Yamaha YST-1100 το έχει αγοράσει κανείς?

Reaction score
4
Να σου πω και με την κουρτινα κλειστη δεν παιζουν και ασχημα.. :cool_4:
Ειναι πολυ λεπτο το υφασμα της κουρτινας και περναει ο ηχος.

Το προβλημα ειναι να βρεις surround τοιχου τοσο λεπτα!

Εψαχνα και για αλλες μαρκες αλλα τιποτα! Τα θελω και με μεγαλη ευαισθησια τα surround και αυτα εδω δεν ειναι οτι καλυτερο. Αλλα ταιριαξαν

Reaction score
50
Εγώ surround με μεγάλη ευαισθησία δεν έχω δει (καλά μπορεί να παίζουν τίποτα Klipsch δεν έχω τσεκάρει και όλες τις εταιρίες). Πάντως τις πιο πολλές φορές είναι περισσότερο "αναίσθητα" απ' τα υπόλοιπα ηχεία μιας σειράς. Αλλά τέσπα αυτό είναι άλλη κουβέντα.

Reaction score
4
:bravo::bravo::bravo:

Ρε Maniac DejaVu ειναι?? :cool_4:
Καπου το χω ξαναδει το εργο αλλα δεν θυμαμαι που!!! :happy_5:

Αγαπητε sotiriadisc.

Απο οτι βλεπεις εκτος απο τεχνικο Forum ειμαστε και κατασκευαστικο!
Οτι θελεις μας ρωτας αφοβα!
Εσυ γεμιζεις τον μπουφε του σπιτιου και εμεις αναλαμβανουμε την τοποθετηση των ηχειων το γκρεμισμα του τζακιου (θα θερμαινει το δεξι ηχειο) και επισης θα φερουμε εις περας το δυσκολο εργο να πεισουμε την συζηγο σου να σε αφησει να μετατρεψεις το σαλονι σου σε ενα dedicated home cinema room.

Σε περιπτωση διαζυγιου ολα τα εξοδα του δικηγορου τα αναλαμβανεις αποκλειστικα εσυ! :happy_5:

Reaction score
0
HomeCinema-Maniac όπως και λοιποί σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Πιστεύω ότι πρέπει να σας καλέσω σπίτι και να το κάνουμε το ιδανικό στέκι…. Θα ήθελα όμως μία χάρη , δεν πιάνω πολύ χώρο και δεν έχω και πολλά ρούχα οπότε εάν έχετε ένα μικρό δωματιάκι σπίτι σας μπορείτε να με φιλοξενήσετε … όχι για πολύ , να για μερικούς μήνες …. Τι λέτε? Και για να δείτε τι καλός που είμαι θα σας γεμίσω τον μπουφέ με φαγητά όλα εσάς

φωτο απο την ημέρα του κρεβατιού του γάμου μου !!! καλα φαγαμε :happy_9:

Attachments

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Yamaha YST-1100 το έχει αγοράσει κανείς?

Το προβλημα ειναι να βρεις surround τοιχου τοσο λεπτα!

Γιατί δεν δοκιμάζετε να βάλετε αυτά;

http://www.wharfedale.co.uk/range.php?range_id=12

http://www.wharfedale.co.uk/model.php?model_id=55

Τα έχω βάλει σε σαλόνι φίλου και είναι very waf. Το μικρο sub πίσω από τον καναπέ. Και βάζετε και την φωτογραφία σας για να σας θυμούνται...

Λ.Τ. 154€, τα φέρνει ο Νακας

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas