YELLOWBOX MAGAZINE - Το νέο περιοδικό για τον ήχο & την εικόνα!



Auditory

Επαγγελματίας
Μηνύματα
521
Reaction score
671
Όχι αγαπητέ μου... Επιτρέψτε μου να διαφωνήσω. Δεν είναι άθλος. Είναι υποχρέωση
Καταρχήν να ξεκαθαρίσω ότι στηρίζω το περιοδικό και κάθε άλλο περιοδικό και το αγοράζω. Και θέλω και περισσότερο. Τα έχουμε ανάγκη. Η τοποθέτηση μου είναι καλοπροαίρετη. Αλλά όταν θέλετε να είστε σοβαροί και να σας εμπιστεύεται το κοινό σας πόσο μάλλον εσείς που πάτε να χτίσετε ένα κοινό, θα πρέπει να είστε και συνέπεις. Τα περιοδικά αμά στον κόσμο έχουν συγκεκριμένες ημερομηνίες κυκλοφορίας και όχι οπότε ναι. Ανεξάρτητα των κακοδαιμονίων , καταστροφών και κορονοιων. Η πρακτική λέει ότι έχω έτοιμο υλικό για 3-4 τεύχη και όχι μόνο για το επόμενο ώστε ότι και να γίνει να μπορώ να βγάλω
Τεύχος. Δεν είμαι ειδικός ... Μπορεί να υπάρχουν και άλλοι πολλοί παράμετροι, αλλά η λογική "πάλι καλά που το βγάζω οπότε μπορώ" δεν είναι ότι καλύτερο για αρχή. Και είναι και διμηνιαίο!!! Μας αρέσουν, τα έχουμε ανάγκη, τα στηρίζουμε αλλά έχουμε και απαιτήσεις.
Καλή συνέχεια και το αναμένουμε στά περίπτερα
Πιστεύω πως αδικούμε την προσπάθεια με αυτές τις σκέψεις.

Ό,τι υλικό και να έχεις, έστω και 2 τεύχη μπροστά, αν τα πάντα είναι κλειστά, δε μπορείς ως νέος Γουτεμβέργιος να το τυπώσεις μόνος σου!
Για 2 μήνες οι, περισσότερες, επιχειρήσεις ήταν κλειστά! Μπορεί οι εργασίες για την έκδοση ενός περιοδικού να γίνονται στο σπίτι, οπότε θα μπορούσε να ήταν έτοιμο προς εκτύπωση, αυτό δε σημαίνει πως ήταν έτοιμες και οι επιχειρήσεις που τυπώνουν, "δένουν" κ.λπ. με το άνοιγμα την 11η Μαίου ή την 18η.

Μη συγκρίνετε την κυκλοφορία μίας εφημερίδας, ενός εβδομαδιαίου/μηνιαίου περιοδικού, μεγάλου εκδοτικού οίκου, με τις κυκλοφορίες ανεξάρτητων εκδοτικών. Είναι άδικο γι' αυτές. Δεν έχει να κάνει με τη "συνέπεια" αλλά με τις πραγματικές συνθήκες που επικρατούσαν και, μερικώς πια, επικρατούν στην αγορά.

Τονίζουμε ότι είναι "διμηνιαίο" και ξεχνάμε ότι η έκδοσή του ήταν το Μάρτη του 2020, μέσα στην κρίση του κορωναϊού και κυκλοφορεί στις 15 Ιουνίου, μόλις 15 ημέρες αργότερα από το τέλος Μαίου, που θεωρητικά θα έπρεπε να κυκλοφορήσει ΑΝ όλα πήγαιναν καλά! Δεν ήταν όμως!
Μάλλον εκεί πηγαίνει το "άθλος" γιατί ποιος ξέρει τι αγώνας υπήρχε σε μία νέα εκδοτική να μπει στην ίδια "σειρά" και προτεραιότητα με άλλες εκδοτικές, παλαιότερες, που είχαν επίσης καθυστερήσει να βγάλουν τεύχος λόγω κορωναϊού και πίεζαν τους, χρόνια, συνεργάτες.
 

alexis

Reticular Activating System
Μηνύματα
14.418
Reaction score
27.708
Χωρίς ουδεμία διάθεση για υπονοούμενα απλά να πω ότι ο Χαϊδεμένος που είναι το μεγαλύτερο εκτυπωτικό μαγαζί στα Βαλκάνια δούλευε κανονικά όλους του μήνες.
Το αναφέρω για το μέλλον.
 

blackboxshow

Επαγγελματίας
Μηνύματα
270
Reaction score
1.566
Καλημέρα σε όλους!
Κυκλοφόρησε το δεύτερο τέυχος του YELLOWBOX στα περίπτερα, σήμέρα Δευτέρα 15 Ιούνίου.
Τρέχει ήδη ο διαγωνισμός του YELLOWBOX ο οποίος ξεκίνησε με το 2ο τεύχος και θα κληρώσουμε στους συνδρομητές μας ένα σετ ακουστικών Sennheiser Momentum Wireless λιανικής αξίας 424 Ευρώ.

sennheiser_momentum_3_3.jpg


Τα βήματα:
1. Επιλέγετε ένα πακέτο συνδρομής από το site του yellowbox μέχρι τις 31 Ιουλίου 2020
2. Σας στέλνουμε με email έναν μοναδικό κωδικό ο οποίος πιστοποιεί την συμμετοχή σας στον διαγωνισμό
3. Στις 3 Αυγούστου στα γραφεία του περιοδικού, θα κληρώσουμε το σετ ακουστικών και ο νικητής θα ειδοποιηθεί την ίδια μέρα τηλεφωνικά.
4. Όσοι είχαν αγοράσει ένα πακέτο συνδρομής από το πρώτο τεύχος μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση και έχουν ήδη λάβει τον κωδικό τους μέσω email.

Ευχαριστούμε πολύ όσους μας στηρίζουν σε αυτή την νέα προσπάθεια!

YB Team
 



Mr Spock

demokratischer - sektor
Μηνύματα
18.412
Reaction score
50.383
attention! λοιπόν
mr spock, αυτό πού γράφεις "...αριστοτεχνικά ο Σταματάκος πέρασε τον ύφαλο της extra λαμπάτης τροφοδοσίας του προενισχυτή Lamm..." είναι ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ! (δέν ξέρω αν το κατάλαβες. θέλω να πιστεύω πώς μάλλον όχι / και ευτυχώς!)
διότι, αφήνει υπονοούμενα και για τόν Σταματάκο (έναν έγκυρο, σύμφωνα με τα λεγόμενα σας, ριβιούερ)
(ΟΧΙ!! δέν έχω τ/φ -ακόμα τουλάχιστον- μαζί του / και ας κρατάει ακόμα, μετά από 3 (4?) και πλέον μήνες, τα μηχ/τα),
αλλά και για εμένα. δηλαδή τόν αντιπρόσωπο (Μιχ. Φουάσης MF Audio)
(φυσικά και για τούς Lamm)
και εκτός τού ότι είναι προσβλητικό (αυτό πού έγραψες), είναι και ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟ!
διότι, το τροφοδοτικό στόν προενισχυτή Lamm L2 Reference (ή L2.1) ΔΕΝ είναι extra. είναι μαζί. είναι το τροφοδοτικό του!

Δέχομαι, ότι δέν ήταν πολύ σαφής (ο Δ.Σ.). και δέχομαι -και συμφωνώ- και αυτά πού γράφεις περί μικρής "εμβάθυνσης" και "ανάλυσης" τού τεστ.
- . . . και εξακολουθώ να μην βρίσκω κάτι προσβλητικό στα γραφόμενά μου ( και γενικά δεν είναι του χαρακτήρα μου ) . . . επίσης και εσύ δέχεσαι την μη πολύ σαφήνεια του αρθρογράφου . . . αυτό που κάνεις τί είναι ; . . . ντεμί προσβλητικό ;
 


blackboxshow

Επαγγελματίας
Μηνύματα
270
Reaction score
1.566
Το Νο. 2 είναι πραγματικά πολύ καλό και χορταστικό τεύχος!
Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια.
Το περιοδικό θα γίνεται καλύτερο σε κάθε τεύχος με ακόμα πιο πλούσια θεματολογία, όμορφες εκπλήξεις για συνδρομητές & αναγνώστες. Ο σεβασμός στους αναγνώστες είναι μία διαρκής διαδικασία και κερδίζεται με τον χρόνο.
 

Μηνύματα
1.469
Reaction score
1.407
Κάλυτερο άπο το πρώτο -και αυτό είναι το πιο σημαντικό- πιο πλούσιο, αν τηρηθούν και οι χρόνοι νομίζω θα έχει λαμπρή πορεία. Στόχος σας να γίνεστε καλύτεροι κάθε φορά και να ακούτε τους αναγνώστες σας. Και παρέα με καφέ γίνεται ακόμα καλύτερο
 

Attachments




blackboxshow

Επαγγελματίας
Μηνύματα
270
Reaction score
1.566
Βελτιωμένο το 2ο τεύχος. Keep up the good work!
Χαιρόμαστε που σας αρέσε περισσότερο το 2ο τεύχος.
Ο σχεδιασμός του 3ου - ο οποίος έχει ξεκινήσει εδώ και πολλές ημέρες - δείχνει ότι θα έχουμε ένα ακόμα πιο ενδιαφέρον τεύχος και τελικά αυτό είναι το ζητούμενο! Υπάρχει υλικό, δεμένη συντακτική ομάδα & πάνω απ'όλα όραμα - από εκεί ξεκινάει η όποια προσπάθεια και μέσα από συντονισμένες κινήσεις, υπομονή & πολύ δουλειά θα φτάσουμε σε ένα επιθυμητό επίπεδο.
 




Μ.Φ.

MF Audio Επαγγελματίας
Μηνύματα
561
Reaction score
185
- . . . και εξακολουθώ να μην βρίσκω κάτι προσβλητικό στα γραφόμενά μου ( και γενικά δεν είναι του χαρακτήρα μου ) . . . επίσης και εσύ δέχεσαι την μη πολύ σαφήνεια του αρθρογράφου . . . αυτό που κάνεις τί είναι ; . . . ντεμί προσβλητικό ;
mr spock, "ευτυχώς" (όσο και αν ακούγεται αυτό σχήμα οξύμωρο)
πού -κατά τή γνώμη σου- δέν βρίσκεις κάτι προσβλητικό στα γραφόμενα σου.
διότι τότε, θα εμπίπταμε σε άλλη περίπτωση.

* πάντως, αν θέλεις, ξαναδιάβασε το ποστ μου (182) και ίσως καταλάβεις (αν προσβάλεις ή όχι)


τέλος, γιά τήν "μικρή εμβάθυνση" και "ανάλυση" τού τεστ στο περιοδικό (παρουσίαση -τελικά- ήταν), πού ανέφερες,
υπάρχει εδώ το πλήρες review

καλό βράδυ
 




Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.325
Μηνύματα
2.858.571
Members
37.895
Νεότερο μέλος
Mark Zappa
Top