DVD player που παίζουν ελληνικούς υπότιτλους (*.srt) στα Divx/Xvid

Reaction score
0
ΣΚευτομαι να παρω αυτο το μοντελο
Samsung DVD P181
To εχει δομιμασει κανεις αν παιζει srt sub?
Thanks

Reaction score
0
ΣΚευτομαι να παρω αυτο το μοντελο
Samsung DVD P181
To εχει δομιμασει κανεις αν παιζει srt sub?
Thanks

Τελικα το πηρα και παιζει κανονικα με τους srt.
Το κολλημα που εφαγα ειναι οτι η ποιοτητα ειναι πολυ χειροτερη οταν το παιζω απο PCcube με το Bs player και τα δυο ειναι στην ιδια οθονη(Samsung FullHD 40')
Γιατο το κανει αυτο?

Reaction score
0
Απάντηση: DVD player που παίζουν ελληνικούς υπότιτλους (*.srt) στα Divx/Xvid

Χαίρεται κι από μένα.
Έχω ένα LG DVX 172. Είμαι εντελώς καινούριος στο "σπορ" αλλά όπως διάβασα μέσα στο θέμα, προκειμένου να παίξει ελληνικούς υπότιτλους το dvd, έκανα ένα cd που περιέχει το avi αρχείο και το αρχείο srt.
Ενώ λοιπόν ο συνδυασμός αυτός στο pc παίζει περίφημα, στο dvd ενώ μου δίνει την επιλογή ενεργοποίησης υποτίτλων μόλις τους επιλέγω μου εμφανίζει μη αναγνώσιμους χαρακτήρες - κοινώς ασυναρτησίες, ούτε καν "κινέζικα". Το αρχείο srt ανοιγμένο με notepad εμφανίζεται σωστότατο! αλλά όταν το ανοίγω με το Subtitle Workshop μου βγάζει και πάλι τους μη αναγνώσιμους χαρακτήρες που μου βγάζει και στο dvd.

Μπορείτε να μου πείτε γιατί γίνεται αυτό και πως να το αντιμετωπίσω;

Και κάτι ακόμη. Το avi αρχείο ενώ είναι ένα και μόνο αρχείο, έχει για το μισό της ταινίας αγγλικούς υπότιτλους. Για το υπόλοιπο μισό δεν έχει. Πώς εξηγείται αυτό και πως μπορώ να τους "απενεργοποιήσω" κρατώντας μόνο τους ελληνικούς;

Ευχαριστώ

Reaction score
0
Re: Απάντηση: DVD player που παίζουν ελληνικούς υπότιτλους (*.srt) στα Divx/Xvid

Χαίρεται κι από μένα.
Έχω ένα LG DVX 172. Είμαι εντελώς καινούριος στο "σπορ" αλλά όπως διάβασα μέσα στο θέμα, προκειμένου να παίξει ελληνικούς υπότιτλους το dvd, έκανα ένα cd που περιέχει το avi αρχείο και το αρχείο srt.
Ενώ λοιπόν ο συνδυασμός αυτός στο pc παίζει περίφημα, στο dvd ενώ μου δίνει την επιλογή ενεργοποίησης υποτίτλων μόλις τους επιλέγω μου εμφανίζει μη αναγνώσιμους χαρακτήρες - κοινώς ασυναρτησίες, ούτε καν "κινέζικα". Το αρχείο srt ανοιγμένο με notepad εμφανίζεται σωστότατο! αλλά όταν το ανοίγω με το Subtitle Workshop μου βγάζει και πάλι τους μη αναγνώσιμους χαρακτήρες που μου βγάζει και στο dvd.

Μπορείτε να μου πείτε γιατί γίνεται αυτό και πως να το αντιμετωπίσω;

Και κάτι ακόμη. Το avi αρχείο ενώ είναι ένα και μόνο αρχείο, έχει για το μισό της ταινίας αγγλικούς υπότιτλους. Για το υπόλοιπο μισό δεν έχει. Πώς εξηγείται αυτό και πως μπορώ να τους "απενεργοποιήσω" κρατώντας μόνο τους ελληνικούς;

Ευχαριστώ
Μπορείς να δοκιμάσεις 2 πραγματάκια.

1). Ανοιξε το αρχείο υποτίτλων με το notepad και κανε save σε κωδικοποίηση ansi.

2) Σελίδα 18 του manual

Πιέζεις το πλήκτρο subtitle στο τηλεκοντρολ για 3 περίπου δευτερόλεπτα, και επιλέγεις με τα βελάκια CP1253

Reaction score
0

Φίλε asxetius (που μόνο asxetius δε μου φαίνεσαι από αυτά που διάβασα εδώ μέσα) σε ευχαριστώ για την απάντηση. Όντως πατώντας το πλήκτρο subs το πρόβλημα λύθηκε...
Και πάλι ευχαριστώ :123:

ΥΓ. Μιας και το dvd το αγόρασε πέρσι η κοπέλα μου, το manual πιθανότατα "έκανε φτερά" μόλις ανοίχτηκε το κουτί του... :108: θα ψάξω να το βρω μπας και διότι φαντάζομαι θα είναι χρήσιμο. Μήπως όμως έχεις καμιά ιδέα που θα μπορούσα να το βρω στο internet; Έριξα μια ματιά στο site της LG αλλά δεν βρήκα κάτι...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: DVD player που παίζουν ελληνικούς υπότιτλους (*.srt) στα Divx/Xvid

.............................
ΥΓ. Μιας και το dvd το αγόρασε πέρσι η κοπέλα μου, το manual πιθανότατα "έκανε φτερά" μόλις ανοίχτηκε το κουτί του... :108: θα ψάξω να το βρω μπας και διότι φαντάζομαι θα είναι χρήσιμο. Μήπως όμως έχεις καμιά ιδέα που θα μπορούσα να το βρω στο internet; Έριξα μια ματιά στο site της LG αλλά δεν βρήκα κάτι...
Με πρόλαβε ο φίλος απο την Λαμία :126:

Reaction score
0
Φίλε Asxetius (και sorry για το offtopic) ο φίλος από τη Λαμία είναι από τη Δράμα, αλλά έμπλεξε στη Λαμία τα τελευταία 10-11 χρόνια! :121:

Reaction score
0
Προσπαθώ να βρω firmware για ένα Yamaha DVD-S559 που έχει ο αδερφός και δεν μπορεί να δει ελληνικά .srt. Έχω ψάξει όπου ξέρω και δεν ξέρω αλλά μάταια :110:

Καμμιά ιδέα :118:

Reaction score
0
Για να δω downloaded mkv στο DVD Player μου πρέπει να το κάνω DVD? Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος? Εννοείται πως θέλω να βλέπω subs

Έχω το SONY DAV-DZ830W DVD-R/RW, DVD+R/RW, Div-X, J-PEG, VCD, OSD Και αναφέρει ότι υποστηρίζει DVD-R/RW, DVD+R/RW, Div-X, J-PEG, VCD, OSD

Reaction score
0
Προσπαθώ να βρω firmware για ένα Yamaha DVD-S559 που έχει ο αδερφός και δεν μπορεί να δει ελληνικά .srt. Έχω ψάξει όπου ξέρω και δεν ξέρω αλλά μάταια :110:

Καμμιά ιδέα :118:

Δεν θυμάμαι κάποια άλλη λύση για το συγκεκριμένο μηχάνημα , εκτός της ενσωμάτωσης υποτίτλων. Π.χ προγράμματα τύπου AVIAddXSub

Για να δω downloaded mkv στο DVD Player μου πρέπει να το κάνω DVD? Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος? Εννοείται πως θέλω να βλέπω subs

Έχω το SONY DAV-DZ830W DVD-R/RW, DVD+R/RW, Div-X, J-PEG, VCD, OSD Και αναφέρει ότι υποστηρίζει DVD-R/RW, DVD+R/RW, Div-X, J-PEG, VCD, OSD
Μόνο αν τα μετατρέψεις σε DVD, με κάποιο πρόγραμμα σαν το ConvertXToDVD

Reaction score
0
Και η ποιότητα για είναι DVD ή mkv?

Ρωτάω γιατί θέλω να δω ποιο φορμάτ μου δίνει την καλύτερη ποιότητα εικόνας στο dvd player μου & αν αξίζει τον κόπο να μετατρέπω τα Mkv σε DVD ή απλά να τα βλέπω στο PC...

Reaction score
1
γιατί δεν μπορώ να κατεβάσω την λίστα με τους players που υποστηρίζουν ελληνικούς υπότιτλους?
ενώ έχω κάνει register μου βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορώ.... :(

Reaction score
0
γιατί δεν μπορώ να κατεβάσω την λίστα με τους players που υποστηρίζουν ελληνικούς υπότιτλους?
ενώ έχω κάνει register μου βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορώ.... :(
Το δοκίμασα, η λίστα κατεβαίνει. :107:

Reaction score
1
εγώ ακόμα προσπαθώ να κατεβάσω το attachment με τους players άλλα ακόμα τίποτα
μήπως έχει καμία σχέση με τα πόστ που έχεις κάνει?

Reaction score
1
εντωμεταξύ 1 χρόνο μετά που αγόρασα το IQ DV-390 το πηγα στο makro απ όπου το αγόρασα για να το στείλουν στο service επειδή δεν έπαιζε τα δισκάκια και μου το πήραν πίσω χωρίς δεύτερη κουβέντα (έπαθα πλάκα λέμε) και με το πιστωτικό αγόρασα ένα Philips DVP3360

Reaction score
0
Και η ποιότητα για είναι DVD ή mkv?

Ρωτάω γιατί θέλω να δω ποιο φορμάτ μου δίνει την καλύτερη ποιότητα εικόνας στο dvd player μου & αν αξίζει τον κόπο να μετατρέπω τα Mkv σε DVD ή απλά να τα βλέπω στο PC...
Mε το ConvertX2dvd παίρνεις ως μέγιστη ποιότητα προς το παρόν 720p. Η εικόνα είναι καλή -ανάλογα με το αρχείο που του βάζεις βέβαια.

Reaction score
0

Παιδιά...ήθελα να ρωτήσω κάτι....αγόρασα για την κοπέλα μου το dvd PHILIPS dvp3350-12 και από το πράκτικερ έβαλα απο τορρεντ στο στικάκι 3-4 βίντεο LOST με srt υποτίτλους στα ίδια dir και δεν εμφανίζει τους υπότιτλους...γνωρίζει κανείς τι πρέπει να κανω?

Model DVP3350-12
FILE NAME DVP3350_12.BIN
VERSION 12.09.10.32
RISC OB.00.00.08
SERVO 57.10.00.00
REGION CODE 3

Reaction score
0

Παιδιά...ήθελα να ρωτήσω κάτι....αγόρασα για την κοπέλα μου το dvd PHILIPS dvp3350-12 και από το πράκτικερ έβαλα απο τορρεντ στο στικάκι 3-4 βίντεο LOST με srt υποτίτλους στα ίδια dir και δεν εμφανίζει τους υπότιτλους...γνωρίζει κανείς τι πρέπει να κανω?

Model DVP3350-12
FILE NAME DVP3350_12.BIN
VERSION 12.09.10.32
RISC OB.00.00.08
SERVO 57.10.00.00
REGION CODE 3
Δεν τους εμφανίζει καθόλου?
ή
Δεν τους εμφανίζει σωστά?

Reaction score
0

Αγαπητοί Φορουματζίδες

Έχω κατεβάσει και εγκαταστήσει τις ελληνικές γραμματοσειρές. Χρησιμοποιόντας το λογισμικό Xilisoft Video Converter Ultimate, με την εισαγωγή ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ υποτίτλων σε ξένες ταινείες, διαπίστωσα πως ΔΕΝ μπορώ να διαβάσω κανένα υπότιτλο διότι εμφανίζεται στα αλαμπουρνεζικα με όλων των ειδών γραμματοσειρών ελληνικών και μή.

Παρακαλώ βοηθήστε με να βρεθεί το κατάλληλο Font ή Fonts. Το πρόγραμμα που εισάγει τους υποτίτλους μου δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσω οποιαδήποτε γραμματοσειρά φτάνει να είναι η ορθή!

Ευχαριστώ,
Αντώνης

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.830
Members
38.504
Νεότερο μέλος
leftos