ASUS XONAR ESSENCE

Reaction score
11
Απάντηση: ASUS XONAR ESSENCE

Ένας .... Νεοζηλανδός λέει:

"Yes definately worth the extra for the ST. I have the st and stx both upgraded with 3 x lme49720nz opamps. The ST is in a totally different league to the stx. The stx is soundly trounced by the musiland 02us usb dac where the ST is probably actually a bit better."

Εδώ:

http://www.head-fi.org/forums/f46/xonar-essence-st-sneak-peak-414322/index66.html

Eίναι τρελλοί αυτοί οι Νεοζηλανδοί!!!

Reaction score
11

Aλλά, μετά τις πρώτες ακροάσεις σε 16/44, και όχι παραπάνω, έχω να κάνω και μία προσωπική, οδυνηρή, διαπίστωση!

Το νέο μου σύστημα, σκληρός δίσκος > κάρτα ST, (αναλογικά), > ενισχυτής, έβγαλε knock out το αναλογικό μου μέσο! Υπερέχει σε όλα! Υψηλές, μεσαίες, χαμηλές, διαχωρισμό, βάθος, πλάτος, ύψος πεδίου, καθαρότητα, δυναμικά!
Λυπάμαι, δεν θέλω να παραδεχτώ ότι το αναλογικό χάνει με τέτοια διαφορά και θα φροντίσω πάραυτα για αναβάθμιση!

Reaction score
777
Δέν καταλαβαίνω πώς γίνεται να ορίζεις Νεοζηλανδούς ως αυθεντίες στο θέμα των καρτών όταν στο μέσο φόρουμ του εξωτερικού όλοι λένε καλή κάρτα αλλα....
Πραγματικά προκαλώ τους συνφορουμίστες να κάνουν ένα σέρτς σε αυτά τα φόρουμ και να δούν άν έχω δίκιο...

Δέν στο λέω με κακία αλλα πραγματικά δεν καταλαβαίνω το σκοπό σου.Καλά ναι δέν στο λέω προσβλητικά οτι προωθείς προιόντα και τέτοια μήν πάει εκεί το μυαλό σου.Αλλα δέν είναι δυνατόν το μέσο φόρουμ να βγάζει καλύτερο το musiland και εσύ να μου πετάς τα λίνκ που εκθειάζουν την asus.
Επίσης σε αυτό με τους drivers συμφωνώ.Είναι σαφές οτι για να την καταργήσουν κάτι συμβαίνει με τους drivers.Επειδή έχω παραγγείλει το musical fidelity πραγματικά θα σε καλέσω να τα συγκρίνουμε όταν το πάρω...

Reaction score
0

H ολη σου προσπαθεια να πεισεις ολη την ανθρωποτητα caravelle για την αγορα σου εχει πολλα κενα.
1) Πες μας που στο καλο στο review του Stereophile προκυπτει οτι η ST ειναι καλυτερη απο την STX? Αντιθετως στο αρθρο αναφερονται τουλαχιστον ΔΥΟ σημεια στα οποια η ST ειναι ΚΑΤΩΤΕΡΗ απο την STX.Και μην αναφερεις παλι αυτο που επανηλειμμενα παραδεχεσαι ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ σου αναφερουν αυτο και μετα αρχιζεις να λες οτι φταiει το PC.Σε δυο φορα που στο αναφερανε περιτεχνως πηγες να το αποκρυψεις.
2)Ειναι δυνατον να αναφερεις τι ειπε καποιος ΝεοΖηλανδος σε "καποιο" φορουμ και να λες συνεχεια οι "ειδικοι".Πλακα μας κανεις?
Το MONO ΕΓΚΥΡΟ review και μιλαω παντα απο audiophile point of view ειναι αυτο του Stereophile και απο πουθενα ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ οτι η ST ειναι καλυτερη απο την STX.
3)Αρεσκεσαι στο να αναφερεσαι σε νουμερα τα οποια δεν ξερω αν ακους ή μπορει και καποιος αλλος να ακουσει.Εκτος και αν εχεις
NAC Numbers to analogue Converter στα αυτια σου.
4)Οσον αφορα το DACMAGIC εχει αποσπασει θετικα σχολια απο το συνολο του ειδικου τυπου εστω και με αυτα τα νουμερα που αναφερεις.Το δε HiFi Choice το ανακηρυξε προιον της χρονιας.
Τωρα εαν δεν το αναφερει κανενας Νεοζηλανδος απο τα φορα που διαβαζεις τι να πω...
5)Και τελευταιο: Μπαινεις σε διαφορα φορα εναγωνιως να πεισεις ολο το κοσμο και να πεισεις και να παραμυθιασεις και τον εαυτο σου στην τελικη για την αγορα σου για μια καρτα η οποια θελει ρυθμισεις καθε φορα για να ειναι bitperfect.Ζησε το παραμυθι σου
http://www.overclock.net/music/630939-xonar-essence-st-stx-stereophile-review.html
oπου μπηκες εναγωνιως για να ρωτησεις ως Hellenic Vanagon :
"Ποια ειναι η καλυτερη καρτα βρε παιδια" για να παω να την πω στα φιλαρακια μου στα ελληνικα φορα και να τους πω τι λενε οι "ειδικοι".
Νομιζω;

Reaction score
11
Απάντηση: Re: ASUS XONAR ESSENCE

Δέν καταλαβαίνω πώς γίνεται να ορίζεις Νεοζηλανδούς ως αυθεντίες στο θέμα των καρτών όταν στο μέσο φόρουμ του εξωτερικού όλοι λένε καλή κάρτα αλλα....
Πραγματικά προκαλώ τους συνφορουμίστες να κάνουν ένα σέρτς σε αυτά τα φόρουμ και να δούν άν έχω δίκιο...

Δέν στο λέω με κακία αλλα πραγματικά δεν καταλαβαίνω το σκοπό σου.Καλά ναι δέν στο λέω προσβλητικά οτι προωθείς προιόντα και τέτοια μήν πάει εκεί το μυαλό σου.Αλλα δέν είναι δυνατόν το μέσο φόρουμ να βγάζει καλύτερο το musiland και εσύ να μου πετάς τα λίνκ που εκθειάζουν την asus.
Επίσης σε αυτό με τους drivers συμφωνώ.Είναι σαφές οτι για να την καταργήσουν κάτι συμβαίνει με τους drivers.Επειδή έχω παραγγείλει το musical fidelity πραγματικά θα σε καλέσω να τα συγκρίνουμε όταν το πάρω...

1)Δεν μίλησα για αυθεντία αλλά για μία απλή μαρτυρία κάποιου που έχει ST, STX, MUSILAND, και έχει κάνει άμεσες συγκρίσεις! Φυσικά καθόλου δεν έχει την βαρύτητα του ειδικού!

2)Καλή η κάρτα αλλά .... , (μιλώντας για την ST και όχι την STX), δεν είδα πουθενά!

3)Δεν υπάρχει μέσο.... forum! Αλλά και αν υπήρχε σε τι θα εμπόδιζε στο να ακούγονται όλες οι απόψεις;

4)Τι κατάργησαν; Απ΄ότι διαβάζω σε λίγο αρχίζουν οι παραδόσεις για την daughter card D6 που συνοδεύει την ST! (Και όχι την STX!).

5)Αν προωθούσα προϊόντα δεν θα μίλαγα με συγκρίσεις στα προϊόντα της ίδιας εταιρείας....

6)Τέλος ο ... σκοπός μου είναι η διασκέδαση με την ανταλλαγή απόψεων στο χόμπυ μας! Τι άλλο;

*Στο Quiz περί Benchmark, μήπως ξέρεις ποιός είναι;

Reaction score
11

H ολη σου προσπαθεια να πεισεις ολη την ανθρωποτητα caravelle για την αγορα σου εχει πολλα κενα.
1) Πες μας που στο καλο στο review του Stereophile προκυπτει οτι η ST ειναι καλυτερη απο την STX? Αντιθετως στο αρθρο αναφερονται τουλαχιστον ΔΥΟ σημεια στα οποια η ST ειναι ΚΑΤΩΤΕΡΗ απο την STX.Και μην αναφερεις παλι αυτο που επανηλειμμενα παραδεχεσαι ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ σου αναφερουν αυτο και μετα αρχιζεις να λες οτι φταiει το PC.Σε δυο φορα που στο αναφερανε περιτεχνως πηγες να το αποκρυψεις.
2)Ειναι δυνατον να αναφερεις τι ειπε καποιος ΝεοΖηλανδος σε "καποιο" φορουμ και να λες συνεχεια οι "ειδικοι".Πλακα μας κανεις?
Το MONO ΕΓΚΥΡΟ review και μιλαω παντα απο audiophile point of view ειναι αυτο του Stereophile και απο πουθενα ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ οτι η ST ειναι καλυτερη απο την STX.
3)Αρεσκεσαι στο να αναφερεσαι σε νουμερα τα οποια δεν ξερω αν ακους ή μπορει και καποιος αλλος να ακουσει.Εκτος και αν εχεις
NAC Numbers to analogue Converter στα αυτια σου.
4)Οσον αφορα το DACMAGIC εχει αποσπασει θετικα σχολια απο το συνολο του ειδικου τυπου εστω και με αυτα τα νουμερα που αναφερεις.Το δε HiFi Choice το ανακηρυξε προιον της χρονιας.
Τωρα εαν δεν το αναφερει κανενας Νεοζηλανδος απο τα φορα που διαβαζεις τι να πω...
5)Και τελευταιο: Μπαινεις σε διαφορα φορα εναγωνιως να πεισεις ολο το κοσμο και να πεισεις και να παραμυθιασεις και τον εαυτο σου στην τελικη για την αγορα σου για μια καρτα η οποια θελει ρυθμισεις καθε φορα για να ειναι bitperfect.Ζησε το παραμυθι σου
http://www.overclock.net/music/630939-xonar-essence-st-stx-stereophile-review.html
oπου μπηκες εναγωνιως για να ρωτησεις ως Hellenic Vanagon :
"Ποια ειναι η καλυτερη καρτα βρε παιδια" για να παω να την πω στα φιλαρακια μου στα ελληνικα φορα και να τους πω τι λενε οι "ειδικοι".
Νομιζω;

Φίλε μου δεν χρειάζεται να ... φορτώνεις τόσο! Σε πολλά έχεις άλλωστε δίκιο! Προς τι τόση ένταση! Δεν διασκεδάζεις με την παρουσία σου στο AVSITE;

Πάμε λοιπόν να δούμε ένα-ένα αυτά που λες και να κάνουμε μία ευχάριστη ανταλλαγή απόψεων!

1)Στο "STEREOPHILE" λέει ότι η STX είναι καλύτερη από την ST!
Tι πήγα να αποκρύψω; (Σαν κακκόπιστο μου ακούγεται αυτό!).

2)Τον Νεοζηλανδό δεν τον ανέφερα σαν ειδικό αλλά σαν μια απλή μαρτυρία! Αλλωστε το σχολίασα χιουμοριστικά και ο ίδιος!

3)Τα νούμερα ήταν, είναι και θα παραμείνει ένας αντικειμενικός τρόπος εξαγωγής συμπερασμάτων! Και διατί να το κρύψωμεν άλλωστε;

4)Για το DACMAGIC απλά υπογραμμίζω πόσο μεγάλη προσοχή θέλει στον τρόπο σύνδεσης! Φυσικά και μία συγκρισούλα δεν βλάπτει!

5)Ναι το "Ηellenic Vanagon" είναι το nick name μου σε όλα τα fora!
Eναγωνίως; Γιατί; Φίλε μου στο χόμπυ μας η διαδρομή μετράει όσο και ο προορισμός!
Το να μεταφέρω τις απόψεις από το εξωτερικό εδώ είναι μέρος της διαδικασίας ανταλλαγής απόψεων και δεν έχει τίποτα το μεμπτό πολύ περισσότερο μάλιστα που η διαδικασία αυτή είναι ανοικτή και στην διάθεση όλων!

Τέλος, συνηθίζεται όταν, για πρώτη φορά μπαίνεις σε ένα καινούργιο χώρο και, σου απευθύνουν φιλικό χαιρετισμό να απαντάς ανάλογα!

Νομίζω;

Reaction score
11

Aλλά, μετά τις πρώτες ακροάσεις σε 16/44, και όχι παραπάνω, έχω να κάνω και μία προσωπική, οδυνηρή, διαπίστωση!

Το νέο μου σύστημα, σκληρός δίσκος > κάρτα ST, (αναλογικά), > ενισχυτής, έβγαλε knock out το αναλογικό μου μέσο! Υπερέχει σε όλα! Υψηλές, μεσαίες, χαμηλές, διαχωρισμό, βάθος, πλάτος, ύψος πεδίου, καθαρότητα, δυναμικά!
Λυπάμαι, δεν θέλω να παραδεχτώ ότι το αναλογικό χάνει με τέτοια διαφορά και θα φροντίσω πάραυτα για αναβάθμιση!

Για όσους ενδιαφέρονται: τα λέμε στο νέο μου thread "κεφαλή κινητού μαγνήτη".

Reaction score
777
Re: Απάντηση: ASUS XONAR ESSENCE

Για όσους ενδιαφέρονται: τα λέμε στο νέο μου thread "κεφαλή κινητού μαγνήτη".

Ωχ....

Μπήκα για πλάκα στο λίνκ του φορουμίτι και τί είδα ρε σύ?????????απο κάτω απο σένα!!!!
The reviewer (John Atkinson) did almost all his auditioning on the STX and makes no comment about the auditory differences.
He does note that the ST version didn't measure quite as well as the STX but says both cards offer impressive sets of measurements.

Καλύτερη η stx?Τι μου λές?

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Απάντηση: ASUS XONAR ESSENCE

Ωχ....

Μπήκα για πλάκα στο λίνκ του φορουμίτι και τί είδα ρε σύ?????????απο κάτω απο σένα!!!!
The reviewer (John Atkinson) did almost all his auditioning on the STX and makes no comment about the auditory differences.
He does note that the ST version didn't measure quite as well as the STX but says both cards offer impressive sets of measurements.

Καλύτερη η stx?Τι μου λές?

Φίλε μου αν είχες διαβάσει όλο το νήμα από την αρχή θα το είχες δει όπως και τους διαξιφισμούς μου πάνω σε αυτό με τον συντονιστή!

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ASUS XONAR ESSENCE

Φίλε μου αν είχες διαβάσει όλο το νήμα από την αρχή θα το είχες δει όπως και τους διαξιφισμούς μου πάνω σε αυτό με τον συντονιστή!

Κάτσε στο θέμα με τις βελόνες συγκρίνεις την asus με βελόνα 35 ετών?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Είναι ποτέ δυνατόν???????

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ASUS XONAR ESSENCE

Κάτσε στο θέμα με τις βελόνες συγκρίνεις την asus με βελόνα 35 ετών?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Είναι ποτέ δυνατόν???????

Φίλε μου δεν συγκρίνω! Απλά ρωτάω απόψεις ως προς το τι να κάνω! Δηλαδή αλλαγή βελόνας, (που θα προτιμούσα εδώ που τα λέμε αλλά δεν βρίσκω), η κεφαλής.

(Πάντως με την on board κάρτα ήχου τα έBγαζε άνετα πέρα η STANTON!).

Αλλά πάνω σε αυτό έλα στην άλλη γειτονίτσα να τα πούμε να μην χαλάμε και το thread!

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Re: ASUS XONAR ESSENCE

Πως θα συνδέσεις;

Γενικότερα έχω όλες τις δυνατές επιλογές αλλα έτσι κ αλλιώς δέν θα το σκαλίσω.Η μάζα της ποιότητας που ακούω δέν είναι πάνω απο 16/44.Τώρα νομίζω στο usb δέν πάει πάνω απο 20/96?

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ASUS XONAR ESSENCE

Γενικότερα έχω όλες τις δυνατές επιλογές αλλα έτσι κ αλλιώς δέν θα το σκαλίσω.Η μάζα της ποιότητας που ακούω δέν είναι πάνω απο 16/44.Τώρα νομίζω στο usb δέν πάει πάνω απο 20/96?

1)To jitter των 3.000 ps + από USB το πρόσεξες;

2)Από USB έχεις 16/44, τουλάχιστον με τα στοιχεία του περασμένου χρόνου που γνωρίζω. Με την εξαίρεση ορισμένων DAC που κάνουν υποχρεωτική αναδειγματοληψία, όπως το BENCHMARK.

3)Στο Quiz κάποια απαντησούλα;

4)Τελικά παίρνεις Musiland η Μusical Fidelity;

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ASUS XONAR ESSENCE

1)To jitter των 3.000 ps + από USB το πρόσεξες;

2)Από USB έχεις 16/44, τουλάχιστον με τα στοιχεία του περασμένου χρόνου που γνωρίζω. Με την εξαίρεση ορισμένων DAC που κάνουν υποχρεωτική αναδειγματοληψία, όπως το BENCHMARK.

3)Στο Quiz κάποια απαντησούλα;

4)Τελικά παίρνεις Musiland η Μusical Fidelity;

Musical fidelity.Αν μου το φάει ο πατέρας θα πάρω το musiland.
Πήρα musical fidelity επειδή εμπιστεύομαι την εταιρεία...Τα tech specs του είναι over-qualified γι αυτό που το χρειάζομαι.Το κινέζικο ούτε εγγύηση δεν έχει.Και να έχει είναι μπλέξιμο...

D

deleted user 10898

Guest
φιλε καραβελε..
θα στα κανω πολυ λιανα γιατι βλεπω τα αρθρα που παραθετεις δεν σε βοηθησαν.
(συγνωμη για τα λαθη απλοποιησης)
σε μια συνδεση υπολογιστη-dac με usb ο υπολογιστης με το ρημαδι εσωτερικο του ρολοι προσπαθει να χρονισει τα δεδομενα. μετα προσπαθει να τα στειλει μεσω της usb που ο χρονισμος της γινεται παλι με το ρημαδι ρολοι του υπολογιστη. το εξωτερικο dac (dacmagic θεσ?) προσπαθει να παραλαβει τα πακετα και το ρολογακι του (καλυτερο φυσικα απο του υπολογιστη) προσπαθει να τα χρονισει και να τα ετοιμασει για το τσιπακι που θα κανει την μετατροπη. καταλαβαινεις αυτος ο τροπος μεταδοσης μεσω usb ποσα προβληματα χρονισμου μπορει να εισάγει.
Σε μια καρτα ηχου εσωτερικη το inerface που συζηταγαμε παραπανω ειναι το PCI/PCIe κλπ κλπ. στην περιπτωση αυτη τα δεδομενα φτανουν στην καρτα οπου εκει γινεται ο χρονισμος. το ρολοι ειναι καλυτερο απο του υπολογιστη ενω αποφευγουμε το χαλι της usb. ετσι τα δεδομενα χρονιζονται μια και καλη στην καρτα, και εαν εχει και τσιπακι dac αποστελονται σε αυτο αμεσα.το αποτελεσμα ειναι οι χαμηλότατες τιμές jitter που μετριουνται στην έξοδο.
τι συμπερασμα βγαζεις? οτι η asus εβγαλε μια κορυφαια καρτα ήχου?
ΟΛΕΣ οι προσεγμενες εσωτερικες καρτες ηχου με ενα καλο ρολογακι αντε και ενα καλυμα για τις παρεμβολες (εδω ο γελαει ο κογιας..) εχουν την δυνατοτητα για τετοιες τιμες. το βλεπεις αλλωστε, αρχισαν να κυκλοφορουν σαν τα σαλιγκαρια μετα τη βροχη.
αλλωστε η LYNX τα εχει κανει αυτα τα πραγματα ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.
στο διαταυτα...
η καρτα σου οπως και ολες οι audiophile (ξαναγελαει ο κογιας) καρτες ηχου εχουν χαμηλο jitter. το να τις κανει ισαξιες με ενα εξωτερικο dac εχει τοσο δρομο οσο και ενα rav4 να θεωρηθει ισαξιο εκτος δρομου με ενα caravvele. και αυτο γιατι δεν εχει μπλοκε διαφορικα και αναρτησεις παρολο που εχει τετρακινηση. στη συγκεκριμενη περιπτωση αυτα ειναι το αναλογικο τμημα της καρτα, το τσιπακι που κανει την μετατροπη σε αναλογικο (dac) κλπ μικροτερης σημασιας.
ελπιζω να σε βοηθησα
ρωτα οτι θες
Νικος

Reaction score
11
Απάντηση: Re: ASUS XONAR ESSENCE

φιλε καραβελε..
θα στα κανω πολυ λιανα γιατι βλεπω τα αρθρα που παραθετεις δεν σε βοηθησαν.
(συγνωμη για τα λαθη απλοποιησης)
σε μια συνδεση υπολογιστη-dac με usb ο υπολογιστης με το ρημαδι εσωτερικο του ρολοι προσπαθει να χρονισει τα δεδομενα. μετα προσπαθει να τα στειλει μεσω της usb που ο χρονισμος της γινεται παλι με το ρημαδι ρολοι του υπολογιστη. το εξωτερικο dac (dacmagic θεσ?) προσπαθει να παραλαβει τα πακετα και το ρολογακι του (καλυτερο φυσικα απο του υπολογιστη) προσπαθει να τα χρονισει και να τα ετοιμασει για το τσιπακι που θα κανει την μετατροπη. καταλαβαινεις αυτος ο τροπος μεταδοσης μεσω usb ποσα προβληματα χρονισμου μπορει να εισάγει.
Σε μια καρτα ηχου εσωτερικη το inerface που συζηταγαμε παραπανω ειναι το PCI/PCIe κλπ κλπ. στην περιπτωση αυτη τα δεδομενα φτανουν στην καρτα οπου εκει γινεται ο χρονισμος. το ρολοι ειναι καλυτερο απο του υπολογιστη ενω αποφευγουμε το χαλι της usb. ετσι τα δεδομενα χρονιζονται μια και καλη στην καρτα, και εαν εχει και τσιπακι dac αποστελονται σε αυτο αμεσα.το αποτελεσμα ειναι οι χαμηλότατες τιμές jitter που μετριουνται στην έξοδο.
τι συμπερασμα βγαζεις? οτι η asus εβγαλε μια κορυφαια καρτα ήχου?
ΟΛΕΣ οι προσεγμενες εσωτερικες καρτες ηχου με ενα καλο ρολογακι αντε και ενα καλυμα για τις παρεμβολες (εδω ο γελαει ο κογιας..) εχουν την δυνατοτητα για τετοιες τιμες. το βλεπεις αλλωστε, αρχισαν να κυκλοφορουν σαν τα σαλιγκαρια μετα τη βροχη.
αλλωστε η LYNX τα εχει κανει αυτα τα πραγματα ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.
στο διαταυτα...
η καρτα σου οπως και ολες οι audiophile (ξαναγελαει ο κογιας) καρτες ηχου εχουν χαμηλο jitter. το να τις κανει ισαξιες με ενα εξωτερικο dac εχει τοσο δρομο οσο και ενα rav4 να θεωρηθει ισαξιο εκτος δρομου με ενα caravvele. και αυτο γιατι δεν εχει μπλοκε διαφορικα και αναρτησεις παρολο που εχει τετρακινηση. στη συγκεκριμενη περιπτωση αυτα ειναι το αναλογικο τμημα της καρτα, το τσιπακι που κανει την μετατροπη σε αναλογικο (dac) κλπ μικροτερης σημασιας.
ελπιζω να σε βοηθησα
ρωτα οτι θες
Νικος

Kαι ο ειδικός του quiz; (Aκριβής η σύγκριση CARAVELLE - RAV !!!).

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: ASUS XONAR ESSENCE

Kαι ο ειδικός του quiz; (Aκριβής η σύγκριση CARAVELLE - RAV !!!).
σου είπε κάποιος ότι η κάρτα παιζει περίπου σαν benchmark.
και οπως καταλαβαινω ειναι και απο τα αξιολογα ατομα του φορουμ.
ρωτα λοιπον καποια αλλα αξιολογα ατομα του φορουμ να σου πουν και πως παιζει το benchmark. αξιολογο την εποχη του, πλεον ξεπερασμενο και αρκετα κουραστικό για πολούς.
αυτα...στην γλώσσα την δική μου.
και οι άλλοι άλλα σε άλλες (ΟΕ)

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ASUS XONAR ESSENCE

σου είπε κάποιος ότι η κάρτα παιζει περίπου σαν benchmark.
και οπως καταλαβαινω ειναι και απο τα αξιολογα ατομα του φορουμ.
ρωτα λοιπον καποια αλλα αξιολογα ατομα του φορουμ να σου πουν και πως παιζει το benchmark. αξιολογο την εποχη του, πλεον ξεπερασμενο και αρκετα κουραστικό για πολούς.
αυτα...στην γλώσσα την δική μου.
και οι άλλοι άλλα σε άλλες (ΟΕ)

Χαίρομαι για την απάντησή σου, που μου φαίνεται, ίσως για πρώτη φορά, πολύ ζυγισμένη!

Ξέρεις εγώ όταν ξεκίνησα για DAC, το BENCHMARK είχα αρχικό στόχο! Αν λοιπόν κατάφερα, με ελάχιστα χρήματα, (περίπου 6 φορές λιγότερα), να πάρω κάτι, έστω ανάλογο, που να μην κάνει όμως υποχρεωτική υπερδειγματοληψία όπως το DAC 1, θεωρώ τον εαυτό μου ευτυχή!

Όσο για το "ξεπερασμένο", σαν οπαδός της ... δικής μου θεωρίας του "λανθάνοντος δυναμικού", που είμαι, θεωρώ πως τίποτα δεν ξεπερνιέται αν δεν θέλουμε εμείς οι ίδιοι να ξεπεραστεί!
Και τούτο γιατί η στάση αυτή ζωής, που είναι στην πραγματικότητα η θεωρία μου, προβλέπει πως και στο πλέον ταπεινό κατασκεύασμα υπάρχει σε λανθάνουσα κατάσταση ένα δυναμικό ισχυρό, που για διάφορους οικονοτεχνοκοινωνικούς λόγους δεν έχει αξιοποηθεί και περιμένει...
Αρκεί κανείς να έχει διάθεση!

(Σου ετοιμάζω κάτι περί LYNX! Ίσως σε ενδιαφέρει!).

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ASUS XONAR ESSENCE

Να ρωτήσω κι εγώ κάποια πράγματα:
- Τι σημαίνει με 6 φορές λιγώτερα χρήματα ακούμε έστω κάτι ανάλογο? δηλαδη 6 φορές χειρότερα?
- Η υπερδειγματοληψία είναι μομφή για ένα DAC?
Mήπως γι' αυτό το βρίσκουν κουραστικο? κουράζεται να ανεβάζει τη συχνότητα κάθε φορά.
Κουράστηκα!

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.588
Members
38.577
Νεότερο μέλος