Zingali Duevel Re!

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
Απάντηση: Zingali Duevel Re!

Βγαλε μια φωτο και διπλα στα main!
Kαλοακουστα!

Reaction score
5.614
O νέος χώρος είναι υπό κατασκευή. Θα βαφτεί όλος μαύρος και θα μπει σταθερή οθόνη 135''.

Και στον γυμνό χώρο γκάζωσα λίγο σε δικάναλο τα Zingali 115 με αφορμή την επίσκεψη του Κοτσίδη, και τα ηχεία φαίνεται να ωφελούνται πολύ από το room gain. Δεν μου λείπει το μπάσο πλέον στο δικάναλο.

Για την καθυστέρηση της έλευσης των θηρίων sub Re, τα παράπονα στον Μάριο. Αλλά θα του το συγχωρήσουμε, γιατί έκανε εξαιρετική δουλειά. :)

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494

Τί ρέγγα είναι κει πίσω? :)

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: Zingali Duevel Re!

Τί ρέγγα είναι κει πίσω? :)
Η ρέγγα είναι ο ολοκληρωμένος Rega Brio-R, και τα ξυλοκιβώτια έχουν τα Leema Xero και το σαμπάκι Sunfire HRS-8. Ετοιμάζω ένα νέο συστηματάκι για τα κομοδίνα στο υπνοδωμάτιο. :)

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
Απάντηση: Re: Απάντηση: Zingali Duevel Re!

Η ρέγγα είναι ο ολοκληρωμένος Rega Brio-R, και τα ξυλοκιβώτια έχουν τα Leema Xero και το σαμπάκι Sunfire HRS-8. Ετοιμάζω ένα νέο συστηματάκι για τα κομοδίνα στο υπνοδωμάτιο. :)
Αν βρείς χρόνο και Αν έχεις όρεξη θα ήθελα να με πείς 2 λογάκια για δαύτο... :107:

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Zingali Duevel Re!

Αν βρείς χρόνο και Αν έχεις όρεξη θα ήθελα να με πείς 2 λογάκια για δαύτο... :107:
Πολύ ευχαρίστως. Θα ανοίξω ένα νέο νήμα πιο νότια, στις Ηχητικές Αποδράσεις.

Σήμερα θα κάνω το unboxing, που ήρθε και το τέταρτο SB Touch.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.482

Εγω λεω οτι δεν μου αρέσει το μπλουζάκι του κοτσίδη.:138:

Reaction score
38

εγω εχω μια απορια ...γιατι δεν αγοραζεις την gold class του village να ξεμπερδεψεις μια και καλη !

Reaction score
5.625

εγω εχω μια απορια ...γιατι δεν αγοραζεις την gold class του village να ξεμπερδεψεις μια και καλη !
ξερεις ποσοι εδω μεσα εχουν το village για πλακα ?
εκτος απο ευκολια να το εχεις σπιτι σου εχεις και πολλες φορες ανωτερη ποιοτητα ηχου και εικονας ...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

μονο, την ταβλα του να χωνεις και να δοκιμαζεις σπιτι σου ?
το να μην σε ενοχλουν οι βαρβαροι ?
εχω να απω σινεμα ελλαδα απο το 04, και μαλλον δεν θα ξαναπαω....
Και πιθανο σε κανα 2μηνο να αρχισω να στηνω νεο σετ.......

Reaction score
5.614

Μόλις γυρίσαμε από το σινεμά, στο hobbit, που πήγαμε με την ΕΒΒΕ.

Βουνά από βράχια μάχονταν μεταξύ τους και αντί να σείονταν τα θεμέλια, ακούγονταν κάτι χτύποι. Τι ρεζιλίκια είναι αυτά...

Άντε να βάλουμε τα θηρία Re Audio να ακούσουμε σωστές χαμηλές. Παραμονή Χριστουγέννων κουβαλήματα θα έχουμε, με Μάριο και Μιχάλη termatogazi. Η πλάκα είναι ότι κουβαλάμε πάντα με χαμόγελο!

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.090
καλα, οντως, με τη Λενα κι εμεις γελουσαμε οταν πηγαμε...

Και σε 3D παρακαλω..κλαμα...!!!!

Reaction score
5.614
O termatogazi επιμένει την ημέρα της μεταφοράς του νέου ζεύγους RE να περάσουμε πρώτα από τον δικό του χώρο και να τα δοκιμάσουμε κι εκεί.

Θα αρχίσουν να φεύγουν τα ξύλα ένα-ένα από το σπιτάκι! Ήδη διαμαρτύρεται ο γείτονας που είναι 200μ. μακριά σε άλλο οικόπεδο, χαχα!

Θα είναι ωραία τα Χριστούγεννα φέτος! :)

Reaction score
150
Χαχαχα! Κρίμα που είμαστε μακριά, αυτό θα ήθελα πολύ να το δω! Τρια RE μέσα στο σπιτάκι και ο γείτονας θα βλέπει εφιάλτες!

Reaction score
5.614

Σήμερα το απόγευμα σύνδεσα για πρώτη φορά τα Duevel Jupiter.

Ήξερα ότι θα μου άρεζαν. Άλλωστε επί πολλά χρόνια ξεροκατάπινα στα δωμάτια με Duevel στις εκθέσεις. Άλλο να τα ακούς όμως στις εκθέσεις, κι άλλο στον χώρο σου.

Δεν χρειάστηκε να ακούσω πολύ, δυο-τρία κομμάτια με τα Jupiter κι έπαθα την πλάκα μου... Αυθόρμητες αντιδράσεις το κλείσιμο των ματιών, το μισάνοιγμα των χειλιών, βαθιές χαλαρωτικές ανάσες και το χάσιμο στη μουσική.

Σκηνή; Ολόγραμμα.
Ανάλυση; Λεπτομέρειες που σε κάνουν να νομίζεις ότι τις ακούς για πρώτη φορά σε γνωστά κομμάτια.
Ρυθμός; Μετρώ τις νότες μία-μία στο μπάσο, το οποίο για πρώτη φορά δεν το ακούω ξεκομμένο.
Μουσικότητα; Απίστευτη. Χάδι στα αυτιά οι μεσοϋψηλές.
Μετάδοση συναισθημάτων; Με το ζόρι γράφω τώρα από τη συγκίνηση.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.806
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός