LG BD390 Bluray & Mkv Player !!!

Reaction score
0
Απάντηση: LG BD390 Bluray & Mkv Player !!!

Μπορεί τουλάχιστον κάποιος να μου πει αν υπάρχει τρόπος, αν γενικά είναι εφικτό να χαμηλώσουμε το bitrate του DTS; Δηλαδή από τα 1536 να το πάμε στα 750; γίνεται αυτό με κάποιο πρόγραμμα χωρίς να χρειαστεί να κάνουμε επανακωδικοποίηση στο αρχείο mkv

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: LG BD390 Bluray & Mkv Player !!!

Ίσως είναι το ίδιο πρόβλημα που έχω και εγώ με το wdtvlive. Χρειάζεσαι μάλλον ένα προγραμματάκι που να λειτουργεί ως media server.

Εγώ χρησιμοποιώ το TVersity.
Χρηστο το κανεις εγκατασταση εντος του live με usb;

Reaction score
0
Μεσα απο ασυρματο δικτυο σου κανει σπασιματα σε εργα με ηχο DTS;
Γιατι απο σκληρο δισκο τα MKV με DTS μου τα παιζει περιφημα εκτος αν ειναι κωδικοποιημενα σε ΜΚV version 5.1

Reaction score
0

Πολυ καλο ακουγετε.......ξερει τελικα καποιος ποτε θα κυκλοφορησει ελλαδα???

Reaction score
640
Re: Απάντηση: LG BD390 Bluray & Mkv Player !!!

Πολυ καλο ακουγετε.......ξερει τελικα καποιος ποτε θα κυκλοφορησει ελλαδα???
Θα κυκλοφορησει το καλοκαιρι του 2009 .Μαλιστα τα Χριστουγεννα του 2009 θα πωλειτε κοντα στα 250

Reaction score
26

Επειδή κάτι τέτοιο περίπου ψάχνω και εγώ, μπορώ να ρωτήσω τελικά τί είναι που ΔΕΝ κάνει για να δω αν με καλύπτει;
Βασικά ο ήχος μου θα ειναι αποκλειστικά στερεοφωνικός για πολύ καιρό ακόμα όπως φαίνεται.
Υπάρχει κάποιος περιορισμός στο μέγεθος των αρχείων που μπορει να παίξει;

Reaction score
0

Πρακτικά όχι. Έχει παίξει ταινία μεγέθους 12Gb χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ασύρματα (το λέει κιόλας) είναι δύσκολο να παίξει 1080p ταινία με DTS. Δεν φτάνει το bandwith.

Reaction score
26

Ευχαριστώ.
Κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω;
Θα το αγοράσω όπως φαίνεται και δεν θέλω να απογοητευτώ.
Έχω ήδη HTPC στο σαλόνι απλά οι γονείς μου αρνούνται να το χρησιμοποιήσουν οπότε έλεγα μήπως βολευτουν με κάτι λιγάκι πιο απλό.

Reaction score
89
Ασύρματη σύνδεση με wifi 802.11n έχει δοκιμάσει κανείς για να μας πει την διαφορά από την απλή wifi 802.11 b/g?

Reaction score
0

Λογικά με 802.11n θα πρέπει να παίζει και "βαριές" 1080p ταινίες. Αυτό το λέω γιατί σε εμένα ακόμα και με 802.11g, ορισμένες 1080p καταφέρνει και τις παίζει χωρίς σπασίματα. Άρα μιλάμε για οριακή κατάσταση σε αυτό το bandwith.

Ilias83 η συσκευή είναι πολύ εύκολη στην χρήση. Ευδιάκριτα και απλά menu, με λίγη εξήγηση στους γονείς σου, δεν νομίζω να δυσκολευτούν να την χρησιμοποιούν καθημερινά.

Απλά επαναλαμβάνω ότι το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι το εξής:

Όταν παίζω ταινίες μέσω δικτύου (είτε ενσύρματα, είτε ασύρματα), μετά από 2-3 λεπτά αναπαραγωγής ή όταν τελειώσει η ταινία, μου πετάει πάντα "An error network occured". Οπότε αναγκάζομαι να κάνω ξανά find server και να ξεκινήσω το browsing από την αρχή. Άλλες φορές μάλιστα, κολλάει τελείως σε μαύρη οθόνη και αναγκάζομαι να την κλείσω και ανοίξω ξανά.

Έχω περάσει το τελευταίο firmware και μου παρουσιάζει το συγκεκριμένο πρόβλημα πάντα, είτε σε Windows XP 64bit είτε σε Windows 7 64bit με περασμένο την τελευταία έκδοση του Nero Media Home 4.

Επίσης μια πληροφορία, στα MKV δεν υποστηρίζει ενσωματωμένους υπότιτλους. Για να τους εμφανίσει τους θέλει σε ξεχωριστό txt ή srt αρχείο.

Reaction score
0
Kαποιος που να ξερει καλα Αγγλικα ασ τους στειλει ενα e-mail με το τι ζηταμε απο το καινουργιο firmware:

Μεγαλυτερους υποτιτλους
Υποστηριξει δικτυου στα Windows 7 χωρις το media home 4.0
κ.λ.π

Reaction score
0

2 εερωτησεις , ειμαι και εγω απο τους τυχερους κατοχους του player και εχω δυο προβληματα , το
1. δεν το βλεπω δικτυακα
2. δεν παιζει ελληνικους υποτιτλους απο srt αρχεια

Reaction score
89
Για να παίξει το αρχείο srt πρέπει να έχει ακριβώς το ίδιο όνομα με το αρχείο βίντεο (πχ movie.avi movie.srt). Αυτό αν δεν βλέπεις καθόλου υπότιτλους. Αν βλέπεις με παράξενους χαρακτήρες τότε δεν έχεις δηλώσεις στις επιλογές του BR Ελληνικά.
Δίκτυο δεν βλέπεις ασύρματα ή με καλώδιο;

Reaction score
0

Καλησπερα παιδια και απο μενα..

Σας ευχομαι καλη χρονια με υγεια.

Επειδη ειμαι καινουργιος στο forum θα ηθελα να σας ρωτησω τα εξης:

Ειμαι κατοχος ενος DVD player και συγκεκριμενα του PHILIPS DVP 5990.

Κατα 99% κατεβαζω ταινιες απο web προσαρμοζω ελληνικους υποτιτλους και εχοντας κανει μια αναβαθμιση το PHILIPS
ειμαι οκ και απο μεγεθος υποτιτλων.
Χρησιμοποιω μαλιστα USB στικακι για γρηγορο γραψε-σβησε.
Οι μονες ταινιες που δεν μπορω να δω ειναι συνηθως σε αρχειο MKV αλλα μικρο το προβλημα μια και ειναι ελαχιστες.

Πριν μια εβδομαδα αγορασα την SAMSUNG LCD 40B650T2W και αποφασισα να αγορασω και Bluray player για τελεια εικονα.

Επειδη θα συνεχισω να κατεβαζω πλεον Bluray ταινιες 1080p βλεπω οτι ειναι σχεδον ολες γραμενες σε αρχεια MKV.
Μπορει λοιπον το LG BD390 να διαβασει τα εν λογω αρχεια και να διαβαζει επισης τους εξωτερικους υποτιτλους χωρις προβλημα
οπως το PHILIPS εως τωρα?
Η διαδικασια προσαρμογης των υποτιτλων στην εκαστοτε ταινια ειναι η ιδια?Τι γινεται επισης με το μεγεθος τους?Εχει λυθει το προβλημα?

Σας ευχαριστω.

Reaction score
0

Για να παίξει το αρχείο srt πρέπει να έχει ακριβώς το ίδιο όνομα με το αρχείο βίντεο (πχ movie.avi movie.srt). Αυτό αν δεν βλέπεις καθόλου υπότιτλους. Αν βλέπεις με παράξενους χαρακτήρες τότε δεν έχεις δηλώσεις στις επιλογές του BR Ελληνικά.
Δίκτυο δεν βλέπεις ασύρματα ή με καλώδιο;
ευχαριστω για το ενδιαφερον και τα δυο προβληματα ειναι οκ

Reaction score
0
Re: Απάντηση: LG BD390 Bluray & Mkv Player !!!

Καλησπερα παιδια και απο μενα..

Σας ευχομαι καλη χρονια με υγεια.

Επειδη ειμαι καινουργιος στο forum θα ηθελα να σας ρωτησω τα εξης:

Ειμαι κατοχος ενος DVD player και συγκεκριμενα του PHILIPS DVP 5990.

Κατα 99% κατεβαζω ταινιες απο web προσαρμοζω ελληνικους υποτιτλους και εχοντας κανει μια αναβαθμιση το PHILIPS
ειμαι οκ και απο μεγεθος υποτιτλων.
Χρησιμοποιω μαλιστα USB στικακι για γρηγορο γραψε-σβησε.
Οι μονες ταινιες που δεν μπορω να δω ειναι συνηθως σε αρχειο MKV αλλα μικρο το προβλημα μια και ειναι ελαχιστες.

Πριν μια εβδομαδα αγορασα την SAMSUNG LCD 40B650T2W και αποφασισα να αγορασω και Bluray player για τελεια εικονα.

Επειδη θα συνεχισω να κατεβαζω πλεον Bluray ταινιες 1080p βλεπω οτι ειναι σχεδον ολες γραμενες σε αρχεια MKV.
Μπορει λοιπον το LG BD390 να διαβασει τα εν λογω αρχεια και να διαβαζει επισης τους εξωτερικους υποτιτλους χωρις προβλημα
οπως το PHILIPS εως τωρα?
Η διαδικασια προσαρμογης των υποτιτλων στην εκαστοτε ταινια ειναι η ιδια?Τι γινεται επισης με το μεγεθος τους?Εχει λυθει το προβλημα?

Σας ευχαριστω.
Πως ειναι ελαχιστες οι ταινιες MKV αφου ειναι οι πανω απο 95% και τις παιζει ολες κανονικα

Reaction score
0
Εχω το εξης προβλημα και ζητω βοηθεια. Εχω ενσυρματο δικτυο και ενω παιζει αψογα καποια ταινια ξαφνικα διακοπτεται και αναζητα παλι το διακομιστη. Δεν το κανει σε σταθερα χρονικα διαστηματα. Εχω τα Windows Vista και οι ταινιες παιζουν απο εξωτερικο δισκο WD

Reaction score
0

Μεσα απο ασυρματο δικτυο σου κανει σπασιματα σε εργα με ηχο DTS;
Γιατι απο σκληρο δισκο τα MKV με DTS μου τα παιζει περιφημα εκτος αν ειναι κωδικοποιημενα σε ΜΚV version 5.1
Όχι δεν τα παίζω ασύρματα αλλά από εξωτερικό σκληρό. Βέβαια τις συγκεκριμένες ταινίες τις κατεβάζω από κάποιο site και είναι σε MKV forma . Τι εννοείς version 5.1 ? Τα κανάλια ήχου; Αν εννοείς αυτό, ναι, 5.1 Πάντως επειδή είχα αρχίσει να ανησυχώ με το φαινόμενο αυτό νοίκιασα γνήσια blue ray με DTS ήχο και δεν μου έκανε καμία απολύτως διακοπή. Το bitrate του ήχου στις συγκεκριμένες ταινίες είναι στα 1536. Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό.

Reaction score
0

Εχω το εξης προβλημα και ζητω βοηθεια. Εχω ενσυρματο δικτυο και ενω παιζει αψογα καποια ταινια ξαφνικα διακοπτεται και αναζητα παλι το διακομιστη. Δεν το κανει σε σταθερα χρονικα διαστηματα. Εχω τα Windows Vista και οι ταινιες παιζουν απο εξωτερικο δισκο WD
Ποιο διακομιστή χρησιμοποιείς; Εγώ με το nero home δεν αντιμετώπισα ακόμα πρόβλημα. Ταινία mkv 720p την έπαιξε αβίαστα και χωρίς διακοπές. Από εξωτερικό δίσκο πάντα...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop