Xbox 360 Elite με hdmi και σκληρό δίσκο 120GB

GTX

Reaction score
39
Re: Xbox 360 με hdmi και 120gb σκληρό δίσκο!Το τέλος του PS3?

Ενημερωτικά στην φωτογραφία που είναι στο link στην πρώτη σελίδα, στο post του Blizard δεν παίζει καινούριο 360 εκεί (μαύρο) αλλά η καινούρια special edition πρόσοψη Halo 3 :cool_4:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Xbox 360 με hdmi και 120gb σκληρό δίσκο!Το τέλος του PS3?

Ενημερωτικά στην φωτογραφία που είναι στο link στην πρώτη σελίδα, στο post του Blizard δεν παίζει καινούριο 360 εκεί (μαύρο) αλλά η καινούρια special edition πρόσοψη Halo 3 :cool_4:
Έχεις δίκιο......:happy_6:

Reaction score
0

Να και η άλλη ... άγνωστης προέλευσης πάντα.
http://briefcase.pathfinder.gr/download/567933

Kαι το link για το forum
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=8593
Μα καλά ρε blizard όταν εγώ είπα στην αρχή ότι το βρήκα στο avclub εσύ γιατί έλεγες ότι ήταν αβάσιμες πληροφορίες και τώρα το βάζεις εσύ?Μήπως επειδή είχα ξεχάσει να βάλω το link?........έλεος πια........:crazy_1:

Αλλά εδώ που τα λέμε δεν έχετε κι άδικο(εσύ και ο marvin) αφού άνοιξα το topic ήμουν υποχρεωμένος να βάλω link.........sorry....

Reaction score
0

Για να μην κάθομαι να εξηγώ άλλο ότι είναι αβάσιμες, έβαλα το link :)
(τέσπα … δεν υπήρχαν και δεν μου έκανε κόπο )

Reaction score
0
Απάντηση: Xbox 360 με hdmi και 120gb σκληρό δίσκο!Το τέλος του PS3?

Εγώ προσωπικά το πήρα στα σοβαρά γιατί είδα τις τιμές σε ευρώ..........και αφού είναι γραμμένο στα γερμανικά μου φάνηκε σίγουρο......όχι όμως να το αποκλείουμε κιόλας......:mad_1:

Reaction score
0

Tώρα ποια μπορούμε και να το αποκλείσουμε ... έχουν περάσει 1-2 μέρες και θα είχε κάνει το γύρο του κόσμου το νέο, αν ήταν όπως λένε.

Reaction score
0

Tώρα ποια μπορούμε και να το αποκλείσουμε ... έχουν περάσει 1-2 μέρες και θα είχε κάνει το γύρο του κόσμου το νέο, αν ήταν όπως λένε.
Τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί ακόμα...........:happy_8:

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=8593&page=2

Reaction score
0

Φυσικά και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί, αλλά πρόκειται για φήμες και η φωτογραφίες είναι νομίζω σαφές ότι είναι δημιουργήματα του Photoshop ή δείχνουν κάτι διαφορετικό.

Παρεμπιπτόντως επειδή κατά καιρούς παρακολουθώ το forum αυτό χωρίς να είμαι μέλος, ο ίδιος χρήστης που ξεκίνησε το θέμα αυτό έλεγε όταν είχαν "διαρρεύσει" οι φωτογραφίες του φημολογούμενου zephyr (αυτό με την ξεχωριστή HDMI) ότι η Microsoft θα ξεκινούσε πρόγραμμα απόσυρσης των υπαρχόντων Xbox 360 με 100 €. Νομίζω ότι και εσύ και εκείνος παραείστε εύπιστοι, όταν είναι να βγει κάτι η Microsoft θα το ανακοινώσει και δεν θα το κρατήσει κρυφό. Και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τη λύσσα με το HDMI.

GTX

Reaction score
39

Και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τη λύσσα με το HDMI.
Τα χω πεί και γω στο παρελθόν σε άλλο thread, ξαφνικά όλοι μάθαν τί είναι το HDMI και γίναν ελιτιστές της εικόνας και δεν ανέχονται κάτι λιγότερο από 1080p :crazy_1:

Reaction score
0

Τα χω πεί και γω στο παρελθόν σε άλλο thread, ξαφνικά όλοι μάθαν τί είναι το HDMI και γίναν ελιτιστές της εικόνας και δεν ανέχονται κάτι λιγότερο από 1080p :crazy_1:
Εγώ δεν είπα ότι δεν ανέχομαι κάτι λιγότερο από 1080p....αντιθέτως έχω μία Panny 32LX60F........απλώς το hd-dvd θα δείχνει καλύτερα με hdmi......και εκτός αυτού δεν δέχονται όλες οι τηλεοράσεις σήμα 720p/1080i από component...........

Reaction score
5

για τον ιδιο λογο που επιλεγουμε coaxial ή optical συνδεση για τον ηχο απο ψηφιακο μεσο (CD-DVD-κλπ) ετσι θελουμε και HDMI αντι των analog RCA της component για την ψηφιακη εικονα (dvd-BD-HDdvd-PC-consoles-κλπ)...

Ξαφνικα δεν εγινε τιποτα... η αναγκη για digital συνδεση και για την ψηφιακη εικονα υπηρχε εδω και χρονια... και τωρα που την εχουμε να μην την απαιτουμε???

Εκτος αν σας αρεσουν οι περιτες μετατροπες απο Digital σε Analog και ξανα μετα Analog σε Digital...!
Δε σας καταλαβαινω...!

Ψηφιακη εποχη με FULL ψηφιακα μεσα αλλα αναλογικα καλωδια, ειναι για γελια!

Reaction score
0

Φυσικά και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί, αλλά πρόκειται για φήμες και η φωτογραφίες είναι νομίζω σαφές ότι είναι δημιουργήματα του Photoshop ή δείχνουν κάτι διαφορετικό.

Παρεμπιπτόντως επειδή κατά καιρούς παρακολουθώ το forum αυτό χωρίς να είμαι μέλος, ο ίδιος χρήστης που ξεκίνησε το θέμα αυτό έλεγε όταν είχαν "διαρρεύσει" οι φωτογραφίες του φημολογούμενου zephyr (αυτό με την ξεχωριστή HDMI) ότι η Microsoft θα ξεκινούσε πρόγραμμα απόσυρσης των υπαρχόντων Xbox 360 με 100 €. Νομίζω ότι και εσύ και εκείνος παραείστε εύπιστοι, όταν είναι να βγει κάτι η Microsoft θα το ανακοινώσει και δεν θα το κρατήσει κρυφό. Και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τη λύσσα με το HDMI.
Δεν είμαι πολύ εύπιστος......απλώς είναι αυτονήτο ότι η Microsoft δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια......το ότι θα βγεί κάποια στιγμή καλώδιο hdmi είναι σίγουρο......(το πότε είναι άγνωστο)...........μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος........:sad:

Reaction score
0
Απάντηση: Xbox 360 με hdmi και 120gb σκληρό δίσκο!Το τέλος του PS3?

Marvin αν κατάλαβα καλά από άλλα post σου πρέπει να έχεις προβολέα.......και μην μου πείς τώρα ότι και στον προβολέα δεν διακρίνεται η διαφορά component και hdmi..........και όσο αφορά εμένα προσωπικά μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχω σίγουρα προβολικό 1080p(Sony KDL-W2000=τωρινή τιμή 2050Ε ή Epson EMP-TW1000=τωρινή τιμή 2800Ε).....................:sad:

GTX

Reaction score
39

για τον ιδιο λογο που επιλεγουμε coaxial ή optical συνδεση για τον ηχο απο ψηφιακο μεσο (CD-DVD-κλπ) ετσι θελουμε και HDMI αντι των analog RCA της component για την ψηφιακη εικονα (dvd-BD-HDdvd-PC-consoles-κλπ)...

Ξαφνικα δεν εγινε τιποτα... η αναγκη για digital συνδεση και για την ψηφιακη εικονα υπηρχε εδω και χρονια... και τωρα που την εχουμε να μην την απαιτουμε???

Εκτος αν σας αρεσουν οι περιτες μετατροπες απο Digital σε Analog και ξανα μετα Analog σε Digital...!
Δε σας καταλαβαινω...!

Ψηφιακη εποχη με FULL ψηφιακα μεσα αλλα αναλογικα καλωδια, ειναι για γελια!

Βρε eNeRGy δεν είπα οτι είναι κακό να θέλουμε ψηφιακό καλώδιο, και γω θα ήθελα να έχει HDMI το 360 αλλά το θέμα είναι οτι με το 360 το θέμα έχει πάρει αστείες θα έλεγα πλέον διαστάσεις. Ακούς τόσους και τόσους να κράζουν για HDMI (johnny20 δεν έλεγα εσένα, κακώς το πήρες έτσι γενικά μιλάω) λες και είναι σε θέση να δούν τη διαφορά σε μια οθόνη 30 ή 40 ιντσών γιατί μου πείς οτι ξαφνικά όλοι έχουν βρεθεί με προβολέα 1080p :crazy_1:

Reaction score
0

johnny20 δεν έλεγα εσένα, κακώς το πήρες έτσι γενικά μιλάω
Nevermind.....:happy_4:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Xbox 360 με hdmi και 120gb σκληρό δίσκο!Το τέλος του PS3?

Marvin αν κατάλαβα καλά από άλλα post σου πρέπει να έχεις προβολέα.......και μην μου πείς τώρα ότι και στον προβολέα δεν διακρίνεται η διαφορά component και hdmi..........και όσο αφορά εμένα προσωπικά μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχω σίγουρα προβολικό 1080p(Sony KDL-W2000=τωρινή τιμή 2050Ε ή Epson EMP-TW1000=τωρινή τιμή 2800Ε).....................:sad:
Όχι, plasma 42'' και σίγουρα δεν υπονόησα ποτέ ότι έχω προβολέα. Μήπως με μπερδεύεις με κάποιον άλλο;

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Xbox 360 με hdmi και 120gb σκληρό δίσκο!Το τέλος του PS3?

Όχι, plasma 42'' και σίγουρα δεν υπονόησα ποτέ ότι έχω προβολέα. Μήπως με μπερδεύεις με κάποιον άλλο;
Ώπα sorry ;-) ..........εσύ πρέπει να είσαι με την plasma 480p....έτσι δεν είναι?
Και πάλι καλύτερα θα βλέπεις από το component.....

Reaction score
0

Βρε eNeRGy δεν είπα οτι είναι κακό να θέλουμε ψηφιακό καλώδιο, και γω θα ήθελα να έχει HDMI το 360 αλλά το θέμα είναι οτι με το 360 το θέμα έχει πάρει αστείες θα έλεγα πλέον διαστάσεις. Ακούς τόσους και τόσους να κράζουν για HDMI (johnny20 δεν έλεγα εσένα, κακώς το πήρες έτσι γενικά μιλάω) λες και είναι σε θέση να δούν τη διαφορά σε μια οθόνη 30 ή 40 ιντσών γιατί μου πείς οτι ξαφνικά όλοι έχουν βρεθεί με προβολέα 1080p :crazy_1:
Μα ακριβώς, διαβάζει κανείς απίστευτα πράγματα (απόσυρση :crazy_2: )χωρίς να δικαιολογούνται ούτε κατά διάνοια στην πράξη. Καλό θα ήταν να υπάρχει αλλά η έλλειψή του δεν αφαιρεί τίποτα ουσιαστικό από το Xbox 360 κατά τη γνώμη μου.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.752
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88