LG BD390 Bluray & Mkv Player !!!

Reaction score
0
Απάντηση: LG BD390 Bluray & Mkv Player !!!

2 εερωτησεις , ειμαι και εγω απο τους τυχερους κατοχους του player και εχω δυο προβληματα , το
1. δεν το βλεπω δικτυακα
2. δεν παιζει ελληνικους υποτιτλους απο srt αρχεια
Δεν γίνεται να μην παίζει υπότιτλους από srt αρχεία, δίοτι το ίδιο player έχω και δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα. Τα διαβάζει κανονικά. Κοίτα μήπως έχεις απενεργοποιήσει κατά λάθος τους υπότιτλους, (αν και το θεωρώ απίθανο). Επίσης θα πρέπει η ταινία και οι υπότιτλοι να έχουν το ίδιο όνομα.

Όσον αφορά στη δικτύωση, εφόσον κάνεις όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις και τη σύνδεση, χαμήλωσε την ανάλυση του στα 720 και προσπάθησε ξανά. Θα δεις ότι θα συνδεθείς κανονικά.:126:

Reaction score
0
Με ασυρματη δικτυωση παιζει πολυ καλα τα 1080p με ηχο DD5.1 αλλα με διακοπες με ηχο DTS. Με ασυρματη δικτυωση τα παιζει αψογα. Το προβλημα μου ειναι οτι σε ατακτα χρονικα διαστηματα χανει την δικτυωση (μου ζητα παλι τον διακομιστη). Δεν ξερω αν φταει το Pc η to Lg . Δεν εχω δοκιμασει μεσα απο τα Windows 7 με το Nero Home

Reaction score
0

Για τους κατοχους του 390 εχω μερικες ερωτησεις που αν ειδα καλα μαλλον δεν εχουν απαντηθει και για μενα θα παιξουν καθοριστικο ρολο στο αν θα αγορασω αυτο το μοντελο ή οχι:

1. Μπορει (δοκιμασμενα) να διαβασει απο την usb θυρα δισκο (ntfs) 1.5ΤΒ και να παιξει κανονικα 1080p mkv απο αυτον? (ρωτω γιατι ειδα καπου οτι υποστηριζει μεχρι 1204GB!)

2. Μπορει να αναγνωρισει απο σκληρο δισκο φακελο που περιεχει ενα ολοκληρο (rip-αρισμενο) BLURAY disk (με τους υποφακελους "BDMV", "STREAM" κλπ) και να το αναπαραγει σαν κανονικο bluray δισκο με τα μενου του, τα εξτρα κλπ (οπως το κανει πχ το power dvd)? (εννοειται εμπεριεχεται η ερωτηση "μπορει να αναπαραγει m2ts αρχεια?")

3. Μπορει απο ενσυρματη (απο ασυρματη ειναι επιφοβο) συνδεση (100mbps) να αναπαραγει αψογα mkv 1080p DTS απο τον υπολογιστη του δικτυου? (τοσο οσον αφορα την ποιοτητα αναπαραγωγης οσο και τα προβληματα που αναφερονται περι διακοπης στη συνδεση (μηπως φταιει το ρουτερ σας?))

Reaction score
0
giorginho μεχρι 1Gb που εχω εγω αψογα. Για bluray rip δεν εχω δοκιμασει απο ενσυρματο δικτυο αψογα. Γενικα αξιζει με το παραπανω τα λεφτα του.

Reaction score
0

ξερει κανεις να πει σχετικα με αυτο εδω??? vudu

http://www.vudu.com/product_lg.html

τι ακριβως ειναι?

και κατι ακομη περιμεω τον denon 1910 και δεν ξερω πως να τον συνδεσω με το 390 ειναι καλυτερα να στειλω 7 αναλογικα , 1 hdmi , coax η οπτικη ινα για να εχω καλυτερο αποτελεσμα στον ηχο και τη ρυθμιση να κανω μεσα απο το 390 σε σχεση με την συνδεση ? πρωτος ενισχυτης ειναι και ειμαι ασχετος με το θεμα , για την εικονα δεν με ενδιαφερει την στελνω απευθειας στην τηλεοραση και απο οτι ακουσα δεν εχει και μεγαλη διαφορα αν περασω απο τον ενισχυτη πρωτα .

L

LLLEFTERIS

Guest

ξερει κανεις να πει σχετικα με αυτο εδω??? vudu

http://www.vudu.com/product_lg.html

τι ακριβως ειναι?

και κατι ακομη περιμεω τον denon 1910 και δεν ξερω πως να τον συνδεσω με το 390 ειναι καλυτερα να στειλω 7 αναλογικα , 1 hdmi , coax η οπτικη ινα για να εχω καλυτερο αποτελεσμα στον ηχο και τη ρυθμιση να κανω μεσα απο το 390 σε σχεση με την συνδεση ? πρωτος ενισχυτης ειναι και ειμαι ασχετος με το θεμα , για την εικονα δεν με ενδιαφερει την στελνω απευθειας στην τηλεοραση και απο οτι ακουσα δεν εχει και μεγαλη διαφορα αν περασω απο τον ενισχυτη πρωτα .
Τον 1910 με hdmi θα τον βαλεις απο την στιγμη που εχει ολα τα φορματ ηχου ο ενισχυτης δεν ειναι αναγκη να τον βαλεις με αλλον τροπο.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.434

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: LG BD390 Bluray & Mkv Player !!!

Τον 1910 με hdmi θα τον βαλεις απο την στιγμη που εχει ολα τα φορματ ηχου ο ενισχυτης δεν ειναι αναγκη να τον βαλεις με αλλον τροπο.
απλα ελεγα να μην χρειαστω και δευτερο hdmi γιατι ειναι και πανακριβα αυτο που εχω τωρα 99 ευρω πηγε ,βασικα εναλακτικη και καλυτερη υπαρχει η οτι καλυτερο ειναι το hdmi? ακομη ενα ερωτημα , πως να ρυθμισω το 390 για να περνει τον ηχο ο ενισχυτης ωστε να αποδιδει καλυτερα? εχει κατι ρυθμισεις οπως pcm, pass throught ...

Υπηρεσία οn line παρακολούθησης ταινιών.
Μόνο στο Αμέρικα απ ότι ξέρω.

http://www.vudu.com/product_overview.html
εχεις ιδεα αν μπορουμε με καποιον τροπο να δουμε στο Ελλαδα π.χ αν κατεβασουμε το firm απο το αμερικανικο 390 θα κανουμε δουλεια???

Reaction score
0

σημερα εστησα τον denon 1910 με τα ηχεια canton movie 80 cx , θα ηθελα να σας ρωτησω αν υπαρχει κανενα demo με 5.1 ηχο; στην ουσια θελω ενα οπτικουακουστικο υλικο που να βλεπω ενα αντικειμενο στη tv και αναλογα με το ποια θεση εχει στη τηλεωραση να ακουω και τον ηχω ωστε να δω το αποτελεσμα και να τα calibraro σωστα .

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.434
εχεις ιδεα αν μπορουμε με καποιον τροπο να δουμε στο Ελλαδα π.χ αν κατεβασουμε το firm απο το αμερικανικο 390 θα κανουμε δουλεια???
Απ ότι ξέρω καταγράφει ip και χρειάζεται αμερικάνικη πιστωτική οπότε δεν είναι ευκολο.
Το firmware δεν νομίζω να έχει σχέση.

Reaction score
0

Σε κάποιες ταινίες δεν μου έπαιζε τους υπότιτλους με τίποτα. Μετά απο πολλά μπινελίκια και λοιπά Γαλλικά, ανακάλυψα πως αν στο αρχείο υποτίτλων (srt, txt κτλ) η αρίθμιση δεν ξεκινούσε απο το 1 (πχ κάποιος πήγε και έσβησε τους αρχικούς υπότιτλους) τότε το αρχείο δεν αναγνωριζόταν.

Οπότε έχετε αυτό στο νού σας, αν δεν σας παίζει τους υπότιτλους.

Reaction score
91

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω με τους υπότιτλους έχει ως εξής

Μέσω εξωτερικού δίσκου οι ταινίες mkv παίζουν μια χαρά.
Η ίδια ταινία σε DVD δεν εμφανίζει τους υπότιτλους. Την έχω γράψει όχι μόνο με srt αλλά και με txt, μήπως και είχαν κάποιο πρόβλημα. Τζίφος.

'Εχω δοκιμάσει τα πάντα. Παρακαλώ εάν κάποιος γνωρίζει κάτι ας βοηθήσει.

Ευχαριστώ πολύ,

Reaction score
0
Ειναι αληθεια αυτο που ειπε καποιος οτι η εικινα του σε BR ειναι
χειροτερη απο το WD TV?

Reaction score
38
Απάντηση: Re: Απάντηση: LG BD390 Bluray & Mkv Player !!!

απλα ελεγα να μην χρειαστω και δευτερο hdmi γιατι ειναι και πανακριβα αυτο που εχω τωρα 99 ευρω πηγε ,βασικα εναλακτικη και καλυτερη υπαρχει η οτι καλυτερο ειναι το hdmi? ακομη ενα ερωτημα , πως να ρυθμισω το 390 για να περνει τον ηχο ο ενισχυτης ωστε να αποδιδει καλυτερα? εχει κατι ρυθμισεις οπως pcm, pass throught ...
99 Ευρώ; Μην τρελλαίνεσαι...
Για ένα HDMI ενός μέτρου που χρειάζεσαι για να συνδέσεις το LG με τον ενισχυτή δεν χρειάζεσαι να μπείς σε τέτοια έξοδα. Πάρε ένα καλωδιάκι με καμιά 10αριά Ευρώ και θα είσαι μια χαρά.

L

LLLEFTERIS

Guest

Σε κάποιες ταινίες δεν μου έπαιζε τους υπότιτλους με τίποτα. Μετά απο πολλά μπινελίκια και λοιπά Γαλλικά, ανακάλυψα πως αν στο αρχείο υποτίτλων (srt, txt κτλ) η αρίθμιση δεν ξεκινούσε απο το 1 (πχ κάποιος πήγε και έσβησε τους αρχικούς υπότιτλους) τότε το αρχείο δεν αναγνωριζόταν.

Οπότε έχετε αυτό στο νού σας, αν δεν σας παίζει τους υπότιτλους.
Υπαρχει προγραμμα για αυτη την δουλεια time adjuster

Reaction score
0

Υπαρχει προγραμμα για αυτη την δουλεια time adjuster
Ευχαριστώ για το tip, αλλά ήδη χρησιμοποιώ καιρό το Subtitles Workshop.

Πέρα απο την διόρθωση στην αρίθμιση, πολλές φορές διορθώνω κάποια λάθη ή το συχρονίζω.

Reaction score
0
καλησπερα παιδια..σκεφτομαι να αγορασω μεσα στην εβδομαδα το μηχανημα αλλα θα ηθελα πρωτα να κανω 2 ερωτησεις..
α)η εικονα διαβαζω οτι δεν ειναι τοσο καλη οσο πρεπει για Hd1080 ταινιες..ισχυει?
β)ξερουμε αν θα βγει νεο lg εντος των επομενων 2 μηνων?αν υπαρχει καποια πληροφορια..

L

LLLEFTERIS

Guest
Απάντηση: Re: LG BD390 Bluray & Mkv Player !!!

καλησπερα παιδια..σκεφτομαι να αγορασω μεσα στην εβδομαδα το μηχανημα αλλα θα ηθελα πρωτα να κανω 2 ερωτησεις..
α)η εικονα διαβαζω οτι δεν ειναι τοσο καλη οσο πρεπει για Hd1080 ταινιες..ισχυει?
β)ξερουμε αν θα βγει νεο lg εντος των επομενων 2 μηνων?αν υπαρχει καποια πληροφορια..
Εχει βγει το 590 αλλα το ποτε θα ερθει εδω δεν το ξερω!

Απο ποιοτητα δεν μπορω να σου πω γιατι το εχω και το βλεπω μια χαρα αλλα σιγουρα ειναι ενα απο τα ποιο γρηγορα σε φορτωση blu-ray disc

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.120
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead