Zizik's Maxi Home Theater

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.537
Re: Απάντηση: Re: Zizik's Maxi Home Theater

Από την άλλη όμως είναι εκπληκτικό δύο 'ίδιοι' προβολείς-ένα μοντέλο από τα καλύτερα παγκοσμίως που κοστίζει αρκετές χιλιάδες ευρώ-να παρουσιάζουν τόσο μεγάλη απόκλιση στη φωτεινότητα...
Ποιοί προβολείς* είναι ίδιοι βρε Μανώλη? Θυμήθηκα αυτούς που ζητάνε από το internet ρυθμίσεις και νομίζουν πως έτσι θα καλιμπράρουν τη συσκευή απεικόνισής τους! :405:

Υποθέτω πως η απόκλιση φωτεινότητας είναι θέμα batch ή driver version. Firmware έχουν το ίδιο, το είχα περάσει εγώ.
Γιά παράδειγμα, ο χθεσινός άκουγε πολύ καλύτερα από τον παλιό στις ρυθμίσεις, ενθουσιάστηκε ο Καστρουνίκ.

Όσον αφορά στην απάντηση, είπαν απλώς ότι δεν πέρασε τον έλεγχο και θα αντικατασταθεί.

*Ή και ποιές τηλεοράσεις. Η Pioneer με πολύ κοντινό S/N που αγόρασε ένας φίλος μαζί με εμένα, δεν είχε καμία σχέση σε εικόνα out of the box.
Δοκιμάσαμε μετά και τις δικές μου καλιμπραρισμένες γιά πλάκα, και ήταν χάλια.

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Zizik's Maxi Home Theater

Ποιοί προβολείς* είναι ίδιοι βρε Μανώλη? Θυμήθηκα αυτούς που ζητάνε από το internet ρυθμίσεις και νομίζουν πως έτσι θα καλιμπράρουν τη συσκευή απεικόνισής τους! :405:
Q750I ο ένας Q750I ο άλλος...:105:

...εκτός κι αν αυτός με το +50% στην φωτεινότητα είναι ο LS-10:103:

Στα υπόλοιπα συμφωνώ αλλά εκεί μιλάμε για κάτι άλλο-διαφορετικό...παίζουν ρόλο χίλια δυο πράγματα(χώρος,οθόνη,συνοδά,όλο το πακέτο απεικόνισης δλδ)

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.449
Απάντηση: Zizik's Maxi Home Theater

Για την σύγκριση θα πρέπει να περιμένετε λιγο. Επιστρέφω σε μια εβδομάδα.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.579
Re: Απάντηση: Zizik's Maxi Home Theater

Για την σύγκριση θα πρέπει να περιμένετε λιγο. Επιστρέφω σε μια εβδομάδα.
Θα σου αφήσουμε και 1-2 μέρες να έρθεις στα ίσα σου! :109:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

Τον καλίμπραρες Ziziko τον Runco;αν ναι,πόση διαφορά είχε με τον προηγούμενο στο φως;γενικά αφού δεν είναι 'ίδιος',είναι καλύτερος αυτός;;;:144:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Ζιζικακο...με γεια ρε συ το κεντρικο ...το HTM 1 D.........τα καταφερες τελικα και το πηρες.....μπραβο βρε......σιγουρα θα παιζει μαγικα με μια εικονα απιστευτη στο κεντρο!!!!!!

Ζηλευω βρεεεεεεεεεεε:127::602:

Reaction score
29.518

Σα δε ντρέπεστε λεω εγω. Γιατί τον πειράζετε , μεγάλο άνθρωπο?:204::205:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.537
Re: Απάντηση: Zizik's Maxi Home Theater

Τον καλίμπραρες Ziziko τον Runco;αν ναι,πόση διαφορά είχε με τον προηγούμενο στο φως;γενικά αφού δεν είναι 'ίδιος',είναι καλύτερος αυτός;;;:144:

Τον καλιμπράρισα, τι τον έφερα το Μανωλιό Παρασκευή μέσα στη μαύρη τη νυχτιά? :103:
Mου έφτιαξε μία ISF Night ρύθμιση όπως είχε ο παλιός με όλα off, και μία ISF Day με το SatCo on και περίπου 30% παραπάνω φως.

Όταν μπει και το δει ο Καστρουνίκ θα μας πει διαφορές και ποσοστά, γιατί εγώ μόνο του παλιού έχω.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.449
Απάντηση: Re: Zizik's Maxi Home Theater

Ευχαριστώ. Θα μου χρειαστούν. :144:
Ώπα ρε μπήχτη, πρόσεξε μη στραβοψ%$#άσεις.
Δεν είμαι για τέτοια εγώ καμάρι μου. Μόνο φάτε μάτια ψάρια. Απλά τα έχω φτύσει από την κούραση με τις μετακομίσεις και τα γραφειοκρατικά.

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882
Απάντηση: Re: Απάντηση: Zizik's Maxi Home Theater

Τον καλιμπράρισα, τι τον έφερα το Μανωλιό Παρασκευή μέσα στη μαύρη τη νυχτιά?
Να πάρει το James και να φύγει:105:

Mου έφτιαξε μία ISF Night ρύθμιση όπως είχε ο παλιός με όλα off, και μία ISF Day με το SatCo on και περίπου 30% παραπάνω φως.
..όλα off;;;και το constant contrast;;;τότε θα έχεις 2300/1 on/off και θα γελάει ο παλιοlcdάκιας:103:

Όταν μπει και το δει ο Καστρουνίκ
όπως λέμε tegonik;;;:143:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.449

Ζιζικακο...με γεια ρε συ το κεντρικο ...το HTM 1 D.........τα καταφερες τελικα και το πηρες.....μπραβο βρε......σιγουρα θα παιζει μαγικα με μια εικονα απιστευτη στο κεντρο!!!!!!

Ζηλευω βρεεεεεεεεεεε:127::602:
Έχω χάσει επεισόδια?

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.537
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Zizik's Maxi Home Theater

..όλα off;;;και το constant contrast;;;τότε θα έχεις 2300/1 on/off και θα γελάει ο παλιοlcdάκιας:103:
Συνήθως ήταν off το Constant Contrast, ένα μικρό διάστημα μόνο το είχα στο low.
Αν και δεν λειτουργεί σαν ίριδα, αφού επεμβαίνει μόνο στα πολύ σκοτεινά και είναι on-off.

Έχω χάσει επεισόδια?

:409:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.843
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo