LG 47LH9000

Reaction score
32
Απάντηση: Re: LG 47LH9000

μα και το manual της, το ίδιο γράφει, ότι αναγνωρίζει σκληρούς ntfs!
Γιαυτό αναρωτιέμαι, μήπως το πρόβλημα ειναι στο ότι το κουτάκι είναι toshiba, και ο δίσκος ειναι wd....
Το κουτί της Toshiba είναι με εξωτερική παροχή ρευματος?

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Re: LG 47LH9000

Το κουτί της Toshiba είναι με εξωτερική παροχή ρευματος?
ναι!

ΥΓ: Θυμηθηκαμε με ενα φίλο, ότι το συγκεκριμένο δίσκο, τον είχε αναγνωρίσει παλαιότερα η τηλεόραση.
Από τότε, δε μεσολάβησε τίποτα μεχρι σήμερα....
γγγκκκρρρρ....

Reaction score
8
Απάντηση: LG 47LH9000

Προσπάθησε να αλλάξεις κουτάκι.

Εμένα πάντως ότι δίσκο σε NTFS και να του βάλω, τον διαβάζει κανονικά. Απλά χρειάζεται εξωτερική τροφοδοσία.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.471

ναι!

ΥΓ: Θυμηθηκαμε με ενα φίλο, ότι το συγκεκριμένο δίσκο, τον είχε αναγνωρίσει παλαιότερα η τηλεόραση.
Από τότε, δε μεσολάβησε τίποτα μεχρι σήμερα....
γγγκκκρρρρ....
Mήπως δεν έχει γινει σωστή κάποια στιγμή και δεν τον αναγνωρίζει;
Για δοκίμασε με το με το pc

Reaction score
1

Mήπως δεν έχει γινει σωστή κάποια στιγμή και δεν τον αναγνωρίζει;
Για δοκίμασε με το με το pc
τι..σωστη εννοεις?
με το pc δουλεύει ο εξωτ.σκληρός!

Reaction score
1
Λοιπόν, τη λύση μου την πρότεινε κάποιο παιδί σε άλλο φόρουμ, και είχε ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο!
απλά, πριν να ξεσυνδέσω τον σκληρό από τον υπολογιστή, πρέπει να κανω safely remove hardware!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(αλλιώς, ο συγκεκριμένος σκληρός "κλείδωνε" και δεν αναγνωριζόταν)!

Για να σταματήσει αυτός ο α-συγχρονισμός μεταξύ ήχου και εικόνας σε όλα τα avi k mkv, τι ρυθμίσεις χρειάζονται?

Reaction score
1
Λοιπόν, για τον περίφημο α-συγχρονισμό μεταξύ ήχου και εικόνας σε όλα τα avi k mkv, δε χρειάζονται ρυθμίσεις!
Mετα το firmware update,Με το που συνέδεσα τον ήχο με το home cinema με οπτική ίνα, ο ήχος συγχρονιστηκε...

Reaction score
0

καλησπερα σε ολους.....κατεβασα το firmware update 3.65 αλλα δεν εχω καποιο προγραμμα για να μου το ανοιξει...το εχω κατεβασει σε στικακι...ξερετε κατι..

Reaction score
0

Είναι ζιπαρισμένο το αρχείο;
οχι...μου βγαζει ενα ασπρο αρχειο και οταν παταω να το ανοιξω μου βγαζει ενα μην..οτι τα windows δεν μπορουν να το ανοιξουν...το κατεβασα απο το σαιτ της lg...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.471
Δεν έχει κάποια κατάληξη το αρχείο;
Πάντως το πιθανότερο είναι να μην χρειάζεται να ανοίξει μέσω υπολογιστή αλλά να το συνδέσεις στην τηλεόραση σε ένα στικάκιι που να έχει μόνο το αρχείο αυτό μέσα.

Reaction score
0

επιτέλους έγινα κατοχος της lh9000....πρωτες εντυπωσεις αριστες....για led λιγο ογκωδης αλλα για να το αντιληφθεις θα πρεπει να πας απο τα πλαγια ειδαλως απο μπροστα μια χαρα...το plaisio μεχρι και την προηγουμενη εβδομαδα την ειχε ετοιμοπαραδοτη.

Reaction score
8

Καλορίζικη!!!!!

Εύχομαι να την ευχαριστηθείς όσο κι εγώ!!! Στάθηκες πολύ τυχερός με τα διαθέσιμα κομμάτια και έκανες μια πολύ συμφέρουσα αγορά! Μπράβο!

Περιμένουμε εντυπώσεις....

Reaction score
0

οχι...μου βγάζει ένα άσπρο αρχείο και όταν πατάω να το ανοίξω μου βγαζει ενα μην..οτι τα windows δεν μπορουν να το ανοιξουν...το κατεβασα απο το σαιτ της lg...

το συνδέσεις στην τηλεόραση σε ένα στικάκιι που να έχει μόνο το αρχείο αυτό μέσα καλορίζικη εγώ έχω την sl9000 led''''''Καλοθέατη!

Reaction score
0

οχι...μου βγαζει ενα ασπρο αρχειο και οταν παταω να το ανοιξω μου βγαζει ενα μην..οτι τα windows δεν μπορουν να το ανοιξουν...το κατεβασα απο το σαιτ της lg...
το αρχείο που κατεβάζεις από ότι είδα ειναι .zip . Άρα συμπιεσμένο. Πρέπει να το αποσυμπιέσης με το winzip, winrar κλπ, και θα σου εμφανιστεί ενα αρχείο με κατάληξη .bin .
Όπως αναφέρεται κ στις οδηγίες, πρέπει να αντιγράψεις το αρχείο με κατάληξη .bin σε ένα άδειο στικάκι φορμαρισμένο σε fat32, να το κουμπώσεις στην τηλεόραση ενώ είναι σβηστή, να την βάλεις σε λειτουργεία κ να περιμένεις να το αναγνωρίσει κ να τελειώσει η αναβάθμιση μετά από 2 εως 5 λεπτά.

Reaction score
0

το αρχείο που κατεβάζεις από ότι είδα ειναι .zip . Άρα συμπιεσμένο. Πρέπει να το αποσυμπιέσης με το winzip, winrar κλπ, και θα σου εμφανιστεί ενα αρχείο με κατάληξη .bin .
Όπως αναφέρεται κ στις οδηγίες, πρέπει να αντιγράψεις το αρχείο με κατάληξη .bin σε ένα άδειο στικάκι φορμαρισμένο σε fat32, να το κουμπώσεις στην τηλεόραση ενώ είναι σβηστή, να την βάλεις σε λειτουργεία κ να περιμένεις να το αναγνωρίσει κ να τελειώσει η αναβάθμιση μετά από 2 εως 5 λεπτά.
Σας ευχαριστω ολους παιδια...τα καταφερα!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.407
Members
38.698
Νεότερο μέλος
Spiromag