- Reaction score
- 0
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player
Τελικά να το προσέξετε αυτό απ' ότι φαίνεται το W Digital TV HD Media Player δημιουργεί σοβαρές εγκεφαλικές βλάβες θα αποτανθώ στο κέντρο ψυχικής υγιεινής να το μπλοκάρουν το μηχανάκι σαν επικίνδυνο για την δημόσια υγεία μην πάθουν κι' άλλοι τα ίδια τουλάχιστον να προλάβουμε μερικούς....
Δεν είστε μόνο κολλημένοι τελικά .....
Το μόνο σίγουρο συμπέρασμα απο αυτήν την εμπειρία μου είναι: [ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ WD TV HD Media player μην πάθω κι εγώ τα ίδια...
<><><><><><><><><><><><><><><><><><<><><><><><><><><><>Δεν ειμαστε αφιλοξενοι φιλε μου.
Αλλα στο φιναλε μπορει να μην εχουν πολλοι το συγκεκριμενο μηχανημα .Τι να κανουμε τωρα ? Διαβασε το θεμα , σχηματισε μια αποψη και κανε την επιλογη σου με τις πληροφοριες που υπαρχουν διαθεσιμες.
Οπως ειπες και εσυ δεν θελεις να σου απαντησει κανεις με το ζορι...αλλα αλλο δειχνουν τα (αλλεπαληλλα ) ποστ...
Τελικά να το προσέξετε αυτό απ' ότι φαίνεται το W Digital TV HD Media Player δημιουργεί σοβαρές εγκεφαλικές βλάβες θα αποτανθώ στο κέντρο ψυχικής υγιεινής να το μπλοκάρουν το μηχανάκι σαν επικίνδυνο για την δημόσια υγεία μην πάθουν κι' άλλοι τα ίδια τουλάχιστον να προλάβουμε μερικούς....
Δεν είστε μόνο κολλημένοι τελικά .....
Το μόνο σίγουρο συμπέρασμα απο αυτήν την εμπειρία μου είναι: [ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ WD TV HD Media player μην πάθω κι εγώ τα ίδια...