World of Warcraft. ( Μassive multiplayer online game.)

Reaction score
0
Nick_Greek said:
Πως από εδώ? Κάνουν συντήρηση στους servers σήμερα?
:lol: :lol: :lol:

Oxι ρε Nick.Oι αλλοι περιμενουν στην σπηλια βγει το boss .
Τον Mαριο τον στειλανε για ....τσιγαρα. :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
0
Ποιο x-fire εδώ μας έβαλε φωτιές η ΑΕΚ....

Sorry ήμουν στη γιορτή μας με τις μιλανέζες! :lol:

... Έχεις παρατήσει και την ομάδα για τα γουρουνάκια του WoW ?

Reaction score
7
Ποτέ!!!!!Είχα ανοιχτό το site του Sportime και έβλεπα το live σκόρ...:)
Δεν είμαστε δα καμμιά ομαδούλα τύπου Ολυμπιακού...Έχουμε και ένα όνομα στην ευρωπαική κενωνία...

Reaction score
0
Έχει πέσει πολύ brainstorming πριν αυτή την ανακοίνωση από τα στελέχη του marketing της Blizzard.

Τώρα που θα βγει το expansion και θα τους κράξουν όλα τα MME για την zombie-οποίηση τόσων ανθρώπων, θα βγάλουμε μια ιστορία στην επίσημη σελίδα μας, να έχουμε και ένα παράδειγμα να λέει ο εκπρόσωπος τύπου σε "πονηρές" ερωτήσεις στην press conference για να αμυνθεί ενάντια σε αυτούς που υποστηρίζουν ότι το WoW καταστρέφει κάθε ίχνος κοινωνικής ζωής...

Θα πείτε, δεν μπορεί, θα γίνονται και τέτοια... Έτσι είναι πράγματι. Αν έχεις φάει κάθε ελεύθερη ώρα σου να σκοτώνεις γουρουνάκια, με τον πρώτο άνθρωπο που θα συναντήσεις θα δαγκώσεις τη λαμαρίνα! :lol:

Αν ήταν ρεπορτάζ στις ειδήσεις του Star ή στο πρωτοσέλιδο του Ciao, θα το έβρισκα χαριτωμένο... Τώρα στην σελίδα της Blizzard ... :x

Reaction score
0
Nick_Greek said:
Έχει πέσει πολύ brainstorming πριν αυτή την ανακοίνωση από τα στελέχη του marketing της Blizzard.

Τώρα που θα βγει το expansion και θα τους κράξουν όλα τα MME για την zombie-οποίηση τόσων ανθρώπων, θα βγάλουμε μια ιστορία στην επίσημη σελίδα μας, να έχουμε και ένα παράδειγμα να λέει ο εκπρόσωπος τύπου σε "πονηρές" ερωτήσεις στην press conference για να αμυνθεί ενάντια σε αυτούς που υποστηρίζουν ότι το WoW καταστρέφει κάθε ίχνος κοινωνικής ζωής...

Θα πείτε, δεν μπορεί, θα γίνονται και τέτοια... Έτσι είναι πράγματι. Αν έχεις φάει κάθε ελεύθερη ώρα σου να σκοτώνεις γουρουνάκια, με τον πρώτο άνθρωπο που θα συναντήσεις θα δαγκώσεις τη λαμαρίνα! :lol:

Αν ήταν ρεπορτάζ στις ειδήσεις του Star ή στο πρωτοσέλιδο του Ciao, θα το έβρισκα χαριτωμένο... Τώρα στην σελίδα της Blizzard ... :x
:shock: :shock: :shock: :shock:

Reaction score
0
Re: World of Warcraft. ( Μassive multiplayer online game.)

Nick_Greek said:

An den to xeris se pliroforo oti to wow exei mia entoli /ignore Nick the Greek.Ayto 8a efarmoso se sena apo do kai mpros.

Fixed gia ton moderator :)

Reaction score
0
Σου απαντω στη γλώσσα σου για να καταλάβεις:

Tha perimeno na apantisoyn oi filoi moy gia emena...

Kai elpizo kai h diaxeirisi gia na teleionoyme me kati typoys san kai esena...

Reaction score
5
Stamatis K, sorry δηλαδή αλλά είσαι ΠΟΛΥ ΚΑΜΜΕΝΟΣ...(και το είπες και μόνος σου!) :p

Αντί να δεις το πού σε έφτασε η συνεχιζόμενη ψυχωτική ενασχόληση με το WoW, και να πάρεις μέτρα, μπαίνεις σε forums και το προωθείς, για να σου λένε μπράβο που έχεις Lvl 60...

Τα βρίσκω λυπηρά αυτά τα πράγματα. Πραγματικά. Αν έχεις κάτι να συνεισφέρεις στο forum κάντο. Αν θες να μας κάνεις όλους να καούμε σαν κι εσένα, sorry, απέτυχες.

Καληνύχτα...

Reaction score
0
vejitto said:
ωραια.

u do know what they say about fighting over the net?

im sure u do...u seem like a winner.
http://www.avsite.gr/smf/index.php?topic=14385.30

STAMATIS K. said:
Teleionontas file nick 8a para8eso mia apo tis attackes poy diabasa se 1 foroum kai nomizo oti sou teriazei ganti in english:
Arguing on the internet, is like you win in the special olympics.No matter your win YOU ARE STILL A RETARD. 8)
Με το πιο πάνω μέλος κάνετε παρέα ? Έχετε και οι δύο πολλά "κοινά"...

Reaction score
0
To WoW ειναι ενα παιχνιδι. Το εχει δημιουργησει μια εταιρεια με σκοπο το κερδος. Οποιος θελει, παιζει το παιχνιδι, παιρνει καποια ευχαριστηση, και πληρωνει.

Και εγω εχω παιξει το παιχνιδι, διασκεδασα για λιγο καιρο, μετα ειχα αλλες προτεραιοτητες, αλλαξα οπτικη γωνια και το εκοψα πριν 1 χρονο. Επειδη λοιπον εχω περασει και απο τις 2 πλευρες, και του παικτη και αυτου που το απερριψε εχω να πω το εξης απλο :
Κανεις δνε αναγκαζει κανενα να παιξει η να μην παιξει, οπως δεν αναγκαζει και κανενα να βγει εξω να διασκεδασει ή να λιωσει στην τηλεοραση. Ο καθενας ξοδευει τη ζωη του οπως αυτος κρινει σωστοτερα και δεν εχει κανενα δικαιωμα να κρινει το πως την ξοδευει καποιος αλλος. Μια ενασχοληση που για καποιον ειναι ανουσια, για τον αλλον μπορει να ειναι ακρως ενδιαφερουσα, και αυτο ειναι που μετραει.

ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΥΣΙΟ ΝΑ ΜΑΛΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ. Γιατι στην ουσια αυτο κανετε, ο ενας θαυει το wow σαν να φταιει αυτο για οτι κακο του εχει συμβει και ο αλλος το υπερασπιζεται λες και δε μπορει να φανταστει τη ζωη του διχως αυτο.

Δε θα μπω στη διαδικασια να κρινω ποιος το παρατραβαει πιο πολυ αλλα η συμπεριφορα του Stamati εχει και ενα δευτερο foul το οτι γινεται και σε προσωπικο επιπεδο στον Nick_creek και αυτο αντιβαινει και στους κανονες του forum νομιζω..

Ας τελειωσει εδω το θεμα καλυτερα...

Reaction score
62
Βρέ παιδιά, βρέ Σταμάτη, χαλαρώστε λίγο! Ένα παιχνίδι είναι μόνο, όπως λέει και ο Blinky! Αλίμονο, εάν τσακωνόμασταν και για τα παιχνίδια τώρα, για το πιό είναι καλύτερο, πιό είναι έτσι, πιό είναι αλλιώς! Ο καθένας έχει τα γούστα του. Δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνω αυτό που λένε και σε άλλα θέματα, για το να μην ασχολείστε, αν κάτι δεν σας αρέσει και μην το διαβάζετε κ.λ.π. Μεγάλα παιδιά είμαστε! Το παιχνίδι, από το Mario μέχρι το WOW πρέπει να είναι ψυχαγωγία, χαλάρωση και χαβαλές. Όχι τσακωμούς και κόντρες! Δεν θέλω να βλέπω έκτροπα από κανένα. Με στενοχωρούν και φαντάζομαι στενοχωρούν κι εσάς! Δεν γουστάρω να επεμβαίνω σε κόντρες και δή αστείες. Ας τελειώσει εδώ λοιπόν και ας συνεχίσουμε την αγαπημένη μας ασχολία, ο καθένας στο παιχνίδι του, στην κονσόλα του κ.λ.π! :wink:

Reaction score
0
Φίλε Blinky και όποιος άλλος διαβάζει και δεν έχει καταλάβει τι γίνεται σε αυτό το topic (λογικό αν δεν συμμετέχει στα online παρελκόμενά του)...

Είμαστε μια παρέα ανθρώπων που άρχισαν να παίζουν online παιχνιδάκια (Warrock, Fear) και σπάγαμε πλακίτσα... Την Κυριακή δε, που ο Νταβέλης έδωσε διαδικτυακή συναυλία online σε 4-5 από εμάς θα την κρατήσω ως μια από τις πιο ωραίες στιγμές που έχω ζήσει online ή όχι ... Αποσπάσματα υπάρχουν στο Warrock topic

Κάποια στιγμή είπαμε να δούμε τι είναι αυτό το WoW. Μπήκαμε και σε άλλους άρεσε λίγο, σε άλλους πολύ και σε άλλους ΠΑΡΑ πολύ...
Δεν νομίζω να υπήρχε κάποιος που να είπε ότι δεν του άρεσε (εκτός από τον Andrew που δεν μπήκε καθόλου).

Όπως λες και εσύ όμως είναι ένα παιχνίδι ^@#$ το κερατό του... Δεν είναι λόγος να τσακωθείς, να πάρεις θέση ενάντια σε κάποιον ή να διαλέξεις στρατόπεδο... Το στρατόπεδο στη δική μας περίπτωση άρχισε να λέγεται server.

Μόλις λοιπόν άρχισε η ιστορία εγώ πάω εδώ γιατί έχω τους φίλους μου από το σχολείο που είναι level 59 και θα μου δώσουν silver και εγώ από την άλλη γιατί έχω τους κολλητούς μου από το στρατό που είναι level 60 και θα μου δώσουν gold, η παρέα έγινε κομμάτια...

Προσπάθησα να κρατήσω ισορροπίες και η μόνη κοινή λύση ήταν οι private servers.

Δεν δούλεψε, δεν τρέχει και τίποτα.... Είμαι σίγουρος ότι αυτοί που έχουν μείνει στις μικρότερες παρέες περνάνε καλά... Νo problem..

Εγώ δεν μπαίνω πια ούτε στους private αν και έχω φίλους που μπήκαν για να παίξουμε μαζί εκεί...

To topic είδατε ότι δεν το ακουμπάει πια κανένας...

Για να κρατήσουμε ένα επίπεδο πλάκας, κάποιοι έπρεπε να κάνουν τον δικηγόρο του διαβόλου....
Ένας είμαι εγώ, ο άλλος είναι ο Andrew.

Δεν θέλω να σκέφτομαι ότι κάποιοι δεν απαντάνε στα τσιγκλίσματα επειδή "προσβλήθηκαν"... Ούτε επειδή κόλλησαν....
Είναι μάλλον επειδή το κωλοπαίχνιδο έκανε μια παρέα να γίνει "από δυό servers, clients" (κατά το από δυό χωριά...) :lol:

Δεν έχω εικόνα αν συνεχίζουν όλοι στον ίδιο ρυθμό, αλλά βλέποντας και τους φίλους μου που είναι πλέον στον private server να έχουν κολλήσει, δεν σας κρύβω ότι έχω ανησυχήσει...

Εμφανίζονται λοιπόν μερικοί παλιοί Wow-ers που δεν ήταν μέλη της παρέας και ποστάρουν συμβουλές και invitations....

Μέσα σε αυτούς και ένας ο οποίος ξεφεύγει λιγο στον τρόπο που εκφράζεται και ομολογεί ότι είναι καμμένος και τα σχετικά...

Το σημερινό λοιπόν, εκτός του προβληματισμού για το "ποιός διοικεί αυτό το forum", μου επιβεβαίωσε κάτι:

Ότι το όπιο των λαών δεν είναι πλέον μόνο η Θρησκεια που έλεγε και ο Marx, ούτε η TV που λένε μερικοί μοντέρνοι επικοινωνιολόγοι, αλλά για μια μερίδα κόσμου είναι τα online παιχνίδια...

Όχι δεν θα το γυρίσω σε πόλεμο κατά των online παιχνιδιών το θέμα, ούτε θα τα κόψω και εγώ αλλά θα το σκέφτομαι λίγο παραπάνω πριν το connect πλέον...

Άρα από αυτή την άποψη, σε ευχαριστώ Stamatis K. που πήγες την πλακίτσα μας ένα βήμα παραπάνω και προσωπικά μου άνοιξες τα μάτια σε κάτι που αν μου το έλεγαν ότι υπάρχει σε αυτό το βαθμό δεν θα το πίστευα...

Reaction score
62
Φίλε Σταμάτη, θα ήθελα να διαγράψεις τα προσβλητικά σχόλια, που γράφεις. Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα, γιατί άλλο η "εικονική" επίθεση, άλλο η προσωπική.
Σ' ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis