Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
Οχι φυσικά, αλλά.... (πάντα υπάρχει ένα αλλά)....Μια ερωτηση ρε παιδια.ο denon ο 1709 εχει 7ch X 80w.
Εγω που θα εχω 5.1 μπορω τα περισσευουμενα watt να τα μοιρασω στα 5 ηχεια μου ή οχι?
Μπορει να ειναι χαζη ερωτηση αλλα δεν το γνωριζω
thanks
Όχι!Μια ερωτηση ρε παιδια.ο denon ο 1709 εχει 7ch X 80w.
Εγω που θα εχω 5.1 μπορω τα περισσευουμενα watt να τα μοιρασω στα 5 ηχεια μου ή οχι?
thanks
εδώ αναφέρει ότι γίνεται διενίσχυση...Μια ερωτηση ρε παιδια.ο denon ο 1709 εχει 7ch X 80w.
thanks
Δεν είναι καθόλου χαζή ερώτηση!Μια ερωτηση ρε παιδια.ο denon ο 1709 εχει 7ch X 80w.
thanks
Οχι δεν καταλήξαμε... Εγώ είμαι υπέρ του Yamaha και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Καλύτερη δυνατότητα οδήγησης σημαντικά χαμηλότερη θερμοκρασία λειτουργίας με ότι αυτό συνεπάγεται σε αξιοπιστία και μακροζωία υλικών...Τελικά καταληξαμε ότι ο Denon είναι ανώτερος? γιατί τον YAMAHA στο pixmania τον δίνουν 326€ και μου κλείνει το μάτι ....:126:
Προσωπικά δεν εχω τις γνώσεις να κρίνω οπότε όποιος ξέρει ας μοιραστεί, γιατί ανάμεσα στους δύο είμαι και εγώ.
Το μόνο που μπορώ να πω εγώ είναι ότι αφού είναι να πάρεις παλυκάναλο τώρα καλό θα ήταν να έχει αποκωδικοποιητές των πιο τελευταίων φορματ ήχου(True HD κτλ), για να μην λες μετά "τι έκανα". όλα αυτά αν σκοπεύεις να πάρεις blue ray, ps3 κτλ(αν δεν έχεις ήδη).Τελικά αξίζει ο παλιότερος 1709 από τον νεότερο 1610? Είμαι κ εγώ σε αυτό το δίλλημα...
Ξέρεις αν έχει μενού τηλεόρασης?(οnscreen)komhst said:Οχι δεν καταλήξαμε... Εγώ είμαι υπέρ του Yamaha και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Καλύτερη δυνατότητα οδήγησης σημαντικά χαμηλότερη θερμοκρασία λειτουργίας με ότι αυτό συνεπάγεται σε αξιοπιστία και μακροζωία υλικών...
Πολύ σωστά.Το μόνο που μπορώ να πω εγώ είναι ότι αφού είναι να πάρεις παλυκάναλο τώρα καλό θα ήταν να έχει αποκωδικοποιητές των πιο τελευταίων φορματ ήχου(True HD κτλ), για να μην λες μετά "τι έκανα".
Πολύ σωστά σού λέει ο φίλος pduke.Τελικά αξίζει ο παλιότερος 1709 από τον νεότερο 1610? Είμαι κ εγώ σε αυτό το δίλλημα...
Μιας και το ανέφερες και για να μείνουμε στους ενισχυτές του τόπικ, το δικάναλό τους(front left right δλδ), συγκρίνεται με έναν δικάναλο ενισχυτή της ίδιας τάξης χρημάτων?Πολύ σωστά σού λέει ο φίλος pduke.
Εφόσον αγοράζεις σήμερα AV ενισχυτή πρέπει να υποστηρίζει όλα τα νέα formats ήχου. Γιατί διαφορετικά την πάτησες.
Οι AV είναι κι αυτοί σαν τα computers μετά από κανά χρόνο απαξιώνονται και πας για νέο και για αναβάθμιση.
Σε αντίθεση με τους δικάναλους ενισχυτές όπου ένας κορυφαίος δικάναλος πριν από 10 χρόνια μπορεί να εξακολουθεί να είναι και σήμερα κορυφαίος...
Για τον RX-797 που τον έχω ακούσει πάρα πολύ και μπορώ να εκφέρω γνώμη σού λέω ότι είναι σαφώς ανώτερος και σε ποιότητα ήχου και σε δυνατότητα οδήγησης από τον αντίστοιχο AV ακόμα κι αν αυτός οδηγεί μόνο τα δύο κανάλια του σε stereo πρόγραμμα.Μιας και το ανέφερες και για να μείνουμε στους ενισχυτές του τόπικ, το δικάναλό τους(front left right δλδ), συγκρίνεται με έναν δικάναλο ενισχυτή της ίδιας τάξης χρημάτων?
ας πούμε Yamaha RX-797 (με ράδιο) ή AX-397 (μόνο ενισχυτής)
εννοώ σε ποιότητα, δεδομένου ότι όταν ακούς μουσική από τον πολυκάναλο το γυρνάς στο stereo