Zήτηση στις Αγγελίες...σημεία των καιρών...

Y

Yiannis_B

Guest
Τελευταία παρατηρώ αυξημένες κατά πολύ αγγελίες ζήτησης στις μικρές αγγελίες...

...θα γίνω ΠΟΛΥ κακός, μου θυμίζουν τα ανταλλακτήρια χρυσού που ξεφύτρωσαν από το πουθενά....

...προσπαθώ να σκεφτώ πίσω από το σκεπτικό του υποψήφιου αγοραστή....μερικές φορές προσπαθώ να βρω επιχειρήματα λογικά που να του δίνουν δίκιο..

..ας πούμε ότι ψάχνει κάτι σπάνιο, που πιστεύει ότι για κάποιον άλλο δεν έχει την ίδια αξία, και παραμένει σε μια αποθήκη αχρησιμοποίητο....δεκτόν!

..ας πούμε ότι είναι κάτι πολύ ακριβό, και άρα ο αγοραστής απευθύνεται σε κάποιον οικονομικά εύρωστο, που ίσως δεν θα έμπαινε ποτέ στον κόπο να πουλήσει τα παλιό του σύστημα....δεκτόν...

...οι υπόλοιποι....τι περιμένουν?

...μια στιγμή αδυναμίας -συνήθως οικονομικής φύσεως - για να πει κάποιος, δεν το δίνω το εργαλείο...ο αγοραστής ήδη υπάρχει....

Προφανώς όλοι έχουν δικαίωμα να βάζουν μια αγγελία ζήτησης για να δουν....τι ψάρια θα πιάσουν...το πρόβλημα είναι περισσότερο ηθικό για μένα.....

Στην τελική, ψαράδες είναι? Και θα το χοντρύνω λίγο, κάπως έτσι δεν ξεκινά η εκπόρνευση των παιδιών στον γαμ@το κόσμο μας?

Μπορεί να υπάρχουν και άλλες οπτικές...είμαι και λίγο μονοδιάστατος....

Reaction score
1.550
Απάντηση: Zήτηση στις Αγγελίες...σημεία των καιρών...

Μονοδιαστατος ήταν η σωστή λέξη νομίζω. Ως γνωστόν το hifi έχει τη φάση του κυρίως ως ταξίδι. Οι αλλαγές μηχανημάτων πολλές οπότε... Και προφανώς δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες...

Y

Yiannis_B

Guest

...η ένστασή μου είναι στο ότι αυτός που θα αποφασίσει να πουλήσει, θα το κάνει πριν από οποιαδήποτε αγγελία ζήτησης, για τους δικούς του λόγους, είτε πρόκειται για το ταξίδι στον κόσμο του ήχου...είτε πρόκειται για το ξύδι που δεν έχει για την σαλάτα...:126:

...αλλά ακόμη και αν πρόκειται για ...το ξύδι....δες την αγγελία του ep4nder....για να καταλάβεις ποιοι είναι οι φίλοι...

Y

Yiannis_B

Guest

...ακόμη και οι ανταλλαγές ζευγαριών ...πιο straight μου φαίνονται...

ειμαστε ζευγαρι 42 χρ εμφανισημο κ πολυ ερωτικο. μας ενδιαφερει ανταλλαγη με αλλα ζευγαρια σε χωριστα δωματια.δεν εχουμε χρονο για περιτα τηλ κ καφεδες. αν εισαστε αποφασησμενοι απαντηστε μας.ευχαριστουμε

...έχω λαμπάτω single-ended....γουστάρεις ανταλλαγή με Hypex? ...θα τα ακούσουμε μια βδομάδα και θα αποφασίσουμε...:116:

Y

Yiannis_B

Guest

...και έχουν και το θράσος...αυτοί που ζητούν ...να λεν διάφορα περι προσφοράς και ζήτησης....οικονομολόγοι του κ@@@@!

...μισή τιμή τουλάχιστον φιλαράκι...που ζεις?

Reaction score
27.285

ΕΠΕΙΔΗ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ.
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΚΑΤ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠ ΤΑ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΡΟΥΦΗΞΟΥΝ ΜΕΔΟΥΛΙΑ.
ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ.
ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΒΛΑΧΑΔΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΚΑΤΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΛΑ ΣΤΙΣ ΦΟΔΡΕΣ, ΣΤΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ (5 ΔΙΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ) ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΘΛΙΒΕΡΟΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ Ν ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ.
ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΕΙΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

Y

Yiannis_B

Guest

...πόσο δίκιο έχεις....και η χαρά δικιά μας!

Reaction score
27.285

ΠΟΙΑ ΑΓΓΕΛΙΑ Σ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ?:103:

Y

Yiannis_B

Guest

...καμιά συγκεκριμένη....(σίγουρα υπάρχουν)....απλά αγγελίες σχετικά φτηνών μηχανημάτων που βρίσκονται σε παραγωγή και μπορούν να αγοραστούν καινούργια....

...εδώ νομίζω ότι δεν εμπίπτουν σε καμιά από τις κατηγορίες που ανέφερες (εκτός αν υπάρχουν έμποροι στις αγγελίες που βγάζουν τα μηχανήματα προς πώληση στο εξωτερικό....)

...μπορεί απλά να είναι μουσικόφιλοι και να σκέφτηκαν ότι υπάρχει μια ευκαιρία να φτάξουν το σύστημα που πάντα θέλανε.....συγχωροχάρτι από μένανε πάντως δεν παίρνουνε.....και ας έχουν μη εμπορικούς σκοπούς....

...γιατί κατά έναν περίεργο τρόπο θεωρώ τις κινήσεις τους ΠΟΛΥ εγωιστικές.....και καθόλου σύμφωνα με το πνεύμα της κοινής πορείας......στα μονοπάτια της μουσικής...

....και σκέψου...τα λέω εγώ αυτά που έβαλα μια αγγελία ζήτησης.....:123:

Reaction score
1.550

Εμένα από την άλλη μου φαίνεται πως τσουβαλιαζεις τους πάντες στα ιδιαίτερα καυστικα σου σχόλια (η αλήθεια είναι πως το να παρομοιάζεις κάποιον με μαυραγοριτη θα μπορούσε να επιφέρει και ποινικές συνέπειες...). Το τι είναι φτηνό και τι όχι είναι πολύ σχετικό μέγεθος καθώς και το τι αξίζει πόσο για τον καθένα αλλά αφού αδυνατεί να αντιληφθείς τόσο βασικές έννοιες συνύπαρξης θεωρώ πως δεν έχει κανένα νόημα να συνεχίσω τη συγκεκριμένη συζήτηση μαζί σου. Γειά...

Y

Yiannis_B

Guest

....έχεις φίλο κολλητό των Δημητράκη.....και μόλις έχεις αρχίσει μαθήματα φωτογραφίας....

...ο Δημητράκης χοντρο-ζορίζεται οικονομικά....ήρθαν και τα δίδυμα και έδεσε το γλυκό....

...θα του προτείνεις ποτέ βρε χαμένε να αγοράσεις την FM3A με τον 1.4 που έχει στο ράφι?

Y

Yiannis_B

Guest

Εμένα από την άλλη μου φαίνεται πως τσουβαλιαζεις τους πάντες στα ιδιαίτερα καυστικα σου σχόλια (η αλήθεια είναι πως το να παρομοιάζεις κάποιον με μαυραγοριτη θα μπορούσε να επιφέρει και ποινικές συνέπειες...). Το τι είναι φτηνό και τι όχι είναι πολύ σχετικό μέγεθος καθώς και το τι αξίζει πόσο για τον καθένα αλλά αφού αδυνατεί να αντιληφθείς τόσο βασικές έννοιες συνύπαρξης θεωρώ πως δεν έχει κανένα νόημα να συνεχίσω τη συγκεκριμένη συζήτηση μαζί σου. Γειά...
...what? where?:141:

Reaction score
1.213

...μπορεί απλά να είναι μουσικόφιλοι και να σκέφτηκαν ότι υπάρχει μια ευκαιρία να φτάξουν το σύστημα που πάντα θέλανε.....συγχωροχάρτι από μένανε πάντως δεν παίρνουνε.....και ας έχουν μη εμπορικούς σκοπούς....

...γιατί κατά έναν περίεργο τρόπο θεωρώ τις κινήσεις τους ΠΟΛΥ εγωιστικές.....και καθόλου σύμφωνα με το πνεύμα της κοινής πορείας......στα μονοπάτια της μουσικής...

Ειναι καιρος να αφησουμε τους εγωισμους και να κοιταξουμε λιγο τον εαυτο μας.:116:
Κοινη πορεια στα μονοπατια της μουσικης ? :111: Βρε παιδια ...Ενα ευχαριστω ειναι λιγο !

Y

Yiannis_B

Guest

...καμιά συγκεκριμένη....(σίγουρα υπάρχουν)....απλά αγγελίες σχετικά φτηνών μηχανημάτων που βρίσκονται σε παραγωγή και μπορούν να αγοραστούν καινούργια....

...εδώ νομίζω ότι δεν εμπίπτουν σε καμιά από τις κατηγορίες που ανέφερες (εκτός αν υπάρχουν έμποροι στις αγγελίες που βγάζουν τα μηχανήματα προς πώληση στο εξωτερικό....)

....και σκέψου...τα λέω εγώ αυτά που έβαλα μια αγγελία ζήτησης.....:123:
panoramious από την αρχή ξεκαθάρισα ότι με ενδιαφέρει το σκεπτικό πίσω από τον υποψήφιο αγοραστή - πωλητή σε μια αγγελία ζήτησης....προφανώς υπάρχουν και άλλες απόψεις....αλλά να μου πεις ότι κατηγορώ τους αγοραστές ως μαυραγορίτες...πάει πολύ...

Y

Yiannis_B

Guest

Ειναι καιρος να αφησουμε τους εγωισμους και να κοιταξουμε λιγο τον εαυτο μας.:116:
Κοινη πορεια στα μονοπατια της μουσικης ? :111: Βρε παιδια ...Ενα ευχαριστω ειναι λιγο !
TROLL N' ROLL.... :116:

...πρόσεξε το γκρέμι...βρε Τrolling Stone....

Reaction score
27.285

XE-XE EΓΩ ΤΟ ΕΙΠΑ (ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗΣ) ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ....:103:

ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ!!! ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ....:107:

Reaction score
1.213

ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΒΛΑΧΑΔΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΚΑΤΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΛΑ ΣΤΙΣ ΦΟΔΡΕΣ, ΣΤΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ (5 ΔΙΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ) ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΘΛΙΒΕΡΟΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ Ν ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ.
Αυτα τα , δεν ειναι μονο 5 , δις θα αποτελεσουν καλως κακως και μια βαλβιδα εκτονωσης εχετε υποψη σας.:114:

Reaction score
1.213

Εκτος αν περιμενετε να βγουμε συντομα στις αγορες :405:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.124
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead