XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Reaction score
0
Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

βρε παιδια μπορει καποιος να μου πει πως να αναβαθμισω το xtreamer χωρις να το βαλω στο δυκτιο..
αν τον συνδεσω με το pc μεσω usb γινεται η αναβαθμιση ή oxi?

Reaction score
20.816

Όχι, σε αυτή την περίπτωση πρέπει να βάλεις το αρχείο της αναβάθμισης σε ένα στικάκι (ή εξωτερικό δίσκο), και να πας από το Settings>System>Firmware Upgrade, να το επιλέξεις και να κάνεις την αναβάθμιση.

Reaction score
0

μου το εδωσε ενας φιλος επειδη εχει προβλημα...
δηλαδη βλεπει κανονικα δισκο εξωτερικο usb αλλα οταν επιλεγεις ταινια για αναπαραγωγη τοτε σε πεταει λεγοντας οτι ελεγξτε καλωδιο συνδεσεις δηλαδη hdmi..
το δοκιμασα και με αλλο καλωδιο και κανει το ιδιο!!
τον δισκο ομως τον βλεπει κανονικα και ολα φεενονται οκ στην αρχη!1
ειπα να τοθ κανω αναβαθμισει πρωτα και αν δεν τοτε κοιταμε για κατι αλλο!!
επειδη δεν ειναι δικο μου και εχω εμπειρια 5 λεπτων οποιος μπορει ας πει τι πρεπει να γινει!!
που βλεπω τι firmware εχει?και που ειναι το update?

Reaction score
0

στο system/sytem update εχει επιλογη με usb ή hdd...
Αν θες Online τι κανεις?

Reaction score
20.816

Τίποτα, δεν γίνεται. Έχει πολύ παλιό firmware. Πρέπει να αναβαθμιστεί τουλάχιστον στην έκδοση 2.4 για να έχει δυνατότητα αναβάθμισης online

http://www.xtreamer.net/downloads/xtreamer/firmware.aspx

Δες στο παρακάτω, τις σύντομες οδηγίες εγκατάστασης (download and installation instructions). Με ένα στικάκι (αν γίνεται μέχρι 2GB, με μεγαλύτερα δεν είναι σίγουρο ότι θα δουλεύει σωστά) θα κάνεις δουλειά...
http://www.xtreamer.net/downloads/xtreamer/firmware/ver-2-4-1.aspx

To upgrade the firmware please:

1. Download the firmware file.
2. Save the file on your computer (any directory) and unzip\unrar it.
3. Copy the firmware file to a USB memory stick (formatted FAT32) and use the USB host port on your Xtreamer.
3. Turn on your Xtreamer player and navigate to the SETTINGS -> SYSTEM menu options.
4. Find and select the FIRMWARE UPGRADE option
5. Navigate to the USB memory attached to your Xtreamer player containing the firmware update file.

PLEASE NOTE: We do not recommend to upgrade the firmware via your network shared folders, as a loss in connection to the network could cause a break in the firmware upgrade process.

7. Once you have located the file, highlight the file and press ENTER on your remote to begin the upgrade process.
8. The Xtreamer will reboot and the process will be done in matter of few minutes. Once done the Xtreamer will reboot itself.
9. After the process is finished, you may want to do a RESTORE DEFAULT in the SETTINGS menu.

** CAUTION: DO NOT POWER-OFF THE XTREAMER DURING THE FIRMWARE UPGRADE PROCESS **

Reaction score
0

του εκανα αναβαθμιση το 2.4.1 αλλα το προβλημα παραμενει....
ξερει καποιος τι μπορει να φταιει?
επαναλαμβανω:
σκληρο εξωτερικο usb βλεπει κανονικα και μπορω να δω και τα jpg εξωφυλλα καθε ταινιας που εχω στον φακελο τους,η περηιγηση στο μενου γινεται χωρις κανενα προβλημα
το setings/tvsystem το εχω βαλει hdmi auto
αλλα οταν παταω play για να παιξει ταινια avi ή br τοτε δεν δειχνει τιποτα στην οθονη και λεγοντας ελεγξετε καλωδιο συνδεσης!! μετα απο αυτο δεν μπορω να γυρισω στο αρχικο μενου (λογικο αφου με εχει πεταξει)
και αναγκαζομαι να το βγαλω απο το ρευμα!!

Reaction score
0

με απλα λογια δεν παιζει καμια ταινια!και εγγυηση δεν υπαρχει πλεον!!

Reaction score
0
Σας παρακαλώ έχω σοβαρές απορίες, όποιος μπορεί να με βοηθήσει!!!

1. Αν και παρέλαβα τα προϊόντα που παρήγγειλα (Χtreamer Shop) δεν βρήκα πουθενά απόδειξη! Εσείς πότε τη λάβατε;

2. Πόσα χρόνια έχουν εγγύηση το Xtreamer Pro και το Wireless Set (ακουστικά);

3. Οι δύο εσωτερικοί σκληροί πρέπει να είναι ακριβώς ίδια χωρητικότητα και μάρκα; Δλδ μπορεί ο ένας να είναι 1 TB της Seagate και ο άλλος 2 ΤΒ της WD;

4. Λέει ότι χωράει εσωτερικά μέχρι και 4 ΤΒ δλδ 2 ΤΒ ο καθένας. Αν βγει εσωτερικός 2.5 ΤΒ ή 3 ΤΒ δεν είναι συμβατό; Το ίδιο και με εξωτερικούς σκληρούς λέει μέχρι 1 ΤΒ δλδ δεν είναι συμβατό με 1.5 ΤΒ εξωτερικό σκληρό;

5. Έχει 1 USB θύρα μπροστά και 2 πίσω, δηλαδή μπορώ να συνδέσω 3 εξωτερικούς σκληρούς (συγχρόνως);

6. O εξωτερικός σκληρός μπορεί να είναι portable (χωρίς ξεχωριστό καλώδιο για ρεύμα ανταυτού παίρνει ρεύμα από την συσκευή που συνδέεται π.χ. WD MY BOOK);

7. Σκέφτομαι να πάρω τον WESTERN DIGITAL WD2003FYYS 2TB RE4 SATA2, ποια είναι η άποψη σας, καλός; Και επίσης λέτε να έχω προβλήματα συμβατότητας;

8. Χρειάζεται να κάνω port forward στο router κάποια θύρα όπως έκανα στο PS3 για να έχω internet;

Ευχαριστώ για την υπομονή σας!!!!

Βαγγέλης

Reaction score
0
Σας παρακαλώ έχω σοβαρές απορίες, όποιος μπορεί να με βοηθήσει!!!

1. Αν και παρέλαβα τα προϊόντα που παρήγγειλα (Χtreamer Shop) δεν βρήκα πουθενά απόδειξη! Εσείς πότε τη λάβατε;

2. Πόσα χρόνια έχουν εγγύηση το Xtreamer Pro και το Wireless Set (ακουστικά);

3. Οι δύο εσωτερικοί σκληροί πρέπει να είναι ακριβώς ίδια χωρητικότητα και μάρκα; Δλδ μπορεί ο ένας να είναι 1 TB της Seagate και ο άλλος 2 ΤΒ της WD;

4. Λέει ότι χωράει εσωτερικά μέχρι και 4 ΤΒ δλδ 2 ΤΒ ο καθένας. Αν βγει εσωτερικός 2.5 ΤΒ ή 3 ΤΒ δεν είναι συμβατό; Το ίδιο και με εξωτερικούς σκληρούς λέει μέχρι 1 ΤΒ δλδ δεν είναι συμβατό με 1.5 ΤΒ εξωτερικό σκληρό;

5. Έχει 1 USB θύρα μπροστά και 2 πίσω, δηλαδή μπορώ να συνδέσω 3 εξωτερικούς σκληρούς (συγχρόνως);

6. O εξωτερικός σκληρός μπορεί να είναι portable (χωρίς ξεχωριστό καλώδιο για ρεύμα ανταυτού παίρνει ρεύμα από την συσκευή που συνδέεται π.χ. WD MY BOOK);

7. Σκέφτομαι να πάρω τον WESTERN DIGITAL WD2003FYYS 2TB RE4 SATA2, ποια είναι η άποψη σας, καλός; Και επίσης λέτε να έχω προβλήματα συμβατότητας;

8. Χρειάζεται να κάνω port forward στο router κάποια θύρα όπως έκανα στο PS3 για να έχω internet;

Ευχαριστώ για την υπομονή σας!!!!

Βαγγέλης

Γειά σου Βασίλη . Μην ανησυχείς όλες σου οι ερωτήσεις θα απαντηθούν.

1)Απόδειξη σου έρχεται στο e-mail σου μετά την παραγγελία σου στο site.
2)To Xtreamer έχει 2 χρόνια εγγύηση . (Δυστυχώς τα ακουστικά δεν ξέρω.
3)Οι εσωτερικοί δίσκοι μπορεί νάναι διαφορετικής χωρητικότητας και μάρκας
4) Δηλαδή θα επέλεγες ποτέ να βάλεις στο ένα bay 3 terrabyte και στο άλλο 1 ? Οι εξωτερικοί δίσκι απ'όσο ξέρω πρέπει ναναι 1τ ο ένας
5) Οχι. Η μία θύρα μπροστά και η μία πίσω είναι για τους εξωτερικούς. Η άλλη είναι για να το συνδέσεις απ'ευθείας με τον υπολογιστή σου.
6)Είναι προτιμότερο (έως και απαραίτητο θα έλεγα) οι εξωτερικοί δίσκοι να έχουν δική τους τροφοδοσία.
7) http://shop.xtreamer.net/Support/questions/929/Xtreamer+products+HDD+compatibility+list Δες εδώ μια λίστα, αλλά μέχρι τώρα δεν έχω συναντήσει στο Xtreamer Pro δίσκο μη συμβατό
8) Οχι , θα τα κάνει όλα μόνο του. Port forwarding θα κάνεις μόνο εάν χρειαστεί για να ρυθμίσεις το DDNS ( χωρίς να είναι απαραίτητο)

Reaction score
0
Γειά σου Βασίλη . Μην ανησυχείς όλες σου οι ερωτήσεις θα απαντηθούν.

1)Απόδειξη σου έρχεται στο e-mail σου μετά την παραγγελία σου στο site.
2)To Xtreamer έχει 2 χρόνια εγγύηση . (Δυστυχώς τα ακουστικά δεν ξέρω.
3)Οι εσωτερικοί δίσκοι μπορεί νάναι διαφορετικής χωρητικότητας και μάρκας
4) Δηλαδή θα επέλεγες ποτέ να βάλεις στο ένα bay 3 terrabyte και στο άλλο 1 ? Οι εξωτερικοί δίσκι απ'όσο ξέρω πρέπει ναναι 1τ ο ένας
5) Οχι. Η μία θύρα μπροστά και η μία πίσω είναι για τους εξωτερικούς. Η άλλη είναι για να το συνδέσεις απ'ευθείας με τον υπολογιστή σου.
6)Είναι προτιμότερο (έως και απαραίτητο θα έλεγα) οι εξωτερικοί δίσκοι να έχουν δική τους τροφοδοσία.
7) http://shop.xtreamer.net/Support/questions/929/Xtreamer+products+HDD+compatibility+list Δες εδώ μια λίστα, αλλά μέχρι τώρα δεν έχω συναντήσει στο Xtreamer Pro δίσκο μη συμβατό
8) Οχι , θα τα κάνει όλα μόνο του. Port forwarding θα κάνεις μόνο εάν χρειαστεί για να ρυθμίσεις το DDNS ( χωρίς να είναι απαραίτητο)
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου!

1. Όντως ήρθε με τη παραγγελία μου μια ανασκόπηση στο email μου αλλά δεν είναι απόδειξη κανονική (ούτε ΦΠΑ ούτε τίποτα). Έχω ξαναπάρει από το εξωτεικό πολλάκις και πάντα μου στέλνουν invoice!

4. Όχι για παράδειγμα θα ήθελα να βάλω 2 σκληρούς των 3 ΤΒ, δε γίνεται; Αν κατάλαβα καλά μου είπες ότι για εξωτερικούς σκληρούς δεν είναι συμβατό για χωρητικότητες πάνω από 1 ΤΒ;

5. Ποια θύρα πίσω είναι για εξωτερικό σκληρό, η ορθογώνια ή η τετράγωνη; Δλδ μπορώ να έχω 2 εξωτερικούς σκληρούς συχρόνως συνδεδεμένους;

8. Νόμιζα ότι ήθελε γιατί ενώ έχει κανονικά internet και όταν πάω να μπω μου βγάζει 404 error...

Πραγματικά σε ευχαριστώ για την υπομονή σου!

Reaction score
0

φιλοι μου συμφορουμιτες να κανω και εγω μια ερωτηση?

η θυρα usb που εχει απο πισω και το συνδεεις με το pc ειναι για να βλεπει το pc το XTreamer η μπορει να βλεπει και το XTreamer τους δισκους που εχω μεσα στο pc?

ευχαριστω εκ των προτερων

Reaction score
0
Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

φιλοι μου συμφορουμιτες να κανω και εγω μια ερωτηση?

η θυρα usb που εχει απο πισω και το συνδεεις με το pc ειναι για να βλεπει το pc το XTreamer η μπορει να βλεπει και το XTreamer τους δισκους που εχω μεσα στο pc?

ευχαριστω εκ των προτερων
Για να βλέπει το PC το Xtreamer

Reaction score
0

συγνωμη που σε ζαλιζω φιλε μου αφου δεν παιρνει σκληρο δισκο μεσα τι βλεπει το pc? ποια η χρησιμοτητα?

για να βλεπω τις ταινιες που εχω στο PC μονο δυκτιο?

και ποσο γρηγορο ειναι αυτο?

π.χ ενα mkv 1080p το αναπαραγει σωστα η σου βγαζει την πιστη στα κολληματα (για ethernet μιλαω)

ευχαριστω εκ των προτερων:107:

Reaction score
20.816

Το Xtreamer παίρνει δίσκο 2,5" εσωτερικά...

Με τη σύνδεση αυτή το pc βλέπει το Xtreamer ως εξωτερική συσκευή αποθήκευσης, δηλαδή το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι απλά να μεταφέρεις αρχεία από και προς το Xtreamer. Δεν λειτουργεί ως media player για όσο διάστημα είναι συνδεμένο με το pc μέσω της usb.

Reaction score
0

Το Xtreamer παίρνει δίσκο 2,5" εσωτερικά...

Με τη σύνδεση αυτή το pc βλέπει το Xtreamer ως εξωτερική συσκευή αποθήκευσης, δηλαδή το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι απλά να μεταφέρεις αρχεία από και προς το Xtreamer. Δεν λειτουργεί ως media player για όσο διάστημα είναι συνδεμένο με το pc μέσω της usb.

ευχαριστω φιλε μου. δεν το εχω ακομα και σκεφτομαι να το παρω.

για το δυκτιο δηλαδη οσον αφορα το streaming ειναι ικανοποιητικο σε mkv 1080p?

και οσον αφορα τους υποτιτλους srt τους διαβαζει κανονικα?

ευχαριστω εκ των προτερων:107:

Reaction score
20.816

Τουλάχιστον μέσω ethernet δεν υπάρχει πρόβλημα με το δίκτυο και τα mkv, με ασύρματο ίσως συναντήσεις όμως σε mkv με μεγάλο bitrate (δηλαδή σε 1080p). Υπότιτλοι, κανένα πρόβλημα, διαβάζονται εσωτερικοί, εξωτερικοί, στον ίδιο φάκελο με την ταινία, σε άλλον φάκελο, αλλάζουν θέση, μέγεθος, χρώμα, περίγραμμα...

Reaction score
0

Τουλάχιστον μέσω ethernet δεν υπάρχει πρόβλημα με το δίκτυο και τα mkv, με ασύρματο ίσως συναντήσεις όμως σε mkv με μεγάλο bitrate (δηλαδή σε 1080p). Υπότιτλοι, κανένα πρόβλημα, διαβάζονται εσωτερικοί, εξωτερικοί, στον ίδιο φάκελο με την ταινία, σε άλλον φάκελο, αλλάζουν θέση, μέγεθος, χρώμα, περίγραμμα...

και αλλη μια:105:

ειναι ευκολο να δικτυωθει?
γινεται αυτοματα η πρεπει να μας.......

ευχαριστω:107:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.870
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef