Zizik's Maxi Home Theater

Alx

Reaction score
0
Απάντηση: Zizik's Maxi Home Theater

Δεν πιστεύω στα μάτια μου!! Το σύστημα αυτό το είχα δει στο HOME THEATER DESIGN του 2011 και πραγματικά είχα κολλήσει (και ακόμα κολλάω) πολλά δεκάλεπτα στις εικόνες του περιοδικού. Για τα μηχανήματα φυσικά και δεν υπάρχουν λόγια (και η οικία όμως φαίνεται ονειρική). Συγχαρητήρια!

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

Δεν πιστεύω στα μάτια μου!! Το σύστημα αυτό το είχα δει στο HOME THEATER DESIGN του 2011 και πραγματικά είχα κολλήσει (και ακόμα κολλάω) πολλά δεκάλεπτα στις εικόνες του περιοδικού. Για τα μηχανήματα φυσικά και δεν υπάρχουν λόγια (και η οικία όμως φαίνεται ονειρική). Συγχαρητήρια!
Προφανώς όμως είχες δει την αρχική του μορφή και κόλλησες....όπως κι εγώ βέβαια-άσχημα-και τόσοι άλλοι:107:
....ποιος να τό'χει,ποιος να τό'χει τέτοιο σύστημα....

ο Zizikos μας !!!!

Πέρασαν δύο χρόνια από τότε που μπήκε στο HiTECH....σε αυτό το τεύχος

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.503
Re: Απάντηση: Zizik's Maxi Home Theater

Ευχαριστώ!

Θα έρθεις όταν θα κάνουμε business.

Reaction score
19
Τελικα χθες καταφερα και εκανα επισκεψη στο χωρο του Δημητρη για να ακουσω το αποτελεσμα απο τις αμετρητες αλλαγες που εχει πραγματοποιησει το τελευταιο διαστημα και ....οντως ταξιδεψα στο διαστημα...:140:

Το χαμηλο του απο εξαιρετικο εγινε καλυτερο. Η δουλεια του Μανωλη οπως παντα αψογη (ειχε και το βοηθο του βεβαιως βεβαιως Κ.Κ. ). Τα δυο sub παιζουν τελειως αρμονικα και στο καναπε τα χτυπηματα ειναι ατελειωτα.

Η εκτιμηση που ειχα οτι τα B&W θα προσφερανε καλυτερο ηχητικο αποτελεσμα απο τα James επιβεβαιωθηκε. Με εξαιρεση βεβαια του κεντρικου που υπολειπεται των L,R και ειναι αντικειμενικα μικρο (ειδικα στις εντασεις που αρεσκεται να ακουει ο Δημητρης). Τη λυση την εχει ηδη βρει και ειναι πλεον θεμα χρονου η υλοποιηση της. Ο περιφεριακος ηχος ειναι για σεμιναριο με αναλυση και χωρις κενα. Το πειραμα με τα διπλα S ενδεχομενα να προσφερει κατι σε ενα συστημα που απο μονο του δεν το χρειαζεται.

Οπως λεει μια ψυχη εδω μεσα ο εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο αλλα στη περιπτωση του Δημητρη εχουμε ενα κορυφαιο συστημα που εγινε λιγο καλυτερο και αυτο στη πραξη ειναι δυσκολο να επιτευχθει ειδικα αν δε δαπανησεις τεραστια χρηματικα ποσα. Αυτο προσωπικα πιστευω ειναι η επιτομη των αλλαγων και η "μαγκια" του Δημητρη.:126:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
Απάντηση: Re: Zizik's Maxi Home Theater

θελω και εγω να το δω το συστημα απο κοντα :111::111:
εισαι σιγουρος; με τη καρδια θα γυρισεις σπιτι σου μετα :114:

Reaction score
1.560
ειμαι σιγουρος αλλα θα μπορω απο την αλλη εβδομαδα
θα μιλησουμε
Thanksssss

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

να του πειτε οποιος παει να κλεισει τα σαμπια.............αδιστακτοι δολοφονοι ειναι τα σκασμενα......σεισμικες δονησεις .......αστα να πανε στα διαλα με τα εσ βιεσια!!!!!!!!

:143::404::404:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.503
Έξω 38° και δεν βγαίνω με τίποτα, οπότε "Δουλειά δεν είχε ο διάολος Part Deux"!

Δοκίμασα δύο κεντρικά χωρίς φυσικά να κουνήσω το κανονικό, άντε να μετράω πάλι.

Με δύο τελικούς.

Προβλήματα φάσης (αυτό δεν είναι το βούισμα στ' αυτιά?) αλλά και ατέλειωτη ένταση.

Όταν γυρίσει ο Καστρουνίξ από τη Ρόδο που πήγε διακοπές :105:, θα το εξερευνήσουμε λίγο.

Reaction score
15.548

ρε συ......αυτα ηταν για αλλη δουλεια...

ασε που μου θυμιζουν οπως ειναι τον :103:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.503

Τοσο εχει στο παραδεισο?:107:
Ενώ φυσάει, είναι κόλαση και σήμερα. Χθες και προχθές κλάδευα και κούρευα γκαζόν το μεσημέρι! :116: Δεν πάω καλά...

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.503

ρε συ......αυτα ηταν για αλλη δουλεια...

ασε που μου θυμιζουν οπως ειναι τον :103:

Ναι, κι έλεγα τι μου θυμίζει! :107:

Reaction score
15.548

Τοσο εχει στο παραδεισο?:107:
ωραιες ανακαταταξεις βλεπω:116:
με σενα ρε μεγαλε τι θα γινει.......
......θα πληκρολογησεις καμια γραμμη για τα νεα μελη του setup(svs pb13-jvc x30)..???

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Re: Zizik's Maxi Home Theater

Έξω 38° και δεν βγαίνω με τίποτα, οπότε "Δουλειά δεν είχε ο διάολος Part Deux"!

Δοκίμασα δύο κεντρικά χωρίς φυσικά να κουνήσω το κανονικό, άντε να μετράω πάλι.

Με δύο τελικούς.

Προβλήματα φάσης (αυτό δεν είναι το βούισμα στ' αυτιά?) αλλά και ατέλειωτη ένταση.

Όταν γυρίσει ο Καστρουνίξ από τη Ρόδο που πήγε διακοπές :105:, θα το εξερευνήσουμε λίγο.
τα σαμπ δεν εχουν γειωση (σωστα)
οποτε μεινει με μια και μονη γειωση και καθε tzzzzz θα χαθει...................................

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.806
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός