Δραστηριότητα

• N
    Roadtrip Μόναχο - Πεκίνο με ηλεκτρικό. θαρραλέος και μόνο για αυτό. 12.000χλμ σε 30 μέρες. Όχημα το Deepal S05.
  • N
    notiskas reacted to w@tcher's post in the thread Tesla with Haha Haha.
    Επειδή όλα τα παιδικά είναι ηλεκτρικά, η μαγκιά θα είναι να το βγάλει βενζινοκίνητο.
  • N
    notiskas reacted to TGD's post in the thread Tesla with Like Like.
    Οι πατέντες έχουν γίνει χειρότερες από τα paper. Δεν υπάρχει κανένας έλεγχος για να πάρεις μια ευρυσιτεχνία από τον καιρό του Β' ΠΠ...
  • jag
    jag reacted to abcd's post in the thread Εδώ γελάμε with Haha Haha.
  • G
    Έχω κάτι γείτονες απέναντι που μένουν σε οικοδομή! :laugh:
  • G
    Ο καθένας με τον πόνοτ ιδώ μέσα!! :roflmao:
  • N
    notiskas reacted to TGD's post in the thread Tesla with Haha Haha.
    Καλά τα λέγαμε στο "αυτόνομα". Σε λίγο θα ανακαλύψουν το λεωφορείο και απ' ότι φαίνεται και το μέτρο.
  • G
    Για το καλό σου Τέο σε συμβουλεύω να σταματήσεις να ποστάρεις ότι δεν αρέσει στους άλλους στο νήμα, θα σε πχιάσουν στο στόμα και θα σε...
  • N
    notiskas reacted to pankrok's post in the thread Tesla with Like Like.
    η ζωή μου κύκλους κάνει...
  • N
    notiskas reacted to Dimifoot's post in the thread Tesla with Haha Haha.
    Τι μου θυμίζει…. Ήταν ένας τοξικομανής και ένας λεπρός στο ίδιο κελί στη φυλακή. Όπως κάθονταν, πέφτει το δεξί χέρι του λεπρού. Αυτός...
  • N
    notiskas reacted to melina's post in the thread Tesla with Like Like.
    Οταν συγχωνεύεις εταιρείες, μεταξύ άλλων, πετυχαίνεις και τη διάθλαση των οικονομικών στοιχείων, σπάει το ιστορικό και δεν γίνεται...
  • PeterMeni
    Στην παραπάνω φωτογραφία φαίνονται όλα τα ρυθμιστικά του προενισχυτή. Ξεκινώντας από αριστερά έχουμε το ρυθμιστικό της φάσης, για την...
  • K
    kostas1958 reacted to abcd's post in the thread Εδώ γελάμε with Haha Haha.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.608
Members
38.721
Νεότερο μέλος
gagakostas