Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
ΣΚευτομαι να παρω αυτο το μοντελο
Samsung DVD P181
To εχει δομιμασει κανεις αν παιζει srt sub?
Thanks
Μπορείς να δοκιμάσεις 2 πραγματάκια.Χαίρεται κι από μένα.
Έχω ένα LG DVX 172. Είμαι εντελώς καινούριος στο "σπορ" αλλά όπως διάβασα μέσα στο θέμα, προκειμένου να παίξει ελληνικούς υπότιτλους το dvd, έκανα ένα cd που περιέχει το avi αρχείο και το αρχείο srt.
Ενώ λοιπόν ο συνδυασμός αυτός στο pc παίζει περίφημα, στο dvd ενώ μου δίνει την επιλογή ενεργοποίησης υποτίτλων μόλις τους επιλέγω μου εμφανίζει μη αναγνώσιμους χαρακτήρες - κοινώς ασυναρτησίες, ούτε καν "κινέζικα". Το αρχείο srt ανοιγμένο με notepad εμφανίζεται σωστότατο! αλλά όταν το ανοίγω με το Subtitle Workshop μου βγάζει και πάλι τους μη αναγνώσιμους χαρακτήρες που μου βγάζει και στο dvd.
Μπορείτε να μου πείτε γιατί γίνεται αυτό και πως να το αντιμετωπίσω;
Και κάτι ακόμη. Το avi αρχείο ενώ είναι ένα και μόνο αρχείο, έχει για το μισό της ταινίας αγγλικούς υπότιτλους. Για το υπόλοιπο μισό δεν έχει. Πώς εξηγείται αυτό και πως μπορώ να τους "απενεργοποιήσω" κρατώντας μόνο τους ελληνικούς;
Ευχαριστώ
Με πρόλαβε ο φίλος απο την Λαμία :126:.............................
ΥΓ. Μιας και το dvd το αγόρασε πέρσι η κοπέλα μου, το manual πιθανότατα "έκανε φτερά" μόλις ανοίχτηκε το κουτί του... :108: θα ψάξω να το βρω μπας και διότι φαντάζομαι θα είναι χρήσιμο. Μήπως όμως έχεις καμιά ιδέα που θα μπορούσα να το βρω στο internet; Έριξα μια ματιά στο site της LG αλλά δεν βρήκα κάτι...
Προσπαθώ να βρω firmware για ένα Yamaha DVD-S559 που έχει ο αδερφός και δεν μπορεί να δει ελληνικά .srt. Έχω ψάξει όπου ξέρω και δεν ξέρω αλλά μάταια :110:
Καμμιά ιδέα :118:
Μόνο αν τα μετατρέψεις σε DVD, με κάποιο πρόγραμμα σαν το ConvertXToDVDΓια να δω downloaded mkv στο DVD Player μου πρέπει να το κάνω DVD? Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος? Εννοείται πως θέλω να βλέπω subs
Έχω το SONY DAV-DZ830W DVD-R/RW, DVD+R/RW, Div-X, J-PEG, VCD, OSD Και αναφέρει ότι υποστηρίζει DVD-R/RW, DVD+R/RW, Div-X, J-PEG, VCD, OSD
Το δοκίμασα, η λίστα κατεβαίνει. :107:γιατί δεν μπορώ να κατεβάσω την λίστα με τους players που υποστηρίζουν ελληνικούς υπότιτλους?
ενώ έχω κάνει register μου βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορώ....![]()
Mε το ConvertX2dvd παίρνεις ως μέγιστη ποιότητα προς το παρόν 720p. Η εικόνα είναι καλή -ανάλογα με το αρχείο που του βάζεις βέβαια.Και η ποιότητα για είναι DVD ή mkv?
Ρωτάω γιατί θέλω να δω ποιο φορμάτ μου δίνει την καλύτερη ποιότητα εικόνας στο dvd player μου & αν αξίζει τον κόπο να μετατρέπω τα Mkv σε DVD ή απλά να τα βλέπω στο PC...
Δεν τους εμφανίζει καθόλου?Παιδιά...ήθελα να ρωτήσω κάτι....αγόρασα για την κοπέλα μου το dvd PHILIPS dvp3350-12 και από το πράκτικερ έβαλα απο τορρεντ στο στικάκι 3-4 βίντεο LOST με srt υποτίτλους στα ίδια dir και δεν εμφανίζει τους υπότιτλους...γνωρίζει κανείς τι πρέπει να κανω?
Model DVP3350-12
FILE NAME DVP3350_12.BIN
VERSION 12.09.10.32
RISC OB.00.00.08
SERVO 57.10.00.00
REGION CODE 3