D
deleted user 10898
Guest
Που θα μου πει εμενα ο κωστααυτιας οτι δεν εχω εμπειριες απο diy...
ειδατε γυαλαδα ε?

ειδατε γυαλαδα ε?
Eτσι σου είπε?Που θα μου πει εμενα ο κωστααυτιας οτι δεν εχω εμπειριες απο diy...
εχεις να γραψεις κανα χρονο και ηρθες να μας πεις και τι προτζεκτ φτιαξαμε...Hypex SMPS600 είναι αυτό. Άρα έφτιαξες NCore.
Welcome to the Dark Side.![]()
Οι αδυναμίες δεν κρύβονται! :116:εχεις να γραψεις κανα χρονο και ηρθες να μας πεις και τι προτζεκτ φτιαξαμε...
και αυτη η θυρα rs232 τι ρολο βαραει?
(ευχαριστω για το καλωσορισμα...)
Όχι μόνο... Αλλά θα τα δεις μετά αυτά. Κάτσε να στρώσει πρώτα.η μαλλον θα το αφησω να το συνδεσω στον "microprocessor που έχουν επάνω τα NCore" να τους κανω firmware update...
:613::605:
Και χάθηκε μια USB? Hi end σου λέει μετά...Οι αδυναμίες δεν κρύβονται! :116:
Η RS-232 μπορεί να είναι οτιδήποτε (ένα απλό trigger για το SMPS ή για διασύνδεση με κάποιο βοηθητικό κύκλωμα ή ακόμα και με τον microprocessor που έχουν επάνω τα NCore - για τους πιο γενναίους).
Αναφέρομαι σε κάποια pins της πλακέτας που "δεν πρέπει" να τα πειράζεις, διότι αφορούν τον μικροελεγκτή και, θεωρητικά, δεν είναι interface που απευθύνεται στον τελικό χρήστη.Και χάθηκε μια USB? Hi end σου λέει μετά...
Άκου RS232. Όχι ρε, καλύτερα centronics...
Ο back περιμένει την επόμενη δόση της Merkel για να πάει σε NCore!back kf κλπ φυσικα περιμενω σχόλια...