YELLOWBOX MAGAZINE - Το νέο περιοδικό για τον ήχο & την εικόνα!


Μηνύματα
57
Reaction score
337
Καλησπέρα!
Το τρίτο τεύχος του YELLOWBOX είναι στην τελική ευθεία και σας ανακοινώνω το δεύτερο δώρο το οποίο θα κλήρώσουμε τέλος Σεπτεμβρίου σε έναν τυχερό συνδρομητή!

ΗΧΟΜΠΑΡΑ SONOS BEAM αξίας 449 Ευρώ

20181024101733_70703d5a.jpeg


20181024101733_6dfcb50f.jpeg


Το τρίτο τεύχος θα κυκλοφορήσει στις 3 Αυγούστου, ημέρα Δευτέρα, σε όλη την Ελλάδα, θα είναι ακόμα μεγαλύτερο (φτάσαμε τις 132 σελίδες!), ακόμη πιο πλούσιο και περισσότερες πληροφορίες θα σας δώσουμε την επόμενη εβδομάδα. Είναι τεύχος έκπληξη από πολλές απόψεις!

Και μην ξεχνάτε ότι όσοι αγοράσουν πακέτο συνδρομής μέχρι 31 Ιουλίου θα μπουν αυτόματα και στην πρώτη μας κλήρωση η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 3 Αυγούστου 2020 για τα ακουστικά Sennheiser Wireless Momentum !!
Συνδρομές YELLOW BOX

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!

ΥΒ team
 Μηνύματα
57
Reaction score
337
Έφυγε πριν λίγο από το τυπογραφείο με προορισμό τα περίπτερα, ένα περιοδικό φτιαγμένο με πολύ πάθος και αγάπη για τη μουσική. 132 πολυτελείς σελίδες για έναν όμορφο Αύγουστο και Σεπτέμβριο! Το Yellow Box είναι μια μεγάλη επένδυση που έχει γίνει στην Ελλάδα, στον έντυπο ειδικό τύπο! Στα χέρια σας το Σάββατο 1η Αυγούστου, με μια μεγάλη συνέντευξη του Γιάννη Δρακόπουλου και έναν διαγωνισμό με κλήρωση μίας ηχομπάρας SONOS BEAM για νύν & νέους συνδρομητές!
Πολλές νέες συσκευές, αναλυτική κριτική δίσκων βινυλίου και CDs και παρουσιάσεις βιβλίων με συνεντεύξεις Ελλήνων συγγραφέων.
Πλούσια ύλη που σέβεται τον αναγνώστη

YELLOW_BOX_MAG_COVER_03_ FINAL.jpg


YELLOWBOX το περιοδικό που κάνει θόρυβο!
 

Μηνύματα
57
Reaction score
337
Τι θα βρείτε στο 3ο τεύχος του YELLOWBOX

Συνέντευξη του ηθοποιού Γιάννη Δρακόπουλου -
τον ξέρετε οι περισσότεροι από την τηλεοπτική σειρά «το σόι μου», είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός και άνθρωπος, μεγάλη παρουσία στο θέατρο αλλά και σχετικά πρόσφατα και στον κινηματογράφο με την ταινία “Οίκτος”). Μεγάλη του αγάπη η μουσική, οπότε δικαιωματικά εντάσσεται στην οικογένεια του YELLOWBOX!

Πολλές συσκευές ήχου/εικόνας/home entertainment - ενδεικτικά αναφέρουμε:
-DS Audio E1 (οπτική κεφαλή!)
-Wharfedale EVO 4.4 (σε πρώτη παρουσίαση)
-Naim Unity Atom (ένα μικρό έργο τέχνης)
-Coctail Audio X450 (Media Server/CD Ripper/DAC/Προενισχυτής)
-Project Audio X1 (Κλασική αξία)
-Polk Audio Signa 3 (νέα ηχομπάρα σε πρώτη παρουσιάση)
-Hisense H65U8B (μία εξαιρετική τηλεόραση)
-Sonos Beam (ηχομπάρα και όχι μόνο..)
-Cambridge Audio Aeromax (2.1 σύστημα ηχείων)
και πολλές ακόμα συσκευές!!

Μεγάλο αφιέρωμα στο SMART HOME, τι σημαίνει και μία εξαιρετική εισαγωγή σε πολλές έννοιες τις οποίες ενδεχομένως να μην γνωρίζουμε. Γενικά υπάρχει τάση να αναδείξουμε επιπλέον θεματολογία για το SMART HOME σε επόμενα τεύχη. Το integration είναι ένα πολύ ενδιαφέρον τεχνολογικό κομμάτι. Παράλληλα υπάρχει άκρως ενδιαφέρον άρθρο για digital assistants (π.χ. Αlexa, Google Assistant)

Εννοείται ότι έχουμε περισσότερη δισκοκριτική & βιβλιοκριτική. Στην δισκοκριτική έχουμε αρκετά βινύλια (ξεχωρίζω το Dire Straits – Communique της Mobile Fidelity) και μία καινούρια στήλη με audiophile CD/SACD η οποία στο επόμενο τεύχος θα μεγαλώσει περισσότερο.

Στην βιβλιοκριτική έχουμε 5 παρουσιάσεις βιβλίων αστυνομικής λογοτεχνίας και 2 συνεντεύξεις Ελλήνων συγγράφεων, του Δημήτρη Σίμου με το βιβλίο “Σώσε με” και του Βαγγέλη Γιανίσση με το βιβλίο “Αμαρόκ” (και τα δύο βιβλία εκδόθηκαν μέσα στο 2020). Δύο νέα παιδιά (27 και 35 ετών αντίστοιχα) τα οποία τολμούν και γράφουν εξαιρετικά.

Τέλος, νέα κλήρωση για έναν τυχερό συνδρομητή: μία ηχομπάρα SONOS BEAM θα κληρωθεί τέλος Σεπτεμβρίου! Και δεν αναφέρουμε τις μοναδικές προσφορές προς όλους τους συνδρομητές μας οι οποίες τρέχουν ήδη από τις αρχές Ιουλίου.

Το περιοδικό εξελίσεται τεύχος με το τεύχος, όχι στα λόγια αλλά με πράξεις. Είμαστε σίγουροι ότι θα το απολαύσετε.
Τα καλύτερα είναι μπροστά!

www.yellowbox.gr
[email protected]
 Μηνύματα
2.995
Reaction score
554
Παρέλαβα κι εγώ. Θετικό η κριτική βιβλίων. Εκεί που ακούς την αγαπημένη σου μουσική, διαβάζεις συγχρόνως.
 


Kotsidis John

Photography
Moderator
Μηνύματα
10.350
Reaction score
15.201
Θεσνικη τιποτα δεν εχω βρει πουθενα δυστυχως. Μαλλον θα τα παραγγειλω το 2 και το 3 με κουριερ οπως και το πρωτο
 
Μηνύματα
57
Reaction score
337
Καλημέρα.
Οι συνδρομητές που βρίσκονται στα νησιά ενδέχεται να παραλάβουν Δευτέρα. Στην ηπειρωτική χώρα, θεωρητικά, θα έπρεπε να παραλάβουν την Παρασκευή, 31 Ιουλίου αλλά ενδέχεται να υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις.
Μπορείτε να στείλετε email αν θέλετε να ρωτήσετε αλλά θα κοιτάξω τις αποστολές και όπου χρειάζεται θα σας στείλω μήνυμα.
Όλοι οι αποστολές φεύγουν με courier και έχουν tracking number, τίποτε δεν χάνεται.
 


Μηνύματα
57
Reaction score
337
O Αλέξανδρος Γουλιέλμος από τον Πειραιά είναι ο μεγάλος τυχερός συνδρομητής, από την πρώτη κλήρωση. Κέρδισε τα ακουστικά SENNHEISER MOMENTUM WIRELESS ! Τα παρέλαβε από τα γραφεία μας και μας είπε ότι εκτός από λάτρης της καλής μουσικής, είναι ιδιαίτερα χαρούμενος, γιατί χρειαζόταν ακουστικά υψηλής ποιότητας.
Τον ευχαριστούμε για την ετήσια συνδρομή του καθώς και τους υπόλοιπους συνδρομητές, οι οποίοι θα μπουν στην κλήρωση για το δεύτερο μεγάλο μας δώρο μια ηχομπάρα SONOS BEAM ! Μείνετε συντονισμένοι!


1596538804655.png


www.yellowbox.gr
 
Last edited:
Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
155.350
Μηνύματα
2.377.178
Members
35.211
Νεότερο μέλος
Mimia
Top