.

Τελεια και παυλα, ας δωσει ο Σταματης τις εξηγησεις του, ευχομαι να καταλαβει το λαθος του (αναφερομαι αποκλειστικα στους χαρακτηρισμους, και οχι στις γενικοτερες αποψεις του, ο καθενας δικαιουται να πιστευει οτι θελει) και να τελειωσει εδω αυτο το θεμα. Αν οχι, τοτε ας πραξει οτι νομιζει σωστο η διοικηση. Εμεις οι υπολοιποι δεν μπορουμε να προσφερουμε κατι ουσιωδες.

Reaction score
0
α) Δεν βράζω με τον Σταμάτη αν δεν το κατάλαβες...

β) Αύριο θα είσαι εσύ σε κάτι που σε νοιάζει...
Ξέρεις άλλοι είναι ευαίσθητοι στα προσωπικά, άλλοι στα πολιτικά, άλλοι στα επαγγελματικά και θίγονται ακόμα και με υπονοούμενα...

Αν θεωρείς ότι στο Internet είσαι κάποιος άλλος με διπλή προσωπικότητα και άρα δεν σε αγγίζουν οι χαρακτηρισμοί, έχει καλώς...
Αν θεωρείς ότι γενικά δεν έχεις πρόβλημα να σε προσβάλουν αγνωστοι στο δρόμο, στο σούπερ μάρκετ ή στο σπίτι σου, ακόμα καλύτερα...
Αν τέλος θεωρείς ότι δεν έχεις πρόβλημα να σε προσβάλουν μπροστά σε γνωστούς σου που περνάς μαζί τους 1-2 ώρες της μέρας σου, έχεις το θαυμασμό μου...

Reaction score
0
B said:
Αυτο που λεω ειναι απλα οτι εσυ ησουνα το "θυμα" καποιας λογομαχιας στο forum...
Και αν θεωρείς ότι είμαι το "θύμα", απλά επιβεβαιώνεις το πρόβλημα...

Ότι ο καθένας εδώ μέσα παίζει για την πάρτη του. Και μπορεί να μην έχει φανεί άλλά μπορώ να γίνω τόσο κωλόπαιδο, που μπορώ άνετα να γίνω και θύτης... Αρκεί να καταλάβω ότι με παίρνει... Και το μαγαζί εδώ μέσα το σηκώνει...

Το καινούργιο signature μου το έχεις δει ? Μάντεψε ποιος ειναι ο χωριάτης! 8)

Reaction score
0
Αν θεωρω απλα οτι το να με κακοχαρακτηρισει καποιος που τα λεγομενα του δεν εχουν καμια βαση και οποιοσδηποτε νοημων ανθρωπος θα αγνοησει τον χαρακτηρισμο οπως και εγω?

Τοσο απλο ειναι για μενα, το να με πει καποιος οτιδηποτε, απο την μικροτερη μεχρι τη μεγαλτερη βρισια, επειδη ας πουμε εχω CRT TV και οχι Plasma, θα το αντιμετοπισω οπως παραπανω.

Αντε παμε και για υπνο τωρα, καληνυχτα και ευχομαι να βρεις το δικιο σου.

HV

Reaction score
0
Χαλαρωστε γιατι θελω να γινω καλο παιδι και με επηρεαζετε αρνητικα :p

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.511
Νεότερο μέλος
ztv