- Reaction score
- 78.537
Re: Απάντηση: Re: Zizik's Maxi Home Theater
Υποθέτω πως η απόκλιση φωτεινότητας είναι θέμα batch ή driver version. Firmware έχουν το ίδιο, το είχα περάσει εγώ.
Γιά παράδειγμα, ο χθεσινός άκουγε πολύ καλύτερα από τον παλιό στις ρυθμίσεις, ενθουσιάστηκε ο Καστρουνίκ.
Όσον αφορά στην απάντηση, είπαν απλώς ότι δεν πέρασε τον έλεγχο και θα αντικατασταθεί.
*Ή και ποιές τηλεοράσεις. Η Pioneer με πολύ κοντινό S/N που αγόρασε ένας φίλος μαζί με εμένα, δεν είχε καμία σχέση σε εικόνα out of the box.
Δοκιμάσαμε μετά και τις δικές μου καλιμπραρισμένες γιά πλάκα, και ήταν χάλια.
Ποιοί προβολείς* είναι ίδιοι βρε Μανώλη? Θυμήθηκα αυτούς που ζητάνε από το internet ρυθμίσεις και νομίζουν πως έτσι θα καλιμπράρουν τη συσκευή απεικόνισής τους! :405:Από την άλλη όμως είναι εκπληκτικό δύο 'ίδιοι' προβολείς-ένα μοντέλο από τα καλύτερα παγκοσμίως που κοστίζει αρκετές χιλιάδες ευρώ-να παρουσιάζουν τόσο μεγάλη απόκλιση στη φωτεινότητα...
Υποθέτω πως η απόκλιση φωτεινότητας είναι θέμα batch ή driver version. Firmware έχουν το ίδιο, το είχα περάσει εγώ.
Γιά παράδειγμα, ο χθεσινός άκουγε πολύ καλύτερα από τον παλιό στις ρυθμίσεις, ενθουσιάστηκε ο Καστρουνίκ.
Όσον αφορά στην απάντηση, είπαν απλώς ότι δεν πέρασε τον έλεγχο και θα αντικατασταθεί.
*Ή και ποιές τηλεοράσεις. Η Pioneer με πολύ κοντινό S/N που αγόρασε ένας φίλος μαζί με εμένα, δεν είχε καμία σχέση σε εικόνα out of the box.
Δοκιμάσαμε μετά και τις δικές μου καλιμπραρισμένες γιά πλάκα, και ήταν χάλια.