Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Δεν ειμαστε αφιλοξενοι φιλε μου.

Αλλα στο φιναλε μπορει να μην εχουν πολλοι το συγκεκριμενο μηχανημα .Τι να κανουμε τωρα ? Διαβασε το θεμα , σχηματισε μια αποψη και κανε την επιλογη σου με τις πληροφοριες που υπαρχουν διαθεσιμες.

Οπως ειπες και εσυ δεν θελεις να σου απαντησει κανεις με το ζορι...αλλα αλλο δειχνουν τα (αλλεπαληλλα ) ποστ...
<><><><><><><><><><><><><><><><><><<><><><><><><><><><>

Τελικά να το προσέξετε αυτό απ' ότι φαίνεται το W Digital TV HD Media Player δημιουργεί σοβαρές εγκεφαλικές βλάβες θα αποτανθώ στο κέντρο ψυχικής υγιεινής να το μπλοκάρουν το μηχανάκι σαν επικίνδυνο για την δημόσια υγεία μην πάθουν κι' άλλοι τα ίδια τουλάχιστον να προλάβουμε μερικούς....
Δεν είστε μόνο κολλημένοι τελικά .....

Το μόνο σίγουρο συμπέρασμα απο αυτήν την εμπειρία μου είναι: [ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ WD TV HD Media player μην πάθω κι εγώ τα ίδια...

Reaction score
1.213

<><><><><><><><><><><><><><><><><><<><><><><><><><><><>

Τελικά να το προσέξετε αυτό απ' ότι φαίνεται το W Digital TV HD Media Player δημιουργεί σοβαρές εγκεφαλικές βλάβες θα αποτανθώ στο κέντρο ψυχικής υγιεινής να το μπλοκάρουν το μηχανάκι σαν επικίνδυνο για την δημόσια υγεία μην πάθουν κι' άλλοι τα ίδια τουλάχιστον να προλάβουμε μερικούς....
Δεν είστε μόνο κολλημένοι τελικά .....

Το μόνο σίγουρο συμπέρασμα απο αυτήν την εμπειρία μου είναι: [ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ WD TV HD Media player μην πάθω κι εγώ τα ίδια...

Kοιτα επειδη εχω παραγγειλει, μην παρεξηγηθεις αν σε αφησω μονο σου για λιγο...

Μιλα εσυ ομως....μη σταματας....

Να σαι σιγουρος οτι θα διαβασω με προσοχη τα ποστ αργοτερα.Ισως πολυ αργοτερα μην με πιασει και η κοιλια μου....:142:

Reaction score
0

Καλά ρε παιδιά εδω βρήκατε να βγάλετε οτι έχει ο καθένας στο μυαλό του ?
Ας πάτε σε forum με γενικές συζητήσεις και πείτε οτι θέλετε το θέμα εδω είναι συγκεκριμένο και βαρεθήκαμε να ακούμε άσχετα πράγματα,οκ το παιδί έκανε λάθος να ποστάρει αλλού,αλλά μην ξεχνάμε οτι τα φόρουμ αυτά είναι για να βοηθάει ο ένας τον άλλον,μην το συνεχίζεται το θέμα γιατί θα ξεφύγουμε τελείως.

Reaction score
0

Kοιτα επειδη εχω παραγγειλει, μην παρεξηγηθεις αν σε αφησω μονο σου για λιγο...

Μιλα εσυ ομως....μη σταματας....

Να σαι σιγουρος οτι θα διαβασω με προσοχη τα ποστ αργοτερα.Ισως πολυ αργοτερα μην με πιασει και η κοιλια μου....:142:
-----------------------------------------------------------

Πρώτη μου φορά συνομιλώ με τόσο διασκεδαστικούς ανεγκέφαλους ..:142: :142: :142: ..

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ !!!!!

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ.... ΤΑ ΚΟΥΑΛΑ (WD) ΟΜΩΣ... ΤΙΠΟΤΑ... ..
.....

Reaction score
1.213

Ας πάτε σε forum με γενικές συζητήσεις και πείτε οτι θέλετε το θέμα εδω είναι συγκεκριμένο και βαρεθήκαμε να ακούμε άσχετα πράγματα,οκ το παιδί έκανε λάθος να ποστάρει αλλού,αλλά μην ξεχνάμε οτι τα φόρουμ αυτά είναι για να βοηθάει ο ένας τον άλλον,μην το συνεχίζεται το θέμα γιατί θα ξεφύγουμε τελείως.

Noμιζω σε καλυψε το απο πανω ποστ...

Reaction score
0

Αδερφέ μου έχεις απόλυτο δίκιο 100000000 συγνώμη φεύγω άμεσα γιατί έχεις το σωστό τρόπο !!!!!!!!
και συμφωνώ και γι' αυτό>>>>>>>>>>>>>>>>>> Εαν ομολογησεις δια του στοματος σου τον Κυριο Ιησου και πιστευσεις εν τη καρδια σου οτι ο Θεος ανεστησε αυτον εκ νεκρων θελεις σωθη. (Ρωμαιους ι 9).

Reaction score
1.213

Αδερφέ μου έχεις απόλυτο δίκιο 100000000 συγνώμη φεύγω άμεσα γιατί έχεις το σωστό τρόπο !!!!!!!!

Τωρα που αρχιζει το γελιο ?

Κατσε, σε θερμοπαρακαλουμε μην φευγεις....:114:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

HDMI --> TV Παίρνεις εικόνα και ήχο μόνο στην περίπτωση που ήχος ΔΕΝ είναι DTS. Ο λόγος είναι οτι το μηχάνημα δεν κανει αποκωδικοποίηση του DTS.

Γιαυτό το λόγο χρειάζεσαι έναν ενισχυτή που να το κάνει αυτό και το συνδέεις με οπτική ίνα.

Αν διαθέτεις ενισχυτή πρέπει μέσα απο τις ρυθμίσεις του WD να βάλεις το ήχο στο digital και όχι στο στέρεο.
Αν δεν διαθέτεις ενισχυτή η λύση είναι το πρόγραμμα PopCorn MKV AudioConverter
http://audioconverter.heartware.dk/Tutorial/
το οποίο μετατρέπει τον ήχο απο dts σε ac3 και ακούς τα πάντα ;)
Ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια ακανα δουλεια με οπτικη τελικα στον ενυσχειτη.
Σας παρακαλω πολυ ομως πειτε μου ενα προγραμμα και πωσ θα το λειτουργεισω για αν ενσοματοσο υποτυτλους?

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Καλησπέρα παιδιά πρόκειται να αγοράσω το EGREAT EG-M32B http://www.egreatworld.com/en/ProductShow.asp?ID=152 με προβληματίζουν αυτά που γράφει στίς πληροφορίες στο σάιτ του eshop μου φαίνονται ελειπή οσο αφορά τα 1080p σε Mkv PAL κλπ. αρχεία, τι γίνεται με αυτά? τα παίζει όλα τελικά και μεγάλα αρχεία?
Επίσης τι προτείνετε είναι καλή αγορά στα 210 euro η υπάρχει κάτι άλλο καλύτερο που προτείνεται?
Επίσης για το EG-M33H-DVB έχετε άποψη. http://www.egreatworld.com/en/ProductShow.asp?ID=163
Όποιος έχει την καλή θέληση ας δώσει μια διαφωτιστική απάντηση στα ερωτήματά μου.
Ευχαριστώ πολύ....
frixosgr1 is online now Αναφορά μηνύματος
Εγώ φίλε μου δεν ξέρω από EGREAT EG-M32B!

Έχω το Western Digital TV HD Media Player !!!

Στο προτείνω με κλειστά μάτια!!! (τώρα πλέον με τα υπάρχοντα firmware)

*** πιστεύω θα μείνεις ικανοποιημένος!!! από το μηχανηματάκι.
..... (και θα σε δούμε και με ... άλλο μάτι ... εδώ στο foroum μια και θα ρωτάς τα σωστά πράγματα!!!
.... που ξέρεις ... μπορεί και να πάμε να την "πέσουμε" όλοι μαζί στους ... "άλλους" που έχουν ... EGREAT και τόλμησαν να το πουν και WD KILLER!!! :142:***

*** Διάβαζε τα posts, και αποφάσισε με την ησυχία σου!!! αξίζει να ασχοληθείς!!!***

****sorry για το offtopic του offtopic!****

Reaction score
1.213

Σας παρακαλω πολυ ομως πειτε μου ενα προγραμμα και πωσ θα το λειτουργεισω για αν ενσοματοσο υποτυτλους?
Θελεις να ενσωματωσεις τους υποτιτλους μεσα στην ταινια ?

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=58000

Και καπου αλλου υπαρχει ενα θεμα ,αν το βρω θα βαλω το link..

Reaction score
0

..... (και θα σε δούμε και με ... άλλο μάτι ... εδώ στο foroum μια και θα ρωτάς τα σωστά πράγματα!!!
.... που ξέρεις ... μπορεί και να πάμε να την "πέσουμε" όλοι μαζί στους ... "άλλους" που έχουν ... EGREAT και τόλμησαν να το πουν και WD KILLER!!! :142:***

*** Διάβαζε τα posts, και αποφάσισε με την ησυχία σου!!! αξίζει να ασχοληθείς!!!***

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου ! :102:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.716

Reaction score
0

λοιπον θα ηθελα να ευχαριστησω τον jl_ και κυριως τον MR.VOX γιατι με βοηθησαν να μην σπασω το μηχανημα...τελικα τα καταφερα mr vox εφταιγε ο δισκοσ που εκοβε τισ ταινιες γιατι ειχε fat32 και τις εκοβε επαιξε ηδη 3 ταινιες και κερναω μπυρεσ χαχαχαχαχαχαχαχ:105::105: ευχαριστω πολυ επανηλθε η ψυχικη μου υγεια χαχαχαχαχα

Reaction score
0

Toν Θεο που μας εκανε υπομονετικους.....:142:
------------------------------------------------
Κομπλεξάρα μεγάλη ιδέα έχεις για τον εαυτό σου, το ευχαριστώ δεν ήταν για σένα αλλά για τον φυσιολογικό άνθρωπο που απάντησε πιο πάνω !

Reaction score
0
GROW UP !!!!!!!!!!

Επιτέλους και λίγος σεβασμός στους υπόλοιπους που μπαίνουν και ψάχνουν πληροφορίες για το μηχάνημα.

Reaction score
4

Αν εχει απαντηθει ζητω συγνωμη,απλα το θεμα ειναι αχανες και η αναζητηση δεν με βοηθησε....Δεν κεντραρει την εικονα,οταν μπαινω στο home ενω τα εικονειδια δειχνουν κανονικα τα γραμματα στα οποια αναφερονται(video-settings-music,κλπ...) ειναι τερμα κατω δεξια και κοβονται...(βλεπω ας πουμε το VI,απο την λεξη VIDEO,η το SETT,απο την λεξη SETTINGS)....καποιος να βοηθησει παρακαλω.......

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Αν εχει απαντηθει ζητω συγνωμη,απλα το θεμα ειναι αχανες και η αναζητηση δεν με βοηθησε....Δεν κεντραρει την εικονα,οταν μπαινω στο home ενω τα εικονειδια δειχνουν κανονικα τα γραμματα στα οποια αναφερονται(video-settings-music,κλπ...) ειναι τερμα κατω δεξια και κοβονται...(βλεπω ας πουμε το VI,απο την λεξη VIDEO,η το SETT,απο την λεξη SETTINGS)....καποιος να βοηθησει παρακαλω.......
Αναφέρεσαι σε αυθεντικό firmware ή έχεις περάσει κάποιο πειραγμένο;;;

Reaction score
0

Αναφέρεσαι σε αυθεντικό firmware ή έχεις περάσει κάποιο πειραγμένο;;;
Εκτός από την παραπάνω απάντηση του φίλου, τσέκαρε μήπως έχεις βάλει καμμιά zoom ρυθμιση στην τηλεορασή σου κατά λάθος.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Εκτός από την παραπάνω απάντηση του φίλου, τσέκαρε μήπως έχεις βάλει καμμιά zoom ρυθμιση στην τηλεορασή σου κατά λάθος.
Ας μας πεί και τον τύπο τηλεόρασης.Δε πιστεύω να είναι μάρκα με 'καψες.
Τέτοια φαινόμενα τα παρατηρώ ορισμένες φορές σε σύνδεση υπολογιστή με τηλεόραση.
Ας δοκιμάσει να αλλάξει ανάλυση απο το μηχάνημα.ΙΣως και κάποιο άλλο καλώδιο.. ποτέ δε ξέρεις.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.904
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo