LG 47LH9000

Reaction score
0
Κι εγώ μια από τα ίδια φίλε μου, με κάρτα από τις 20/01/2010 και περιμένω... Μου είπαν περίπου 15 μέρες, θα έρθει από την αντιπροσωπεία της LG

Reaction score
0
χαιρετιζω τη παρεα,εγω παλι εδωσα τη παραγγελια μου στις 31/1,με ειπανε για 15 μερες....λετε να με παρει παραπανω;

Reaction score
0
15 εργάσιμες...Δηλαδή περίπου στο 20ήμερο να περιμένεις φίλε μου. Εγώ πάντως ακόμα περιμένω...

Reaction score
0
για τους κατοχους της τηλεορασης....δεν ξερω αν εχει την δυνατοτητα να παιζει αρχεια απο την usb αυτη η συγκεκριμενη τηλεοραση,αν οχι δοκιμαστε αυτο http://http://lgusb.wikispaces.com/ και κατα προτιμηση καντε το κολπο με το τηλεκοντρολ για πιο σιγουρα

Reaction score
0
Απάντηση: Re: LG 47LH9000

για τους κατοχους της τηλεορασης....δεν ξερω αν εχει την δυνατοτητα να παιζει αρχεια απο την usb αυτη η συγκεκριμενη τηλεοραση,αν οχι δοκιμαστε αυτο http://http://lgusb.wikispaces.com/ και κατα προτιμηση καντε το κολπο με το τηλεκοντρολ για πιο σιγουρα
Παίζει κανονικά από τη θύρα USB. Έχω συνδέσει στικάκι αλλά και εξωτερικό δίσκο WD 500GB και αναπαράγει αρχεία .mkv καθώς και φωτογραφίες. Το πρόβλημα είναι ότι ταινίες με ήχο DTS παίζουν αλλά χωρίς τον ήχο.

Reaction score
0
καποιες απωλειες θα υπαρχουν λογικα αλλα ετσι και αλλιως εσυ απο την τν θα ακους οποτε δεν νομιζω να ειναι μεγαλη η διαφορα.
Δεν ξερω να σου πω και σιγουρα,θα πρεπει να συνδεσεις ενα player κανονικα να σου παιξει το αρχειο αυτουσιο και στα καπακια απο το usb το ιδιο αρχειο με ac3 ηχο για να καταλαβεις αν υπαρχει καποια ουσιαστικη διαφορα

Reaction score
0

καποιες απωλειες θα υπαρχουν λογικα αλλα ετσι και αλλιως εσυ απο την τν θα ακους οποτε δεν νομιζω να ειναι μεγαλη η διαφορα.
Δεν ξερω να σου πω και σιγουρα,θα πρεπει να συνδεσεις ενα player κανονικα να σου παιξει το αρχειο αυτουσιο και στα καπακια απο το usb το ιδιο αρχειο με ac3 ηχο για να καταλαβεις αν υπαρχει καποια ουσιαστικη διαφορα
Ωραία αν δεν κάνουμε καμία μετατροπή και κρατήσουμε τον ήχο σε επίπεδο DTS μπορούμε να συνδέσουμε τον εξωτερικό σκληρό δίσκο με την τηλεόραση για να έχουμε εικόνα αλλά επίσης να συνδέσουμε τον εξωτερικό δίσκο με ένα AV receiver 5.1 για αναπαραγωγή του ήχου από εκεί; γίνεται αυτή η σύνδεση; το ζητούμενο είναι μήπως μπορούμε να δούμε και να ακούσουμε αρχεία (.mkv με DTS) με τη βοήθεια εξωτερικού ενισχυτή 5.1 χωρίς απαραίτητα την αγορά εξωτερικού player. Το έχει δοκιμάσει κάποιος;

Reaction score
0
δεν γινεται αυτο που λες φιλε μου.
δεν υπαρχει δισκος με εξοδο ηχου γιατι ο δισκος δεν ειναι player.
η μονη λυση για να μην παρεις player ειναι η μετατροπη απο οσο ξερω σε ac3.

Reaction score
0

δεν γινεται αυτο που λες φιλε μου.
δεν υπαρχει δισκος με εξοδο ηχου γιατι ο δισκος δεν ειναι player.
η μονη λυση για να μην παρεις player ειναι η μετατροπη απο οσο ξερω σε ac3.
Αν συνδέσουμε το δίσκο με τον AV Receiver μέσω USB και μετά το AV Receiver με την TV μέσω HDMI θα περάσει η εικόνα ή πάπαλα;

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: LG 47LH9000

Αν συνδέσουμε το δίσκο με τον AV Receiver μέσω USB και μετά το AV Receiver με την TV μέσω HDMI θα περάσει η εικόνα ή πάπαλα;
Δεν έχουν τέτοιο player οι A/V. Μουσικά αρχεία μπορεί, αλλά αυτά που λες όχι.

Η λύση είναι ένα media player που στέλνει εικόνα και ήχο στον A/V και από κει στην TV, ή ήχο στον AV και εικόνα στην TV.

Πιο συγκεκριμένα δοκίμασα τόσο ένα WD TV live και ένα εξωτερικό σκληρό έτσι (WD passport).

Να πω πως ο ενσωματομένος player της δικής μου TV (LH5000) αναγνώρισε τον φορμαρισμένο δίσκο κατά NTFS και η matroska ξεκίνησε αλλά χωρίς ήχο λόγω DTS. Το WD live στον A/V και από κει εικόνα στην TV όλα ΟΚ. Αν έκανε και bitstreaming τα HD audio formats θα ήταν όλα άψογα.

Reaction score
0
Μετα απο επικοινωνια που ειχα σημερα με το καταστημα που εκανα την παραγγελια μου ειπαν οτι τελικα οι 47LH9000 μπαινει Ελλαδα την Δευτερα και σε 7 εργασιμες θα γινουν ολες οι παραδοσεις.Υπομονη αλλη μια βδομαδα !!!!!!!!!!

Reaction score
0
Μετα απο επικοινωνια που ειχα σημερα με το καταστημα που εκανα την παραγγελια μου ειπαν οτι τελικα οι 47LH9000 μπαινει Ελλαδα την Δευτερα και σε 7 εργασιμες θα γινουν ολες οι παραδοσεις.Υπομονη αλλη μια βδομαδα !!!!!!!!!!
ευχαριστουμε για τη πληροφορια φιλε μου. Απλα μενει να μας τη δωσουν κι εμας μεσα στην εβδομαδα και να μη χρειαστει να περιμενουμε κι αλλη μια.........

Reaction score
0
Απάντηση: LG 47LH9000

τι παραγγείλαμε ρε π@%στη μου! Ελπίζω να αξίζει η αναμονή. Ευχαριστούμε φίλε την ίδια ενημέρωση είχα και εγώ από το κατάστημα

Reaction score
0
Καλοριζικη σε ολους τους κατοχους,καλες θεασης κ υπομονη σε οσους την περιμενουν.Αντε ευχομαι μεχρι το πασχα να την εχω παρει κι εγω

Reaction score
8

Γειά σας παιδιά

Προσθέστε κι άλλον έναν μελλοντικό κάτοχο μιας 47LH9000 στην παρέα.
Εχω παραγγείλει από τις 25/1 και ακόμη αναμένω αλλά τα νέα του φίλου Leon ήταν ενθαρρυντικά. Για να δούμε πότε θα παραλάβουμε.

Γιάννης

Reaction score
0

τι παραγγείλαμε ρε π@%στη μου! Ελπίζω να αξίζει η αναμονή. Ευχαριστούμε φίλε την ίδια ενημέρωση είχα και εγώ από το κατάστημα
Αξίζει η αναμονή αλλά περισσότερο αξίζει η τηλεόραση. Θα αποζημειωθείτε σε ποιότητα εικόνας και απουσία προβλημάτων.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.418
Members
38.696
Νεότερο μέλος
Spiromag