YouTube

Reaction score
12.955
Στο Φίφη έχω uBlock Origin & adblock plus. 'Oταν αρχίσει τις π!πες το YT εναλλάσσονται και όποιο δουλέψει.
Αυτή τη στιγμή δουλέυει το adblock !

Reaction score
12.955
Στο Φίφη έχω uBlock Origin & adblock plus. 'Oταν αρχίσει τις π!πες το YT εναλλάσσονται και όποιο δουλέψει.
Αυτή τη στιγμή δουλέυει το adblock !
Εδώ και 5 λεπτά δεν δουλεύει τίποτα απ' τα δύο.... :(

Καλύτερα... θα ξεκολλήσω απ΄το pc :roflmao::roflmao::roflmao::roflmao: !

(AdBlocker Ultimate δουλεύει 8-) )

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
106.300
Και 1€ να πάει τη συνδρομή, δε πρόκειται να την κάνω!

Reaction score
2.151
" Despite YouTube's efforts, there have been loopholes allowing apps such as Firefox and various extensions to continue bypassing ads without YouTube detecting the practice. " ελα τώρα που θα μου πεις πως ο firefox περναει απαρατήρητος που εχουν βάλει artificial delay και κολλήματα οι παλιοπουσταραδες στο firefox και τον εχουν κάνει αχρηστο για το youtube. οποιο άλλο browser βάλω παιζει καλα. στο firefox και καλα δεν εχει καλη συνδεση στο ιντερνετ.

TGD

Reaction score
10.050
Γιατί;
Χρησιμοποιώ Firefox από τότε που βγήκε και δεν είχα ποτέ θέμα.

Reaction score
2.151
Youtube has started to artificially slow down video load times if you use Firefox. Spoofing Chrome magically makes this problem go away. : r/youtube

Google allegedly crippling Firefox's YouTube performance — company's response to five-second video delay for non-Chrome users misses the point | Tom's Hardware

και κολλάει και στα μέσα του βίντεο η σε τυχαιες στιγμές. με chromium browsers παιζουν για καποιο λογο τελεια. 0 συμπόνια σε οσους κάνουν τετοιες κρυφό-πουστιές. το ίδιο και στο "desktop version" μεσω firefox σε τηλέφωνο στο facebook, για να βάλεις την εφαρμογή. αλλο που δεν ήθελα... (τώρα αυτο δεν το έχω διαπιστώσει ακριβώς αν ειναι επιτηδες αλλα τρωει κατι σκαλοματα που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ επιτηδες.)

TGD

Reaction score
10.050
Όλοι το κάνουν αυτό για την εφαρμογή. Είναι αδύνατο να δω tiktok στο κινητό, να διάβασω σχόλια στο x ή ανάρτηση στην οποία δεν έχω το ακριβές λινκ, ή πάνω από τρεις αναρτήσεις στο ινστα αν δεν εγκαταστήσω τις εφαρμογές τους. Σιγά να μην ασχοληθώ!

Reaction score
2.151
Όλοι το κάνουν αυτό για την εφαρμογή. Είναι αδύνατο να δω tiktok στο κινητό, να διάβασω σχόλια στο x ή ανάρτηση στην οποία δεν έχω το ακριβές λινκ, ή πάνω από τρεις αναρτήσεις στο ινστα αν δεν εγκαταστήσω τις εφαρμογές τους. Σιγά να μην ασχοληθώ!
δεκτό, αλλα η κατασταση με το youtube ισχυει για τον υπολογιστη

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.535
Members
38.459
Νεότερο μέλος
nikolaosgeo