- Reaction score
- 8
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ελληνικο site ????
Απαντησα στον Μελετη, οτι υπαρχουν πολλα νηματα, αλλα αυτο που εθεσα, ηταν απλα ενα παραδειγμα.
Φυσικα αυτο που παραθετεις δεν εχει καμια σχεση με τα νηματα που εγω εννοω και τα οποια εχουν κατεβατα απο αγγλικες παραγραφους. Εδω ειναι μονο καποιοι τιτλοι βιβλιογραφιας, οι οποιοι ετσι κι αλλιως δεν μορουν να γραφουν Ελληνικα.
Αληθεια ομως. Εσενα γιατι σε ενοχλησε τοσο;;;
Νομιζω οτι μπορει να υπαρχουν και αλλα ατομα τα οποια ενοχλουνται, απλα δεν το εχουν εξωτερικευσει.
Εσυ πως εισαι τοσο σιγουρη οτι ειμαι ο μονος.
Ξερεις κατι Fedra.
Επειδη ετυχε να γραψω κι εγω ενα κατεβατο στον επαγγελματικο ηχο, το μονο που με ενδιεφερε και ειχα ωσ γνωμονα, ηταν αυτα που εγραφα να ειναι κατανοητα ακομα και στον ποιο αδαη, διοτι με ενδιαφερει αυτος που τα διαβαζει, να τα καταλαβαινει.
Δεν με ενδιεφερε καθολου να κανω επιδειξη πνευματος και γνωσεων.
Πιστευεις οτι δεν θα μπορουσα να το κανω σε τοσο εξειδικευμενα θεματα;;;;
Γιαυτο σου λεω.
Αστο καλιτερα. Αν καποιος εχει τη διαθεση να βοηθησει, προσπαθει να το κανει με τον καλιτερο και απλουστερο τροπο και οχι με τον δυσκολοτερο.
Ισως δεν καταλαβες η δεν διαβασες.http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=48674
Ένα μικρό παράδειγμα για το πόσο μπορείς να διαβάσεις τα άρθρα που υπάρχουν σε αυτό το νήμα και να τα κατανοήσεις.
Εκεί δεν είναι γραμμένα στα αγγλικά? Πόσοι παρόλα αυτά μπορούν να τα παρακολουθήσουν? Όλοι ή μόνο αυτοί που πραγματικά ενδιαφέρονται?
Που είναι λοιπόν το κακό όταν γίνεται μια παράθεση link στην αγγλική γλώσσα που εσύ ναι μεν δεν μπορείς να καταλάβεις αλλά ένα σωρό άλλα μέλη καταλαβαίνουν αλλά μπορεί να μην ενδιαφέρονται?
Εδώ τι έχεις να πεις? Δεν βρίσκεσαι σε Ελληνικό site?
ΥΓ. Έβαλα όποιο link βρήκα μπροστά μου χωρίς να υπάρχει καμιά υστεροβουλία για το συγκεκριμένο άρθρο που σίγουρα έχει μεγάλο ενδιαφέρον γι'αυτούς που ενδιαφέρονται....
Απαντησα στον Μελετη, οτι υπαρχουν πολλα νηματα, αλλα αυτο που εθεσα, ηταν απλα ενα παραδειγμα.
Φυσικα αυτο που παραθετεις δεν εχει καμια σχεση με τα νηματα που εγω εννοω και τα οποια εχουν κατεβατα απο αγγλικες παραγραφους. Εδω ειναι μονο καποιοι τιτλοι βιβλιογραφιας, οι οποιοι ετσι κι αλλιως δεν μορουν να γραφουν Ελληνικα.
Αληθεια ομως. Εσενα γιατι σε ενοχλησε τοσο;;;
Νομιζω οτι μπορει να υπαρχουν και αλλα ατομα τα οποια ενοχλουνται, απλα δεν το εχουν εξωτερικευσει.
Εσυ πως εισαι τοσο σιγουρη οτι ειμαι ο μονος.
Ξερεις κατι Fedra.
Επειδη ετυχε να γραψω κι εγω ενα κατεβατο στον επαγγελματικο ηχο, το μονο που με ενδιεφερε και ειχα ωσ γνωμονα, ηταν αυτα που εγραφα να ειναι κατανοητα ακομα και στον ποιο αδαη, διοτι με ενδιαφερει αυτος που τα διαβαζει, να τα καταλαβαινει.
Δεν με ενδιεφερε καθολου να κανω επιδειξη πνευματος και γνωσεων.
Πιστευεις οτι δεν θα μπορουσα να το κανω σε τοσο εξειδικευμενα θεματα;;;;
Γιαυτο σου λεω.
Αστο καλιτερα. Αν καποιος εχει τη διαθεση να βοηθησει, προσπαθει να το κανει με τον καλιτερο και απλουστερο τροπο και οχι με τον δυσκολοτερο.