Manos58
εγχειρισμένη
- Reaction score
- 12.843
Απάντηση: XTZ Divine
Η ζώνη του Οβελίξ είναι αυτή ?
Η ζώνη του Οβελίξ είναι αυτή ?
ΠΟΙΟ??????????????
Το htm1d ????????2500 χιλιαρικα?
Ο Χριστος και η Παναια!!!!!!!!!!
:434::609::609:
Αστα Μάνο !! δεν είναι αυτά για σένα. :116:Η ζώνη του Οβελίξ είναι αυτή ?
Για πορδες θελει κατι ποιο εξειδικευμενο ,με ποιο σφαιρικη δομη ........
και ναι....ειμαστε αρρωστοι κεντρικοβιοι κυριε....τι θετε??
Φιλε κορινθιε μ'αυτο το κεντρικο ,για πρωτη φορα θ'ακουγονται και οι κουφιες!!!:143::143:Ερώτηση κρίσεως
Τι κεντρικό χρειάζεται για να ακούσεις ρεαλιστικά τον πόρδο:120: του Mickie Roork στο Barfly ?
Ειστε μουρλοί ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Mε επνιξες βρε ψηλε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Φιλε κορινθιε μ'αυτο το κεντρικο ,για πρωτη φορα θ'ακουγονται και οι κουφιες!!!:143::143:
οι θορυβωδεις θα περνάνε πλεον στα surround back!!:143:
me likes!Σήμερα το απόγευμα θα φέρει ο termatogazi τους καινούριους του μονομπλόκ Tsakiridis Electra για να δοκιμάσουμε πώς θα οδηγήσουν τα Divine.
![]()
140 watt στα rf 7 φτανουν και περισσευουν απο db σε 22τμ, καθως ταυτοχρονα οι λαμπες μαλακωνουν τις κορνες.μπα εχει λαμπες ο termatogazi;
και εγω τον ειχα για γκαζοφωνια.:107:
πιστευω οτι στο μπασο πολλοι εχουμε μια ιδιαιτερη αδυναμια...α μονο στα sub δε σε φτανουν τα γκαζια.
ΚΑΙ ΓΩ ---ΚΑΙ ΓΩ !!!!!!!:204:πιστευω οτι στο μπασο πολλοι εχουμε μια ιδιαιτερη αδυναμια...
θελω στο μπασο να φτασω στο σημειο οπου θα πω δεν θελω αλλο..
τωρα ποσο εφικτο ειναι αυτο στον χωρο μου θα δουμε...
Τα 21'' sub θα αποτελούν τις βάσεις για τα Heresy ως surround.Οι 21" που θα χωρέσουν βρε αθεόφοβε ?
στα δικα μου δεν το αντεχω το μπασο στις ταινιες.πιστευω οτι στο μπασο πολλοι εχουμε μια ιδιαιτερη αδυναμια...
θελω στο μπασο να φτασω στο σημειο οπου θα πω δεν θελω αλλο..
τωρα ποσο εφικτο ειναι αυτο στον χωρο μου θα δουμε...