Δραστηριότητα

• slzr
    slzr reacted to nakata's post in the thread Εδώ γελάμε with Haha Haha.
  • costas EAR
    costas EAR reacted to n_olympios's post in the thread Tesla with Haha Haha.
    Μπα που να φας τη γλώσσα σου βρε αχαΐρευτε, αυτά ούτε για αστείο!
  • n_olympios
    Όχι όχι, δεν κατάλαβες, δεν το έχω σπάσει, το εχω χτυπήσει πολλές φορές όμως :biggrin:
  • christos77
    christos77 reacted to Abessalom's post in the thread Εδώ γελάμε with Haha Haha.
    Είχα Τσιμπουκη παντρεμένη με Μουντριχα, τι θες
  • christos77
    christos77 reacted to wizzy's post in the thread Εδώ γελάμε with Haha Haha.
    Φιλικό πρόσωπο έχει πελάτη στην εταιρία τον Καλάσνικοφ, γατάκια...
  • christos77
    christos77 reacted to n_olympios's post in the thread Εδώ γελάμε with Haha Haha.
    Έχω εξυπηρετήσει (sic) τις κυρίες Πίππα και Τσιμπούκη, φίλες παλαιώθεν.
  • christos77
    christos77 reacted to sportteo's post in the thread Εδώ γελάμε with Haha Haha.
  • christos77
    christos77 reacted to Abessalom's post in the thread Εδώ γελάμε with Haha Haha.
    Οκ θα της πω να τον κρατήσει τον Πιστόλα, μόνο και μόνο για την πιθανότητα να φάει πιστόλι όταν έρθει η ώρα της αμοιβής για να πεταχτω...
  • christos77
    christos77 reacted to abcd's post in the thread Εδώ γελάμε with Haha Haha.
  • Abessalom
    Abessalom replied to the thread Εδώ γελάμε.
    Είχα Τσιμπουκη παντρεμένη με Μουντριχα, τι θες
  • symos
    Ακόμα χειρότερα (αν και δεν είμαι σίγουρος). Δηλαδή θες να πεις ότι ΜΟΝΟ η κατανάλωση νερού για "οικιακή" χρήση αυτό το δίμηνο ήταν όση...
  • pankrok
    Δεν νομίζω οτι οι ταμειευτήρες της ευδαπ χρησιμοποιούνται στην αγροτική καλλιέργεια. Αντικειμενικά δεν εχει αξία τι καιρό κάνει στην...
  • symos
    symos reacted to AndreasLav's post in the thread Ανθρωπόμορφα Robot with Haha Haha.
    Έμπαινα
  • n_olympios
    Περαστικά σου Χρήστο! Άρα όντως οι μπάμιες κάνουν τη ζημιά, δεν είναι από χτύπημα... :biggrin:
  • symos
    Οκ, εγώ να σου πω ότι δεν τραβήξαμε νερό από Εύηνο-Μόρνο αυτό το διάστημα (που είναι και λογικό) και τραβάγαμε μόνο από τα άλλα. Αλλά...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.664
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale