Ελληνικο site ????

Reaction score
1.213
Απάντηση: Ελληνικο site ????

Νομίζω πάντως με την τροπή που έχει πάρει η κουβέντα μπορούν να καταλάβουν μερικά πράγματα τα μέλη βέβαια μπορούν να πουν τη γνώμη τους σε διάφορα ερωτήματα περί μουσικής που βγαίνουν ή θα βγούν στην πορεία :121: λέω ...τώρα...
Ακυρο. :107:

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Ελληνικο site ????

Βασίλη κάνε μια προσπάθεια να διαβάσεις εδώ
Το ξέρω έγραψα ένα κάρο αλλά ίσως κάτι καταλάβεις για την ιστορία της υπόθεσης:142: που πραγματικά σηκώνει.....τσιγάρο:142:
Ναι ωραια. Αλλα τι σχεση μπορει να εχει αυτο το αρθρο που εγραψες, με το εδω νημα;;;. Συγνωμη δεν καταλαβα.:110:

Reaction score
8

noiz, my friend!!!
You 're still here!!!
What a nice surprise !!!
Τι να σου πω. Τι να σου πω κι εσενανε.:141:

Θες κι εσυ τις βρυσιες σου μου φενεται.:138:

Ασε, πρωτα θα βρυσωσω τον chrisB που συνεχαει να με βριζει, μετα τον παγαποντη τον αβγδ/χψω και μετα θα ελθει και η σειρα σου.

Και που θες ναμαι δηλαδη;;;

Δω' μαι.

Επειδη επεσε δουλεια δηλαδη νομισατε οτι απαλαγηκατε;;;;

Ναι. Σιγα μη σας καμω τη χαρη:142::142:

Reaction score
60

A ΟΛΑ ΚΙ ΟΛΑ !!!!

Μην μου πειραζετε το κουμπαρο !!!!

κουμπαρουλη διαβασε τι πρεπει να κανεις για να τους βαλεις ολους στην θεση τους !!!

Раздача включает в себя две версии фильма - расширенную и театральную. По умолчанию включается расширенная версия. Для включения театральной версии нажмите правой кнопкой мыши на иконку. :137:

Reaction score
8

A ΟΛΑ ΚΙ ΟΛΑ !!!!

Μην μου πειραζετε το κουμπαρο !!!!

κουμπαρουλη διαβασε τι πρεπει να κανεις για να τους βαλεις ολους στην θεση τους !!!

Раздача включает в себя две версии фильма - расширенную и театральную. По умолчанию включается расширенная версия. Для включения театральной версии нажмите правой кнопкой мыши на иконку. :137:
Κουμπαρουλη μου, με εσωσες.

Ειναι ολα τοσο σαφη, λες και τα εγραψα εγω. Σ' ευχαριστω βρε. Ειμαι ευγνωμων.:141::141:

Reaction score
40

Κατάλαβα από την αρχή πως αυτό το θέμα θα ''βγάλει τα μάτια των μελών'' και ότι θα υπήρχε πρόβλημα κατανόησης του περιεχομένου του, λόγω γλώσσας σίγουρα αλλά και λόγω εξειδικευμένων μουσικών γνώσεων, γι αυτό ζήτησα από την αρχή να γίνει μια μικρή διευκρίνηση από το μέλος που έβαλε το συγκεκριμένο θέμα που θα πρέπει να εστιάσουν το ενδιαφέρον τους τα μέλη για να υπάρξει δόκιμο έδαφος συζήτησης.

Όμως δεν περίμενα ότι αυτή η δυσκολία θα γίνει αντικείμενο σχολιασμού και ας πούμε σάτιρας γιατί σκέπτομαι πως δεν είναι σωστό για το μέλος που έβαλε έστω με αυτό τον τρόπο το συγκεκριμένο θέμα, από την στιγμή που υπάρχουν θέματα δυσνόητα για τους περισσότερους από μας για παράδειγμα στη hi-end.
Γιατί ας μην γελιόμαστε σε αυτή την κατηγορία υπάρχουν threads που δεν νομίζω να μπορούν να τα παρακολουθήσουν όλοι και αυτό το βρίσκω λογικό....ούτε είδα κάποιον άλλον να κάνει τέτοιου είδους σχόλια για περί Ελληνικού site ενώ φιγουράρουν αράδα ξένα κείμενα και σε link

Έτσι ανοιχτά λέω ότι βρίσκω υπερβολική την αντίδρασή σου Βασίλη (κουμπάρε) και νομίζω με τα παραπάνω που έγραψα να φαίνεται ξεκάθαρα και ο λόγος

Reaction score
33

.-.. --- .. .--. --- -. - . .-. -- .- - .- .- ... - . .. .- .--. .- .. -.. .. .- .- ... -- .. .-.. .- -- . -- --- -. --- . .-.. .-.. .. -. .. -.- .-

:143:

Reaction score
60

.-.. --- .. .--. --- -. - . .-. -- .- - .- .- ... - . .. .- .--. .- .. -.. .. .- .- ... -- .. .-.. .- -- . -- --- -. --- . .-.. .-.. .. -. .. -.- .-

:143:
οοοοοοοοοοοοοοοο κρεμαλα !!!!!

λεω το γραμμα Α !!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Α !!!:137:

Η ΣΗΜΑΤΑ ΜΟΡΣ ΕΙΝΑΙ ???????????

Reaction score
8

Κατάλαβα από την αρχή πως αυτό το θέμα θα ''βγάλει τα μάτια των μελών'' και ότι θα υπήρχε πρόβλημα κατανόησης του περιεχομένου του, λόγω γλώσσας σίγουρα αλλά και λόγω εξειδικευμένων μουσικών γνώσεων, γι αυτό ζήτησα από την αρχή να γίνει μια μικρή διευκρίνηση από το μέλος που έβαλε το συγκεκριμένο θέμα που θα πρέπει να εστιάσουν το ενδιαφέρον τους τα μέλη για να υπάρξει δόκιμο έδαφος συζήτησης.

Όμως δεν περίμενα ότι αυτή η δυσκολία θα γίνει αντικείμενο σχολιασμού και ας πούμε σάτιρας γιατί σκέπτομαι πως δεν είναι σωστό για το μέλος που έβαλε έστω με αυτό τον τρόπο το συγκεκριμένο θέμα, από την στιγμή που υπάρχουν θέματα δυσνόητα για τους περισσότερους από μας για παράδειγμα στη hi-end.
Γιατί ας μην γελιόμαστε σε αυτή την κατηγορία υπάρχουν threads που δεν νομίζω να μπορούν να τα παρακολουθήσουν όλοι και αυτό το βρίσκω λογικό....ούτε είδα κάποιον άλλον να κάνει τέτοιου είδους σχόλια για περί Ελληνικού site ενώ φιγουράρουν αράδα ξένα κείμενα και σε link

Έτσι ανοιχτά λέω ότι βρίσκω υπερβολική την αντίδρασή σου Βασίλη (κουμπάρε) και νομίζω με τα παραπάνω που έγραψα να φαίνεται ξεκάθαρα και ο λόγος
Και παλι αδυνατω να καταλαβω τι λες.

Τι εννοεις οταν λες οτι υπερβαλω. Για ποιαν αντιδραση μιλας.

Ειναι δικαιωμα σου, να θεωρεις οτι θες αλλα και παλι δεν καταλαβαινω ποιο ειναι το υπερβολικο.

Σε ενα Ελληνικο site δεν νομιζω οτι ειναι παραλογο να θες τα διαφορα νηματα να ειναι γραμμενα σε Ελληνικη γλωσσα.

Θες να μου πεις σε παρακαλω που ειναι η υπερβολη;;;

Reaction score
40

:109: Επίσης είναι υπέρ της άποψης να υπάρχουν θέματα κοινής αποδοχής και ενδιαφέροντος καθώς και θέματα που χρειάζονται γνώσεις και που ίσως λίγοι να μπορούν να λάβουν μέρος στη συζήτηση.....Για όλους έχει ο μπαχτσές και είναι άδικο να κατακρίνουμε θέματα που δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε για τον άλφα ή βήτα λόγο.

Reaction score
8

:109: Επίσης είναι υπέρ της άποψης να υπάρχουν θέματα κοινής αποδοχής και ενδιαφέροντος καθώς και θέματα που χρειάζονται γνώσεις και που ίσως λίγοι να μπορούν να λάβουν μέρος στη συζήτηση.....Για όλους έχει ο μπαχτσές και είναι άδικο να κατακρίνουμε θέματα που δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε για τον άλφα ή βήτα λόγο.

Βρε Fedra.

Πες μου σε παρακαλω που ειδες εσυ την κριτικη.

Τι λες τωρα.

Αν εχεις την καλοσυνη μην γενικοποιεις την κατασταση. Μιλα σ' εμενα που ανοιξα το θεμα.

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ελληνικο site ????

Και παλι αδυνατω να καταλαβω τι λες.

Τι εννοεις οταν λες οτι υπερβαλω. Για ποιαν αντιδραση μιλας.

Ειναι δικαιωμα σου, να θεωρεις οτι θες αλλα και παλι δεν καταλαβαινω ποιο ειναι το υπερβολικο.

Σε ενα Ελληνικο site δεν νομιζω οτι ειναι παραλογο να θες τα διαφορα νηματα να ειναι γραμμενα σε Ελληνικη γλωσσα.

Θες να μου πεις σε παρακαλω που ειναι η υπερβολη;;;
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=48674

Ένα μικρό παράδειγμα για το πόσο μπορείς να διαβάσεις τα άρθρα που υπάρχουν σε αυτό το νήμα και να τα κατανοήσεις.
Εκεί δεν είναι γραμμένα στα αγγλικά? Πόσοι παρόλα αυτά μπορούν να τα παρακολουθήσουν? Όλοι ή μόνο αυτοί που πραγματικά ενδιαφέρονται?
Που είναι λοιπόν το κακό όταν γίνεται μια παράθεση link στην αγγλική γλώσσα που εσύ ναι μεν δεν μπορείς να καταλάβεις αλλά ένα σωρό άλλα μέλη καταλαβαίνουν αλλά μπορεί να μην ενδιαφέρονται?
Εδώ τι έχεις να πεις? Δεν βρίσκεσαι σε Ελληνικό site?

ΥΓ. Έβαλα όποιο link βρήκα μπροστά μου χωρίς να υπάρχει καμιά υστεροβουλία για το συγκεκριμένο άρθρο που σίγουρα έχει μεγάλο ενδιαφέρον γι'αυτούς που ενδιαφέρονται....

Reaction score
1.213

Ειδα την προσπαθεια οντως που εκανες στο δευτερο ποστ και μπραβο , οπως και μπραβο για το μεγαλο ποστ που εγραψες πριν λιγο κ αι θα το διαβασω αργοτερα.

Σε καμμια περιπτωση δεν εγινε αντικειμενο σχολιασμου η σατυρας το ιδιο το μελος.Προσωπικα μου αρεσει ιδιαιτερα ο τροπος γραφης του μελους και πραγματικα βρισκω εξαιρετικα τα θεματα που ανοιγει.
Ειναι ομως ενα υπαρκτο προβλημα.Παλιοτερα ειχε γινει κουβεντα , και ειχαμε πει να γινεται απο τον συντακτη ενος θεματος μια μικρη περιληψη οταν το κειμενο του αρχικου ποστ ειναι σε ξενη γλωσσα.Δεν τα λεω εγω,ηταν και θεση της διαχειριστικης ομαδας.
Βεβαια εδω δεν εχουμε την ιδια περιπτωση.Υπηρξαν καποια σχολια και καποιες παραπομπες.Απαραιτητες ισως , η και πιθανοτατα (για να διαμορφωσει ο καθενας την δικη του αποψη )αναγκαιες .Εγω θα επιθυμουσα οπως ειπα βεβαια , και μια περιληψη αυτων .Οπως φαινεται θα διευκολυνε και τα αλλα μελη.Απλως επιθυμια..κακο ειναι που την λεμε (εστω τωρα) ? :114:
Ειναι προτιμοτερο να φαινεται απο κατω οτι εχουν διαβασει ..100 και στην πραγματικοτητα να εχουν ανοιξει τα links ..4.,5..:114:
Oσο για τα αραδα links (σε διαφορα θεματα ) που λες..απλως τα προσπερνανε οι περισσοτεροι.Σε αυτη την περιπτωση λυπηθηκα που επρεπε να το κανω.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.429
Members
38.558
Νεότερο μέλος
173panos