LG 47LH9000

Reaction score
0
ΜΟΛΙΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΗΛ..ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!ΦΟΒΕΡΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ!!ΕΔΩ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΣΤΕΛ ΤΟΝ SAMSUNG ΑΛΛΑ ΠΑΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣ ΠΛΑΣΜΑ...ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ!!!ΜΕ 1300 ΕΥΡΩ ΤΕΤΟΙΑ ΤΗΛ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ!!!ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΚΑΚΟ...ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΤΣΟΥΜΠΑΛΗ ΣΑΝ ΣΧΕΔΙΟ!!!ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΜΠΟΡΕΣΩ ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΦΩΤΟ!!!

Reaction score
0
Απάντηση: LG 47LH9000

Καλορίζικη και καλές θεάσεις!

Σχεδιαστικά πάντως είναι όντως από τις πιο πλαστικοχοντρομούτσουνες που έχω δει...
Μπαίνει στο σαλόνι και εκτοξεύονται παντόφλες...

Reaction score
5

καλή διασκέδαση λοιπόν φίλε!

ως προς εικόνα και μόνο, σε τι διαφέρει απο την 47LH4000;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.472
Πάντως κάνοντας μια Βόλτα σήμερις απο γνωστή αλυσίδα (με όνομα που θυμίζει πλανήτη),μου έκανε εντύπωση η σειρά 9000 της lg.Aν και αρύθμιστες με ενεργοποιημένες όλες τις π@παρίτσες για(θεωρητικά) καλύτερη εικόνα,ήταν πολύ καλές.
Εντυπωσιακό μάυρο,ζωντανά χρώματα και αν με άφηναν να παίξω με τις ρυθμίσεις θα καταλάΒαινα τι ψάρια πιάνει και από κίνηση(γιατί έτσι όπως την είχαν ....τέλος πάντων).Ρε,μήπως να τους έλεγα ότι είμαι απ το AVSite;:138:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
111.796

Καλορίζικη!

Reaction score
0

καλή διασκέδαση λοιπόν φίλε!

ως προς εικόνα και μόνο, σε τι διαφέρει απο την 47LH4000;
Καταρχην σορρυ για τα κεφαλαια......πρωτα απ ολα εινα led με local diming οποιο σημαινει πολυ καλλυτερο μαυρο και χρωμα...!!πολυ πολυ ανωτερη κινηση!!!Μολις την τεσταρα με blue ray transformers επαθα την πλακα μου!!!Ηταν εντελως διαφορετικη ταινια.....επισης επαιξε fifa 10 και call of duty και ηταν απιστευτη ακομα και με τα 200 hz ανοιχτα!!!

Reaction score
0

Καλορίζικη και καλοθέατη.
Υποθέτω ότι τα 1300€ είναι τιμή από online shop?

Reaction score
0

Καλορίζικη και καλοθέατη.
Υποθέτω ότι τα 1300€ είναι τιμή από online shop?
Οχι...απο το audio show στον πειραια και η τιμη ειναι και απο ιντερνετ και απο το καταστημα!!!

Reaction score
0

Καλοριζικη τελικα φαινεται οτι η Lg κλεβει την παρασταση με αυτη τη σειρα αν και μεσα στο 2010 ολοι θα βγαλουν led με local diming οποτε θα εχουμε μια γενικοτερη εικονα αλλα η Lg εκανε κινηση ματ, μπραβο της και για τις τιμες που εχει.

Reaction score
0

Αγόρασα και εγω την LG LH9000 θελω να μαθω αν μπορω να βρω firmware για αυτην που και πως γίνετε?

Reaction score
0

Αγόρασα και εγώ την 42LH9000.
Ακόμα δεν έχω προλάβει να τη ρυθμίσω.
Τι settings χρησιμοποιείτε:

Reaction score
14

Καλορίζικη και καλες θεάσεις....
Ειδα την φωτο της ακι δεν καταλαβαινω αυτο που λες φίλε οτι δεν σου αρέσει πολυ το σχήμα της.... μια συνηθημμενη μεγαλη τηλεοραση είναι και απο οτι διαβαζω πολυ καλη σε εικόνα και σε τιμή.!!!
Μακάρι να μπορουσα να την έπερνα και έγω, αλλά τα οικονομικά μου.....δυστυχώς!!!
και πάλι ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ!!!!!!

Reaction score
0

Αγόρασα και εγώ την 42LH9000.
Ακόμα δεν έχω προλάβει να τη ρυθμίσω.
Τι settings χρησιμοποιείτε:
Εγω χρησιμοποιησα τις ρυθμισεις απο το cnet.com και εχω τελεια εικονα....!!!Παρεπιπτοντως μηπως ξερεις πως μπορουμε να κανουμε update στο firmware και αν υπαρχει καποιο νεο....!!!Πες μας και τις εντυπωσεις σου..

Reaction score
0

Είναι φανταστική!
Χρησιμοποίησα τα settings που δίνει το cnet αλλά μου φαίνονται όλα πολύ κόκκινα. Τώρα χρησιμοποιώ settings που πήρα από ελληνικό site (έχει κάνει review την τηλεόραση). Η εικόνα είναι καλύτερη αλλά κάτι λείπει.
To firmware δεν το έχω ψάξει. Η δικιά μου έχει το V03.04.00 .

Reaction score
0

Είναι φανταστική!
Χρησιμοποίησα τα settings που δίνει το cnet αλλά μου φαίνονται όλα πολύ κόκκινα. Τώρα χρησιμοποιώ settings που πήρα από ελληνικό site (έχει κάνει review την τηλεόραση). Η εικόνα είναι καλύτερη αλλά κάτι λείπει.
To firmware δεν το έχω ψάξει. Η δικιά μου έχει το V03.04.00 .
Ποιο ελληνικο site να τις δω και εγω...και η δικια μου αυτο εχει και απο οτι πηρα στην lg μου ειπαν οτι ακομα δεν εχει καποιο νεο firmware για την συγκεκριμενη.....

Reaction score
0
Φιλοι μου εχω μπει και εγω στο πειρασμο για αυτην ειμαι κατοχος μιας LG47 6000 Scarlet και λεω να την πουλησω να παρω αυτην.Απο design η Scarlet ειναι πολυ καλη ,βλεπω αυτα που λετε για την 9000 οτι δεν μετραει καθολου απο σχεδιαση , δεν ξερω αν αξιζει να κανω αυτην την αλλαγη ,ειναι και οτι η δικια μου δεν εχει Mpeg4 και δεν θελω να γεμισω συσκευες στο σαλονι ,εκτος αυτου θελω να δω ποσο μεγαλη διαφορα εχει αυτη σαν Led απο τη δικια μου .
Σε γνωστο μαγαζι που ειχα παει ειχα δει 2 Samsung η μια με Led η αλλη χωρις και ηταν εμφανης η διαφορα τους στην εικονα ,πιστευω οτι και εδω θα ειναι ιδια η διαφορα.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: LG 47LH9000

Φιλοι μου εχω μπει και εγω στο πειρασμο για αυτην ειμαι κατοχος μιας LG47 6000 Scarlet και λεω να την πουλησω να παρω αυτην.Απο design η Scarlet ειναι πολυ καλη ,βλεπω αυτα που λετε για την 9000 οτι δεν μετραει καθολου απο σχεδιαση , δεν ξερω αν αξιζει να κανω αυτην την αλλαγη ,ειναι και οτι η δικια μου δεν εχει Mpeg4 και δεν θελω να γεμισω συσκευες στο σαλονι ,εκτος αυτου θελω να δω ποσο μεγαλη διαφορα εχει αυτη σαν Led απο τη δικια μου .
Σε γνωστο μαγαζι που ειχα παει ειχα δει 2 Samsung η μια με Led η αλλη χωρις και ηταν εμφανης η διαφορα τους στην εικονα ,πιστευω οτι και εδω θα ειναι ιδια η διαφορα.
Θα σου προτεινα να την παρεις με ανοιχτα ματια γιατι για μενα εχει την καλλυτερη εικονα σε Lcd και ενταξει η σχεδιαση μπορει να μην ειναι οτι καλλυτερο αλλα οχι οτι δεν ειναι και εντυπωσιακη.....!!!ειναι μια τηλέοραση κανονικοτατη!!!Εκτος των αλλων την δουλευω απο το πρωι μεχρι το βραδυ συνεχομενα και η τηλεοραση δεν ζεστενεται ποτε!!!!!

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.418
Members
38.696
Νεότερο μέλος
Spiromag