- Reaction score
- 433
Περεληφθει το απόγευμα ιδιοχειρως απο γνωστό μαγαζί hi-fi της παπαφη ο ενισχυτης. Πρώτες εντυπώσεις θετικές. Του καρφωσα πάνω την 5η συμφωνία του μπετοβεν και τα Dali μου άστραψαν και βροντηξαν! Φυσικά ακόμα δεν έχει γίνει καμία ισοσταθμιση με το ypao. Κουμπωθηκε κατευθείαν στο router με καλώδιο - δεν έχει wifi υποστήριξη- και βρήκε μπόλικο ιντερνετικο ράδιο. Βρήκε κατευθείαν τα 2 λάπτοπ του σπιτιού απο το δίκτυο και έπαιξε κατευθείαν την μουσική που είχαν ! Το USB διάβασε κανονικά το iPod και άκουσα την μουσική του όπως ποτέ άλλοτε. Κοντρόλ πλήρες αλλά με μικρά πολύ κουμπιά.
Το lord of the rings που είδα τελικά ως πρώτη ταινία τα εφφε στις μάχες ο ήχος των σπαθιων και τα ποδοβολητα των αλόγων ήταν συγκλονιστικά. Με εντυπωσίασε η λεπτομέρεια του ήχου
Ήμουν μεταξύ του γιαμι του onkyo 609 του pio 921 αλλά καθώς τον βρήκα στην γειτονιά μου χώρις μεταφορικά με εγγύηση του νακα στην καλύτερη πανευρωπαϊκή τιμή αυτή την στιγμή , διαβάζοντας και κριτικές για τα περσινά μοντέλα τους ο γιαμι είχε με διάφορα το μεγαλύτερο ποσοστό θετικών κριτικών το αποφάσισα. Δείχνει να αξίζει τα λεφτά του για την ώρα.
Το lord of the rings που είδα τελικά ως πρώτη ταινία τα εφφε στις μάχες ο ήχος των σπαθιων και τα ποδοβολητα των αλόγων ήταν συγκλονιστικά. Με εντυπωσίασε η λεπτομέρεια του ήχου
Ήμουν μεταξύ του γιαμι του onkyo 609 του pio 921 αλλά καθώς τον βρήκα στην γειτονιά μου χώρις μεταφορικά με εγγύηση του νακα στην καλύτερη πανευρωπαϊκή τιμή αυτή την στιγμή , διαβάζοντας και κριτικές για τα περσινά μοντέλα τους ο γιαμι είχε με διάφορα το μεγαλύτερο ποσοστό θετικών κριτικών το αποφάσισα. Δείχνει να αξίζει τα λεφτά του για την ώρα.