- Reaction score
- 142.298
Τα είδα βρε..
Σχόλιο;Τα είδα βρε..
ΈγραψεςΔε χρειάζεται ν' ασχοληθώ ούτε να το τεστάρω.
Είμαι σίγουρος οτι δουλεύει σωστά.![]()
τοτε ειναι μονοδρομος....Ναι, αλλά δεν έχει auro3d. Το σκέφτομαι πάντως.
Το s/n ratio με βραχυκυκλωμένη την (αναλογική) είσοδο, μας δείχνει μόνο το ακριβές κατώφλι θορύβου της τροφοδοσίας.Σχόλιο;
Δεν γινεται αυτο που λες. Δεν υπαρχουν πολυκαναλα DAC με crossover για sub, και passthrough για ταινιες κτλ, κτλΠάρε ένα AVR που να έχει όλα τα καλούδια που χρειάζονται για να βλέπεις τις ταινίες σου (να βάζεις και κανα ραδιοσταθμό που και που) και να μπορείς να τον αλλάζεις εύκολα κάθε 3-4 χρόνια και για τις υψηλές απαιτήσεις που εχεις στη μουσική πάρε ένα καλό dac και τέλος. Ειδικά αν πας σε ενεργά μπροστά κάποια στιγμή θα το εχεις κατευθείαν πάνω τους.
my2c
Δεν με κατάλαβες, ισχυρίζομαι οτι δεν χρειάζεσαι πολυκαναλα dacs υψηλών απαιτήσεων για τις ταινίες.Δεν γινεται αυτο που λες. Δεν υπαρχουν πολυκαναλα DAC με crossover για sub, και passthrough για ταινιες κτλ, κτλ
Το εχω ψαξει μεχρι αηδίας, ειναι μονοδρομος.
Πόσα ηχεία (κανάλια) έχεις τώρα στο χώρο; Είσαι ήδη κατά auro3d; Τι ηχεία είναι; παθητικά-ενεργά; είναι σε όλα τα κανάλια τα ηχεία ίδια;
θα πάρουν le poul
παραθυρέλο
πατάτε σταρτ και ξύνετε τ' @@ σας
Ναι 24/192, με το MacBook και iTunes+bitperfect. Ευχαριστώ αντιπρόεδρεΚύριοι κάτοχοι του 5100, μια ερώτηση:
Εχει δοκιμάσει κάποιος απο σας να συνδεσει τον υπολογιστή του (Macbook πχ) σε εισοδο HDMI για αναπαραγωγή μουσικής HiRes (ALAC, οχι FLAC) μεσω ας πουμε amarra, audirvana, roon, bitperfect κτλ κτλ..;
Αν ναι, μέχρι τι bitrate υποστηριζει η εισοδος HDMI; αν καταλαβαινω καλα απο το manual ειναι 24/192
Έτσι φαινεται. Εντυπωσιακές δυνατότητες. Επίσης ενδιαφέρουσα η δυνατότητα για ξεχωριστή ισοσταθμιση των 2 σαμπς.Για το bitrate δεν ξέρω, αλλά το manual eq κάνει την καλύτερη δουλειά από όσους AV έχω δει.