Xbox 360 Elite με hdmi και σκληρό δίσκο 120GB

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xbox 360 με hdmi και 120gb σκληρό δίσκο!Το τέλος του PS3?

Ώπα sorry ;-) ..........εσύ πρέπει να είσαι με την plasma 480p....έτσι δεν είναι?
Και πάλι καλύτερα θα βλέπεις από το component.....
Ναι, δυστυχώς. Έχω και μια HD ready LCD 23'' σε δωμάτιο αλλά για HD στις 23'' ούτε λόγος...
Θα αναβαθμιστώ και εγώ με πρώτη ευκαιρία, γλυκοκοιτάζω την Pioneer 427XD.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Xbox 360 με hdmi και 120gb σκληρό δίσκο!Το τέλος του PS3?

Μα ακριβώς, διαβάζει κανείς απίστευτα πράγματα (απόσυρση :crazy_2: )χωρίς να δικαιολογούνται ούτε κατά διάνοια στην πράξη. Καλό θα ήταν να υπάρχει αλλά η έλλειψή του δεν αφαιρεί τίποτα ουσιαστικό από το Xbox 360 κατά τη γνώμη μου.
Συμφωνώ απόλυτα.......απλώς εγώ θέλω το hdmi για το hd-dvd(και εκεί η διαφορά είναι εμφανής),για τα παιχνίδια φυσικά και δεν έχει διαφορά....:respect:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xbox 360 με hdmi και 120gb σκληρό δίσκο!Το τέλο

Ναι, δυστυχώς. Έχω και μια HD ready LCD 23'' σε δωμάτιο αλλά για HD στις 23'' ούτε λόγος...
Θα αναβαθμιστώ και εγώ με πρώτη ευκαιρία, γλυκοκοιτάζω την Pioneer 427XD.
Ευτυχώς εγώ στο υπνοδωμάτιο έχω την Panny..........Όχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μη κάνεις τη βλακεία.....:pc: Με 2050Ε παίρνεις τη Full HD Sony KDL-40W2000.......(εκτός κι αν θέλεις μόνο plasma)......:cool_4:

Reaction score
0
Re: Xbox 360 με hdmi και 120gb σκληρό δίσκο!Το τέλος του PS3?

Προς blizard!!! Λιγο ασχετο προς το θεμα βεβαια! Τη τηλεοραση την εχεις συνδεσει με το ps3 με hdmi να φανταστω? Aν δεν κανω λαθος εχεις την sharp 37" xd1e? Αντιμετωπισες ποτε προβλημα στη συνεργασια των 2 συσκευων? (αναλυσεις χρωμα καθαροτητα).Thanks!!!!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Xbox 360 με hdmi και 120gb σκληρό δίσκο!Το τέλος του PS3?

Τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί ακόμα...........:happy_8:

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=8593&page=2
Δεν κατάλαβα ... δεν είπαν τιποτα άλλο, και οι φήμες που ανέφεραν δεν μιλάνε για hdmi cable στο παλιό xbox360, οπότε μπορούμε να θεωρούμε τις εικόνες fake.

Δεν υπάρχει θέμα ότι η MS θα βγάλει νέο motherboad τώρα που έχει τον πιο οικονομικό cpu και φυσικά θέλει με την ευκαιρία να κάνει αλλαγές όπως το hdmi , αλλά και HD-dvd ακόμα μέσα στο σύστημα της ... το θέμα είναι πως θα το πάρουν όσοι έχουν το παλιό xbox, κυρίως όταν έλεγε πως τα hdmi-BR είναι άχρηστα.
(μην σου πω ότι υπάρχουν και φήμες για κατάργηση του core και να υπάρχει standar HD)

Δεν έχει ανακοινώσει τίποτα ακόμα και πιθανόν να κοιτάει αντιδράσεις ή να προετημάζει τον κόσμο με τις φήμες ... σίγουρα θα βγάλουν νέο xbox, απλά δεν ξέρουμε τι θα είναι.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xbox 360 με hdmi και 120gb σκληρό δίσκο!Το τέλος του PS3?

Δεν κατάλαβα ... δεν είπαν τιποτα άλλο, και οι φήμες που ανέφεραν δεν μιλάνε για hdmi cable στο παλιό xbox360, οπότε μπορούμε να θεωρούμε τις εικόνες fake.
το θέμα είναι πως θα το πάρουν όσοι έχουν το παλιό xbox,
μην σου πω ότι υπάρχουν και φήμες για κατάργηση του core και να υπάρχει standar HD
Ρε blizard δεν διάβασες πάνω πάνω ότι το καλώδιο θα είναι όπως τα άλλα αλλά με κατάληξη hdmi.....για να κάνει και στο παλιό xbox 360????????Και τελικά είχες δίκιο.......θα καταργηθεί η τωρινή έκδοση που δεν έχει σκληρό και αυτή που έχει 400Ε θα πέσει στα 300Ε και θα κυκλοφορούν μαζί με τη καινούργια που θα έχει hdmi......και αν αυτό που διάβασα ισχύει αυτά θα γίνουν τέλος Μαίου με αρχές Ιουνίου......ελπίζω να σε κατατόπησα.....:smoking:

Reaction score
0

Aυτά είναι απλά φήμες που διαρρέουν,και αρκετοί τις πιστεύουν ... ίσως το θέλει και η Microsoft για να μετράει αντιδράσεις , αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο για το τι θα κάνει τελικά.
(θα βγάλει δηλαδή νέο xbox με το νέο cpu, απλά δεν ξέρουμε τα υπόλοιπα)

Reaction score
0

http://www.xbox-archiv.de/?p=5779

οποιος ξερει γερμανικα διαβαζει
λεει πανω κατω αυτα που συζητατε...

brief in eglish:

A german site, Xbox-Archiv, has a few interesting rumors from "good sources" inside Microsoft (German division?). These sources tell them that the Xbox 360 Core edition will be canned, the Premium will have a price drop to 299 Euros down from 399 Euros, and a new edition (Codenamed Zephyr) will come in at 399 Euros and feature the HDMI port and 120GB hard drive.

So how likely are these rumors? Here are some numbers we arbitrarily pulled out of our arses.

•Xbox 360 Core edition dropped: 70%. It's pretty likely that Microsoft will can the low-end Xbox 360. After all, we've rarely even seen a green box whenever we visit our local Best Buy or Fry's. Plus, if they really are going to release an updated version, they need room to push the current Premium down.

•Xbox 360 Premium price drop: 90%. It's been about a year and a half since launch, and although the original Xbox's price drop history isn't quite relevant here because Microsoft wanted to lower the price faster to compete with the PS2, it does show a trend that they could be prepared to follow. And May seems like the right time to do so.

•Zephyr Edition with HDMI, 120GB Hard Drive: 30%. Somehow May seems too soon for a new edition of the Xbox 360. The current one is doing fine (save for HDMI support), but there's no gigantic reason for Microsoft to update right now. We'd probably expect them to release an update around Christmas, or 2008.

thats all
...εγω ειμαι ps user αλλα τα γραφικα του 360 απο οσο εχω δει, ειναι εντυποσιακα

Reaction score
0

http://www.xbox-archiv.de/?p=5779

A german site, Xbox-Archiv, has a few interesting rumors from "good sources" inside Microsoft (German division?). These sources tell them that the Xbox 360 Core edition will be canned, the Premium will have a price drop to 299 Euros down from 399 Euros, and a new edition (Codenamed Zephyr) will come in at 399 Euros and feature the HDMI port and 120GB hard drive.
Αυτό ακριβώς έγραψα και εγώ λίγο πιο πάνω...........δεν πιστεύω πια να είναι φήμες και για να το εξακριβώσω θα ρωτήσω αύριο τη Microsoft...:mad_1:

GTX

Reaction score
39

Παιδιά το video αυτό είναι πολύ παλιό μη τρελαίνεστε.
Από αυτό το video έχουν ξεκινήσει όλες οι συζητήσεις για την καινούρια έκδοση του 360 με HDMI, είχε βγεί μαζί με εκείνες τις φωτογραφίες που δείχνουν το HDMI port στο πίσω μέρος. Νομίζω έχει ποσταριστεί και στο παρελθόν.

Reaction score
0

Παιδιά το video αυτό είναι πολύ παλιό μη τρελαίνεστε.
Από αυτό το video έχουν ξεκινήσει όλες οι συζητήσεις για την καινούρια έκδοση του 360 με HDMI, είχε βγεί μαζί με εκείνες τις φωτογραφίες που δείχνουν το HDMI port στο πίσω μέρος. Νομίζω έχει ποσταριστεί και στο παρελθόν.
Ειδες κανενα να τρελαινεται..:sad:

GTX

Reaction score
39

ΟΚ παιδιά δε τρελαθήκατε, καλύτερα τώρα??? :bravo::bravo:

Reaction score
0

ΟΚ παιδιά δε τρελαθήκατε, καλύτερα τώρα??? :bravo::bravo:
Φιλε οταν λες κατι που δεν ειναι σωστο,τουλαχιστο αστο μην απαντας.... το να ειρωνευεσαι δεν ειναι σωστο... αλλα το θεμα... δεν ειναι αμα εισαι σωστο, ποιος ειναι σωστος τον σημερον ημερα...το θεμα ειναι οτι δεν σε παιρνει να μιλας, γιατι ακομα δεν καταλαβα που τρελαθηκαμε....

Reaction score
0

Παιδια νομιζω οτι κακως ερμηνευσατε ως ειρωνια το "μην τρελαίνεστε ".
Εγω οπως το διαβασα ,ο GTX εγραψε αυτο που θα ελεγε.
Απλα διαφορετικα ακουγεται απο οτι διαβαζεται .
Εγω παντως ετσι το εξελαβα.
Kαι επισης δεν εχει δωσει ειρωνικα δειγματα γραφης .
Νομιζω οτι καλο θα ηταν να το ξεκαθαριζε και ο ιδιος ο GTX
για να μην δημιουργουμε εκ του μειοντος τετοιου ειδους θεματα.

GTX

Reaction score
39

Το "μη τρελαίνεστε" δε το είπα ειρωνικά ούτε συνηθίζω να μπαίνω μετά από κάποιο post να λέω old news ή κάτι τέτοιο. Απλά επειδή λίγο πολύ τον τελευταίο καιρό όλο και γίνονται συζητήσεις για καινούρια έκδοση του 360 επεσήμανα οτι το βίντεο αυτό δεν είναι κάτι πρόσφατο. Το μη τρελαίνεστε λοιπόν ήταν για να προλάβω τον ενθουσιασμό κάποιων και πιο πολύ αστειευόμενο :happy_4:

Reaction score
0

Το "μη τρελαίνεστε" δε το είπα ειρωνικά ούτε συνηθίζω να μπαίνω μετά από κάποιο post να λέω old news ή κάτι τέτοιο. Απλά επειδή λίγο πολύ τον τελευταίο καιρό όλο και γίνονται συζητήσεις για καινούρια έκδοση του 360 επεσήμανα οτι το βίντεο αυτό δεν είναι κάτι πρόσφατο. Το μη τρελαίνεστε λοιπόν ήταν για να προλάβω τον ενθουσιασμό κάποιων και πιο πολύ αστειευόμενο :happy_4:
:happy_4:

Reaction score
0

:happy_6:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.783
Members
38.494
Νεότερο μέλος
mpalo