- Reaction score
- 3
Απάντηση: Ελληνικο site ????
noiz, my friend!!!
You 're still here!!!
What a nice surprise !!! :142::142:
noiz, my friend!!!
You 're still here!!!
Ακυρο. :107:Νομίζω πάντως με την τροπή που έχει πάρει η κουβέντα μπορούν να καταλάβουν μερικά πράγματα τα μέλη βέβαια μπορούν να πουν τη γνώμη τους σε διάφορα ερωτήματα περί μουσικής που βγαίνουν ή θα βγούν στην πορεία :121: λέω ...τώρα...
Arretez toute suite! :116:noiz, my friend!!!
You 're still here!!!
Ναι ωραια. Αλλα τι σχεση μπορει να εχει αυτο το αρθρο που εγραψες, με το εδω νημα;;;. Συγνωμη δεν καταλαβα.:110:Βασίλη κάνε μια προσπάθεια να διαβάσεις εδώ
Το ξέρω έγραψα ένα κάρο αλλά ίσως κάτι καταλάβεις για την ιστορία της υπόθεσης:142: που πραγματικά σηκώνει.....τσιγάρο:142:
Τι να σου πω. Τι να σου πω κι εσενανε.:141:noiz, my friend!!!
You 're still here!!!
What a nice surprise !!!
Συνεχας ε;;; Συνεχας!!!!:141::141::142:Arretez toute suite! :116:
Κουμπαρουλη μου, με εσωσες.A ΟΛΑ ΚΙ ΟΛΑ !!!!
Μην μου πειραζετε το κουμπαρο !!!!
κουμπαρουλη διαβασε τι πρεπει να κανεις για να τους βαλεις ολους στην θεση τους !!!
Раздача включает в себя две версии фильма - расширенную и театральную. По умолчанию включается расширенная версия. Для включения театральной версии нажмите правой кнопкой мыши на иконку. :137:
οοοοοοοοοοοοοοοο κρεμαλα !!!!!.-.. --- .. .--. --- -. - . .-. -- .- - .- .- ... - . .. .- .--. .- .. -.. .. .- .- ... -- .. .-.. .- -- . -- --- -. --- . .-.. .-.. .. -. .. -.- .-
:143:
Και παλι αδυνατω να καταλαβω τι λες.Κατάλαβα από την αρχή πως αυτό το θέμα θα ''βγάλει τα μάτια των μελών'' και ότι θα υπήρχε πρόβλημα κατανόησης του περιεχομένου του, λόγω γλώσσας σίγουρα αλλά και λόγω εξειδικευμένων μουσικών γνώσεων, γι αυτό ζήτησα από την αρχή να γίνει μια μικρή διευκρίνηση από το μέλος που έβαλε το συγκεκριμένο θέμα που θα πρέπει να εστιάσουν το ενδιαφέρον τους τα μέλη για να υπάρξει δόκιμο έδαφος συζήτησης.
Όμως δεν περίμενα ότι αυτή η δυσκολία θα γίνει αντικείμενο σχολιασμού και ας πούμε σάτιρας γιατί σκέπτομαι πως δεν είναι σωστό για το μέλος που έβαλε έστω με αυτό τον τρόπο το συγκεκριμένο θέμα, από την στιγμή που υπάρχουν θέματα δυσνόητα για τους περισσότερους από μας για παράδειγμα στη hi-end.
Γιατί ας μην γελιόμαστε σε αυτή την κατηγορία υπάρχουν threads που δεν νομίζω να μπορούν να τα παρακολουθήσουν όλοι και αυτό το βρίσκω λογικό....ούτε είδα κάποιον άλλον να κάνει τέτοιου είδους σχόλια για περί Ελληνικού site ενώ φιγουράρουν αράδα ξένα κείμενα και σε link
Έτσι ανοιχτά λέω ότι βρίσκω υπερβολική την αντίδρασή σου Βασίλη (κουμπάρε) και νομίζω με τα παραπάνω που έγραψα να φαίνεται ξεκάθαρα και ο λόγος
Ναι! :107:οοοοοοοοοοοοοοοο κρεμαλα !!!!!
λεω το γραμμα Α !!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Α !!!:137:
Η ΣΗΜΑΤΑ ΜΟΡΣ ΕΙΝΑΙ ???????????
:109: Επίσης είναι υπέρ της άποψης να υπάρχουν θέματα κοινής αποδοχής και ενδιαφέροντος καθώς και θέματα που χρειάζονται γνώσεις και που ίσως λίγοι να μπορούν να λάβουν μέρος στη συζήτηση.....Για όλους έχει ο μπαχτσές και είναι άδικο να κατακρίνουμε θέματα που δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε για τον άλφα ή βήτα λόγο.
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=48674Και παλι αδυνατω να καταλαβω τι λες.
Τι εννοεις οταν λες οτι υπερβαλω. Για ποιαν αντιδραση μιλας.
Ειναι δικαιωμα σου, να θεωρεις οτι θες αλλα και παλι δεν καταλαβαινω ποιο ειναι το υπερβολικο.
Σε ενα Ελληνικο site δεν νομιζω οτι ειναι παραλογο να θες τα διαφορα νηματα να ειναι γραμμενα σε Ελληνικη γλωσσα.
Θες να μου πεις σε παρακαλω που ειναι η υπερβολη;;;
Κατάλαβα από την αρχή πως αυτό το θέμα θα ''βγάλει τα μάτια των μελών'' και ότι θα υπήρχε πρόβλημα κατανόησης του περιεχομένου του, λόγω γλώσσας σίγουρα αλλά και λόγω εξειδικευμένων μουσικών γνώσεων, γι αυτό ζήτησα από την αρχή να γίνει μια μικρή διευκρίνηση από το μέλος που έβαλε το συγκεκριμένο θέμα που θα πρέπει να εστιάσουν το ενδιαφέρον τους τα μέλη για να υπάρξει δόκιμο έδαφος συζήτησης.
Όμως δεν περίμενα ότι αυτή η δυσκολία θα γίνει αντικείμενο σχολιασμού και ας πούμε σάτιρας γιατί σκέπτομαι πως δεν είναι σωστό για το μέλος που έβαλε έστω με αυτό τον τρόπο το συγκεκριμένο θέμα, από την στιγμή που υπάρχουν θέματα δυσνόητα για τους περισσότερους από μας για παράδειγμα στη hi-end.
Γιατί ας μην γελιόμαστε σε αυτή την κατηγορία υπάρχουν threads που δεν νομίζω να μπορούν να τα παρακολουθήσουν όλοι και αυτό το βρίσκω λογικό....ούτε είδα κάποιον άλλον να κάνει τέτοιου είδους σχόλια για περί Ελληνικού site ενώ φιγουράρουν αράδα ξένα κείμενα και σε link
Έτσι ανοιχτά λέω ότι βρίσκω υπερβολική την αντίδρασή σου Βασίλη (κουμπάρε) και νομίζω με τα παραπάνω που έγραψα να φαίνεται ξεκάθαρα και ο λόγος