LG BD390 Bluray & Mkv Player !!!

Reaction score
89
Το δέκτης ή πομπός νομίζω ότι δεν ισχύει ακριβώς γιατί δέκτης σκέτος δεν υπάρχει, εκπέμπει κιόλας...Η ερώτηση ήταν απλής περιέργειας.

Reaction score
0
Απάντηση: LG BD390 Bluray & Mkv Player !!!

Ναι όντως έχεις δίκιο.

Πάντως, νομίζω οτι αν δεν βρεί κάπου να συνδεθεί όταν ανοίξει, απενεργοποιείται. Καθώς αν ανοίξω το ασύρματο, δεν συνδέεται όση ώρα και να περιμένω. Ή πρέπει να πάω στα settings ή να το κλείσω και ανοίξω πάλι.

Επι της ευκαιρίας, το λειτουργικό του μου κάνει κάτι τσαλιμάκια. Τυχαίνει καμιά φορά να κολλάει το menu του, ή όταν τελειώνει μια ταινία (όχι απο δισκάκι) να κολλάει σε μαύρη οθόνη, να μην υπακούει στις εντολές του τηλεχειριστήριου και μετά απο λίγο να κλείνει.

Reaction score
0

Καλημέρα.
Πρώτο μήνυμα στο Φόρουμ και βεβαίως γεμάτο απορίες λόγω του ότι δεν έχω επαρκείς γνώσεις του αντικειμένου.

Από το ψάξιμο στο δίκτυο και κυρίως εδώ κατέληξα ότι το lg bd390 καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες μου. Μου προέκυψαν όμως οι παρακάτω απορίες -ερωτήσεις:

1. Με τί ενισχυτή να το συνδυάσω;
2. Με τί ηχεία να το συνδυάσω; Με ενδιαφέρουν ηχεία για χρήση τόσο για home cinema όσο και για μουσική. Επίσης με ενδιαφέρει τα πίσω ηχεία να είναι ασύρματα (άραγε υπάρχει αυτή η δυνατότητα;).

Το budget μου είναι γύρω στα 1000€ μαζί με το player. Οπότε απομένουν περίπου 750€ για ηχεία και ενισχυτή.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε πρόταση...

Reaction score
0
Το συνδιασμο του παραπανω με το σονυ Dav-dz880 στην τιμη που λες θα τον θεωρουσα παρα πολυ καλο>>>>

Reaction score
0
Κάποιες επιπλέον ερωτήσεις προς τους κατόχους BD390-370:
1. Υπότιτλους ενσωματωμένους σε mkv παίζει απ το BD drive? Απ το USB? Απ το δίκτυο?
2. Τελικά έβαλε κάποιος το καινούργιο firmware του BD370 να μας πει αν τελικά απέκτησε ΝTFS απ το USB γιαυτούς που δεν θέλουν να πάρουν το 390?
3. To 370 παίζει DVD DL με mkv 6-7GB?

Ευχαριστώ:105:

Reaction score
0

Έχω το 390 με το τελευταίο firmware.

1) Τα παίζει όλα κανονικά. Απο όποια πηγή και να επιλέξεις την αναπαραγωγή.
2) Για το 370 δεν ξέρω, πάντως στο 390, stickάκι 16Gb σε NTFS που σύνδεσα, το αναγνώρισε κανονικά.

Πάντως, μου κάνει αρκετά τσαλιμάκια το 390 όταν παίζω μέσω Wifi. Έχω σε ένα φάκελο πολλά επεισόδια απο μια σειρά. Όταν τελειώνει το ένα, αυτόματα παίζει το επόμενο. Σχεδόν 9/10 φορές, όταν πάει στο επόμενο, δεν έχω υπότιτλους. Αν πατήσω stop και ξανά play, τους πέρνει. Αλλά και πάλι, τυχαίνει να κολλάει τελείως η συσκευή και να χρειάζεται "reboot" (κλείσε - άνοιξε). Συν οτι συχνά επίσης πετά και network errors.

Ευτυχώς όλα αυτά τυχαίνουν μόνο όταν πάει να αλλάξει επεισόδιο ή όταν πάω να βάλω νέο. Κατά την αναπαραγωγή όλα κυλούν νορμάλ.

Reaction score
0
Πηρα και εγω το μηχανακη. Πρωτες εντυπωσεις σε συγκριση με το WDTV.

Δεν παιζει ts,tp και wmv

Οι υπότιτλοι δεν μπορουν να μεγαλώσουν.

Οταν συνδεουμε σκληρο δισκο δεν εχει μικρογραφιες στα αρχεια ενω απο το δικτυο εχει.

Μεσω ασυρματου δικτυου παιζει ανετα μεχρι 720p

Η αναπαραγωγη σε Samsung UE40B7000 εινα πιο ομαλη στα 24Κhz και σε auto το Resolution

H ποιοτητα της εικονας ειναι σαφως καλιτερη στο WD TV χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν ειναι πολυ καλη

Καποιος παντως που ξερει καλα Αγγλικα ας τους εγραφε κατι. Εχω περασει το f/w 529

Reaction score
0

loufjohn, μιας και βλέπω οτι παίζεις και εσύ ταινίες ασύρματα, μπορείς να μου πεις κάτι;

Όταν τελειώσει η προβολή της ταινίας, γυρνάει πίσω στο menu ή σου πετάει "Network Error Occured"; Εμένα μου το κάνει πάντα, είτε βλέπω κάτι ασύρματα ή ενσύρματα και μου σπάει τα νεύρα. Κάποιες φορές κιόλας κολλάει σε μαύρη οθόνη, δεν υπακούει σε καμία εντολή και περιμένω να κλείσει μόνο του.

Το mail με προτάσεις για το επόμενο firmware θα το στείλω σίγουρα, οπότε ότι συγκεντρώσουμε εδώ καλό θα είναι ώστε να συμπεριλάβω όσο το δυνατόν περισσότερα.

Reaction score
0
Οχι δεν μου το κανει. Δεν μπορω να δω ομως ταινια 1080p κανει πολυ μεγαλο σπασιμο. Αλλα και ταινιες με 720p οταν εχουν ηχο DTS κανουν σπασιμο. Αυτο ομως ειναι θεμα ασυρματου δικτυου και οχι του LG. Ελπιζω αμεσα να στειλουμε e-mail για καινουργιο firmware. Ειναι γνωστα τι χρειαζομαστε:
Μεγεθος υποτιτλων
Μικρογραφιες
Να μην βγαινει το μηνυμα πριν αρχισει καποια ταινεια οτι το αρχειο ειναι προβληματικο ενω το παιζει κανονικα
Ελπίζω sorath να κανεις την κινηση και να στειλεις e-mail.
Σε ευχαριστω εκ μερους ολων εκ το προτερων

Reaction score
0

ΟΚ, μάλλον τότε είναι θέμα firmware. Γιατί σε εμένα απο USB Stick ή δίσκο μου δείχνει τα αρχεία και ως μικρογραφίες.

Reaction score
0
Εχω το 529 και δεν μου δειχνει το εξωφυλλο της ταινιας αλλα το γνωστο κινηματογραφικο καρουλι. Αυτο εννοεις sorath;

Reaction score
0

Ώπα μάλλον κατάλαβα λάθος. Μικρογραφίες (thumbnails) δεν βλέπω πουθενά, παντού το κινηματογραφικο καρουλι. Νόμιζα οτι έλεγες για τον τρόπο προβολής των αρχείων, απο μια σειρά που είναι η αρχική σε μικρότερα εικονίδια.

Πρέπει να τσεκάρω ποιά έκδοση firmware έχω, αν και του έχω κάνει την αναβάθμιση που κάνει μόνο του μέσω internet.

Reaction score
0

Για τους υπότιτλους που αναφέρετε είναι καθαρά θέμα κωδικοποίησης. Υπάρχει η κλασικη utf-8 που μπορεί να εμφανίσει και ελληνικούς χαρακτήρες και υπάρχει και η windows ελληνική κωδικοποίηση iso 8869-7 η cp1253.
Ολές αυτές οι συσκευές που τρέχουν linux(οπώς και η lg) έχουν default κωδικοποίηση την utf-8 γιαυτό και τα κινέζικα στα .str αρχεία και γιαυτό και απατείτε από εμάς να επιλέγουμε στο μενού τους "ελληνικα" για να εμφανιστούν σωστά.

Reaction score
0
Ενω με τα windows vista δεν εχω κανενα προβλημα δικτυωσης με τα windows 7 αρνειται να βρει τον διακομιστη. Εννοειται οτι η συνδεση με το ρουτερ ειναι κανονικη.
Καμμια βοηθεια;

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Ενω με τα windows vista δεν εχω κανενα προβλημα δικτυωσης με τα windows 7 αρνειται να βρει τον διακομιστη. Εννοειται οτι η συνδεση με το ρουτερ ειναι κανονικη.
Καμμια βοηθεια;
Ίσως είναι το ίδιο πρόβλημα που έχω και εγώ με το wdtvlive. Χρειάζεσαι μάλλον ένα προγραμματάκι που να λειτουργεί ως media server.

Εγώ χρησιμοποιώ το TVersity.

Reaction score
0

Παιδιά εγώ θα ήθελα να ρωτήσω κάτι άλλο με για το 390 μιας και είμαι κι΄εγώ κάτοχος αυτού. Εγώ το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι το εξής: Βασικά παίζω αρχεία mkv 720p & 1080p με ήχο DTS. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν μπορώ να απολαύσω καμία ταινία λόγω του ότι μου κάνει σπασίματα ο ήχος. Πραγματικά είναι πολύ εκνευριστικό, με αποτέλεσμα για να συνεχίσω να βλέπω την ταινία να γυρνάω τη ρύθμιση του ήχου σε μία επιλογή μέσα από το μενού του που λέει στερεοφωνικό PCM αν θυμάμαι καλά.
Οι ταινίες που παίζω να σας πω αμέσως ότι είναι κατεβασμένες, και όχι original. Δεν έχω παίξει ακόμα original bluy ray.
Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα, με σπάσιμο του DTS; Κάποια γνώμη για το τι μπορεί να φταίει;
Κατά τ' άλλα, το μηχανάκι υπερκαλύπτει τις δικές μου απαιτήσεις. Το μόνο που με εκνεύρισε αρχικά και μέχρι να το βρω, ήταν η σύνδεση με το you tube. Βρε τι αυτόματες ip του έβαζα τι καρφωτές, ενώ μου έδειχνε επιτυχία σύνδεσης με το δίκτυο, στο διαδίκτυο δεν έλεγε να μπει. Το πρόβλημα λύθηκε όταν μου ήρθε η ιδέα να χαμηλώσω την ανάλυση από 1080 στα 720. Κατά ένα περίεργο τρόπο συνδέθηκε αμέσως.
Πάντως αν κανείς έχεις κάποια ιδέα, σχετικά με το σπάσιμο του ήχου, ας μου πει.

L

LLLEFTERIS

Guest

Τελικα μετα το 529 τελος τα firmware βλεπω να το παρατησανε το θεμα.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.137
Members
38.536
Νεότερο μέλος